Saturday, December 28, 2013

Η χριστιανική ψυχή αποτελεί εύφορο έδαφος για να φυτρώσει ο ισλαμισμός





Από θεολογικής απόψεως ο χριστιανισμός έχει στενή σχέση με το ισλάμ και τον ιουδαϊσμό. Οι ευσεβείς και αυθεντικοί χριστιανοί θεωρούν αδέλφια τους τούς μωαμεθανούς.

Ουδέποτε στην χριστιανική ιστορία αναφέρονται οι Έλληνες ως αδελφοί των χριστιανών. Σε όλη την χριστιανική ιστορία καθυβρίζονται οι Έλληνες από τους χριστιανούς απολογητές, τους μισούν, τους καταδιώκουν, τους γκρεμίζουν τα Ιερά τους, ακόμη και σήμερα.

Όσοι εθνικιστές προσπαθούν να συνδυάσουν τον Ελληνισμό με τον χριστιανισμό, διαστρεβλώνουν το χριστιανικό μήνυμα, προκειμένου να βλάψουν τον Ελληνισμό.

Το βίντεο αποδεικνύει ότι ισλάμ και χριστιανισμός έχουν κοινές ρίζες και υπάρχει θεολογικός αλληλοσεβασμός. Ο Μωσαϊκός νόμος είναι κοινός και αποτελεί θεμέλιo των δύο αβρααμικών θρησκειών.

Ο Ελληνισμός ουδέποτε ανεγνώρισε την ύπαρξη του Χριστού, ούτε ως θεού ούτε ως προφήτου. Μόνον το ισλάμ αναγνωρίζει τον Χριστό ως προφήτη.

Επομένως όσοι χριστιανοί κινδυνολογούν ισχυριζόμενοι ότι κινδυνεύουμε από το ισλάμ, καλώντας τους Έλληνες να ενωθούν με τους χριστιανούς, οφείλουν να ομολογήσουν ότι αυτοί κινδυνεύουν από εξισλαμισμό.

Ο ισλαμισμός είναι συμβατός με τον χριστιανισμό, συνεπώς γι' αυτούς δεν αλλάζει κάτι σημαντικό αν μεταπηδήσουν από τον χριστιανισμό στον ισλαμισμό. Κοινοί προπάτορες, κοινή κοσμοαντίληψη, κοινά ήθη, κοινά έθιμα. 

Ένας χριστιανός δεν έχει σοβαρό θεολογικό λόγο να ανησυχεί αν εξισλαμιστεί. Παραπλήσια θρησκεία είναι. Με τις ίδιες αρχές, τα ίδια ιερά βιβλία, την ίδια κοσμοαντίληψη. 

Πολύ δυσκολώτερα θα πειστεί ένας Έλληνας να εγκαταλείψει τους Πατρώους Θεούς και να ασπαστεί το ισλάμ, παρά ένας χριστιανός. Η ψυχή του χριστιανού είναι ήδη έτοιμη να δεχθεί έναν εξ αποκαλύψεως θεό, δημιουργό του σύμπαντος εκ του μηδενός. 

Για τον χριστιανό είναι πολύ ευκολώτερο να αποδεχθεί το Κοράνι, αφού το ισλάμ αποδέχεται τον Χριστό ως προφήτη. Η χριστιανική ψυχή αποτελεί εύφορο έδαφος για να φυτρώσει ο ισλαμισμός. 

Όπως επί βυζαντίου οι χριστιανοί τα βρήκαν με τους μωαμεθανούς διότι δεν είχαν σοβαρές ιδεολογικές διαφορές, έτσι και σήμερα θα συμμαχήσουν μαζί τους εις βάρος των Ελλήνων. 

Αντιθέτως οι Εθνικές πολυθεϊστικές θρησκείες ουδεμία κοινή αντίληψη έχουν με τον ισλαμισμό. 

Οι Έλληνες θα επιβιώσουν όπως και επί βυζαντίου. Οι χριστιανοί είναι καταδικασμένοι να εξαφανιστούν μέσα στον οικουμενικό μονοθεϊσμό. 

Οι Έλληνες οφείλουν να είναι έτοιμοι να αποκρούσουν προτάσεις συμμαχίας με τους χριστιανούς εναντίον των μωαμεθανών, οι οποίες θα οδηγήσουν τους Έλληνες να σκοτωθούν για την σκεπτομορφή-Χριστός, της οποίας την ύπαρξη οι Έλληνες Ιεροφάντες ουδέποτε ανεγνώρισαν.

10 comments:

  1. Χριστιανισμός και Ισλάμ είναι εβραϊκά κατασκευάσματα υποδούλωσης του κόσμου [και κυρίως των Ελλήνων]. Αφού εκχριστιανίσανε σχεδόν όλη την ανθρωπότητα (κυρίως με την βία παρά με τον προσηλυτισμό), διαπιστώσανε ότι είναι καιρός να εξισλαμίσουν τους χριστιανούς και τους εθνικούς όλων των χωρών.
    Έτσι οι φανατικοί σουνίτες ισλαμιστές ξεκληρίζουν ολόκληρες πόλεις και χωριά χριστιανών, σιιτών, κούρδων προσφέροντας υπηρεσίες στην "νέα τάξη" που επιθυμεί διακαώς την μείωση του πληθυσμού και τον πλήρη έλεγχο όσων απομείνουν από τις σφαγές.
    Έτσι ότι δεν κατέστρεψε ο χριστιανισμός θα το καταστρέψουν τώρα : όπως τα αγάλματα του Βούδα στο Αφγανιστάν, και κατέστρεψαν ότι δεν είχε προλάβει να σώσει (μεταφέροντας τα) στην Μόσχα ο Ιβάν Σαρηγιαννίδης. Θέλουν ανθρώπους σε ζωώδη κατάσταση, άπλυτους, αμόρφωτους, κανίβαλους και να μην υπάρχει κανένα ίχνος να αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ήταν οι εκλεκτοί των Θεών και φώτισαν τα σκοτάδια του κόσμου.
    Η καταραμένη φυλή που μισεί θανάσιμα τους Έλληνες είναι πίσω από όλα τα σχέδια και όσοι βλέπουν ότι συμβαίνει στις άλλες χώρες δίπλα μας και εξακολουθούν να μην κάνουν τίποτε και κάθονται ατάραχοι στον καναπέ, θα ξυπνήσουν απότομα......

    ReplyDelete
  2. Κάτι ενδιαφέρον σχετικά με το Ισλάμ και τον χριστιανισμό: Πολλοί χριστιανοί πιστεύουν ότι το ισλάμ είναι σκληρό και αδίστακτο και ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία της αγάπης. Κι'όμως, μια σύγκριση των χαρακτήρων του Αλλάχ του Κορανίου και του Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Γιαχβέ είναι πολύ πιο αιμοδιψής και καταστρεπτικός από τον Αλλάχ, παρόλο που είναι ο ίδιος ιουδαϊκός θεός και στις δυο περιπτώσεις. Το ίδιο φαίνεται και στο βιβλίο της Αποκάλυψης στην Καινή Διαθήκη.

    ReplyDelete
  3. Διαφωτιστικότατον.Εἶναι χρήσιμη ἡ ἀντιπαλογνωσία. Δυστυχῶς ὂμως ὀλίγοι θὰ ἀφυπνισθούν καὶ ἀκόμα ὀλιγώτεροι θὰ ἀντιδράσουν.

    ReplyDelete
  4. https://www.youtube.com/watch?v=vMr5Qqo8htw&feature=youtube_gdata_player

    ο χριστιανισμός σκοτώνει τον Ελληνισμό. Υπάρχει κάποιος εθνικιστής που θα δει αυτό το βίντεο και θα πει οτι ο Έλληνας μπορεί να είναι και χριστιανός???

    ReplyDelete
  5. τριχεσ ΚΑΤΣΑΡΕΣ!!!!....ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΗ.....ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΩΣ ΘΕΟ!!!!!.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ!!!!!......Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΙΩΝΕΣ ΑΛΛΞΕ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Ε΄ΛΛΗΝΙΣΜΟ.....ΔΙΕΣΤΡΑΦΗ......ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ.....ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ......ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ!!!!......ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΗΛΙΘΙΑ 12ΘΕΟΥΛΙΑ......ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.......ΤΟ 98 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Διάβασε πρώτα προσεκτικά την "αγία γραφή", μετά προσπάθησε να μάθεις την προέλευση των ευαγγελίων και τις πλαστογραφίες που περιέχονται σε αυτά και τότε θα αλλάξεις γνώμη. Στην αρχή θα νιώσεις πολύ περίεργα γιατί θα έχει καταρρεύσει όλη η χριστιανική κοσμοθεωρία σου, αλλά πίστεψε με στο τέλος θα καταλάβεις.

      Delete
    2. Τι μας λες AnonymousDecember 30, 2013 at 9:48 AM δηλαδή η Χ.Ο. εισαι πολυθεϊστής ?

      Delete
    3. Το 98% του απλού λαού δεν έχει διαβάσει τα ιερά βιβλία του χριστιανισμού. Οπότε το τι πιστεύουν είναι τελείως άσχετο. Το θέμα είναι να ρωτήσεις αυτούς που ξέρουν ή να τα διαβάσεις μόνος σου.

      Delete
    4. http://www.iphicratisamyras.com/2013/12/blog-post_8062.html#comment-form.Ιδέ την 1η παράγραφο.Το ζήτημα φιλαράκο δεν είναι τι λέει ο απλός πιστός ο οποίος ούτε έχει θεολογική κατάρτιση και -το κυριότερο-δεν έχει διαβάσει ποτέ ώστε να γνωρίζει τι λένε τα ιερά βιβλία της θρησκείας του Ιουδαιοχριστιανισμού.Πολλάκις καλείται -και πράττει βλακωδώς-να υπερασπιστεί μια θρησκεία για την οποία δεν έχει καμμία γνώση.Εξ άλλου περί ποιμνίου ομιλεί το παπαδαριό γι'αυτό έχουν και αρχι-μανδρίτες.Πρόβατα και τσοπάνης σε απλά ελληνικά.

      Delete
  6. Ιφικράτη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και εγώ από τη μεριά μου θα προτείνω στους αναγνώστες της ιστοσελίδας το βιβλίο του Νεοκλή Σαρρή "Οσμανική πραγματικότητα". Στον πρώτο τόμο μπορεί κάποιος να διαβάσει πως πραγματοποιήθηκε ο εξισλαμισμός των κατοίκων της βυζαντινής αυτοκρατορίας και να κατανοήσει σε βάθος τους τρόπους με τους οποίους προσέγγιζαν τους χριστιανούς οι μουσουλμάνοι προσηλυτιστές.

    ReplyDelete