Sunday, December 22, 2013

Ο χριστιανός Παναγιώτης Μαρίνης ουδεμία σχέση έχει με τον Ελληνισμό

Γενική έφοδος για να «κατασπαράξουμε» τους εξωμότες. 
Αυτός ο εξωμότης προσπαθεί να μολύνει την Ελληνική Ψυχή με την ιουδαιοχριστιανική πανώλη. Ο Μαρίνης είναι εχθρός του Ελληνισμού, διότι τα μισελληνικά και χυδαία αποφθέγματά του χρησιμοποιούνται από την αίρεση των ναζωραίων εις βάρος των Ελλήνων οι οποίοι αγωνίζονται επί δεκαετίες να αναγνωρισθεί το βυζάντιο και η «αγία» σοφία ως μνημεία φρίκης, ολοκαυτώματος, και γενοκτονίας του Ελληνισμού.
Η κάτωθι εικόνα είναι αντίγραφο από την ανθελληνική μαύρη προπαγάνδα που διαδίδει στο διαδίκτυο ο Π. Μαρίνης, και μολύνει τις ψυχές των νέων Ελλήνων. 

Σύμφωνα με τον Π. Μαρίνη «Η αγία σοφία ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό!». 

Εφ' όσον δεν πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα, πρόκειται για μαύρη προπαγάνδα.  
Μαύρη προπαγάνδα= Η προπαγάνδα που εκπορεύεται από πηγή φαινομενικώς αντίθετη από την πραγματική. Η μαύρη προπαγάνδα του Π. Μαρίνη έχει μανδύα Ελληνικό, αλλά συμφέρον χριστιανικό. 

Να πώς μαθαίνουμε ιστορία από τους γελοίους χριστιανούς τύπου Μαρίνη: Επί τόσους αιώνες οι βυζαντινοί αυτοκράτορες και οι πατριάρχες θεωρούσαν ότι η «αγιά» σοφιά ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό(!), αλλά με την εθνική ενότητα και τον Ελληνισμό...

Ίσως γι' αυτό κατέστρεψαν τόσους Ναούς Πατρώων Θεών οι βυζαντινοί αυτοκράτορες. Διότι δεν είχαν σχέση με τον Ελληνισμό, αλλά με τον εβραϊσμό... 

Πού θα πάει, θα τ' ακούσουμε και αυτό από τον Π. Μαρίνη.   

