Wednesday, November 18, 2015

Κανένα λαϊκό κίνημα δεν υπερασπίζεται στους δρόμους τον ευρωπαϊκό γυάλινο γίγανταΈχουν περάσει 5 μέρες από την επίθεση στο Παρίσι. Με εξαίρεση τις υπηρεσίες ασφαλείας των κρατών και κάτι αρρωστημένους ευρωμαζοχιστές, ουδείς υπερασπίζεται την Ευρώπη. Εννοώ ως πολιτικό πρόταγμα.

Παρά τις εκκλήσεις του Ολάντ υπέρ της Ευρώπης του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας, των δικαιωμάτων, κλπ, κανένα κίνημα δεν την υπερασπίζεται στους δρόμους, αποδεικνύοντας ότι η Ευρώπη είναι ένας γυάλινος γίγαντας, χωρίς λαϊκές ρίζες, χωρίς αξιακό κώδικα.

Ακόμη και το γερμανικό κίνημα Pegida, αυτοπροβάλλεται ως αντι-ισλαμικό, ιουδαιοχριστιανικό, και κατά της μεταναστεύσεως. Δεν μιλά υπέρ της Ενωμένης Ευρώπης, ούτε για κάποιες παραδοσιακές ευρωπαϊκές αξίες (εκτός αν θεωρούμε τον ιουδαιοχριστιανισμό ευρωπαϊκή παραδοσιακή αξία).

"Για ποιά Ευρώπη να πολεμήσουμε, για την Ευρώπη της Μέρκελ και των τραπεζών;", αναρωτούνται οι περισσότεροι πολίτες των κρατών της γηραιάς ηπείρου.

Η ευκολία με την οποία το Ισλάμ διαλύει τις κοινωνικές δομές της Ευρώπης είναι δείγμα προχωρημένης σήψεως.

Η Ευρώπη δεν προβάλλει κάτι άξιο για να το υπερασπίσουν οι λαοί. Το μόνο που προβάλλει είναι οι αγορές και η παγκοσμιοποίηση. Είχε την ανόητη πεποίθηση ότι το εξαθλιωμένο διεθνές προλεταριάτο, θα αφομοιώσει τις κοσμικές αντιλήψεις της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών.

Η ανθρώπινη ιστορία αποδεικνύει το αντίθετο. Οι εξαθλιωμένες μάζες λαχταρούν ακραία ιδανικά, λατρεύουν τους μύθους και το παράλογο, προσκυνούν μεσσίες. Αν κάποιος τους υποσχεθεί μεταφυσικούς παραδείσους, τρέχουν να προλάβουν.

Η Ευρώπη οδεύει ολοταχώς για το νεκροταφείο, σε ελάχιστα χρόνια θα καταρρεύσει πολιτικώς, κοινωνικώς, πολιτισμικώς. Δεν διαθέτει ένστικτα επιβιώσεως. Η κατάρρευσή της θα σηματοδοτήσει μία Νέα Εποχή.

Δικό μας χρέος είναι, αφού απεγκλωβιστούμε από την ευρωπαϊκή φυλακή, να συμμετάσχουμε από θέση ισχύος στην επικείμενη επαναχάραξη των συνόρων σε όλη την Μεσόγειο, στην Μικρά Ασία, και στην Βόρειο Αφρική.

Οι ευρωπαϊστές προσπαθούν να σώσουν την Ευρώπη από την εισβολή εξωευρωπαϊκών δυνάμεων.

Εμείς πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα από την ευρωπαϊκή εισβολή.

Αγωνιζόμαστε να σώσουμε την Ελλάδα από την Ευρώπη. Η Ελλάδα θα επιβιώσει μόνον αν αποσχιστεί δια παντός από την Ευρώπη και ακολουθήσει την δική της ανεξάρτητη πολιτική. Το Έθνος μας θα μεγαλουργήσει μόνον αν διαρρήξει τους δεσμούς του με την Ευρώπη. Ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί μόνον αν εξοβελίσει από τα σπλάχνα του το ευρωπαϊκό σκουλήκι που κατατρώει την ψυχή του. Η Φυλή μας θα επιβιώσει μόνον αν σταματήσει την επιμειξία με τους λευκούς. Η Θρησκεία μας θα επικρατήσει μόνον αν απομακρυνθούμε από την ιουδαιοχριστιανική Ευρώπη.

