Wednesday, December 4, 2013

Αποχώρηση από την Ε.Ε. εδώ και τώρα. Τώρα που είναι ακόμη νόμιμο. Σε λίγο θα θεωρείται απόσχιση εδάφους


Πρέπει να βγούμε τώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο ακόμη μας θεωρούν διακριτό κράτος-μέλος, έστω και τυπικά. 

Αν οικοδομηθεί και επισήμως το Ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος, η έξοδος ενός κράτους-μέλους, θα θεωρείται απόσχιση εδάφους. Και θα έχουμε μία επανάληψη του πολέμου 1861-1865 στις ΗΠΑ, όπου δεν επετράπη η απόσχιση των Νοτίων Πολιτειών από την Ομοσπονδία. 

Κάθε φάση εμβαθύνσεως της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών προσπαθούν να την καταστήσουν μη-αναστρέψιμη. Αλλά μέχρι τώρα, με βάση την συνθήκη της Λισαβώνας, επιτρέπεται η αποχώρηση ενός κράτους-μέλους.

Σε περίπτωση που στο μέλλον ψηφιστεί ένα ομοσπονδιακό σύνταγμα, δεν θα επιτρέπεται η αποχώρηση. Θα θεωρείται απόσχιση εδάφους, ήτοι προδοτική ενέργεια. 

Πρέπει να δράσουμε άμεσα. Η αποχώρηση από την Ε.Ε. να καταστεί κεντρικό σύνθημα όλων των πατριωτικών οργανώσεων.

5 comments:

  1. Δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνώ. Ένα ζήτημα το οποίο ισχυροποιεί την θέση σου, είναι ο πόλεμος που διεξάγουν τα Ευρωπαικά κέντρα εξουσίας ενάντια στον Χριστιανισμό, και δη στην Ελληνική Ορθοδοξία και τα ιδανικά που απορρέουν από αυτή.

    Όμως(!), η συμμετοχή μας στην Ευρωπαική Ένωση καθιστά την Ελλάδα μια χώρα προοδευτική, ανθεκτική απέναντι στην άνοδο ακραίων κοινωνικο-πολιτικών ρευμάτων, είτε ακροαριστερών είτε νεο-φασιστικών/ρατσιστικών, και εξασφαλίζει (τουλ. ως ένα βαθμό) μια οικονομική ομαλότητα.
    Σε διεθνές επίπεδο, η Ελλάδα όντας μέλος της ΕΕ, έχει ένα σημαντικό προτέρημα απέναντι σε εχθρούς όπως οι χώρες της φονταμενταλιστικής Ισλαμικής Μ. Ανατολής (βλ. Ιράν και το πυρηνικό του πρόγραμμα)

    ReplyDelete
  2. 3:14 Έχεις διαβάσει μερικά από τα άρθρα του Ιφικράτη; Αν ναι μάλλον έχεις μια πολύ περίεργη οπτική γωνία και ιδέα αν νομίζεις ότι υποστηρίζει τον ιουδαιοχριστιανισμό ή είναι υπέρ της "προοδευτικότητας" ή της μετριοπάθειας ή ότι πιστεύει την τελευταία πρότασή σου!

    ReplyDelete
  3. Το εβραϊκό State Department απείλησε ευθέως την Ουκρανία με βία και χάος αν δεν συνδεθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση!


    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/12/state-department.html

    ReplyDelete
  4. Διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-ΕΕ για μια "Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων"

    http://m.lawnet.gr/show_news.php?id=28825

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/11/blog-post_332.html#.UqXOIfvQBoM

    Δείτε το νομίζω πως είναι πολυ σοβαρο

    ReplyDelete