Wednesday, December 4, 2013

Οι Ιεροί Νόμοι έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα δυτικά φιλελεύθερα καθεστώτα


Ο Έλλην είναι ένας φαροφύλακας. Απ’ όπου περνά στην ζωή του ανάβει τα σβησμένα φώτα για να βλέπουν όσοι ζουν στο σκοτάδι. Αν αφήσει το φως σβησμένο, θα καταστραφεί η ανθρωπότητα.
Ο Έλλην δεν μπορεί να υποχωρεί μπροστά στο κακό, μπροστά στις ιταμές προκλήσεις των φιλελευθέρων. Οι νόμοι των δυτικών φιλελευθέρων κρατών είναι συνταγές μαζικής αυτοκτονίας. Δεν πρόκειται για νόμους ελευθέρων κρατών, πρόκειται για χρονικά προαναγγελμένων θανάτων.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να εξαπατούμε τους Θεούς, υπακούοντες στους φιλελεύθερους νόμους. Αν οι Έλληνες απορροφήσουν τον τρόπο σκέψεως των φιλελευθέρων κρατών, θα αφανιστούν από την Ιστορία. Στα δυτικά κράτη οι νόμοι δεν προασπίζουν το συμφέρον της κοινωνίας αλλά το συμφέρον του εγκληματίου.
Ο φιλελεύθερος τρόπος σκέψεως εθίζει τον λαό στο να κοιτάζει πρώτα το συμφέρον του κάθε εγκληματίου και μετά της κοινωνίας. Οι φιλελεύθεροι νόμοι για την λαθρομετανάστευση διδάσκουν την κοινωνία πρώτα να σκέφτεται το συμφέρον του εισβολέως και μετά το συμφέρον της κοινωνίας. Οι φιλελεύθεροι νόμοι που προστατεύουν τον κιναιδισμό εθίζουν την κοινωνία να μην σκέφτεται το δικό της συμφέρον στο ζήτημα της αναπαραγωγής, αλλά το συμφέρον του κάθε κιναίδου.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλελεύθερους νόμους για τους καταδικασμένους παιδεραστές που δεν επιτρέπουν να δημοσιεύωνται τα ονόματά τους, οι φιλελεύθεροι εστιάζουν στο συμφέρον του παιδεραστού και αδιαφορούν για την ασφάλεια των παιδιών.
Το αυτό συμβαίνει με τους φιλελεύθερους νόμους για τους παράφρονες εγκληματίες, αντί να τους θανατώνουν, τους εγκλείουν κάποια χρόνια σε ψυχιατρείο και ύστερα τους αφήνουν ελεύθερους, θέτοντας την κοινωνία σε κίνδυνο.
Το ίδιο πράττουν οι φιλελεύθεροι νόμοι στην οικονομία, κοιτάζουν πρώτα το συμφέρον του μεγαλοκαπιταλιστού και αδιαφορούν πλήρως για το συμφέρον της κοινωνίας.
Το αυτό συμβαίνει και με την φυλετική επιμειξία. Οι φιλελεύθεροι νόμοι δεν εστιάζουν στην ανάγκη διατηρήσεως της φυλετικής συνέχειας ενός έθνους, αλλά ενδιαφέρονται σφόδρα να νομιμοποιήσουν την αρρωστημένη σχέση μεταξύ υβριδίων.
Το δυτικό φιλελεύθερο νομικο-φιλοσοφικό σύστημα διεξάγει επίθεση στα πιο βασικά ένστικτα επιβιώσεως μιάς κοινωνίας. Στο ένστικτο ασφαλείας, στο ένστικτο αυτοάμυνας, στο ένστικτο αναπαραγωγής, στο ένστικτο της εργασίας και απολαβής καρπών, στο εξουσιαστικό ένστικτο, στο θρησκευτικό ένστικτο.
Ουδείς οπαδός του δυτικού φιλελευθερισμού αναρωτάται πόσο κοστίζει σε χρήμα, σε ανθρώπινες ζωές, σε ψυχική ηρεμία, σε κοινωνικό βάρος, η έλλειψη ατομικής ευθύνης των φιλελεύθερων αξιωματούχων που νομοθετούν υπέρ λαθρομεταναστών, κιναίδων, ψυχασθενών, ισλαμιστών.
Πόσες ζωές χάνονται εξ αιτίας της αποφυλακίσεως ψυχασθενών κακούργων; Πόσοι στρατιώτες επιφορτίζονται με επιπλέον βάρος για να καλύψουν την δημογραφική απώλεια από τις εκτρώσεις; Πόσος επιπλέον χρόνος καταναλώνεται για να προστατεύσουν οι υπηρεσίες ασφαλείας τα δυτικά κράτη από την εγκληματικότητα που διογκώνεται εξ αιτίας της λαθρομεταναστεύσεως; Πόσες οικογένειες διαλύονται λόγω ανεργίας διότι υφίστανται τις συνέπειες της ανευθυνότητος και των προδοτικών αποφάσεων που παίρνουν οι φιλελεύθεροι πολιτικοί;
Αν εφαρμόζοντο οι Ιεροί Νόμοι θα καταλογίζετο ευθύνη στον δικαστή που αποφυλακίζει ψυχοπαθή, στους πολιτικούς που προωθούν τις εκτρώσεις, την μείωση των Ελληνικών γεννήσεων και την γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού. Θα καταλογίζοντο ευθύνες στους φιλελεύθερους αξιωματούχους για τα εγκλήματα των λαθροεποίκων εις βάρος του Ελληνικού πληθυσμού.
Οι Έλληνες δεν έχουν το δικαίωμα να ακολουθούν τα βήματα των εχθρών. Ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, χαραγμένο από τους Θεούς. Δεν έχουμε, ούτε θέλουμε να αποκτήσουμε κοινά ήθη με τους εχθρούς των Θεών.
Το Θεϊκό Δίκαιο διαπερνάται από μία βασική ανθρωπιστική αξία: συλλογική επιβίωση. Το δίκαιο των φιλελευθέρων διαπερνάται από μία απάνθρωπη αξία: συλλογική αυτοκτονία.
Οι φιλελεύθεροι διαθέτουν μία θρησκευτική προσήλωση στην αυτοκτονία τους, πάσχουν από θανατολαγνεία. Έχουν ανάγει την συλλογική αυτοκτονία σε επιστήμη. Αλλά με την ίδια θρησκευτική προσήλωση οι Έλληνες αγωνίζονται για την βιολογική και πολιτιστική τους συνέχεια.
Αφού οι φιλελεύθεροι θέλουν να αυτοκτονήσουν, ας τους αφήσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να λάβουμε μέρος στο τελετουργικό της συλλογικής τους αυτοκτονίας. 

