Thursday, December 19, 2013

Δεύτερος Μιχαλολιάκος μας βρήκε





Δεύτερος Μιχαλολιάκος μας βρήκε. Για τις ψήφους της πλέμπας ο ένας, από Εθνικός αλλαξοπίστησε και έγινε χριστιανός. Ο άλλος, από άθεος όχι μόνον άρχισε να φιλά χριστιανικές εικόνες, επιπλέον δηλώνει την στήριξή του σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης της υπερχιλιόχρονης προσφοράς του Αγίου Όρους...

Να γιατί η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θεωρεί το θρησκευτικό ζήτημα πρωτεύον. Οι πολιτικάντηδες για τους ψήφους αρνούνται όχι μόνον τις ιδέες τους αλλά και την Ελληνικότητα αυτού του Ιερού Τόπου. 

Ο Τσίπρας δεν άκουσε ποτέ ότι αυτό το όρος που σκοπεύει να επισκεφθεί ήταν το Ιερό Άλσος της Θεάς Αρτέμιδος, πριν επικαθήσει σε αυτό η βαρβαρότητα των μαυροφορεμένων μοναχών του ασιάτη ψευτοθεού;


Κύριοι του Συριζα συναγωνίζεστε και ξεπερνάτε στις θρησκευτικές κυβιστήσεις την Χρυσή Αυγή. Άντε, με το καλό και ηγούμενοι σε μοναστήρια. 

Εκάς οι βέβηλοι. 

Α.Τσίπρας: Συναντήθηκε με εκπροσώπους του Α. Όρους


19 comments:

  1. Θεωρείς πως κάποιος μπορεί να έχει εκλογικές επιτυχίες αρνούμενος τον Χριστιανισμό? Μην μου πεις ότι δεν σέβεσαι τους δημοκρατικούς θεσμούς, το' χω καταλάβει. Στην περίπτωση που κάποιος (όπως η ΧΑ) επιλέξει αυτό το δρόμο, πιστεύεις ότι μπορεί να ξεφύγει απ'το περιθώριο ενώ είναι πολέμιος του Χριστιανισμού?

    ReplyDelete
  2. Ἡ εικών τοῦ Τσίπρα νὰ ἀσπάζεται τον σταυρόν, εἶναι τὸ χείριστον εἶδος πολιτικαντισμοῦ. Οἱ μόνοι ποὺ αἰσχύνονται δι'αὒτην τὴν κατάστασιν, εἶναι οἱ πραγματικοὶ ἰδεολόγοι ὀπαδοὶ τοῦ Ἀλεξάκη οἳτινες θὰ τόν ἐγκαταλείψουν.Μικρὸν ὠς τόσο τὸ κακὸν ἀφ οὗ ὁ Ἀλεξάκης ἒχῃ μεγάλη ἀπήχησι πλέον εἰς τὸν λαόν. Ἡ τακτικὴ τοῦ "μία εἰκών χίλιαι λέξεις" (μέ τὰ ὀλίγα ποὺ γνωρίζω περὶ προπαγάνδας) ἐπὶ τῷ ἒργῳ. Ἡ εικών δεικνύει τὸν Τσίπραν φιλοῦντα σταυρόν.Τὶ κι ἂν δηλοῖ μὴ θρησκευόμενος; http://www.youtube.com/watch?v=WW1L4IQv7FE. Ἃπαντες τὸ παραβλέπουν καὶ "πέφτουν" εἰς τὴν παγίδα συμπεραίνοντες πὼς ὁ Τσίπρας θρησκεύεται ,διὸ καὶ θά τὸν ψηφίσουν στὰς ἐκλογὰς.Βέβηλος λοιπόν ἐκ πάσης ἀπόψεως.Καλῶς Ἰφίκρατες ἀναδεικνύεις τέτοια θέματα, πιστεύω δὲ ὂμως ὃτι επὶ τῇ πλειοψηφίᾳ ὁμιλεῖς εἰς ὦτα μὴ ἀκουὀντων...Σιγὰ νὰ μὴν ασχοληθῇ ὁ Ἀλέξης μὲ τὸ προϋπάρχον ἱερὸν τῆς ἱδικῆς μας Ἀγροτέρας Ἁρτέμιδος ἐν Ἂθῳ.Δὲν "φέρνῃ" ψήφους αὐτό.

    ReplyDelete
  3. Έχει πολύ πλάκα! Το χω βάλει φόντο, να το βλέπει ο άντρας μου που ναι συριζαίος.

