Saturday, December 14, 2013

Όποιος αποκαλεί την Χρυσή Αυγή παγανιστική οργάνωση, είναι ελεεινός συκοφάντης της Ελληνικής Θρησκείας





Κύριε Κασιδιάρη, εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα σε ευχαριστούμε ειλικρινώς για τις σημερινές σου δηλώσεις στον Ελαιώνα. Έπρεπε επιτέλους να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα είχαν παραπλανηθεί από την αμφιρρέπουσα συμπεριφορά του κόμματός σας.

Σβάστικες, τελετές για το Ηλιοστάσιο, τατουάζ, φυλετική αριστοκρατία, Ιούλιος Έβολα, κλπ, δεν συνάδουν με την χριστιανική ορθόδοξη πίστη σας.

Επιτέλους ξεκαθαρίζετε πέραν πάση αμφιφοβολίας ότι ουδεμίαν σχέση έχετε με την Πατρώα Θρησκεία.

Ούτε είχατε ποτέ, και ούτε μπορούμε να συνυπάρξουμε. Στο καλό, και με τας ευχάς μας να προαχθείτε ηγούμενος σε μοναστήρι. 

Ο εθνικοσοσιαλιστής Κασιδιάρης λέει στο βίντεο που ακολουθεί: 

"Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία". 

"Ο μητροπολίτης Πειραιώς τόλμησε να πει ότι είμαστε παγανιστές". 

το χριστεπώνυμο πλήθος από κάτω αποδοκιμάζει "ου- ου-ου". 

Κύριε Κασιδιάρη το ξέρουμε ότι προσβάλλεστε όταν σας αποκαλεί ο μητροπολίτης Πειραιώς παγανιστές, όπως και εμείς προσβαλλόμεθα όταν κάποιος μας αποκαλεί χριστιανούς.

Ευχόμαστε ειλικρινώς οι δρόμοι μας όπως χώρισαν πριν από 2000 χιλιάδες έτη, να μην συναντηθούν ποτέ.

Μετά απ' αυτή την δήλωση του εκπροσώπου της ΧΑ, όποιος αποκαλεί την ΧΑ παγανιστική οργάνωση, είναι ελεεινός συκοφάντης. 

Μόνον ένα κόμμα υποστηρίζει ανοικτά και χωρίς αμφιταλαντεύσεις την Ελληνική Θρησκεία των Πατρώων Θεών, η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. Κανένα άλλο.

Μόνον ένα κόμμα δηλώνει ανοικτά ότι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα, η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

Η ΧΑ επαναφέρει τον ιουδαιοχριστιανισμό στις ψυχές των Ελλήνων. Τους υποδουλώνει ψυχικώς και πνευματικώς στον εβραϊσμό, στο όνομα του Ελληνισμού.


28 comments:

  1. Η Χρυσή Αυγή είναι παγανιστική οργάνωση.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχεις δίκιο.Η ΧΑ είναι τόσο παγανιστική οργάνωση, όσο εσύ είσαι εξωγήινος.

      Delete
    2. Απο ψεματα χορτασαμε. ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.......ααααααααντε γεια

      Delete
  2. Δεν χρειαζόταν δηλώσεις από τον Κασιδιάρη. Η επίσημη θέση της είναι διαθέσιμη στο κοινό:

    «Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους.»

    Προφανώς είχαν διαφορετικές απόψεις αρχικώς, όπως υποδεικνύεται από παλαιότερα άρθρα τους, αλλά για να σύρουν περισσότερους ψηφοφόρους απεμπόλησαν την αντί-χριστιαντική ρητορική τους. Αν δεν κάνω λάθος, βρήκαν και βιβλίο πάνω στην πατρώα θρησκεία στην οικία του Χρήστου Παππά.