7 comments:

  1. Πραγματι οσα λες Ιφικρατες ειναι ορθα...Ομως επειδη καλον ειναι να ζουμε εν πραγματικοτητι, εσυ βλεπεις να υπαρχει εστω μια αμυδρη ελπις, να αλλαξουν τα πραγματα και να σωθει η Ελλας? Δεν βλεπεις οτι επιμιγνυονται οι Ελληνες παρα τοις βαρβαροις? Κατευθυνομεθα προς μιαν αναποστρεπτον καταστασιν ολοταχως....Εγω προσωπικως, ακολουθω οσα λες...Επι παραδειγματι, δεν κανω σχεσεις με κοπελες μη μεσογειακες....Ομως ειμαι μονος...Αντε και κανα δυο τρεις ακομη....Δεν αλλαζει η καταστασις ετσι....Ειμαστε κυμματακια δεδημιουργημενα απο μικρη πετρουλα σε τεραστιο ωκεανο....Μετ' εκτιμησεως

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν φτάσαμε στην κατάσταση άλλων χώρων όπου βλέπεις μιγάδες παντού. Υπάρχει ακόμη ελπίδα για τους Έλληνες. Χρειαζόμαστε ειδικούς με το μέρος μας, όμως. Προγραμματιστές web, για ανάπτυξη ιστοσελίδων που αφορούν τους στόχους μας (π.χ. ένα ιστότοπο για γνωριμίες μεταξύ των δύο φύλων). Βιντεογράφοι, για έργα προπαγάνδας και εκπαίδευσης. Φιλόσοφοι, για λογικά επιχειρήματα που αποδεικνύουν τις ιδέες μας (θα προσελκύσει τους ορθολογικά σκεπτόμενους). Ειδικοί από το στρατό, για στρατιωτική υλικοτεχνική υποστήριξη και γνωριμία με άλλες ειδικότητες. Κλπ. Πρέπει να χτίσουμε κράτος εν κρατεί, όπως προτείνει και ο Ιφικράτης.