    ReplyDelete
  4. Η εξήγηση είναι απλή: Το κόμμα του Τσίπρα τόσα χρόνια ήταν αντιπολίτευση και ήταν ικανοποιημένο με αυτή τη θέση. Τώρα όμως που φαίνεται ότι είναι πρώτο κόμμα και με μικρή διαφορά από την ΧΑ, ο ίδιος νοιώθει ανασφαλής και φοβισμένος και ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τους ψηφοφόρους από τους "φασίστες". Έτσι κάνει διάφορα για να πάρει και χριστιανούς, και τους ψηφοφόρους του Πασόκ και να τα βρει με τους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς. Παρόλο που δεν καταλαβαίνει όμως με όλα αυτά που κάνει φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί τις προηγούμενες εκλογές αυτοί που τον ψήφησαν τον ψήφισαν επειδή ήταν αντιμνημονιακός. Την ίδια στιγμή πρώην πασοκτζήδες βουλευτές πηγαίνουν στο Σύριζα.

    Ο δε Μιχαλολιάκος, επειδή παραδοσιακά οι "εθνικιστές" ταυτίζονταν με τον χριστιανισμό, έγινε χριστιανός για να πάρει τους ψηφοφόρους.

    ReplyDelete
  5. Ιφικράτη ο αρχαίος ελληνικός κόσμος είχε παρακμάσει οριστικά πριν την έλευση του χριστιανισμού.Είμαστε γεωγραφικώς πολύ κοντά στην Ασία και στην Αφρική και υπήρχαν ανέκαθεν αλληλοεπιδράσεις ας μην κοροιδευόμαστε.Υπάρχει "Διόνυσος" στα Ομηρικά Έπη Ιφικράτη?Πόσο "Ευρωπαίος" είναι ένας θεός που μας ήρθε καβάλα στη.... λεοπάρδαλη μαζί με τις....Μαινάδες του?Καλύτερα να μην πούμε και για την "ιερή πορνεία" που την παραλάβαμε αυτούσια από τους Σημίτες.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε πληροφορώ ότι στον Διόνυσο αναφέρεται και πινακίδα Γραμμικής Β' της Μυκηναϊκής περιόδου, πολύ πριν τον Όμηρο:

      http://odysseus.culture.gr/h/4/gh430.jsp?obj_id=4815

      Οπότε αυτά τα ανθελληνικά που λες δεν στέκουν.

      "ο αρχαίος ελληνικός κόσμος είχε παρακμάσει οριστικά πριν την έλευση του χριστιανισμού."

      Ξέρεις γιατί είχε παρακμάσει; Επειδή είχαν εισβάλει ξένες θρησκείες όπως ο Μιθραϊσμός μετά τον 3ο αιώνα και δεν υπήρχε πλήρης θρησκευτική και πολιτισμική συνοχή. Η λύση στην παρακμή δεν είναι να φέρουμε μια άλλη ξένη θρησκεία και να την κάνουμε επίσημη για να τον αποτελειώσουμε, αλλά να επαναφέρουμε τα μεγαλεία του. Άρα αυτή η κλασσική δικαιολογία των χριστιανών είναι άκυρη. Ο χριστιανισμός στην ουσία επιβλήθηκε με εγκλήματα, καταστροφές ναών, πυρπολήσεις βιβλιοθηκών κ.τ.λ. και κατέστρεψε τελείως τον ελληνικό πολιτισμό, ό,τι είχε απομείνει από αυτόν δηλαδή.

      Delete
    2. Αναφέρεις επιλεκτικά τον Μιθραισμό και μάλλον όχι τυχαία...Ίσως σε ενοχλεί το γεγονός ότι αυτοί ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ. Στο θεοκρατικό Ιράν των... μουλάδων υπάρχει και λειτουργεί ο ναός του Πυρός.Οι αρχαίοι Πέρσες γενοκτονήθηκαν-κυριολεκτικώς- στο παρελθόν από τους Μογγόλους και τους Σελτζούκους.Και όμως παρ'όλα αυτά υπάρχει ακόμη ιερατείο που συντηρεί το δικό τους "άσβηστο πυρ".




      Delete
    3. Ναι επιβίωσαν διότι η μεταχείρισή τους δεν είχε καμμία σχέση με αυτή των Ελλήνων από τους χριστιανούς (όπου υπήρχε το γίνε χριστιανός αλλιώς σε σκοτώνω). Ούτε οι συνθήκες ήταν οι ίδιες. Στην αρχή δέχονταν έμμεσες πιέσεις από τους ισλαμιστές για να τους εξισλαμίσουν αργά επειδή ήταν πολλοί και διασκορπισμένοι. Όταν οι πιέσεις έγιναν αφόρητες πολλοί από αυτούς διέφυγαν στην Ινδία. Υπήρχαν βέβαια και σκοτωμοί, αλλά πιο πολύ με πιέσεις. Οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που λες κάτι τελείως άσχετο.