    ReplyDelete

  3. Ακριβώς γι' αυτό συγκρουόμαστε. Η θέση της ΧΑ στο θρησκευτικό ζήτημα είναι τουλάχιστον σχιζοειδής. Μιλώντας για ανεξιθρησκεία υπονοεί ότι ο χριστιανισμός ΔΕΝ θίγει την Ελληνική Παράδοση, ούτε φθείρει το Έθνος.

    Ενώ κάποιοι εθνικιστές μας κλείνουν πονηρά το μάτι λέγοντες "να αφού θα σεβαστούν την Πατρώα Θρησκεία", δεν βλέπουν ή κάνουν πώς δεν βλέπουν οτι η ΧΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο χριστιανισμός δεν θιγει ούτε την Ελληνική Παράδοση, ούτε το Ελληνικό Έθνος.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι μόνο αυτό, αλλά αντιμετωπίζουνε την Ορθοδοξία ωσάν να μην είναι κατ' ουσίαν διεθνιστική.

      Delete
  4. ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 12ΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ........ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ!!!!!!.....ΤΩΡΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...[ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ......ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ...]......ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ''''ΝΙΤΕΡΕΣΑ'''''ΜΑΣ.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελπίζω να ξέρεις πως η Ορθοδοξία είναι γέννημα του Εβραίου και όπλο του απέναντι στους Ευρωπαϊκούς Λαούς.

      Delete
    2. Η Ορθοδοξη πιστη ειναι το ελληνικο αντισωμα στον ιουδαισμο και στα παραγωγα του τον παπισμο, προτεσταντισμο κλπ και στον ισλαμισμο. Γι αυτο και ο Πληθων στη συνοδο Φεραρας Φλωρεντιας υποστηριξε την Ορθοδοξη πιστη εναντι του Παπισμου. Η ορθοδοξη πιστη εχει υποστει μεταλαξη απο το ελληνικο πνευμα, οπως την εννοουν οι κοσμικοι ελληνες, διοτι το ιερατειο ειναι αλλη υποθεση. Χαρη στην ορθοδοξη πιστη επιβιωσε ο Ελληνισμος, οποιος χαθηκε απο αυτην χαθηκε απο τον ελληνισμο.
      Σημασια εχει η ενισχυση και η επιβιωση του Ελληνισμου, και η Ορθοδοξη πιστη συμβαλλει στη συσπειρωση των Ελληνων και στην επιβιωση τους.

      Delete
  5. ....OI '''''FASISΙΣΤΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ''''''.....ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ[ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....]ΟΙ 12ΘΕΙΣΤΕΣ Η 12ΘΕΟΥΛΗΔΕΣ......ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ??????.....Η ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑΝ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ???????........

    ReplyDelete
    Replies
    1. ισλάμ και ορθοδοξία είναι μονοθεϊστικές ιουδαϊκές αιρέσεις. Και οι δύο στάθηκαν εξίσου καταστρεπτικές για τον Ελληνισμό.

      Οι Έλληνες στο θρήσκευμα εδώ και δεκαετίες φωνάζουν κατά της κατεδαφίσεως και καταχώσεως Αρχαίων Ελληνικών Ναών από το χριστιανικό κράτος αλλά κανείς χριστιανός δεν ενδιαφέρθηκε.

      Το 2010 το χριστιανικό κράτος κατάχωσε και αφάνισε τον Βωμό των 12 Θεών στην Αρχαία Αγορά αδιαφορώντας για τις διαμαρτυρίες μας για ένα από το ιερότερα μνημεία της Ελληνικής Θρησκείας.

      Πολλάκις έχουμε διαμαρτυρηθεί να φύγουν οι εκκλησίες που έχουν κτιστεί μέσα στους Ιερούς Τόπους των Ελλήνων, όπως για παράδειγμα η χριστιανική εκκλησία που έχει κτιστεί μέσα στο Ιερό των Ελευσινίων Μυστηρίων.

      Ούτε και σε αυτό το ζήτημα μας συνδράμουν οι χριστιανοί.

