Tuesday, November 17, 2015

Να πώς μας μορφώνουν οι φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές



Ο κ. Σιάτρας, υποστηρικτής του ευρώ και του μνημονίου, επικεφαλής του συλλόγου "Έλληνες Φορολογούμενοι" έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο "Η μαύρη βίβλος της φοροδιαφυγής", και υπότιτλο "Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας".

Αν το είχε εκδώσει ένας αριστερός κρατιστής, θα ήταν λογικό και αναμενόμενο. Το εξέδωσε ο πρόεδρος ενός συλλόγου που υποτίθεται ότι υπερασπίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Κανονικώς αυτός ο κύριος αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, και αν ήταν όντως φιλελεύθερος, θα έπρεπε να εκδώσει βιβλίο με τίτλο "Η μαύρη βίβλος της φορολογίας", και υπότιτλο "Η φορολογία είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας".

Αν ζητούσε από τους Έλληνες φορολογουμένους υλικό για το βιβλίο του, στο όνομα των οποίων ομιλεί, θα του έλεγαν ιστορίες τρόμου που βιώνουν καθημερινώς απέναντι στο τέρας της φορολογικής νομοθεσίας. Με ποινικές διώξεις, αυτόφωρα, κατασχέσεις συντάξεων και επιδομάτων αναπηρίας, με άρνηση συμψηφισμού και επιστροφής φπα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις, με αυθαίρετα πρόστιμα για φανταστικές φορολογικές παραβάσεις, με υποχρεωτική προκαταβολή του 50% του καταλογιζομένου φόρου για όποιον πολίτη θέλει να αμφισβητήσει στα φορολογικά δικαστήρια τον κρατικό Λεβιάθαν.

Προσοχή σε τέτοιους συλλόγους που με παραπλανητικούς τίτλους, δήθεν υπερασπιστές των φορολογουμένων, προσπαθούν να υποτάξουν την συνείδηση των Ελλήνων πολιτών και να τους υποσκάψουν την αντιστασιακή διάθεση έναντι της κατοχικής ληστοσυμμορίας.

Η φοροδιαφυγή είναι πατριωτική πράξη και εθνικό καθήκον. Είναι το άλφα και το ωμέγα μίας υγιούς οικονομικής αντιλήψεως που στηρίζεται στην δημουργία πλούτου και στην υγιή οικονομική ανάπτυξη.

Τα κοινωνικά παράσιτα που θέλουν να απομυζούν την κοινωνία δια της φορολογίας, πρέπει να εξοντώνωνται ανηλεώς. Ο πιό αναίμακτος τρόπος είναι δια μαζικής στάσεως πληρωμών προς το μισελληνικό κράτος.

Ο κ. Σιάτρας διαπράττει το ίδιο έγκλημα που διέπρατταν οι παπάδες κατά της διάρκειας της οθωμανικής κατοχής, όπου καλούσαν συνεχώς τον Λαό σε υποταγή στον Σουλτάνο. Σήμερα ο Σουλτάνος λέγεται ΕΕ.

Δεν απασχολεί τον κύριο Σιάτρα η επιβίωση του Έθνους και της Ελληνικής κοινωνίας. Το μόνο που τον απασχολεί είναι η επιβίωση του σάπιου φιλοευρωπαϊκού καθεστώτος και η αποπληρωμή των αποικιοκρατικών δανείων προς την ΕΕ, αλλιώς δεν θα εξέδιδε βιβλίο με τέτοιον κατάπτυστο τίτλο, στο όνομα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ποιός ηλίθιος θέλει να πληρώνει φόρους στους σφαγείς του; Μόνον οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές και οι cheerleaders του ευρωμαζοχισμού.

Το δήθεν ενδιαφέρον του κ. Σιάτρα για την κοινωνία είναι υποκριτικό. Η φοροδιαφυγή είναι ζήτημα επιβιώσεως της κοινωνίας. Χωρίς φοροδιαφυγή ουδείς μπορεί να επιβιώσει στην σημερινή Ελλάδα.

Ένα ελληνοκεντρικό καθεστώς θα καταργούσε εν μία νυκτί την φορολογία και με γενική σεισάχθεια θα απήλλασσε τους πολίτες από τα φορολογικά βάρη. Και θα επικέντρωνε την προσοχή του στην υποχρεωτική στήριξη Ελληνικών προϊόντων έναντι ξένων, και στην υποχρεωτική πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων αντί ξένων.

Οι φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές αποτελούν την σύγχρονη μάστιγα του Ελληνισμού. Όσοι δε εξ αυτών μιλούν για μειωμένη φορολογία με την προϋπόθεση της πατάξεως της φοροδιαφυγής, υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγε ως δικαιολογία και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν εγκαλείτο για τις συνεχείς αυξήσεις στην φορολογία.

