Saturday, December 7, 2013

Είδηση-βόμβα στο πανελλήνιο: Ο κ. Ιφικράτης Αμυράς έχει υπό τον έλεγχό Του τα 5/6 του πλούτου στον Γαλαξία
Εδώ και χρόνια η αλήθεια διώκεται στην Ελλάδα. Οι ανθέλληνες και οι πράκτορες των σιωνιστών αρνούνται την σωτήρια πρότασή μας. Χαρίζουμε 800 τρισεκατομμύρια δολλάρια στην κυβέρνηση Σαμαρά, και δεν τα δέχεται!!!
Προφανώς θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα, την στιγμή που μία τέτοια προσφορά δίδεται ατόκως, και χωρίς κανένα όφελος. Το μόνο που ζητά ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι να αναγνωριστεί ως Μέγας Ευεργέτης και να τον διαφημίζουν από το πρωί ως το βράδυ όλα τα κανάλια στην Ελλάδα.
Και η προσφορά Του δεν σταματά εκεί. Θα σώσει και την Αμερική από το χρέος, διότι οι σκοτεινές δρακονιανές δυνάμεις της Ανατολής ορέγονται να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο μαζί με τους Χαζάρους τραπεζίτες.
Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Ιφικράτης Αμυράς με τον πρόεδρο Ομπάμα και το οικονομικό του επιτελείο, υπεγράφη δανειακή σύμβαση με μηδενικό επιτόκιο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εντυπωσιάσθη τόσο πολύ ώστε υποσχέθηκε στον Μέγα Ευπατρίδη να μεσολαβήσει για να συναντηθεί με τον Ρασ-πούτιν για να σώσει και την Ρωσσία η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητος λόγω ασταθείας του ρουβλιού.
Όπως έχει δηλώσει πολλάκις η νομική ομάδα που πλαισιώνει τον Μέγα Ευπατρίδη τα χρήματα προέρχονται από μετοχές της Ελ Ντοράντο από την Γουϊάνα της Νοτίου Αμερικής.
Ο κ. Ιφικράτης Αμυράς κληρονόμησε τις μετοχές της Ελ Ντοράντο από μακρινούς Του συγγενείς, οι οποίοι ήσαν Ισπανοί κονκισταδόρες.