      Τώρα είναι ο καιρός και η κατάλληλη στιγμή να διαχωριστούμε μια για πάντα. Όπλο μας είναι ο Ελληνισμός.

      Ένα ειρηνικό διαζύγιο είναι η καλύτερη λύση και για τους δυο.

      Όταν απελευθερωθούμε από τον ιουδαιοχριστιανισμό, τότε μπορούμε να λύσουμε τις όποιες άλλες διαφορές μας.

      Από την στιγμή όμως που κάποιοι Έλληνες συμμαχούν με τον χριστιανισμό εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας και μας έχουν θέσει εκτός νόμου, τότε μας δίνουν το δικαίωμα να συμμαχήσουμε με κάθε εχθρό της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας.

      Είναι ζήτημα επιβιώσεως.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
    2. Τα προβλήματά μας θα λυθούν όταν οικοδομήσουμε ξεχωριστό Ελληνικό κράτος ουδεμίαν σχέση έχον με τις μονοθεϊστικές ιουδαϊκές αιρέσεις.

      Το πρόβλημα του Ελληνισμού αυτή την στιγμή είναι να μην στραγγαλιστεί από την ασφυκτική θηλιά του χριστιανισμού.

      Αν ενωθούμε με τους χριστιανούς θα ενωθούμε με τον ιουδαϊσμό και θα διαχωριστούμε από τους Θεούς μας και τον Ελληνισμό.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
    3. «τότε μας δίνουν το δικαίωμα να συμμαχήσουμε με κάθε εχθρό της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας.»

      Ναι, αλλά πες μας, παρακαλώ, με ποιους ακριβώς θα συμμαχήσουμε.

      Delete
    4. Όλες οι εν Ελλάδι θρησκευτικές μειονότητες, από καθολικούς και άθεους μέχρι βουδδιστές και μάρτυρες του ιεχωβά.

      Τα αντιχριστιανικά πολιτικά κινήματα. Από σοσιαλισμό μέχρι φιλελευθερισμό.

      Τα αντιχριστιανικά πολυπολισμικά κινήματα και τα εθνικιστικά μη-χριστιανικά κινήματα.

      Ιφικράτης


      Delete
    5. Και με ισλαμιστές λοιπόν. Γνωρίζεις τι είδους θρησκευτικού χάος θα προκύψει στην Ελλάδα αν υποθέσουμε ότι μια μέρα διαλύεται η εξουσία της ορθόδοξης εκκλησίας; Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι Έλληνες στο θρησκεύμα δεν θα αναλάβουν την εξουσία. Πρόσεξε με ποιους θέλεις να συμμαχήσεις εν Ελλάδι.

      Delete
    6. Όσο εσύ κάνεις τραγελαφικές φαντασιώσεις περί πατάξεως της Ορθοδοξίας, σε συνεργασία με τον κάθε άκυρο που στην τελική ούτε καν ενδιαφέρεται για το σκοπό αυτό, η ΧΑ δίνει ύστατη μάχη ενάντια σε αυτούς που θέλουν να αφανίσουν το Ελληνικό Έθνος. Και όλως τυχαίως οι ίδιοι που πολεμούν την φυλή μας, προωθώντας την πολυπολιτισμικότητα και τις διαστροφές που συνάδουν με αυτή, είναι το ίδιο εχθρικά διακείμενοι προς την Ορθοδοξία με εσένα. Μήπως έχετε και άλλα κοινά, κύριε ''προέρχομαι απ' την Λενινιστική* αριστερά'' Αμυρά?

      * Ο Γερμανός φιλόσοφος Όσβαλντ Σπένγκλερ είχε πει ότι ο Χριστιανισμός είναι ο Μπολσεβικισμός της αρχαιότητας. Συμφωνείται με αυτή τη φράση, κύριε οπαδέ του ΕΒΡΑΙΟΥ Λένιν?