Ας πούμε όμως ότι αποδεχόμαστε την αρρωστημένη λογική τους. Ας υποθέσουμε ότι μειωμένη φορολογία σημαίνει ότι από το 23% φπα πάμε στο 15%. Από πού τεκμαίρεται ότι το 15% φπα είναι χαμηλό;

Ο φπα πλήττει όλη την αλυσίδα παραγωγής και διαθέσεως προϊόντων με αποτέλεσμα να πλήττει αφ' ενός τον καταναλωτή, αφ' ετέρου την εθνική μας οικονομία καθιστώστας την μη-ανταγωνιστική.

Η Ελληνική κοινωνία αν θέλει να πλουτίσει, αν θέλει να μεγαλουργήσει, αν θέλει να εξαλείψει την φτώχεια, πρέπει να αποβάλλει από την αντίληψή της την φορολογία ως μέτρο αναδιανομής πλούτου και αναπτυξιακής πολιτικής. Η φορολογία είναι ειδεχθές έγκλημα εις βάρος όλου του Έθνους, και εις βάρος της Ελληνικής παραγωγικής βάσεως.

Όποιος αριστερός ή δεξιός επιθυμεί αναδιανομή πλούτου υπέρ των πτωχών, θα του προτείνω εγώ ένα αποδοτικότατο μέτρο:

Αφού καταργηθεί η φορολογία για όλους τους Έλληνες, και αφού καταργηθούν όλα τα γραφειοκρατικά αντιαναπτυξιακά μέτρα, έκδοση διατάγματος που θα υποχρεώνει όλους τους εφοπλιστές να ναυπηγούν και να επισκευάζουν τα πλοία τους στην Ελλάδα, με Έλληνες ναυτεργάτες, με Ελληνικές πρώτες ύλες, και Ελληνικής κατασκευής βιομηχανικό εξοπλισμό. 

Και απειλή κατασχέσεως της περιουσίας και αφαιρέσεως της υπηκοότητος σε όποιον εφοπλιστή αρνείται να συμμορφωθεί. Το αυτό θα ισχύει για όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες και βιομηχάνους που μεταφέρουν μονάδες παραγωγής στο εξωτερικό, ή προσλαμβάνουν αλλοεθνείς στις επιχειρήσεις τους.

Αν όμως φορτώνεις την Ελληνική βιομηχανία με ένα σωρό φόρους και γραφειοκρατικές διαδικασίες, λογικό είναι η επιχείρηση να ψάξει τρόπους να μειώσει το κόστος. Και το επιτυγχάνει είτε με φοροδιαφυγή, είτε με μετεγκατάσταση στο εξωτερικό, είτε με την πρόσληψη παρανόμων αλλοδαπών.

Αρκετά με τους γελοίους φιλελεύθερους ευρωπαϊστές. Δεν μας έφταναν οι γελοίοι αριστεροί κρατιστές σαν την Νάντια Βαλαβάνη που μας έκαναν μαθήματα πατριωτισμού με την ιαχή "πληρώστε τους φόρους σας", έχουμε και τους φιλελεύθερους ευρωπαϊστές που ταυτίζουν τον πατριωτισμό και την ηθική με την υποταγή στον φορολογικό Λεβιάθαν.

Εις ό,τι αφορά το κουτοπόνηρο ερώτημα των κρατιστών "και πώς θα χρηματοδοτείται το κράτος χωρίς φόρους;", μία αναζήτηση στο διαδίκτυο με τις λέξεις-κλειδιά, "alternatives to taxation", δίνει αρκετές απαντήσεις.

Εκτός από την κοπή εθνικού νομίσματος, υπάρχουν τα sovereign wealth funds, υπάρχει η εθελοντική πληρωμή των κρατικών υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές, υπάρχει ο δανεισμός ιδιωτικών επιχειρήσεων σε εθνικό νόμισμα με αντάλλαγμα μετοχές και άρα μερίσματα από τα ιδιωτικά κέρδη, υπάρχει η είσπραξη εσόδων από την εκμετάλλευση λιμένων, αεροδρομίων, ορυκτού πλούτου κλπ.

Αν όμως οι φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές εκποιούν τα πάντα στους ξένους και συγχρόνως δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν στον υπολογιστή τους τις λέξεις alternatives to taxation, είναι φυσικό επακόλουθο να εκστομίζουν βλακείες του τύπου "η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας".

Κάτω η φορολογία. Ζήτω η οικονομική ελευθερία.

Απαιτούμε εδώ και τώρα ποινικοποίηση της φορολογίας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα μαζικές συλλήψεις ληστοσυμμοριτών που ληστεύουν τον Λαό μας δια της φορολογίας.

Η φορολογία είναι όνειδος. Είναι ειδεχθές έγκλημα. Είναι ατιμωτική πράξη υποταγής για έναν Έλληνα. Αποτελεί εσχάτη προδοσία για έναν Έλληνα αξιωματούχο να υποδουλώνει τους συμπολίτες του με φορολογικά βάρη. Είναι ανάξιο για έναν Αριστοκράτη του Πνεύματος να συναγελάζεται με κοινωνικά παράσιτα που υποστηρίζουν την φορολογία ως ηθική πράξη.

Θάνατος στα φορολογικά παράσιτα.

No comments:

Post a Comment