Friday, December 27, 2013

Τα χριστούγεννα ουδεμία σχέσιν έχουν με την ουσία της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως



Επειδή αρκετοί φίλοι μας ρωτούν για τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, τα οποία επέζησαν στον χριστιανισμό, τους απαντούμε ότι: 

Ο χριστιανισμός οικειοποιείται Ιερές έννοιες και εορτές της Ελληνικής Θρησκείας για να τις υποβαθμίσει, για να τις απογυμνώσει από κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο, για να τις αφελληνίσει, και για να τις καταστήσει ακίνδυνες για τον μονοθεϊσμό.

Αυτό το έγκλημα αποτελεί κλοπή, και διασυρμό της Πνευματικής Κληρονομίας του Ελληνισμού. Επ’ ουδενί λόγω επιτρέπεται να βαπτίζεται «συνέχεια» ή «σεβασμός» της Προγονικής Λατρείας.

9 comments:

  1. To ιστολόγιο freeinquiry.gr δημοσιέυει ένα άρθρο-κατηγορητήριο αναφορικά με την Πατρώα Ελληνική Λατρεία.Ποια είναι η δική σας τοποθέτηση και ανάλυση επί αυτού του θέματος κύριε Αμυρά?Είναι ο "δωδεκαθεισμός" ένα συμβολο της "πολιτικής τυραννικής εξουσίας"?Σας τα αναφέρω όλα αυτά γιατί διακρίνω στα γραφόμενα σας και στην ρητορική σας μια παντελή απουσία οποιασδήποτε μεταφυσικής ερμηνείας και διαστάσεως.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το βρίσκω αστείο οι χριστιανοί να κατηγορούν τους Έλληνες για όλα αυτά που είναι οι ίδιοι! Ο Γιαχβέ της Βίβλου είναι σύμβολο τυραννικής εξουσίας αφού έχει το ρόλο του απόλυτου μονάρχη που τρομοκρατεί όσους δεν το προσκυνούν, σκοτώνει, βιάζει και λέει μάλιστα ότι θα δημιουργήσει μια νέα βασιλεία. Και η Καινή και η Παλαιά διαθήκη το ίδιο ακριβώς λένε, υπέρ της "Βασιλείας του Θεού" και όταν γίνεται βάπτιση ο παπάς λέει "βαπτίζεται ο ΔΟΥΛΟΣ του Θεού"!. Το 13ο κεφάλαιο της προς Ρωμαίους επιστολής μιλά για απόλυτη υποταγή προς τους μονάρχες και τις εξουσίες. Και γενικά ο χριστιανισμός είναι κατά της επανάστασης γιατί θεωρεί τον Σατανά/Εωσφόρο τον πρώτο επαναστάτη και σύμβολο της επανάστασης. Οπότε όποιος χριστιανός κατηγορεί τους Έλληνες γι'αυτό, το λιγότερο που μπορείς να τον πεις είναι υποκριτή.

      Ύστερα, ο Ιφικράτης είναι πολιτικός, γι'αυτό μιλά για πολιτική πάνω από όλα και για το πολιτικό μέρος της Πατρώας Θρησκείας που αφορά την εθνοφυλετική αριστοκρατία. Και μόνο αν συγκρίνεις το πολιτικό μέρος της Πατρώας Θρησκείας με τον χριστιανισμό είναι τελείως διαφορετικό. Αν δεις μιλά και υπερ της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Τα διδάγματα του χριστιανισμού σχετικά με την πολιτική είναι τελείως απολυταρχικά, σκέτος κομμουνισμός όπου δεν υπάρχουν έθνη ούτε άτομα.

      Και αυτό που μιλά ο Ιφικράτης ως πολιτικός είναι μόνο το πολιτικό μέρος. Αν δεις την ιστοσελίδα hellenicreligion.gr όπου κύριος αρθρογράφος είναι ο Ιφικράτης, έχει πολλά θέματα για μεταφυσική, τελετουργικά, μέχρι και μυστικισμό και αστρολογία και εναλλακτική ιατρική. Μέχρι και για την επαναφορά των Ελευσινίων Μυστηρίων. Οι χριστιανοί όλα αυτά τα θεωρούν "ειδωλολατρικά" και δίκιο έχουν, γιατί ΕΙΝΑΙ "ειδωλολατρικά".

