Saturday, December 28, 2013

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ διογκώνεται γεωμετρικώς


Πρίν 4 χρόνια εμφανίστηκε το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Τότε οι καθεστωτικές ιστοσελίδες, κανάλια, και έντυπα, ωρύοντο ότι οι πολίτες που το οργανώνουν είναι μπαταξήδες, γραφικοί, κλπ. 

Η συμπεριφορά των καθεστωτικών μμε ήταν πανομοιότυπη για κάθε πρωτοβουλία του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, είτε αφορούσε τα διόδια, είτε την ΔΕΗ, είτε τα τραπεζικά δάνεια. 

Σκοπός των καθεστωτικών ψιττακών ήταν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη ισχυριζόμενοι ότι στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα με το μνημόνιο. Οι Έλληνες είναι κακοπληρωτές, το μνημόνιο δεν φταίει σε τίποτε. 

Οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη της δημοσιοκαφρικής αλητείας. 

Σήμερα όμως στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, εκτός από τον συναγωνιστή Μιχάλη Λιάπη, έχει ενταχθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιωτικών επιχειρήσεων αφού δεν πληρώνει ούτε μισθούς, ούτε δώρα, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ούτε υπερωρίες, ούτε προμηθευτές, ούτε φόρους. 

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ παρά την απαξίωσή του από τους φιλοκυβερνητικούς ψιττακούς, αγκάλιασε και το Δημόσιο, αφού ούτε το κράτος πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους πολίτες. Ο Α. Σαμαράς είναι βασικό στέλεχος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μισθούς, συντάξεις, προμηθευτές του δημοσίου, μικρο-ομολογιούχους. 

Μετά τον συναγωνιστή Μιχάλη Λιάπη, το κράτος, και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, έχουν σειρά οι απλοί πολίτες. 

Όλοι μαζί να κηρύξουμε μαζική και διαρκή παύση πληρωμών προς το κράτος. Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ανδρώθηκε χάρις το μνημόνιο και τους δημοσιοκάφρους που το κατέκριναν. 

Γενική στάση πληρωμών προς το κατοχικό καθεστώς, εδώ και τώρα.

2 comments:

  1. Τώρα έχουμε όλοι γίνει μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω", γιαί απλούστατα δεν μας έχει μείνει φράγκο κι επιπλέον οι περισσότεροι είμαστε και άνεργοι....

    ReplyDelete
  2. Συμπαράσταση στον ταξικό αγωνιστή Μιχάλη Λιάπη. Δευτέρα 30/12 όλοι στην Ευελπίδων με τα Jeep μας ή οτι τέλος πάντων έχει ο καθένας.Όσοι μπορούν ας φέρουν και το κότερο και τη Ρουμάνα τους.

    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ''ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ'' ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ.

    ReplyDelete