Monday, December 30, 2013

Οι άγριοι πατέρες φωτογραφίζονται με τον Πούτιν



11 comments:

  1. Πάμε ολοταχώς προς ένα νέο ευλογημένο μεσαίωνα.Ακροδεξιοί,ιδού ο "πολέμαρχος" μας.Θα λειτουργηθούμε όλοι στην αγιά σοφιά όταν με το καλό ενταχτούμε στη νέα Σοβιετική Ενωση της ευρασίας.Γάτα με πέταλα ο κοντός."Πατριώτης","προστάτης των χριστιανών","αντι-δυτικός","γκουβαρντάς" και μέγας "γυναικοκατακτητής".Αυτός είναι ηγέτης ρε,ο Τσάρος των Ρως.

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=S2D_WEgnaXY

    ReplyDelete
  3. Γιατί όλοι ψάχνουν να βρουν τον δυνάστη τους σε αυτήν τη χώρα ποτέ δεν το χώνεψα.Προφανώς διακρατικές συμφωνίες σε καίρια ζητήματα θα ήταν ευπρόσδεκτες. Αλλά η εντύπωση μου είναι οτι οι Ρώσοι θα ήταν σαφώς πιο σκληροί απέναντι μας όσον αφορά τα οικονομικά(δείτε περίπτωσή Κύπρου).Τώρα όλα αυτά για μαρμαρωμένους βασιλιάδες και άγιες σοφιές είμαστε αρκετά ώριμοι για να πιστεύουμε στα χριστιανικά σας παραμύθια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άλλο σύμμαχος και άλλο νταβατζής συμφωνώ. Αλλά τι έγινε στην Κύπρο ? Ο Ρώσος απο οτι ξέρω ήθελε πρώτα νσ κυνηγήσει τους δικούς του που έβγαζαν το μαύρο χρήμα σε Κύπρο και επόμενο ειναι πως για να κάνει συμφωνία υπερ Κύπρου έπρεπε να έφευγε η Κύπρος απο την Ευρώπη κ.α.

      Delete
    2. Η μέχρι στιγμής στάσης της Ρωσίας πάντως δεν πιστεύω να ενισχύει την άποψη οτι θα ήταν καλύτερα αν συνεργαζόμασταν στενά μαζί της.Και φυσικά η ηγεσία της Ρωσίας σαφώς ήξερε τι πάρτι γινόταν στην Κύπρο όσον αφορά τα "μαύρα" χρήματα,μην τους έχεις για ανίδεους. Επίσης πιστεύω οτι η Ρωσία έχει προφανώς μεγαλύτερο συμφέρον να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη Γερμάνια(που μας έχει κάτι σαν προτεκτοράτο) καθώς στέλνει τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου στη Γερμανική αγορά.
      Μην τα υποτιμάς αυτά.Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηριχτούμε στα πόδια μας και να φτιάξουμε επιτέλους σοβαρές υποδομές και επιπρόσθετα να κάνουμε έξυπνες επιμέρους διακρατικές συμφωνίες.

      Delete
  4. Αυτός με την παλάμη στο μάτι πρέπει να είναι ο Πανούσης.

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=dfccrwUlROU

    ReplyDelete
  6. Η έκφραση του Πούτιν και του παπά πίσω του είναι όλα τα λεφτά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο ήλιος στην καράφλα του Πουτιν στραβώνει τον "Πανούση"

      Delete
    2. Ο ήλιος στην καράφλα του Πούτιν στραβώνει τον "Πανούση"

      Delete
  7. http://www.andro.gr/empneusi/jimmy-panousis/

    Πανούσης κατά του "αντιρατσιστικού νόμου" που ειναι ρατσιστικός

    ReplyDelete