Η «αγία» σοφία ως μνημείο μίσους και εθνικού διχασμού για τον χριστιανό Μαρίνη είναι μνημείο «εθνικής» ενότητος. Αυτός ο τρισάθλιος ψεύτης ξέρει πολύ καλά ότι είναι μνημείο ενότητος μεταξύ ιουδαϊσμού και χριστιανισμού.  
Ο Μαρίνης προσπαθεί να διχάσει τον Ελληνικό Λαό, εργαζόμενος υπέρ των εχθρών του Γένους. Ως σύγχρονος Θεοδόσιος, ολετήρας και καταστροφέας του Ελληνισμού, καθυβρίζει τους Προγόνους όπως οι βυζαντινοί. Θεωρεί ότι  καλώς κάηκαν στην πυρά από τα βυζαντινά κτήνη. Προσκυνά τα σύμβολα των εχθρών του Έθνους και των Θεών.
Η χριστιανική του προπαγάνδα δεν θα παραμείνει ατιμώρητη. Θα συντριβεί κάθε προδοτική ελληνόφωνη συμμορία που με μανδύα τον Ελληνισμό προπαγανδίζει υπέρ των ιουδαιοχριστιανικών εκμαυλιστηρίων, τα οποία έχουν κτισθεί πάνω στους γκρεμισμένους Ναούς των Πατρώων Θεών.
Ουδεμία σχέση η Ελληνική Θρησκεία και ο Ελληνισμός με τον χριστιανό Παναγιώτη Μαρίνη.
Ο χριστιανός Παναγιώτης Μαρίνης με την ανθελληνική στάση του νομιμοποιεί τα εγκλήματα του χριστιανισμού εις βάρος του Ελληνισμού. Νομιμοποιεί την κατεδάφιση των Ναών των Αθανάτων Θεών από τα βυζαντινά κτήνη, στο όνομα της «εθνικής» ενότητος.
Η «αγία» σοφία» κτίσθηκε πάνω στον Ναό του Απόλλωνος, τον οποίο γκρέμισαν οι βυζαντινοί υπάνθρωποι. Αφού έτσι κατανοούν την εθνική ενότητα οι χριστιανοί τύπου Παναγιώτη Μαρίνη, θα τους διδάξουμε εμείς εθνική ενότητα:
Θα απαιτήσουμε και θα αγωνιστούμε για την κατεδάφιση όλων των χριστιανικών εκμαυλιστηρίων στο όνομα της εθνικής ενότητος.
Θα υποστηρίξουμε την μετατροπή της «αγιάς» σοφιάς σε τζαμί, στο όνομα του ελληνο-ισλαμικού πολιτισμού.
Αφού αρέσει τόσο πολύ στον Π. Μαρίνη ο ελληνο-χριστιανικός πολιτισμός, δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα με τον ελληνο-ισλαμικό πολιτισμό. Αλλιώς θα πρέπει να διωχθεί ποινικώς για το αδίκημα του ρατσισμού και των θρησκευτικών διακρίσεων.
Οι χριστιανικές αθλιότητες του Π. Μαρίνη προκαλούν και νομιμοποιούν κάθε είδους αντίποινα. Τζαμί η «αγιά» σοφιά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Όταν μάθουν οι ασεβείς χριστιανοί να σέβωνται τους Ναούς μας, τους Προγόνους, και τους Θεούς μας, τότε ενδεχομένως να διαπραγματευτούμε μαζί τους.
Ως τότε, ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου.   
Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα διχασμού με τους μονοθεϊστές, παρά μόνον από εξωμότες τύπου Μαρίνη που προσπαθούν να προσηλυτίσουν τους Έλληνες στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων.  
Το ΙΕΡΟ μίσος κατά των εχθρών του Ελληνισμού είναι η αστείρευτη πηγή ζωτικότητος που θα μας καταστήσει πραγματικά αθάνατους. Μόνο το Θεϊκό μίσος δημιουργεί την σωτήρια και αναγκαία άβυσσο που μας χωρίζει με τους εξωμότες. Μόνο η ενότης με τους Θεούς θα μας σώσει από την ιουδαιοχριστιανική πανώλη. 

5 comments:

  1. Να αγιασει το στομα σου ! Χωσ'τα, μην σταματας...

    ReplyDelete
  2. http://www.hellenicreligion.gr/doc/filoxristianikinosos.htm. Τὶς οἶδε τὸν λόγον (τὸν ὑποθέτουμε ὂμως) ἒνεκα τοῦ ὀποίου μετέβαλλε γνώμην.Πάντως ἀληθές ἐστί πὼς ἡ εκφορὰ τοιαύτων ἀπόψεων ἐξ ἀνθρώπων ὠς ὁ Μαρίνης, ἒχει ξεκάθαρα διασπαστικόν χαρακτήρα εἰς τὰς τάξεις ἡμῶν καὶ δέον νὰ στιλητεύωνται.

    ReplyDelete
  3. Τα έχω χάσει!!!
    Ο Μαρίνης δεν ήτανε που έγραφε και βιβλία για την θρησκεία των προγόνων μας;
    Άλλαξε και λέει τέτοιες βλακείες για την αγ. σοφία; Είναι δυνατόν κάποιος που πιστεύει στην πατρώα θρησκεία να υποστηρίζει τις χριστιανικές εκκλησίες;
    Καλά που τα γράφετε να ξέρουμε τους διπρόσωπους.... [παραλίγο να αγόραζα τα βιβλία του!]

    ReplyDelete
  4. O MARINHS ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ....ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΣΤΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ[ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ]Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ [ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΟ 12ΘΕΟ]ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΘΝΗ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΗΣ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.....ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΗ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.....ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.........ΑΠΟΚΑΘΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    ReplyDelete
  5. Δωσε πονοοοο...

    ReplyDelete