Sunday, November 15, 2015

Προσοχή στις παρερμηνείες



Το κάτωθι άρθρο ζητά από τους Έλληνες να επιδείξουν "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη", για να πλήξουμε τους "ισλαμοφασίστες" επειδή διέπραξαν την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι.

Τώρα θυμήθηκαν οι ευρωραγιάδες την αλληλεγγύη. Τόσο καιρό που η Ευρώπη γενοκτονούσε τον Ελληνικό Λαό, αυτοί οι μισέλληνες φώναζαν "κι άλλο, μαστιγώστε κι άλλο τους Έλληνες με τα μνημόνια, το αξίζουν".

Δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι ο γαλλο-γερμανικός άξων επέβαλε τις μνημονιακές γενοκτονικές πολιτικές για να κάνει την Ελλάδα παράδειγμα και να εκφοβίσει τους άλλους λαούς, ώστε να μην σηκώνουν κεφάλι στην γαλλο-γερμανική ιμπεριαλιστική πολιτική.

Είναι άλλο πράγμα τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τους νεκρούς Γάλλους πολίτες της τρομοκρατικής επιθέσεως, και άλλο η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Δεν θα μας παρασύρουν οι ευρωλιγούρηδες σε πόλεμο με τους ισλαμιστές για χάρη της Ευρώπης.

Δεν είμαστε ευρωπαίοι. Είμαστε Έλληνες. Ας πάνε να σώσουν οι ευρωλιγούρηδες την Ευρώπη τους. Εμείς θα θυσιαστούμε μόνον για την Ελλάδα.

Όσο μισούμε την ισλαμική θεοκρατία, άλλο τόσο μισούμε την ευρωπαϊκή κοσμοπολιτική αντεθνική πανούκλα. Και οι δύο είναι εχθροί μας μέχρι τελευταίας ρανίδος.

Δεν έχουμε τίποτε κοινό ούτε με τους ισλαμιστές, ούτε με τους ευρωπαϊστές. 

Εν τέλει γιατί να επιδείξουμε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αντί να επιδείξουμε συριακή αλληλεγγύη; Ο Συριακός λαός επί καθημερινής βάσεως, επί 4,5 έτη, υφίσταται αυτό που συνέβη προχθές στο Παρίσι. Και για το δράμα του Συριακού λαού η Γαλλική κυβέρνηση και η Ευρώπη φέρουν τεράστια ευθύνη υποστηρίζουσες τους τζιχαντιστές.

Οι Έλληνες πρέπει να ταχθούν  με το μέρος της Συρίας και όχι με το μέρος της Ευρώπης. Η Συρία είναι το θύμα. Η Ευρώπη είναι ο θύτης.  

Θα προασπίσουμε αποφασιστικά την Ευρώπη και τις αξίες της

3 comments:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ?

    ReplyDelete
  2. ΜΙΛΑΣ ΑΦΕΛΩΣ ΓΙΑ "ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ" ΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ......ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ.........ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΝΙΚΟ Η ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΘΝΟΣ........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ενδιαφέρονται για τα κράτη τους κι αυτά είναι που μας γενοκτονούν. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να τους αποκαλούμε Γάλλους και Γερμανούς δεν αλλάζει τίποτα. Οι Γερμανοί κι οι Γάλλοι βοηθούν τα ομώνυμα κράτη παρέχοντας εργασία, φόρους κτλ. κι άρα είναι εχθροί μας.

      Delete