      Delete
    2. Θα παραθεσω εν ολιγοις τι αδιαπεραστα-αλυτα προβληματα εχουμε εμπρος μας:
      α) Φυλετικον προβλημα..Οπως ο ελαχιστως γνωριζων ξερει, οι Ελληνες ησαν, ειναι και παντοτε θα ειναι Μεσογειακοι...Οι ανθρωπολογοι απεφανθησαν τι εστι μεσογειακος τυπος...Το προβλημα εγκειται εις το οτι ο πληθυσμος εν Ελλαδι σημερα, το πολυ 70% μονον ειναι μεσογειακοι...Οι υπολοιποι ειναι μιγαδες( μιγας δεν ειναι μονον ο ευδιακριτος μαυρος μετα λευκου αλλα και καυκασιου μετα μεσογειακου, οπου η διακρισις δεν ειναι εμφανης δια τους μη γνωριζοντας) και εντελως αλλοφυλοι....Εξ αυτων, ΜΕΓΑΣ αριθμος, ειναι απολυτως πεπεισμενοι οτι ειναι Ελληνες και δεν δεχονται ΚΑΜΜΙΑΝ αποδειξιν η οτιδηποτε αλλο...η ερωτησις, ΠΩΣ θα κανεις επι παραδειγματι, ιστοτοπον δια γνωριμιες μεταξυ φυλων, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ δια Ελληνας, οταν θα εισερχονται σε αυτον, αλλοφυλα ατομα μεν, απολυτως πεπεισμενα οτι ειναι Ελληνες δε? Δεν δυνασθε να φανταστειτε ΤΙ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟΝ ορος ειναι η συνδεσις Φυλετικου και Πνευματικου χαρακτηρος...Μονον εγω, συνηντησα παμπολλους αλλοφυλους, πεπεισμενους οτι ειναι Ελληνες( αφου ετσι μεγαλωσαν και γαλουχηθησαν) και παμπολλους μεσογειακους να καταφερονται εναντιον της Ελληνικοτητος τους, ασχετως εαν εναι ιδιοι φυλετικως παρα τοις αρχαιοις....Μιλαμε ειναι τοση η διαστρεβλωσις, που ειλικρινως δεν γνωριζω εν τη πραγματικοτητι, τροπον σωτηριας...Δυστυχως....Μετ' εκτιμησεως

      Delete
    3. β) Ο Ψυχολογικος Πολεμος που υφιστανται ολοι οι Λαοι( και ο Ελληνικος) ειναι τοσο μα τοσο τρομερος...Τα οπλα ειναι τοσο παντοδυναμα, που εμεις οτιδηποτε και να κανουμε θα καλυπτεται εξ αυτων...Δεν γινεται οσο ζει αυτο το κατεστημενο, η οποια ιδικη μας αντιδρασις, να εχει επιθυμητον αποτελεσμα...Ξερω ειναι απιστευτα καταβλητικον αλλα ειναι η πραγματικοτης...

      Delete
  2. @Οδυσσέα: Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν μόνο μεσογειακοί. Ήταν 3 διαφορετικών φύλων: μεσογειακού, αλπικού και διναρικού. Τώρα υπήρχαν και κάποιοι που δεν ανήκαν σε τίποτα από αυτά τα 3, για παράδειγμα βλέπουμε τον Αχιλλέα που ήταν ξανθός (ξανθοί υπάρχουν μόνο βορειοευρωπαίοι) και τον Ηρακλή που ήταν σκουρόχρωμος.

    Σχετικά με τον ψυχολογικό πόλεμο που λες: έχει αρχίσει και στρέφεται εναντίον τους και είναι προφανές καθώς δυναμώνουν τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη. Όσο πιο πολλή πίεση ασκείς, τόσο πιο πολύ κινδυνεύεις να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα χαρακτηριστικα του διανρικου τυπου ειναι πεπλατυσμενο κρανιο, εντονως γρυπη μυτη, και αλλα...Ποιος ειχε αναλογα χαρακτηριστικα? Οσο αφορα στους αλπικους, αυτοι ησαν τελειως αποκεκομμενοι ανευ ουδεμιας επαφης με τους Ελληνας...Και τα χαρακτηριστικα τους, δεν ειχαν καμμιαν σχεσιν παρ' Ελλησι, οι οποιοι παρουσιαζονται ως ΑΚΡΙΒΩΣ ο Μεσογειακος τυπος, ητοι ωοειδες κρανιο, λεπτοφυης σκελετος, κυμματιστη η ισια εντονη τριχοφυια, ισια μυτη, κλπ....Επισης εαν ηξερες απο ανθρωπολογια, δεν θα μου ανεφερες την χροια του δερματος η των τριχων, διοτι αυτα ειναι εντελως ασχετα με τους διαφορους τυπους της λευκης-αριας φυλης....Μπορει να υπαρχει εις καταξανθος Μεσογειακος οσο μπορει να υπαρχει εις μελαχροινος Νορδικος( αντιστοιχης σπανιοτητος φυσικα)...Δια τουτον τον λογον, οι ξανθοι ησαν σπανιοι εν αρχαια Ελλαδι....Αλλα υπηρχαν....Μη προσπαθειτε να αλλαξετε την πραγματικοτητα...Οι Αρχαιοι Ελληνες ησαν ΑΜΙΓΩΣ Μεσογειακοι και δεν νοειται Ελλην μη Μεσογειακος....Οσο και να ποναει( αφου ο σημερινος πληθυσμος αποτελειται απο εκπροσωπους ολων των τυπων- αν και οι Μεσογειακοι ειναι ακομη η πλειοψηφια) ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ....Μην την αλλαζετε επειδη δεν σας συμφερει....

      Delete
  3. Φαίνεται πως και οι δύο σας δεν ξέρετε από φυσική ανθρωπολογία.

    http://dienekes.110mb.com/articles/hellenes/
    http://dienekes.110mb.com/articles/greeknry/indexgr.html

    ReplyDelete