Στην συνάντηση που είχε πριν από 3 χρόνια ο κ. Ιφικράτης Αμυράς με τοπικούς φυλάρχους στον Αμαζόνιο τους έδειξε τις μετοχές. Οι φύλαρχοι Του είπαν ότι οι μετοχές αξίζουν 800 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε χρυσό. Δεν ήταν σίγουροι όμως αν αξίζουν παραπάνω και γι’ αυτό Τον προέτρεψαν να προσέχει τους απατεώνες που ενδεχομένως θα προσπαθήσουν να αρπάξουν τον πλούτο Του.
Οι φύλαρχοι του Αμαζονίου Τον έφεραν σε επαφή με ιερείς των Ινκας, οι οποίοι Του απεκάλυψαν ότι αποστολή Του είναι να σώσει την Ανθρωπότητα από το χρέος και τους παγκόσμιους τραπεζίτες.
Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις ο κ. Ιφικράτης Αμυράς κατέχει πάνω από τα 5/6 του πλούτου του Γαλαξία, αφήνοντας δεύτερον και με διαφορά τον Ευπατρίδη Σώρρας ο οποίος κατέχει μόλις τα ¾  του πλούτου της Γης.
Περιττό να πούμε ότι οι μισέλληνες έχουν λυσσάξει. Θέλουν την Ελλάδα υποχείριο των ξένων τραπεζιτών. Αρνούνται την ευεργετική πρόταση του κ. Ιφικράτους Αμυρά, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει σχέση με κόμματα, ούτε έχει πολιτικές φιλοδοξίες.
Μάλιστα όταν στην συνάντηση που είχε ο κ. Ιφικράτης Αμυράς με τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τού εξέθεσε την πρότασή Του για εξαγορά όλου του χρέους, ο κ. Στουρνάρας εξεμάνη. Τον απεκάλεσε άνθρωπο του Σατανά. Αυτό δεν έπρεπε να το κάνει ο υπουργός. Ήταν απρέπεια και προσβολή εναντίον ολόκληρου του Ελληνισμού.
To «Shout at the Devil» των Motley Crue, που σας εδώρισε ο κ. Αμυράς δεν είναι σατανιστικό αντικείμενο κύριε Στουρνάρα. Διώξατε κακήν κακώς την καλύτερη προσφορά. Αποπληρωμή όλου του χρέους, δημοσίου και ιδιωτικού, εδώ και τώρα. Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποθήκες, χωρίς ανταλλάγματα.
Η μεγαλοψυχία του κυρίου Ιφικράτους Αμυρά είναι ανεξάντλητος. Απτόητος και αγέρωχος θα συνεχίσει τον Αγώνα για να σωθεί από το χρέος όχι μόνον η Ελλάδα, αλλά και τα Νησιά Μπαρμπέϊντος.
Ευελπιστούμε στην ευρεία διάδοση αυτού του δελτίου τύπου ώστε όλοι οι λαοί του κόσμου να συνυπογράψουν την δήλωση δια της οποίας θα πιεστεί η προδοτική κυβέρνησις του κυρίου Σαμαρά να αποδεχθεί την ευεργεσία του Μέγα Ευπατρίδου μας.
Χαρακτηριστικό στοιχείο του μισελληνισμού που κυκλοφορεί διάχυτος στην Πατρίδα μας είναι το εξής:
Ως γνωστόν πριν μερικούς μήνες ο κύριος Ιφικράτης Αμυράς δώρησε 10 μετοχές της Ελ Ντοράντο στο κράτος για να πληρώσει το δημόσιο ταμείο όλα όσα χρωστά. Εκάστη μετοχή αξίζει 1 τρισεκατομμύριο δολλάρια, ήτοι το δημόσιο επρόκειτο να εισπράξει στα ταμεία του 10 τρισεκατομμύρια δολλάρια.
Αλλά...άκουσον-άκουσον. Όταν ήρθε η ώρα να καταβληθεί ο φόρος δωρεάς ο κ. Αμυράς ευρέθη προ εκπλήξεως.
Ο κ. Αμυράς ως γνωστόν διαθέτει τας μετοχάς του για να σωθεί ο Λαός της Ελλάδος. Είπε λοιπόν στην Εφορία, «παρακρατήστε από τις μετοχές που σας δωρίζω τον φόρο δωρεάς, και επιστρέψτε μου την διαφορά».
Ε, τί ήταν να το πεί αυτό ο Ευεργέτης μας. Το άτιμον και τρισκατάρατον κράτος του έκλεισε την θύραν κατάμουτρα. Μία ηλίθια ρωμιά εφοριακός του πέταξε τις μετοχές κατάμουτρα.
Όπως τ’ ακούτε συνέλληνες. Ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, το μόνον που ζήτησε ήταν να του επιστρέψουν σε μετρητά την διαφορά απο την αξία σε μετοχές των 10 τρις δολλαρίων αφού αφαιρέσουν τον φόρο δωρεάς, ήτοι τα 100 δις δολλάρια.
Για 9 τρις και 900 δις δολλάρια ρέστα, εξευτέλισαν κατ’ αυτόν τον τρόπο τον Μέγα Ευεργέτη μας. Οι πανάθλιοι.
Ως κίνημα υποστηρίξεως του κ. Ιφικράτους Αμυρά, καλούμε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν την πρότασή Του για δωρεά 800 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων προς την Ελλάδα.
Οι σκοταδιστές, οι απατεώνες, οι μισέλληνες, και όσοι δραχμοφονιάδες προτείνουν λύσεις με μόλις 600 δις, δεν μας αγγίζουν. Με 600 δις δεν μπορείς να ξεχρεώσεις. Γι’ αυτό δεν δέχεται τα 600 δις το κράτος. Αλλά με 800 τρις, μπορείς να ξεχρεώσεις.  Γι’ αυτό πρέπει να πιέσουμε το κράτος να τα δεχτεί.
Τα 800 τρις δολλάρια υπάρχουν συνέλληνες. Ελάτε να τα πάρετε. Δικά σας είναι. Το μόνο θέλουμε είναι να μας αποστείλετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό δελτίου ταυτότητος, το προσωπικό σας τηλέφωνο, και την διεύθυνσή σας.
«Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσπαθούν να μας μιμηθούν», δήλωσε ο κύριος Ιφικράτης Αμυράς στο δορυφορικό κανάλι CNN. «Aλλά δεν θα τα καταφέρουν». «Μας στηρίζουν τεράστια hedge funds. Σε κάθε πρόταση εξαγοράς του Ελληνικού χρέους από ανταγωνιστές μας, εμείς θα πλειοδοτούμε». «600 δις αυτοί, 800 τρις εμείς», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο κ. Ιφικράτης Αμυράς.
«Αν λέω ψέμματα για τα 800 τρις δολλάρια, να με σύρουν επί ασπαλάθων στην πλατεία Συντάγματος», δήλωσε ο Μέγας Ευπατρίδης Ιφικράτης Αμυράς.
Και ιδού η απόδειξις: http://youtu.be/sR0cq_6zLmU
Δευτέρας κλάσεως ανταγωνιστές του Μέγα Ευπατρίδου καταθέτουν την δική τους προσφορά, η οποία απέχει παρασάγγας από την δική μας.
Στο 14.45 λεπτό, ακούγονται τα εξής:
Τέσσερις μετοχές, συνολικής αξίας 2.7 τρις δολλάρια, της τραπέζης Ανατολής. Θελουμε να τους δώσουμε φόρο, και δεν τον παίρνουν. Η εφορία δεν παίρνει τα χρήματά μας. Πάρτε μία μετοχή, ρευστοποιήστε την, και δώστε μας τα υπόλοιπα...
16.25 λεπτό, ο οργανισμός END-ο δωρεοδόχος, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία...Επομένως κατάσχεται μέρος της δωρεάς…Ρευστοποιείται και αποδίδεται ο φόρος. Και το υπόλοιπο επιστρέφεται στον δωρεοδόχο!!!
Δηλαδή να εκλάβει το δημόσιο ως δεδομένο ότι ένα χαρτί αξίζει 1 τρις, να το θεωρήσει ως δωρεά, να εξαργυρώσει την μετοχή, να παρακρατήσει μέρος του ποσού ως φόρο, και να επιστρέψει τα υπόλοιπα στον δωρητή...
17.30 λεπτό, Ο κ. Αρτέμης Σώρρας έχει κάτω απο τον έλεγχό του πάνω από τα ¾ του πλούτου της Γής... 

