Wednesday, December 18, 2013

Τώρα λύουμε το πρόβλημα του διαγαλαξιακού χρέους. Με την πλέμπα θα ασχολούμεθα;




Κύριε δημοσιογράφε από την Κύπρο, έχεις παρεξηγήσει εμάς τους πλουσίους. Εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τώρα με την πλέμπα που πένεται και να μοιράσουμε 50 χιλιάδες δολλάρια όπως ζητάς. 

Εγώ και ο κ. Σώρρας ασχολούμαστε μόνον με το διαγαλαξιακό χρέος. Έχουμε περάσει σε άλλη διάσταση. Ασχολούμαστε και με δάνεια σε γαλαξίες, όχι μόνον με πλανήτες και καταχρεωμένες χώρες.

Μας εγκαλείς για τις καταθέσεις που έχουμε σε ξένες τράπεζες, και απαιτείς να κάνουμε ανάληψη ενός μικρού ποσού για να βοηθήσουμε τον κόσμο.

Ε, φτάνει πιά το θράσος και το ανθελληνικό μίσος. Αρκετά με το πρακτοριλίκι. Δεν είμαστε ψιλικατζήδες.

Ή που θα δεχτείτε τα 800τρις δολλάρια που διαθέτω στην κυβέρνηση Σαμαρά σε τραπεζικό λογαριασμό στις Σεϋχέλλες, ή δεν πρόκειται να πάρετε τίποτε. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Κατανοήστε το όλοι εσείς οι δημοσιογραφικοί πρακτορίσκοι των μιαρών Χαζάρων τραπεζιτών. 

Τα λεφτά μας δεν είναι για ελεημοσύνη στην πλέμπα. Έχουμε ανώτερους σκοπούς. Διαγαλαξιακούς! 

Οι πληροφορίες που φέρουν τον κ. Σώρρας να διακτινίζεται στον αστερισμό του Σείριου για να καταθέσει εκεί ένα ευτελές ποσόν της τάξεως των 200 δις δολλαρίων για να σωθεί ο Σείριος από τους Χαζάρους τραπεζίτες, ισχύουν. Είναι αληθινές, όσο και αν τις διαψεύδετε, εσείς οι πράκτορες του Σόρος.

4 comments:

  1. Δωκε και μενα μπαρμπα!

    ReplyDelete
  2. Iφικράτη, το γνωστό μας σύμπαν κυβερνάται από τον δόλιο αυτοκράτορα Σαντάμ και η μοναδική εστία αντιστάσεως είναι οι Φρέμεν που ζουν στις ερημιές του πλανήτη Αράκις που είναι επίσης γνωστός ως Dune.

    ReplyDelete
  3. τι μπινέδες είναι αυτοί ρε θέεεεεε μου, πως παίζουν έτσι με τον πόνο του κοσμάκι..... παλιό μπάσταρδα. Έχω λέφτα αλλά δεν μπορώ να τα ακουμπίσω.......τι να πείς.....
    Ω Ιφίκρατες βοήηηηηηηθεια .

    ReplyDelete
  4. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τόσοι πολλοί αφελείς που παίρνουν τους καραγκιόζηδες στα σοβαρά.

    ReplyDelete