Saturday, December 14, 2013

Η εξομολόγηση ενός «ειδωλολάτρη» πολιτικού


Ήταν πριν 17 χρόνια ακριβώς, όταν ξεκίνησα το μεγάλο μου ταξείδι προς την γνωριμία με τους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.
Στην αρχή, όπως οι περισσότεροι διανοούμενοι, ήθελα να γεμίσω το κενό που είχε δημιουργηθεί από την λαίλαπα της δυτικής παγκοσμιοποιήσεως και την κατάρρευση του κομμουνισμού.
Θεώρησα ότι ήταν λογικό να ασπαστώ την Ελληνική Θρησκεία. Ήτο άλλωστε η Εθνική Λατρεία των Προγόνων μου.  
Αρχικώς το ζήτημα της θρησκείας τακτοποιήθηκε μέσα μου βάσει ψυχολογικών και εθνικών κριτηρίων, ουχί πολιτικών.  
Όμως όσο περνούσε ο καιρός, μέσα στο μυαλό μου ετίθετο διαρκώς ένα θεμελιώδες ερώτημα: Γιατί επικράτησε ο χριστιανισμός; Και γιατί σήμερα δεν αναγνωρίζουν την Θρησκεία μας και δεν την νομιμοποιούν ώστε να θρησκεύωνται οι Έλληνες επισήμως κατά τα Πάτρια Ειωθότα;
Διαβάζοντας τα βασικά κείμενα της Ελληνικής Θρησκείας δεν πήρα απάντηση στο ερώτημά μου. Οπότε άρχισα να μελετώ επισταμένως τα κείμενα του ιουδαϊσμού και του χριστιανισμού.
Ύστερα άρχισα να μελετώ θρησκευτική ιστορία. Επιπλέον άρχισα να μελετώ οξυδερκείς φιλοσόφους όπως ο Φρειδερίκος Νίτσε οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με το ζήτημα του χριστιανισμού.
Όσο περνούσε ο καιρός τόσο διεπίστωνα ότι η θρησκεία αποτελεί κοινωνικο-φιλοσοφικο-πολιτικό σύστημα, και όποιος δηλώνει ότι "έκαστος μπορεί να πιστεύει όπου θέλει", είναι άσχετος με κοινωνιολογικά προβλήματα.
Αυτό που μου προξένησε φοβερή εντύπωση ήταν ότι ο χριστιανισμός δεν γκρέμισε μόνον τους Ναούς των Πατρώων Θεών.
Έκαψε τις βιβλιοθήκες και τα περισσότερα συγγράμματα των Ελλήνων. Απηγόρευσε τα δημόσια λουτρά. Γιατί μία θρησκεία να απαγορεύσει τα δημόσια λουτρά; Μόνο από σεμνοτυφία; Έκλεισε τις φιλοσοφικές σχολές. Έσπασε τα αγάλματα Θεών και Ηρώων. Απηγόρευσε την οιωνοσκοπία. Απηγόρευσε τις ζωγραφιές των Θεών. Απηγόρευσε την Ελληνική ιατρική. Απηγόρευσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απηγόρευσε το θέατρο. Επέβαλε την αλλαγή των ονομάτων και τον νηπιοβαπτισμό. Απηγόρευσε να τιμώνται οι νίκες των Ελλήνων στους Μηδικούς πολέμους. Απηγόρευσε την αστρολογία. Απηγόρευσε την αρχαία μουσική και τους αρχαίους χορούς των Ελλήνων. Ποινικοποίησε μέχρι θανάτου την χρήση βοτάνων με την κατηγορία της μαγείας. Απηγόρευσε την αρχαία Ελληνική κόμμωση και ενδυμασία. Έκαψε ζωντανούς φιλοσόφους, επιστήμονες, ιέρειες.
Γιατί; Γιατί να κάνει τέτοια εγκλήματα; Ποιός ο λόγος; Δεν αρκούσε στον χριστιανισμό το μίσος κατά των Αθανάτων Θεών;
Τα ίδια ακριβώς εγκλήματα διέπραξε ο χριστιανισμός σε όσες χώρες επικράτησε. Όχι μόνον στην Ελλάδα.
Γιατί;
Μετά από πολλή μελέτη βρήκα την απάντηση. Ο χριστιανισμός ως αφύσικη και αντεθνική αίρεση, για να ριζώσει στους λαούς έπρεπε πρώτα να ξεριζώσει ό,τι θύμιζε στους λαούς τις προχριστιανικές τους Παραδόσεις. Γι’ αυτό κατέστρεψε ακόμη και τα θέατρα. Γι’ αυτό απηγόρευσε ακόμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ήταν ένας πόλεμος ΜΝΗΜΗΣ. Ο χριστιανισμός κήρυξε πόλεμο κατά της συλλογικής μνήμης των Εθνών.
Ήταν ένας πόλεμος ενάντια στο συλλογικό υποσυνείδητο και στην φυλετική ψυχή των Εθνών.
Ήταν μία ωργανωμένη γενοκτονία με πολιτισμικούς όρους. Μία εθνοκτονία. Ένα διαρκές Ολοκαύτωμα.  
Περιττό να πούμε ότι τις ίδιες ακριβώς μεθόδους με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό χρησιμοποίησε και η ιουδαϊκή αίρεση του μωαμεθανισμού στις περιοχές που επικράτησε.