      Βλέπε http://en.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Zoroastrians

      Delete
    4. "Α great civilization is not conquered from without until it has destroyed itself within."
      Είστε τουλάχιστον αφελείς εσείς της Πατρώας πίστεως αν νομίζετε ότι για όλα τα δεινά που υφίστανται οι Έλληνες υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο Χριστιανισμός.Είναι παράξενη η "σιγή ιχθύος" που τηρείτε αναφορικά με την κατάκτηση μας από τους "εξάδελφους" Ρωμαίους.Τους πρώτους διδάξαντες τον "κοσμοπολιτισμό".

      Delete
    5. Ποιος από εμάς της Πατρώας Θρησκείας είπε κάτι τέτοιο;; Είπαμε, ο Ελληνισμός ήταν σε κακή κατάσταση με τη σκλαβιά από τους Ρωμαίους μετά την παρακμή του. ΑΛΛΑ ο χριστιανισμός του έδωσε την χαριστική βολή και αποτελείωσε ό,τι υπήρχε.

      Οι πάσχοντες από οξεία χριστοπληξία είναι οι υποκριτές στο θέμα με τους Ρωμαίους και όχι εμείς: Υποδουλωθήκαμε στους Ρωμαίους το -146. Εδώ συμφωνούμε. Όμως, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι απελεθερωθήκαμε από τους Ρωμαίους από τον (σχιζοφρενή δολοφόνο) Κωνσταντίνο που έκανε τον Χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας;;Ακόμη μέχρι το 1453 δούλοι στους Ρωμαίους ήμασταν! Διάφοροι ανιστόρητοι χριστιανοί λένε και καλά ότι στο Βυζάντιο ήμασταν ελεύθεροι ενώ δεν υπήρξε ποτέ καμμιά απελευθέρωση! Αλήθεια, γιατί αυτοαποκαλείστε Ρωμιοί (Ρωμαίοι, αφού στο Βυζάντιο απαγορεύονταν να λέγεσαι Έλληνας, το οποίο σήμαινε "ειδωλολάτρης");;;

      Όπως βλέπεις, δεν το έχουμε εμείς το πρόβλημα...

      Delete
    6. Πότε είδες τον Ιφικράτη να σιωπά αναφορικά με την Ρωμαϊκή κατοχή; Φυσικά εμείς οι Έλληνες παίξαμε έναν ρόλο στην ίδια της κατακτήσεως μας. Όπως και παλαιότερα, ορισμένες πόλεις-κράτη συμμάχησαν με τους εχθρούς για τα δικά τους συμφέροντα ή για να σπαστεί μια συγκεκριμένη ηγεμονία. Δεν θα υπήρχε δυνατότητα μιας Ρωμαικής κατοχής αν δεν ήταν για μια βοήθεια από κάποιων Ελλήνων.

      Delete
    7. "ορισμένες πόλεις-κράτη συμμάχησαν με τους εχθρούς για τα δικά τους συμφέροντα ή για να σπαστεί μια συγκεκριμένη ηγεμονία."

      Αυτά είναι γραμμένα από Ρωμαίους ιστορικούς ως Ρωμαϊκή προπαγάνδα, την οποία κάποιοι χριστιανοί την χρισιμοποιούν ως υποτιθέμενα ιστορικά γεγονότα...Τίποτα παραπάνω. Και ο 10:45 μας κατηγορεί με βάση Ρωμαϊκή προπαγάνδα...

      http://www.hellenicreligion.gr/doc/romaiokratia.htm

      Delete
    8. Ανώνυμε 1:06 PM, έσφαλες, ο Θεοδόσιος Α΄ έκανε τον χριστιανισμό επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο Κωνσταντίνος Α΄ καθιέρωσε την ανοχή του χριστιανισμού.

      Delete
  6. 1:23 PM, Δεν είναι ξένη προπαγάνδα. Αυτός είναι ο ευσεβής σας πόθος που μιλάει. Ακόμη και οι Πέρσες αναγνώριζαν την διχόνοια των Ελλήνων. Οι ανθελληνικές πράξεις κάποιων Ελλήνων εις βάρος άλλων Ελλήνων είναι γνωστές και καταγεγραμμένες στην ιστορία. Οι Έλληνες ήταν πολύ φρατριακοί.