(Καλά αυτό το ξέραμε. Δεν χρειαζόταν να μας το πείτε. Το ζήτημα είναι τί κάνουμε τώρα με τα 5/6 του πλούτου του Γαλαξία που κατέχει ο κ. Ιφικράτης Αμυράς).
Μυστήριες δυνάμεις έδωσαν μία αποστολή στον Σώρρας. Η υπόθεση αφορά και την αλλαγή του κλίματος σε όλο τον πλανήτη...
19.15 Δεν θέλουμε κανένα κέρδος. Απλώς θέλουμε την διαφορά σε ρευστό μεταξύ του 2.3 τρις δολλαρίων φανταστικού πλούτου και του φόρου.
19.55 Δεν θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε κιόλας. Η END θέλει να πάρει το κεφάλαιό της πίσω.
Αυτό εξ ορισμού ακυρώνει την έννοια της δωρεάς. Γι’ αυτό σας λέμε αγαπητοί συνέλληνες. Μόνον τα 800 τρις δολλάρια που διαθέτει ο κ. Ιφικράτης Αμυράς θα σώσουν την Ελλάδα, και δεν τα θέλει πίσω.  Ούτε το κεφάλαιο, ούτε τους τόκους.
29.20 λεπτό. 335 τρις δολλάρια, ανήκουν στην Ελλάδα από το παγκόσμιο καταπίστευμα. Για να τα πάρει η Ελλάδα πρέπει να δώσει μία υποσχετική ότι θα αποπληρώσει όσα χρήματα δανειστεί. Θα κατατεθεί η υποσχετική του κ. Σώρρας στο  παγκόσμιο καταπίστευμα, για να πάρει η Ελλάδα, τα 335 τρις δολλάρια.
Και εδώ αγαπητοί συνέλληνες βλέπετε ότι ο Μέγας Ευπατρίδης Ιφικράτης Αμυράς, υπερέχει των ανταγωνιστών του. Διαθέτει 800 τρις δολλάρια. Τα 335 τρις δολλάρια της END ούτε για πασατέμπο δεν φθάνουν.   
32.00 λεπτό. Ο κ. Σώρρας θέτει και όρους, πρώτον λογιστικός έλεγχος. Μετά τον λογιστικό έλεγχο θα πληρώσει μόνον τα 47 -50 δις.
Όμως ο κ. Ιφικράτης Αμυράς έχει καταθέσει καλύτερη προσφορά από την προσφορά του κ Σώρρας. Δεν ζητά κανένα λογιστικό έλεγχο. Επιπλέον θα πληρώσει όλο το χρέος της Ελλάδος στο ακέραιο. Μόνον προδότες αρνούνται τέτοια ιδανική  προσφορά.
35.22 Ρωτά ο δημοσιογράφος, πώς θα πάρετε το κεφάλαιο σας πίσω; Απάντηση, δίνουμε χαρτιά, παίρνουμε πραγματικά λεφτά.
Επομένως δεν πρόκειται για δωρεά όταν ζητά πίσω το κεφάλαιό του. Η END βάζει ως εγγύηση τα ομόλογά του κ. Σώρρας, για να δανειστεί η Ελλάς. Ο κ. Ιφικράτης Αμυράς έχει καλύτερη προσφορά. Χαρίζει 800 τρις δολλάρια. Χωρίς εγγυήσεις, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς δάνεια, χωρίς τόκους.  
37.30 Ο κ. Σώρρας διαθέτει μία υποσχετική χρέους. Για να μπορέσει η Ελλάς να τραβήξει από το παγκόσμιο καταπίστευμα τα χρήματα. Τελικώς είναι δάνειο από κάποιο καταπίστευμα, με εγγύηση του κ. Σώρρας. Αλλά στην ουσία δεν είναι δάνειο, είναι επένδυση...
Ο Μέγας Ευπατρίδης Ιφικράτης Αμυράς διαθέτει υποσχετική χρέους από όλα τα κράτη της Γης και από όλους τους πλανήτες του Γαλαξία. Αν χρειαστεί, μπορεί να βρει και 150 χιλιάδες τρισεκατομμύρια δολλάρια για να σώσει την Ανθρωπότητα από το παγκόσμιο χρέος.
Υποσχετικές να δούν τα μάτια σας. Όσοι αντικρύζουν τον Ιφικράτη Αμυρά, του δηλώνουν υπόχρεοι, επομένως αυξάνεται και το χρέος τους προς Αυτόν.
Και τώρα το μέγα ερώτημα για τον Μέγα Ευπατρίδη μας. Ω Ιφίκρατες! υιέ των Αθανάτων Θεών, γιατί δεν σε έχουν βάλει φυλακή μέχρι στιγμής για τα 800 τρις δολλάρια;
«Ποιός να με βάλει φυλακή για τα 800 τρις δολλάρια; Οι δικαστές; Αφου δεν βάζουν στην φυλακή τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο με τόσα ψέμματα που λένε, γιατί να βάλουν εμένα; Ο κοινωνικός ρατσισμός απαγορεύεται. Δεν επιτρέπεται η δικαιοσύνη να κάνει διακρίσεις μεταξύ απατεώνων».
Γι' αυτό σας λέμε συνέλληνες, μην επαναστατείτε. Μην σηκώνεστε από τον καναπέ. Μην ασχολείστε με την πολιτική. Υπάρχει λύσις, άμεση, εύκολη, άκοπη. Υπογράψτε και ζητείστε να πάρει η κυβέρνησις τα 800 τρις δολλάρια του κ. Ιφικράτους Αμυρά.

