Saturday, November 14, 2015

Το Βατερλώ της μεταμοντέρνας πολυπολιτισμικότητος



Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ήταν το Βατερλώ της μεταμοντέρνας πολυπολιτισμικότητος.

Η πολεμική κραυγή των απανταχού αντιρατσιστών "θάνατος στους φασίστες" δεν θα ακούγεται πιά με τόση αυτοπεποίθηση, διότι η πολεμική κραυγή των ισλαμιστών "Allahu Akbar" ηχεί δυνατότερα από την δική τους.

Οι αντιρατσιστικές φωνές χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους με ταχείς ρυθμούς καθώς μεγάλα στρώματα πληθυσμών στην Ευρώπη και στην Δύση θα απεγκλωβιστούν από τα ενοχικά αντεθνικά συμπλέγματα που τους ενστάλλαξε ο μεταμοντερνισμός.

Ακόμη δεν έχει λήξει η μάχη. Ο αντιρατσισμός, ο πολυπολιτισμός, ο μεταμοντερνισμός διατηρούν την ισχύ τους σε πολλά πανεπιστήμια, κινήματα, μμε, κόμματα, και δεξαμενές σκέψεως.

Αλλά η τελευταία επίθεση στο Παρίσι, όπου ανάγκασε τον Ολάντ να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους, να επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας, και να κλείσει τα σύνορα, απέδειξε ότι οι αντιρατσιστές τα τελευταία 50 χρόνια έκτιζαν παλάτια στην άμμο.

Ο αντιρατσιστικός πύργος δεν κατέρρευσε ακόμη, αλλά οπωσδήποτε σείστηκαν τα θεμέλιά του σε μη-αναστρέψιμο βαθμό.

2 comments:

  1. Δεν το νομιζω Ιφικρατη, ειναι πεπισμενοι οτι ελεγχουν απολυτα τον κοσμο , τις δυτικες κοινωνιες.
    Πιστευουν οτι εχουν φθασει σε ενα σημειο που ο κοσμος δεχεται να σφαζονται καθε τοσο μερικες εκατονταδες συμπολιτες τους αρκει να μην χασει το νεοταξικο , καπιταλιστικο, μεταμοντερνο ονειρο ζωης που του πουλανε

    Δυστιχως μονο η πεινα πιστευω θα μπορεσει να ταρακουνησει το κοσμο αρκετα η μια εισβολη στην Ευρωπη των μουσουλμανων που δεν την βλεπω καθολου πιθανη.
    Φυσικα Βαλκανια και Ελλαδα δεν ειναι Ευρωπη για αυτους και ελπιζω γρηγορα να το καταλαβουμε και εμεις σαν Ελληνες

    ReplyDelete
  2. διαφωνω ιφικρατη
    στην ελλαδα ο αναρχοκομουνισμος, αριστερισμος, μπολσεβικισμος, πολιτισμικος μαρξισμος, εαμοβουλγαρισμος, μισελληνισμος ειναι πανισχυροι
    δεν βλεπω αντιπαλο δεος, αλλον ιδεολογικοπολιτικο χωρο που να μπορει να συγκρουστει μετωπικα με τους μπολσεβικους και να τους νικησει....δες τι κανουν στον πανουση....οι δεξιουληδες δεν τολμουν να τον υποστηριξουν... ειναι μονος του....η χα δεν τα καταφερνει.....

    ReplyDelete