Monday, December 30, 2013

Ρατσιστικό μήνυμα Ιερώνυμου κατά του Ελληνισμού


Ο μισέλληνας Ιερώνυμος καλεί τον Ελληνικό Λαό να αποδεχθεί τον λαθροεποικισμό της Πατρίδος μας. 

Ο Ιερώνυμος βοηθά τους λαθροεποίκους να εκτοπίσουν τους Έλληνες.

Έλληνες και λαθροέποικοι είναι ίσοι για τον Ιερώνυμο και τον ραββίνο Τζεσουά.

Όποιος εθνικιστής υποστηρίζει την Ορθοδοξία, υποστηρίζει τον λαθροεποικισμό της Πατρίδος μας. Είτε συνειδητώς είτε ασυνειδήτως. 




8 comments:

  1. Αν συνεχίσουν έτσι, οι Έλληνες εθνικιστές δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να επιστρέψουν στην Πατρώα Θρησκεία, στην οποία ανήκουν.

    ReplyDelete
  2. Μα γιατί ασχολείσαι με έναν ιερέα του χριστιανισμού;
    Ή είναι μέσα στα πλαίσια της προπαγάνδας ενάντια στον χριστιανισμό χρησιμοποιώντας έμμεσα τα ρατσιστικά αισθήματα των εθνικιστών;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΕιδωλολάτρηςDecember 31, 2013 at 9:56 AM

      Όχι και ιερέας ο αρχιρασοφόρος.

      Delete
  3. Η κλασική απάντηση των βοθρόδοξων εθνικιστών σε αυτό είναι ότι όλοι αυτοί οι παπάδες είναι μασόνοι και όχι πραγματικοί "ελληνοχριστιανοί"...Αυτό λένε οι χρυσαυγίτες συνέχεια και αντιπαραθέτουν τον Χριστόδουλο ο οποίος σύμφωνα με αυτούς ήταν αληθινός ελληνοχριστιανός και όλοι οι διεθνιστές ήταν εναντίον του γι'αυτό το λόγο. Ότι και να τους λέμε όλο κάποια ηλίθια δικαιολογία θα βρίσκουν..

    ReplyDelete
  4. Αυτο το...χριστεπωνυμον πληθος...οταν ξυπνησει θα ξυπνησει και η Ελλαδα,μα τι λεω..αυτοι δεν κλανουν για να μην αμαρτησουν,θα καταλαβουν τι συμβαινει με τους λαθρο;

    ReplyDelete
  5. Δεν διαφέρουν σε τίποτα οι αριστεροί από τους χριστιανούς κι ας παριστάνουν μεταξύ τους τους ιδεολογικούς αντιπάλους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι μεν έχουν τον ραββίνο Μορδεχάι Λεβί (Καρλ Μαρξ) και οι δε τον ραββίνο Γεσουά (Ιησού). Και οι δυο Σιωνιστικά πρότυπα είναι.

      Delete
  6. Ο Νίκος Εγγονόπουλος σε κάποιες σημειώσεις του θυμίζει την αρχαία ελληνική γνώμη οτι "Το να είσαι Έλληνας δεν είναι ζήτημα καταγωγής αλλά αγωγής" Το ερώτημα δεν είναι σχετικό με το θέμα αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να παρατεθούν απόψεις πάνω σε αυτό. Επίσης μπορούμε να δεχτούμε οτι οι Έλληνες με την παιδεία που έχουμε οτι είμαστε Έλληνες;

    ReplyDelete