Οι σημερινοί χριστιανοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα της ιουδαϊκής τους αιρέσεως, ισχυριζόμενοι ότι τάχα τα διέπραξαν κάποιοι αυτοκράτορες, και άρα ο χριστιανισμός δεν φέρει ευθύνη.
Η εγκληματολογία χρησιμοποιεί τον όρο modus operandi, ήτοι η μέθοδος του εγκληματίου αφήνει ίχνη και σκιαγραφεί την προσωπικότητά του.  
Η συστηματική, διαρκής, και επαναλαμβανόμενη καταστροφή κάθε μνημείου που θυμίζει τις Αρχαίες Παραδόσεις είναι η τρανταχή απόδειξη ότι ο χριστιανισμός δεν σκόπευε να γκρεμίσει μόνον τους Ναούς των Εθνικών Θρησκειών. Σκόπευε να αφανίσει ο,τιδήποτε θυμίζει στους λαούς την καταγωγή και την ταυτότητά τους.
Γι’ αυτό απηγόρευσε ήθη και έθιμα, όπως οι αθλητικοί αγώνες και οι χοροί, που φαινομενικώς δεν έπρεπε να τον πειράζουν.
Το χριστιανικό ιερατείο ήξερε αυτό που ξέρω εγώ σήμερα και το διδάσκω στα μαθήματα προπαγάνδας: ο,τιδήποτε θυμίζει αρχαίες αναμνήσεις είναι πεδίο πολέμου. Ο,τιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιεί ως όχημα διαδόσεως την ιδεολογία μας, είναι πεδίο πολέμου.
Ακόμη και τα αρώματα που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες για να αλείφουν το σώμα τους μετά το λουτρό ήταν πεδίο πολέμου για τους χριστιανούς.  
Όταν συνειδητοποίησα ότι ο μονοθεϊσμός έχει εξαπολύσει έναν ιερό πόλεμο κατά της συλλογικής μνήμης των λαών, το ζήτημα δεν μπορούσε πιά για μένα να παραμείνει αυστηρώς θρησκευτικό. Μετετράπη σε μείζον πολιτικό ζήτημα.
Οι χριστιανοί ιεροεξεταστές ήξεραν αυτό που γνωρίζω εγώ σήμερα. Αν καταστρέψεις την συλλογική μνήμη και τις παραδόσεις ενός λαού, δεν χρειάζεται να τον εξαλείψεις σωματικώς. Είναι ήδη ένας άλλος λαός.
Σε αυτό το σημείο αποκτά ενδιαφέρον η εξομολόγηση ενός «ειδωλολάτρη» πολιτικού.
Παρά το ότι αρκετές φορές καταφέρομαι εναντίον των πατέρων της χριστιανικής εκκλησίας, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν οι καλύτεροι καθηγητές μου.
Αυτοί με δίδαξαν θρησκευτικό πόλεμο. Αυτοί με δίδαξαν γιατί να κτυπάω τον εχθρό. Αυτοί με δίδαξαν πού να κτυπάω τον εχθρό.
Όπως ακριβώς οι τρεις ιεράρχες Χρυσόστομος, Βασίλειος, και Νανζιανζηνός, μελέτησαν τον Ελληνισμό για να μπορούν να τον πολεμήσουν, το αυτό έπραξα και εγώ για τον χριστιανισμό. 
Σε όσους με κατηγορούν αδίκως ότι υποδαυλίζω εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Ελλήνων και χριστιανών, τους απαντώ ότι έμαθα καλώς το μάθημά μου από τους χριστιανούς ιεράρχες.
Ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί η πολυπόθητη εθνική ενότητα είναι η καταστροφή της συλλογικής χριστιανικής μνήμης. Ο,τιδήποτε θυμίζει ή αναπαράγει τον χριστιανισμό πρέπει σταδιακώς να εξαλειφθεί. Χριστιανικά βιβλία, εικόνες, μοναστήρια, ψαλμοί, ταινίες, σύμβολα, ήθη, έθιμα, κοσμήματα, θεατρικά έργα θα εξοβελιστούν από την δημόσια ζωή.
Διεξάγουμε έναν πόλεμο μνήμης, με αντίθετη κατεύθυνση αυτή την φορά. Για να ριζώσει ο Ελληνισμός, θα ξεριζωθεί ο χριστιανισμός από την συλλογική μνήμη του Λαού. Αυτός ο τρόπος πολέμου είναι ο πιό ειρηνικός με τις λιγότερες προστριβές σε φυσικό επίπεδο.
Όταν ξεριζωθεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο,τιδήποτε αναπαράγει τον χριστιανισμό, μετά από 2-3 γενεές ουδείς Έλλην θα θυμάται ποιός ήταν ο ραββίνος Τζεσουά.
Το έργο μας είναι ευκολότερο σε σχέση με τους χριστιανούς ιεράρχες. Αυτοί προσπάθησαν να ξεριζώσουν τον φυσικό εθνισμό των Ελλήνων. Εμείς θα ξεριζώσουμε τον αφύσικο ιουδαιοχριστιανισμό που έχει μολύνει την Ελληνική Ψυχή.
Πόλεμο μνήμης στον πόλεμο μνήμης που διεξάγει εις βάρος μας ο χριστιανισμός.