      Delete
    2. ΕιδωλολάτρηςDecember 28, 2013 at 8:25 AM

      Δυστυχώς το free inquiry μας προέκυψε από τον Δαυλό του (δηλωμένου άθεου) Λάμπρου, και εξελίχθηκε υπό τη νέα διεύθυνση σε μια δεξαμενή ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ βοθρολυμάτων. Το ατυχέστερο για εμάς τους Εθνικούς είναι το ότι μέχρι πρότινος φιλοξενούσαμε στους κύκλους μας ανθρώπους που σήμερα γράφουν στο free inquiry διάφορα απίθανα, φιλοξενούσαμε ακόμα και το ίδιο το προϊστάμενο βοθρόλυμα.

      Το όλο θέμα με τον Δαυλό και τις παραφυάδες του αποτελεί ένα μάθημα για εμάς τους Εθνικούς. Μάθαμε το που ακριβώς καταλήγει ο στείρος αντιχριστιανισμός και η τυφλή δοξολογία της τεχνολογίας και της επιστήμης.

      Delete
  2. Έχοντας συνεχώς κατά νου τα θλιβερά αποτελέσματα των εμφυλίων συρράξεων μεταξύ των αρχαίων Ελληνικών Πόλεων-Κρατών σε όλα τα επίπεδα,βρίσκω αληθώς ακατανόητη την εμμονή σας να αντιπαρατεθείτε τον Χριστιανισμό χρησιμοποιώντας εκφράσεις και συνθήματα που παραπέμπουν στους Μαοικούς ερυθροφρουρούς.

    ReplyDelete
  3. Ιφικράτη δες αυτή την ιστοσελίδα http://www.youtube.com/watch?v=aGw7B_ICTaY οι φίλοι μας οι χριστιανοί ορθόδοξοι σέρβοι τι λένε για γέλια ...... τους ατιγράψαμε το αλφάβητο και πολλα αλλα

    ReplyDelete
  4. Ειρήνη με οποιοδήποτε κόστος και ας πέσουμε στα τέσσερα που λέει ο λόγος έτσι κι αλλιώς εμείς οι χριστιανοί ξέρουμε να γυρνάμε μάγουλα και κωλομάγουλα.
    Ίσως μια παγκοσμιοποίηση να ήταν το καλύτερο δεν θα γινόταν κανένας πόλεμος και ο δικτάτορας μπορεί να πνιγεί στο αίμα οποιαδήποτε εξέγερση των μαζάνθρωπων.

    Μαζί σου είμαι ανώνυμε December 28, 2013 at 2:12 AM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μόλις χθες είδα στην τηλεόραση το ντοκυμαντέρ που έδειχνε τον περίφημο καλλιτέχνη Τζων Λένον μαζί με την αγαπημένη του Γιόκο Όνο να μένουν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι επί μια εβδομάδα,υπέρ της ειρήνης και εναντίον του πολέμου.Στην σύγχρονη εποχή είναι μάλλον το life style των διασημοτήτων που επιδρά καταλυτικά στην διαμόρφωση του χαρακτήρα των "μαζανθρώπων" που αναφέρεις.

      Delete
  5. "Και πως η είσοδος ενός μονοθεϊσμού θα έπαιζε κομβικό ρόλο στην τελική επικράτηση του απολυταρχικού πολιτεύματος. Ενας θεός, ένας βασιλιάς. Ενα κράτος."

    Δες εδω AnonymousDecember 28, 2013 at 1:54 AM αν φοβάσαι την τυραννία :

    https://anarmodios.wordpress.com/2012/09/23/1-538/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eξαιρετικό άρθρο.

      Delete