Thursday, December 19, 2013

Ανοικτός μισελληνισμός από το left.gr



Η ιστοσελίδα left.gr που πρόσκειται στον Σύριζα κατηγορεί τα καταστήματα τροφίμων Γαλαξίας για ρατσισμό(!) επειδή προτρέπει τους καταναλωτές να προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα διότι έτσι βρίσκουν εργασία Ελληνικά χέρια.

Φαίνεται ότι τo left.gr ψωνίζει μόνον από την γερμανική αλυσίδα Lidl, γι' αυτό έχει πρόβλημα με τα καταστήματα Γαλαξίας. Αφού έχει το θράσος να κατηγορεί τα καταστήματα Γαλαξίας για ρατσισμό, εγώ κατηγορώ το left.gr για μισελληνισμό και καλώ τους αναγνώστες να μην ψωνίζουν ιδεολογικά απορρίμματα από το left.gr

Εδώ το μισελληνικό δημοσίευμα του left.gr:


Επειδή και εγώ, ως πολιτικός, καλώ τον Λαό να προτιμά τα Ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες εργαζομένους, έναντι των ξένων προϊόντων και των ξένων εργαζομένων, θα παρακαλούσα το left.gr να με κατατάξει στους "ρατσιστές".

Το πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε είναι ότι το left.gr κατατάσσεται αυτόχρημα στους μισέλληνες. Με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα καλεί το καταναλωτικό κοινό σε μποϋκοτάζ μίας Ελληνικής επιχειρήσεως επειδή αυτή προωθεί τον οικονομικό πατριωτισμό.

Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς "σύντροφοι"...

3 comments:

  1. Μέμνησθε ὦ Ἱφίκρατες καὶ σεῖς φίλοι τὴν ἐθνοπροδοτικήν στάσιν τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, ὃστις κι ἂλλα προδοτικὰ θὰ πράξῃ, ἂμα τῆς ἐλεύσεως τῆς καταλλήλου στιγμῆς.Τὸ ἠφαίστειον ἂμα τῇ ἐκρήξῃ του δὲν το σταματᾶς. Τρέχεις νὰ σωθῇς.Νὰ τὸ θυμοῦνται αὐτὸ τὰ "συντρόφια" τῆς κακιᾶς ὧρας.Ἡ ἰδία ἡ λαϊκὴ ὀργὴ ἣτινα δὲ νῦν ἐπικαλοῦνται, θὰ τοὺς πνίξῃ.

    ReplyDelete
  2. Εγώ το έλεγα και το λέω: "αντιρατσιστής" είναι απλά ένας ευφημισμός για "ανθέλληνας". Δεν σημαίνει τίποτε άλλο, γιατί οι "αντιρατσιστές" ποτέ δεν κατηγορούν τους λαθροεισβολείς για ρατσισμό όταν αυτοί δολοφονούν και βιάζουν Έλληνες, αλλά αντίθετα κάνουν και συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς αυτούς.

    ReplyDelete
  3. Εδω στο Κιλκις εχουν ανοιξει εως τωρα πεντε αρτοπωλεια απο ΣΚΑΤΟαρμενιους με την ονομασια Σπαρτακος.Το πεμπτο ανοιξε τον περασμενο Νοεμβριο.Δηλωνουν απλα και ωραια πως α) δεν προσλαμβανουν Ελληνες β) θα κλεισουν ολα τα Ελληνικα αρτοποιεια.Φυσικα πολλοι μαλακες Ελληνες-Ελληνοφωνοι χατζηελληνες-τουρκορωμιοι πηγαινουν στους ΣΚΑΤΟαρμενιους.Μακαρι οι Τουρκοι να τους εσφαζαν ολους και αν ειναι δυνατον να τους σφαξουν ολους,ποτε δεν ειναι αργα.ΕΠΙΣΗΣ:Στο χωριο Χερσο κατοικουν αρκετοι ΣΚΑΤΟρωσσοποντιοι οι οποιοι καθε μερα στελνουν αυτοκινητο στο Κιλκις για να αγορασει ψωμια απο τους ΣΚΑΤΟαρμενιους,ενω υπαρχει Ελληνικος φουρνος στο συγκεκριμενο χωριο,απο τον οποιο ψωνιζουν οι Αλβανοι(προς τιμην τους).ΣΚΑΤΑ στο μνημειο της Αρμενικης γενοκτονιας.

    ReplyDelete