Friday, November 13, 2015

Ο Μπαράκ Ομπάμα πλέει σε πελάγη απίστευτης ηλιθιότητος



Ο Ομπάμα δήλωσε ότι "Γίνεται μια εξωφρενική προσπάθεια να τρομοκρατηθούν αθώοι πολίτες», και ότι "η κυβέρνησή του θα σταθεί στο πλευρό της Γαλλίας στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού, δεσμευόμενος ότι η χώρα του θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προσαχθούν αυτοί οι τρομοκράτες ενώπιον της δικαιοσύνης».

Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στο Παρίσι, αν εγώ τώρα ως πολιτικός δήλωνα ότι "Μαχητές της ελευθερίας ξεκίνησαν αγώνα κατά της τυραννικής κυβερνήσεως Ολάντ, και ότι θα πρέπει να ανατραπεί το καθεστώς Ολάντ, και ότι η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει αντάρτικες ομάδες για να συνεχίσουν τον αγώνα υπέρ της ελευθερίας στην Γαλλία", θα ήμουν υποστηρικτής της τρομοκρατίας; Όχι φυσικά, διότι θα έκανα ό,τι ακριβώς κάνει η Γαλλία και η Αμερική στην Συρία.

Ο Ομπάμα είχε την εντύπωση ότι τα εγκλήματα που διαπράττει η δική του κυβέρνηση στην Συρία δεν θα μεταφερθούν στην Ευρώπη. Πολύ σύντομα κάποια ισλαμική οργάνωση θα επαναλάβει στις ΗΠΑ ό,τι γίνεται σήμερα στην Συρία.

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αντιμετωπίζουν την Νέμεσιν της συριακής ισλαμικής τρομοκρατίας. Δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι οι βαχαμπιστές και οι σαλαφιστές που χρηματοδοτούν κατά του Άσσαντ μία μέρα θα έπληττταν το Παρίσι. 

Τώρα είναι αργά για δάκρυα.

1 comment:

  1. Δεν το εφαντάζοντο ή απλώς ηδιαφόρουν;

    ReplyDelete