Friday, November 13, 2015

Η έννοια της δομικής ασφαλείας



Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι είναι μία καλή ευκαιρία για να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες την έννοια της δομικής ασφαλείας.

Η δομική ασφάλεια διαφέρει εντελώς από την "αντιτρομοκρατική" πολιτική που ακολουθούν τα δυτικά κράτη με κάμερες ασφαλείας, παρακολουθήσεις τηλεφώνων, συλλήψεις χωρίς ένταλμα, ανακρίσεις χωρίς εισαγγελική εντολή, κλπ.

Η Δύση διακρίνοντας τους μετριοπαθείς από τους ακραίους ισλαμιστές, και αφού τους επιτρέψει να δημιουργήσουν ισλαμικές υποδομές στο έδαφός της, ύστερα χρησιμοποιεί ακραία αστυνομικά μέτρα για να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία.

Αντιθέτως η δομική ασφάλεια στηρίζεται στην πρόληψη του κακού.

Δομική ασφάλεια σημαίνει ότι δεν επιτρέπω να αναπτυχθούν στα εδάφη μου οι ισλαμικές υποδομές, χωρίς να διακρίνω τους μετριοπαθείς από τους ακραίους ισλαμιστές.

Δομική ασφάλεια σημαίνει ότι εκτός από τα κρατικά σύνορα θεωρώ ότι υφίστανται πολιτιστικά σύνορα και πολιτιστικά εδάφη τα οποία δεν παραχωρώ στον ισλαμιστή εισβολέα.

Δομική ασφάλεια σημαίνει ότι προληπτικώς δημιουργώ αντίξοες συνθήκες ώστε να μην μπορεί να φυτρώσει το άνθος του κακού.

Όλες οι χώρες της Δύσεως αντιδρούν μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα. Εμείς πρέπει να λειτουργούμε προληπτικώς.

Δεν πρέπει να επιτρέπουμε ούτε την ισλαμική μετανάστευση, ούτε τον ισλαμικό προσηλυτισμό Ελλήνων πολιτών, ούτε την δημιουργία ισλαμικών υποδομών στην Χώρα μας.

Φυσικά μία τέτοια προληπτική πολιτική στρατηγικής ασφαλείας αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός για την Ελλάδα όντας μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

1 comment:

  1. Προσυπογράφω και με τα δύο χέρια.

    ReplyDelete