13 comments:

 1. Έκανα πολλά χρόνια για να αποβάλλω πλήρως τον χριστιανισμό από μέσα μου, νομίζω πως θα είναι δύσκολος ο αγώνας, αλλά πρέπει να τον δώσουμε , το χρωστάμε στις νεότερες γενιές. Ιφικράτη είμαστε πολλοί μαζί σου !

  ReplyDelete
 2. Ιφικράτη,γιατί δεν κάνεις ένα σεμινάριο με θέμα την ελληνική θρησκεία΄΄Ξέρεις κάποιο καλό βιβλίο για τα αρχαία μυστήρια, Ελευσίνια,Καβείρια κ.τ.λ.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Το έχω υπ' όψιν. Πρέπει να ολοκληρώσω έναν κύκλο σεμιναρίων πάνω στην πολιτική, στην διπλωματία, στην στρατηγική, και στην πολιτική οικονομία, και θα αρχίσω σεμινάρια πάνω στην Ελληνική Θρησκεια.

   Ιφικράτης

   Delete
 3. Ιφικρατες, εισαι ο μονος εις την δημοσιαν ζωην, που συμφωνω 99.99% μαζυ του( δευτερος ερχεται ο Πλευρης)....
  Αλλα θα ηθελα απο εσενα να εισαι πιο θαρραλεος οσον αφορα το θεμα της θρησκειας η της φυλης...
  Εν ταις ομιλιαις σου, δεν τα τονιζεις ΣΥΝΕΧΩΣ, ωστε να γινει συνηθειον( ομιλω για τις ομιλιες οπου εισαι καλεσμενος, εμπρος σε κοινον)....Σε παρακαλω, γνωριζω οτι θα ξινισουν ΠΑΡΑ πολυ τα μουτρα ακουγοντας αυτα τα θεματα, αλλα πραξε το...
  Ευχαριστω....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ο Πλεύρης είναι χαφιές. Προσοχή...