10 comments:

 1. poly like το αρθρο !!!

  ReplyDelete
 2. χαχαχαχαχα έχω πεθάνει από το γέλιο χαχαχ κλαίωωωωωωωωωωωω χοχοχοχοχχο

  ReplyDelete
 3. To βλέπω κάποια χριστιανικά ιστολόγια να το παίρνουν στα σοβαρά και να αρχίζουν να γράφουν ότι ο Ιφικράτης είναι ο Αντίχριστος...

  ReplyDelete
 4. γελατε μ@@@@@@@@εσ με χαζομαρες σελιγο δεν θα ξερετε που να κρυφτητε

  ReplyDelete
  Replies
  1. 10:20 AM, Τώρα γελάω πιο δυνατά.

   Delete
 5. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Ιφικράτη Αμυρά; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END, ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΙΡΩΝΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ...

  ReplyDelete
 6. Για περισσότερο γέλιο:

  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/artemhs-swrras-o-alexhs-grhgoropoylos-zei-htan-psema-o-thanatos-.html

  ReplyDelete
 7. Το περιμέναμε ό τι θα ρθει ενας τέτοιος με ποιό πολλά λεφτά, Κλασική κίνηση (Μπλόφα)...Αποδιξεις;;;;;;;;

  ReplyDelete
 8. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΡΕΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ''ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ 4,5,6,7,8,229 ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ 100 ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; Α ΞΕΧΑΣΑ, ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ , ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ 500 ΕΚΑΤΟΝΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΜΑΖΙ. ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Οι πράκτορες του Σόρρας και του Σώρρας επιτίθενται στον μέγα και αληθινό ευπατρίδη Ιφικράτη Αμυρά. Οι γελοίοι.

   Τα γιουσουφάκια του Σόρρος και του Σώρρας.

   Φύγετε από την χώρα μας γελοίοι ψιλικατζήδες που θα αμφισβητήσετε την μοναδική στα ιστορικά χρονικά προσφορά 800 τρις δολλαρίων του κ. Αμυρά.

   Μας έχετε πρήξει με τον ψιλικατζή σας τον Σώρρας. Τουρκόσποροι.

   Delete