Όσο παραμένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη, τόσο θα αφομοιωνόμαστε πολιτιστικώς με τους ευρωπαίους, τόσο θα αναμειγνυόμαστε φυλετικώς με τους ευρωπαίους, τόσο θα υποδουλωνόμαστε πολιτικώς στους ευρωπαίους, τόσο θα συρρικνωνόμαστε εδαφικώς από τους ευρωπαίους.   

10 comments:

 1. Απόδειξη σε αυτα που λέει ο αρχηγός, για την επιμειξία με τους βαρβαρολαούς της ευρώπης, είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν μπορούν πλέον να θεωρηθούν έλληνες, εφόσον οι μητέρες η οι πατεράδες τους, είναι φραγκολεβαντίνοι, αγγλοσάξονες, κ.λ. Ιδιαίτερα στα νησιά η μάστιγα του τουρισμού σαν βασικού μέσου βιοπορισμού, έχει οδηγήσει σε αμέτρητες επιμειξίες, κάτι που εξηγεί την χαλαρή τους συνείδηση. Οι Έλληνες πρέπει να επαναφέρουν τους αρχαίους νόμους, που διάλυσε η ιουδαιοχριστιανική βυζαντινοοθωμανική κατοχή(κάποιοι ανώμαλοι μισέλληνες οραματίζονται την αναβίωση του υβριδίου), η φυλετική μίξη με τους μη ανθρώπινους λαούς, δηλαδή τους μη έλληνες και ελληνογενείς, πρέπει να τιμωρήτε με θάνατο. Η προσβολή της επιμειξίας, είναι ύβρις προς τους ιερούς θεούς του ελληνισμού, και το αίμα των απογόνων τους πρέπει να παραμείνει καθαρό πάση θυσία.

  ReplyDelete
 2. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ "Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ"?..........ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΦΥΛΗ" ΜΙΛΑΣ?.........ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ"?.......ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ "ΦΥΛΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ "ΦΥΛΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ-ΙΤΑΛΙΚΑ,κτλ.........

  ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ,ΝΟΡΔΙΚΟΣ ,ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ,ΒΑΛΤΙΚΟΣ, ΑΛΠΙΚΟΣ,ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ,ΚΡΟΜΑΝΟΕΙΔΗΣ).......ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.........

  Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ" ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..........ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΛΙΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΑΡΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ".......ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΝΟΡΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΔΑΝΙΑ Η ΣΟΥΗΔΙΑ.........

  Η "ΦΥΛΗ" ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ" (ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ..........ΕΑΝ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΟΙ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ -ΝΟΡΔΙΚΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ).........ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ-ΑΞΙΕΣ-ΟΡΑΜΑ-ΠΙΣΤΗ..........

  ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΑΚΤΙΚΟΙ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ,ΝΟΡΔΙΚΟΣ,ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΑΡΙΟΙ ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........

  ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΟ "ΦΥΛΗ" ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ.......

  ReplyDelete
 3. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας, ήταν μεσογειακοί, και μερικοί είχαν και κάποια κρομανειδής συμμετοχή. Φυσικά και είμαι σαφέστατος στο ότι δεν δίνω στον όρο φυλή πνευματικό περιεχόμενο, αλλά τι προτείνεις να κάνουμε με τους εθνολογικά αρβανίτες, βλάχους, αρβανιτόβλαχους, καραμαναλήδες, καππαδόκες, φραγκολεβαντίνους, ρωσοπόντιους, κ.α., που εθνολογικά αποτελούν το 20-25% του πληθυσμού(το άλλο 30% είναι εισβολείς των τελευταίων 20-25 χρόνων, και μόνο το 45% είναι εθνολογικά Έλληνες). Ανθρωπολογικά επίσης τι προτείνεις να γίνει με τους 15+% προσωασιάτες ρωμιούς, τους 15-20% διναρικούς προφανώς ιλλυρικούς, καθώς και το 30+% αλπικούς που βρίσκονται στον πληθυσμό; ανθρωπολογικά εφόσον το έθεσες, πιό κοντά στούς αρχαίους, σε μάζα μεσογειακών, είναι η Ιταλία, Αργεντινή, νότια Βραζιλία, μεγάλο μέρος της Ιβηρικής, νότια Γαλλία(χωρίς τους αφρικανοασιάτες εννοείται), παράλια μαύρης θάλλασας, με μεγάλο μέρος της βουλγαρίας, ανατολική Ρουμανία, και δυτική παραλιακή μικρά ασία. Εκεί είναι ο ζωτικός μας χώρος, εκεί κατοικούν ανθρωπολογικά οι απόγονοι των ελλήνων, και αυτές οι περιοχές μετα την επανελλήνηση, θα έφτιαχναν μια μελλοντική αυτοκρατορία των απογόνων του Διός. Τώρα με τους άλλους περιακτικούς μακρινούς μας συγγενείς που αναφέρεις, έγραψα κάτι για τους κέλτες ως απογόνους του Ηρακλή(κυρίως ατλαντοειδείς, αν και οι κέλτογαλάτες της γαλλίας αλπικοφέρνουν), σε προηγούμενο σχόλιο μου για την γαλλία, δηλαδή θα ευνοηθούν στο μοίρασμα της Ευρώπης απέναντι στούς προτεστάντες εβραιοαγγλοσάξονες, και τους άλλους φραγκογερμανούς, όταν επικρατήσει η ελληνική αυτοκρατορία.

