Friday, December 20, 2013

Ήρθε η ώρα για την σύσταση του Ερυθρού Κηρυκείου



Οι χριστιανοί διαθέτουν τον Ερυθρό Σταυρό, ανθρωπιστική οργάνωση με ιατρικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι μουσουλμάνοι έχουν οργανώσει την Ερυθρά Ημισέληνο. Οι εβραίοι έχουν οργανώσει το Ερυθρό Άστρο του Δαυίδ.
Ήρθε η ώρα για τους Έλληνες και τους οπαδούς των Παραδοσιακών Πολιτισμών και των Πολυθεϊστικών Θρησκειών να οργανώσουν το Ερυθρό Κηρύκειον. Μία διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία θα προσφέρει βοήθεια σε όλους τους λαούς που αγωνίζονται μέσα στην δίνη της παγκοσμιοποιήσεως να διατηρήσουν την γή και τις παραδόσεις τους, ανακουφίζοντάς τους από πολέμους και φυσικές καταστροφές.
Το Ερυθρό Κηρύκειον πρέπει να απαρτίζεται από πολλές οργανώσεις, σε όλες τις χώρες του κόσμου, από ανθρώπους με κοινές αξίες.  
Το Ερυθρό Κηρύκειον πρέπει να υποστηρίζεται οικονομικώς από ένα Διεθνές Πολυθεϊστικό Ταμείο, το οποίο μεταξύ άλλων πρέπει να χρηματοδοτεί αναπτυξιακά προγράμματα ιθαγενών λαών.
Η ανθρώπινη βιολογική και πολιτιστική ποικιλία κινδυνεύει από τις διεθνιστικές ισοπεδωτικές ιδεολογίες που προσπαθούν να αφανίσουν κάθε διαφορά μεταξύ εθνών και πολιτισμών. Οι μονοθεϊστικές αντιλήψεις επί χιλιετίες παρέχουν άλλοθι στις φυλετικές και πολιτιστικές γενοκτονίες εθνών, αφανίζοντας κάθε ικμάδα ζωής.
Το Διεθνές Πολυθεϊστικό Ταμείο θα παρέχει χρηματοδότηση σε όλους τους λαούς τους κόσμου προκειμένου να ανακαλύψουν την προχριστιανική και προϊσλαμική τους κληρονομιά.
Εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, ερευνητικά, και ιατρικά προγράμματα, θα βοηθούν τους λαούς του κόσμου να επανέλθουν στην φυσιολογική τους ζωή, απορρίπτοντας την ύβρη κατά των Θεών.
Το φιλανθρωπικό έργο του Ερυθρού Κηρυκείου θα επεκταθεί σε όλες τις χώρες, κυρίως στις εμπόλεμες ζώνες, με σκοπό την καταπολέμηση των διακρίσεων εις βάρος πολυθεϊστικών πληθυσμιακών ομάδων.
Θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συσσίτια, αντίστοιχα με το έργο του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.
Θα επιδιωχθεί στενή πολιτική και οικονομική συνεργασία με τις μεγάλες πολυθεϊστικές δυνάμεις, Ινδία και Ιαπωνία, με σκοπό την αλληλοβοήθεια των πολυθεϊστικών εθνών.
Ιερό χρέος πολιτικών φορέων όπως η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. είναι να οργανώσουν τους πολυθεϊστικούς λαούς του κόσμου σε μία παγκόσμια συμμαχία υπέρ της συλλογικής μνήμης και των παραδοσιακών αξιών.

1 comment:

  1. Iφικράτη ποια η άποψη σου για το ΥΣΕΕ;

    ReplyDelete