   Τα θέματα των ομιλιών του μέχρι στιγμής δεν είχαν να κάνουν με την θρησκεία εν γένει, οπότε δεν υπήρχε λόγος να μιλήσει πάνω σε αυτό.

   Delete
  2. Στις περισσότερες ομιλίες που έχουν διοργανωθεί εκτός Αττικής, οι οργανωτές δεν είναι μέλη του κόμματος, και όπως έγινε στην τελευταία ομιλία, αυτοί επιλέγουν το θέμα, όχι εγώ.

   Πάντως έχετε απόλυτο δίκαιο ότι πρέπει στις δημόσιες ομιλίες μου, να τονίζεται με σαφήνεια το ζήτημα της Ελληνικής Θρησκείας.

   Ιφικράτης

   Delete
 4. και εγώ έτσι πιστεύω για τον Πλεύρη, μου αρέσουν οι ιστορικές του εκπομπές αλλά στο θέμα θρησκεία όλο την πουτ@ν.. κάνει

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ο Πλεύρης υποστηρίζει ότι ο Χριστός είναι ιστορικό πρόσωπο Ελληνικής καταγωγής. Δικανικά ταχυδακτυλουργικά και επιστημονικοφανή παπατζηλίκια.

   Delete
 5. Ιφικράτη σε ιδεολογικό επίπεδο με βρίσκεις σύμφωνο στην πλειοψηφία των ζητημάτων που θέτεις. Η επαναστατικότητα των απόψεών σου είναι αυτό που με συγκίνησε κυρίως, όπως και η συστηματική μελέτη της προπαγάνδας που δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο πολιτικό πρόσωπο και άθελά σου με βοήθησες πολύ σ' αυτό το κομμάτι. Στο μόνο που διαφωνώ είναι στα θρησκευτικά ζητήματα και φυσικά όχι για τον λόγο ότι είμαι περισσότερο χριστιανός απ' ότι εθνικός αλλά έχω την εντύπωση ότι έχεις αναγάγει την θρησκευτικότητα σε μείζον επαναστατικό ζήτημα ενώ για την προσωπική μου αντίληψη το ζήτημα είναι πλήρως δευτερεύον. Πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή είναι ουτοπική στην συγκεκριμένη ιστορική φάση και καθόλου αναγκαία. Η σχέση της ορθοδοξίας με τον φυλετισμό αποτυπώνεται πολύ εύστοχα στο βιβλίο του Ιωάννη Ρωμανίδη - Ρωμηοσύνη. Δεν αναφέρομαι στο χριστιανισμό με θρησκευτικούς όρους αλλά το θέτω ως ένα πολιτικό-θρησκευτικό μέσο. Ο χριστιανισμός μπορεί πολύ εύκολα να πάρει τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η κάθε ιστορική συγκυρία, οπότε μία θρησκευτική αλλαγή τέτοιου βεληνεκούς θα την άφηνα μετά την επικράτηση μιας εθνικής επαναστατικής ιδέας.