  ReplyDelete
 4. Ρε κωθώνι, Μεσογειακοί σαν τον Σωκράτη ή τον Αριστοτέλη εννοείς; Αρβανίτες και Βλάχοι είναι καθαρόαιμοι Έλληνες.

  ReplyDelete
 5. Ναι βλακάκο, βγάλε μου τώρα και διναρικούς τους αρχαίους και συγγενείς με τα αλβανά. Ο Σωκράτης, ήταν αλπικός, όπως ήταν οι κατώτερες τάξεις των αρχαίων, που είχαν συμμετάσχει στην δημιουργία των πόλεων με την οπλιτική φάλαγγα μαζί με τους ευγενείς. Ξεστραβώσου τώρα για το άν υπήρχαν διναρικοί η πρωσοασιάτες στην αρχαιότητα,http://fyletika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_23.html.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Έγραψες πιο πάνω : "Οι αρχαίοι πρόγονοι μας, ήταν μεσογειακοί, και μερικοί είχαν και κάποια κρομανειδής συμμετοχή." Σου ανέφερα παραπάνω δυο προσωπικότητες που δεν ανήκαν στο μεσογειακό φυλετικό τύπο: Ο μεν Σωκράτης αλπικός, ο δε Αριστοτέλης δεν ανήκε εξ ολοκλήρου στο μεσογειακό φυλετικό τύπο. Ο ιστότοπος που παρέθεσες τον αναφέρει πολλάκις ως Μεσογειακό-Διναρικό.
   Αν θεωρείς τον Σωκράτη Έλληνα, τότε αναιρείς αυτό που ανέφρες σχετικά με που ανήκαν φυλετικά οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

   Τι σχέση ρε μπούφε έχουν οι Αλβανοί με τους Αρβανίτες; Οι Αλβανοί δεν είναι καν ενιαίος λαός.Στον βορρα π.χ υπαρχουν οι Γκεγκηδες (οι γνωστοί κουβαδοκέφαλοι),στον νοτο οι Τοσκηδες οι οποιοι ειναι Μεσογειακοδιναρικοι (και απο τους οποιους προερχονται οι Αρβανιτες. Έχεις συναντήσει πολλόυς αρβανίτες οι οποίοι ειναι αρμενοειδείς ή taurids/mtebids; Ο βαθμός ιδωτείας σου ξεπερνά κατά πολύ το βαθμό της ευφυίας σου, οπότε μην αναλώσεσαι σε ζητήματα που δεν μπορείς καν να προσεγγίσεις.