    ReplyDelete
  7. Στοιχεία άλλους λαούς στην Ελληνική Θρησκεία είναι κάτι τελείως διαφορετικό από μια θρησκεία που μας ήρθε κατευθείαν από το Ισραήλ, για Εβραϊκούς πολιτιστικά ιμπεριαλιστικούς λόγους και θεωρεί ότι επειδή γεννήθηκες μη-Εβραίος ότι είσαι αμαρτωλός και υπάνθρωπος γι'αυτό το λόγο πρέπει να είσαι καλός δούλος αλλιώς ο "καλός" θεός των Εβραίων θα σε βασανίσει για πάντα...ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικό! Τώρα αν θέλεις να υποταχτείς στους Εβραίους και να αγαπήσεις τους εχθρούς σου όπως λέει και ο (ά)Χριστός, δικαίωμά σου. Αλλά μην λέγεσαι Έλληνας.

    ReplyDelete
  8. Δεν "κατηγόρησα" κανέναν με βάση τη "Ρωμαική προπαγάνδα".Απλώς εξέφρασα ένα προβληματισμό αναφορικά με τη σκοτεινή "λίμπιντο" που προωθείται ακατάπαυστα από τις δυνάμεις της εθνοδιαλυτικής παγκοσμιοποιήσεως.Ο άκρατος υλισμός,ο αφηρημένος "νατουραλισμός",ο φιλοτομαρισμός,ο αλκοολισμός,τα ναρκωτικά και η ξέφρενη σεξουαλική ηδονοθηρία έχουν στην εποχή μας "ενδυθεί" με "βακχικό" ένδυμα.Στις μέρες μας δεν είναι η "αξίνα του καλόγερου" που γκρεμίζει ότι απέμεινε από την δόξα των Προγόνων.Είναι μάλλον αντιλήψεις του στυλ.."ότι φάμε,ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι'όμως, αν το δεις ψυχολογικά το θέμα, όλα αυτά που ανέφερες είναι φυσιολογικές αντιδράσεις που απορρέουν εξαιτίας όλων των αιώνων χριστιανικής καταπίεσης. Δεν είναι κάτι υγιές, όμως εξηγείται με αυτή την θεωρία. Αν έχεις ένα λαό επί αιώνες και του λες ότι το σεξ είναι κάτι κακό, ότι είναι αμαρτωλός, ότι ο,τιδήποτε σχετικά με την ανθρώπινη φύση του είναι κακό και πρέπει να το αποφεύγει, επόμενο είναι να τον φέρεις τον άνθρωπο στην αντίθετη κατεύθυνση και να αντιδράσει με ανθυγεινό τρόπο κάνοντας το εντελώς αντίθετο. Γι'αυτό είναι υπεύθυνος ο χριστιανισμός και όχι "οι σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης" οι οποίες είναι οι ίδιες που έφεραν και τον χριστιανισμό. Απλά είναι άριστοι γνώστες της ανθρώπινης ψυχολογίας. Είμαι πεπεισμένος ότι αν δεν μας είχε έρθει ο χριστιανισμός με τους εντελώς αφύσικους όρους που βάζει, δεν θα είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

      Να σου αναφέρω σχετικό παράδειγμα το σεξ. Αν λες σε κάποιον αντιδραστικό μέρα νύχτα ότι το σεξ είναι κακό, κ.τ.λ. όχι μόνο θα τον κάνεις σεξομανή, αλλά και διεστραμμένο σεξουαλικά με διαστροφές που δεν μπορεί να τις φανταστεί κανείς. Αν εν λόγω άνθρωπος δεν είναι αντιδραστικός, θα τιμωρεί τον εαυτό του συνέχεια και θα αισθάνεται ένοχος κάθε φορά που περνά μια σεξουαλική σκέψη από το μυαλό του. Πράγμα επίσης ανθυγεινό και ψυχολογικά καταστρεπτικό.

      Αντιθέτως αν είχες αφήσει το θέμα του σεξ έτσι όπως είναι χωρίς περισότερες διατριβές περί της ηθικής του απρέπειας ή μη, αναγνωρίζοντάς το ως κάτι φυσικό, δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα.

      Delete
    2. Και φυσικά, όλο αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Επειδή δημιουργούνται αυτά τα προβλήματα, οι χριστιανοί τα θεωρούν ότι υπάρχουν λόγω της κατάπτωσης του ανθρώπου και προωθούν ακόμη σκληρότερη στάση και καταπίεση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα.

      Delete
    3. http://www.youtube.com/watch?v=nBmkwVyHuF8



      Delete