      Delete
    7. Ανώνυμε 3:38 PM,

      Μην ανησυχείς. Θα πρόκειται περί Ελληνικού Χάους, ή άλλως περί δημιουργικής καταστροφής.

      Ανώνυμε 3.46 PM,

      Μέσα στην ίδια παράγραφο υπάρχει αντίφαση. Θα πρέπει να αποφασίσεις αν όλοι αυτοί που αναφέρω ως πιθανούς συμμάχους ενδιαφέρονται ή δεν ενδιαφέρονται για να παταχθεί η ορθοδοξία.

      Εγώ λέω ότι ενδιαφέρονται. Συνεπώς έχουμε κοινά συμφέροντα.

      Ιφικράτης

      Delete
    8. Φυσικά και συμφωνώ με την δήλωση του Σπένγκλερ, αν και δεν είναι ακριβώς αυτή η δήλωσή του.

      Ιφικράτης

      Delete
    9. «Μην ανησυχείς. Θα πρόκειται περί Ελληνικού Χάους, ή άλλως περί δημιουργικής καταστροφής.»

      Τι λες τώρα, Ιφικράτη; Θέλεις να παίξεις με τις ζωές των Ελλήνων για έναν θρησκευτικό πόλεμο με εξαιρετικά αβέβαια αποτελέσματα, εν Ελλάδι; Γιατί επιλέγεις να μην είσαι λογικός όταν πρόκειται γι' αυτό το θέμα;

      Delete
  6. Κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Κασιδιάρης μιλάει υπέρ της Βοθροδοξίας για ψηφοθηρικούς λόγους. Αν έλεγε ξεκάθαρα "κάτω ο χριστιανισμός" ή ότι ο χριστιανισμός κατέστρεψε τον Ελληνισμό αποκλείεται να έμπαινε το κόμμα του στο κοινοβούλιο, πόσο μάλλον να γίνει και δήμαρχος ο ίδιος.

    ReplyDelete
  7. ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ REVHELLGOV.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΜΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΩΤΗΤΕΣ...

    ReplyDelete
  8. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΧΘΡΟΜΑΣ .ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ...ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ReplyDelete
  9. Τουλάχιστον μερικοί χριστιανοί ειναι πιο δραστήριοι

    https://www.youtube.com/watch?v=ok5WuLFjXkU&feature=youtube_gdata_player

    ReplyDelete
  10. Ιφικράτη και λοιποί συν Έλληνες,

    σας παρακολουθώ καιρό και έχω να σας πω πως σε άλλα συμφωνώ (τα περισσότερα) και σε άλλα διαφωνώ.
    Θα ήθελα να σας ομολογήσω πως ανήκω στη ΧΑ εδώ και 20 χρόνια πλέον και πως η σχέση μου με τον ιουδαιοχριστιανισμό είναι μηδενική. Πέραν τούτω όμως θα ήθελα να σας τονίσω πως η ΧΑ είναι κίνημα πολιτικό και όχι θρησκευτικό.
    Ιφικράτη και λοιποί συν Έλληνες,

    σας παρακολουθώ καιρό και έχω να σας πω πως σε άλλα συμφωνώ (τα περισσότερα) και σε άλλα διαφωνώ.
    Θα ήθελα να σας ομολογήσω πως ανήκω στη ΧΑ εδώ και 20 χρόνια πλέον και πως η σχέση μου με τον ιουδαιοχριστιανισμό είναι μηδενική. Πέραν τούτο όμως θα ήθελα να σας τονίσω πως η ΧΑ είναι κίνημα πολιτικό και όχι θρησκευτικό.
    Το κίνημα που οργανώνεις κινείται περισσότερο στο δρόμο του θρησκευτικού παρά του πολιτικού. Έτσι είχε κινηθεί και η ΧΑ στο ξεκίνημά της, το '80, μετά είδε πως το πρόβλημα στη πατρίδα μας είναι περισσότερο πολιτικό παρά θρησκευτικό έτσι σιώπησε τα άρθρα της πέρι πατρώων θεών κτλ. Αρκετοί, μαζί με 'μένα, πιστεύουμε πως αυτή τη χρονική στιγμή κάνοντας επίθεση και στο χριστιανισμό δεν θα ωφελήσει πουθενά τη πατρίδα μας. Όταν ξεκαθαρίσει ο τόπος από τους προδότες πολιτικούς και παρατρεχάμενους τους και αρχίσει να ορθοποδεί τότε θα έχει έρθει και ο καιρός να ασχοληθούμε και με το θρησκευτικό ζήτημα.