   Delete
  2. Προφανώς είσαι παντελώς βλακονεοέλληνας και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω. Το πως οι αλπικοί συμμετείχαν στο έθνος των ελλήνων στο εξήγησα. Αν είχες ανοίξει κανα βιβλίο θα έβλεπες αν διαχωρίζονται πέρα από την θρησκεία (εθνολογικά) οι Αλβανοί-Αρβανίτες, απο τα λεγόμενα των ίδιων κατα την επανάσταση και μετά. Οι αρβανίτες μπορεί να είναι αλπικοί, μπορεί να είναι έντονα διναρικοί, σπανιότερα μεσογειακοί, προσωπικά έχω δεί και έντονα μη ευρωπαικά χαρακτηριστικά σε μερικούς της θήβας. Οι διναρικοί συμμετείχαν και αυτοί στόν ελληνικό πολιτισμό πολλύ αργότερα, αφού μόνο οι ιλλυριοί(που θεωρούνταν βάρβαροι) ανήκαν στούς διναρικούς, και οι κάποιες τέτοιες επιμειξίες με αυτούς κυρίως σε μακεδόνες και ηπειρώτες, έδωσε κάποια τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτά τα συγκεκριμένα ελληνικά φύλα. Το γεγονός είναι ότι ανθρωπολογικά δεν ανιχνεύονται διναρικοί στούς πρώτους ελληνικούς πολιτισμούς, που κυριαρχούν οι αιγαιομεσογειακοί στόν μινωικό, και αιγαιομεσογειακοί με κρομανοειδείς και κάποιοι αλπικοί στούς μυκηναίους, στούς τάφους των οποίων βρέθηκε μέχρι και προσωασιάτης, αλλά όχι διναρικός(που βέβαια ανήκει στόν ταυρικό-καυκάσιο, μαζί με τόν αρμενοειδή-προσωασιάτη).

   Delete
 6. Δεν υπάρχουν Νεοέλληνες, μόνο Έλληνες και γραικύλοι. Εσύ σίγουρα δεν ανήκεις στους πρώτους.
  Στο θέτω πιο απλά : Θεωρείς τον Σωκράτη Έλληνα; To που και πως συμμετείχαν οι αλπικοί είναι άλλο ζήτημα.
  Οι Αρβανίτες είναι σε μεγάλο βαθμό είναι Μεσογειακό-Διναρικοί. Στη Θήβα οι "Αρβανίτες" στους οποίους αναφέρεσαι είναι γύφτοι εξού και τα μη ευρωπαικά χαρακτηριστικά τους.
  Απο κέι και πέρα, διάβασε Πέτρο Βλαστό.

  ReplyDelete
 7. Εγώ είμαι καθαρός έλληνας ιωνικής κυρίως καταγωγής μεσογειακός. Προφανώς έχεις φάει κόλλημα επειδή είσαι αρβανιτόβλαχος, δηλαδή έλληνας διναρικομεσογειακός ή αλπικός. Ο Βλαστός υποστηρίζει ότι οι σημερινοί έλληνες, είναι άριοι γεμάτοι σημιτικό αίμα.., εσύ το ξεκίνησες ανθρωπολογικά, και εγώ σου είπα ποιοί ανθρωπολογικοί τύποι υπήρχαν εδώ από την αρχαιότητα. Αν και έχω απαντήσει, ξαναλέμε, οι έλληνες ανήκουν στις συγκεκριμένες φυλές, των αιγαιομεσογειακών, που έφτιαξαν και τους πρώτους πολιτισμούς παγκόσμια, και οι οποίοι αποτελούν μειονότητα του πληθυσμού σήμερα(20-25%), τους αλπικούς, όπως ο Σωκράτης(απλώς τονίζω ότι οι ευγενείς ανήκαν κυρίως στους μεσογειακούς, και κρομανομεσογειακούς), και στούς διναρικομεσογειακούς, οι οποίοι είναι το κράμα των ελλήνων με ιλλυρικές φυλές(είναι πιθανή και μια διναρική συμμετοχή στούς δωριείς). Οι υπόλοιποι που ανήκουν σε άλλους ανθρωπολογικούς τύπους, πιθανόν είναι εισβολείς διαφόρων ιστορικών περιόδων.

  ReplyDelete
 8. Δεν έχω φάει κανένα κόλλημα. Αντιθέτως, αυτός που φαίνεται να έχει φάει το κόλλημα είσαι εσύ, κάτι που αποπνέει ο τρόπος που αναφέρεσαι σε "αρβανανιτόβλαχους". Απλά έχοντας γνωρίσει κατα καιρούς αρκετούς Αρβανίτες και Βλάχους (τους περισσότερους κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας) ελάχιστοι ήταν κουβαδοκέφαλοι (όπως είναι κυρίως οι αλβανοί) ή με όψη μπούφου (όπως συνήθως έχουν αρκετοί αλπικοί)
  Στα υπόλοιπα που αναφέρεις με βρίσκεις σύμφωνο. Επί της ουσίας δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλές διαφωνίες και ίσως η απρόσωπη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων δημιουργεί παρεξηγήσεις.Έρρωσθε!

  ReplyDelete