  ReplyDelete
 6. Συμφωνῶ ἀπολύτως ὦ Ἰφίκρατες.Θεωρῶ ἐπίσης πὼς ὁ Ὀδυσσεὺς Πελασγὸς ἒχει δίκαιον:Ὀφείλεις νὰ θίξῃς ξεκάθαρα στὰς ὁμιλίας σου τὴν πρόθεσίν σου νὰ συγκρουσθῆς μετὰ τοῦ Ἰουδαιοχριστιανισμοῦ.Θὰ ἠθελα ὂμως νὰ μοῦ κάνῃς τὴν χάριν νὰ μὴν ἀποκαλεῖσαι "εἰδωλολάτρης" μῆτε ἐντός μηδὲ ἐκτός εἰσαγωγικῶν. Σοῦ ὑπενθυμίζω (θεωρῶ πὼς τὸ γνωρίζεις-δὲν προτίθεμαι νὰ κομίσῳ γλαύκα ἐν Ἀθήναις) πὼς εἰδωλολάτραι καλοῦνται οὗτοι, ἣτινες θεωροῦν πὼς λέγοντες "μαγικὰ λόγια" ἢ βράζοντες ὀστέα ἀνθρώπων καὶ πίνοντες τὸν ζωμόν ἢ πίνοντες τὸ χρῶμα τῶν ἀπεικονίσεων των, θὰ βοηθηθοῦν ἢ θὰ ἰαθοῦν ἐξ ἀσθενειῶν.Ἀς αναρωτηθῶμεν: "Τὶ γοῦν σοφώτερου τοῦ Ἡρακλείτου ἡμᾶς διδάσκουσιν; ὁ μέν γε μάλα ἀποῤῥήτως ὑποσημαίνει ἠλίθιον τό τοῖς ἀγάλμασιν εὒχεσθαι ἐαν μή γιγνώσκῃ τις θεοὺς καὶ ἣρωας οἳτινες εἰσίν.Ἡράκλειτος μέν οὓτως.Οἱ δέ ἂντικρυς τὰ ἀγάλματα ἀτιμάζουσιν.Εἰ μὲν ὃτι λίθος ἢ χαλκὸς ἢ χρυσός, ὃν ὁ δεῖνα ἢ ὁ δεῖνα εἰργάσατο, οὐκ ἂν εἲη θεός γελοία ἢ σοφία.Τὶς γάρ καὶ ἂλλος εἰ μὴ πάντῃ νήπιος ταῦτα ἡγεῖται θεοὺς ἀλλὰ θεῶν ἀναθήματα καὶ ἀγάλματα";ΚΕΛΣΟΣ____ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ.Ὁ Κέλσος λέγει ξεκάθαρα πὼς μόνον ἡλίθιοι πιστεύουν ὃτι ἐντός τῶν ἀγαλμάτων οἰκεῖ θεός.Ἐπέστρεψέ τους λοιπόν κατὰ πρόσωπον τὸν ἂθλιον οὗτον χαρακτηρισμὸν.Μήν ἀποκαλεῖσαι ἐτσι.Σὺ εἶ Ἒλλην, οὗτοι δὲ βάρβαροι. Ἡ ἰδικήν των "θρησκεία" προέρχεται ἐκ Χαλδαίας, πατρίδα τῶν μαγουσαίων.Οἱ πρόγονοι τοῦ μαστρωποῦ Ἂβραμ, τήν φαρμακεῖαν ἐπηγγέλλοντο.Ἐξ ἂλλου ὁ Ἓλλην πάντοτε ἦτο ἒνθεος (εἶχε θεόν μέσα του), διό καὶ εν-θουσιάζεται.Μᾶς ἐκυνήγησαν λυσσωδῶς, δὲν ἐδυνήθησαν νὰ μᾶς ἀφανίσουν. Πλέον πρόκειται διὰ τὴν ἐπιβίωσιν ἡμῶν.Δὲν ἒχομεν πολυτέλειας διὰ ἱδεολογικὰς ἢ θρησκευτικὰς ἐκπτώσεις.Ἀπορίαν ἱδική μου: Ἀφ οὖ λέγεις πὼς σέβεσαι τὴν γλώσσαν μας, διατὶ δέν χρησιμοποιεῖς τήν πολυτονικὴν γραφὴν, ἀκόμα και στήν δημοτικήν ὂπου γράφῃς;

  ReplyDelete
 7. ΕΝΑΛΙΟΣ ΤΡΙΤΩΝDecember 15, 2013 at 7:41 AM

  ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΜΥΡΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (και στην κυριολεξία ουδείς) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΝΑ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΑΤΕΙΣ. ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ ΔΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

  ReplyDelete
 8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΦΙΚΡΑΤΗ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ,ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ.Ο ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΙΣΑΜΟ

  ReplyDelete