    Αυτά εν ολίγοις

    Νέδωνας

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όνειρα θερινής νυκτός και έπεα πτερόεντα(λόγια του αέρα).

      Οι εύκολες δικαιολογίες, "τώρα έχουμε άλλα σοβαρά προβλήματα, αλλά όταν έχουμε την εξουσία θα ασχοληθούμε και με το θρησκευτικό ζήτημα".

      Το ότι η ΧΑ θα ασχοληθεί και με το θρησκευτικό ζήτημα ΑΝ πάρει την εξουσία, είναι σίγουρο. Αλλά όχι προς την κατεύθυνση που υπονοείτε. Αλλά προς την αντίθετη.

      Οιοσδήποτε γράφει αυτά που γράφω σήμερα, θα θεωρείται προδότης και θα διώκεται με νομοθεσία αντίστοιχη του Βυζαντίου.

      Καλύτερα λοιπόν να μην πάρει την εξουσία, διότι δεν έχουμε διάθεση για νέους διωγμούς.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Αυτή είναι η αποψή σου και την αποδέχομαι, επίτρεψέ μου όμως να έχω διαφορετική.

      Πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός πολιτείας-θρησκείας (στο μόνο πράγμα που συμφωνούσα με τους κομμουνιστές, τώρα βέβαια το παίζουν χριστιανοί και αυτοί), εσύ;

      Για να απαντήσω στα λεγόμενά σου, προδότης θα θεωρείται όσοι αντιμάχονται τον ελληνισμό (βλέπε ιεχωβάδες και λοιπές αιρέσεις).

      Αν διαβάσεις κείμενα της ΧΑ από δεκαετία '80 θα διαπιστώσεις πως τα ίδια λες, γι' αυτό και αρκετοί από εμας τους παλιούς σε παρακολουθούν, το ζήτημα είναι πως μετά από 30 χρόνια τι θα λες και τι θα πράτεις.

      Νέδωνας

      Delete
  11. O 2:45 ΑΜ, χρησιμοποιεί τον διαχωρισμό πολιτικό/θρησκευτικό κίνημα για να συγκαλύψει ότι η Χρυση Αυγή είναι χριστιανικό κίνημα και όχι Ελληνικό.

    Η πολιτική δράση της ΧΑ συνδέεται με χριστιανικές θρησκευτικές αντιλήψεις. Θεωρεί ότι η υπεράσπιση του χριστιανισμού εις βάρος της Πατρώας θρησκείας την συμφέρει εκλογικά.

    Προδίδει τον Ελληνισμό και ενισχύει τον ιουδαιοχριστιανισμό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι λες ρε ανθρωπε;;Διαβασε εδω κομματι απο την επισημη ανακοινωση της χρυσης αυγης οταν της εκανε επιθεση πριν 8 μηνες ο τραγος ο Σεραφειμ

      ''Ναι, κάποιοι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της Παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια. Εμείς δεν είμαστε κίνημα θρησκευτικό, υπερασπιζόμαστε την Ελληνική Ορθοδοξία σαν στοιχείο του Έθνους μας, αλλά από κει και πέρα ούτε θέσεις στον Παράδεισο μοιράζουμε, ούτε κρίνουμε ψυχές. Όμως, κάποιοι που μας κρίνουν, ξεχνούν το «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» και το «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ…»''

      Delete