Saturday, December 14, 2013

Το σύνθημά τους: "Όποιος δεν θέλει Ελλάδα και Ορθοδοξία, να βγάλει διαβατήριο να πάει στην Ασία"


Την στιγμή που η Δύση απο-χριστιανοποιείται, η Ελλάς δέχεται μία άνευ προηγουμένου επίθεση του χριστιανισμού με αιχμή του δόρατος "εθνικιστές". 

Με πρόσχημα την ανέγερση τζαμιού, ζητούν να κτισθούν και άλλες εκκλησίες πάνω στα Ιερά Εδάφη των Αθανάτων Πατρώων Θεών. 

Κατά εκατοντάδες συνέρρευσαν σήμερα οι χριστιανοί στην στάση μετρό του Ελαιώνα, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και υπέρ της ανεγέρσεως εκκλησιών.

Το σύνθημά τους: "Όποιος δεν θέλει Ελλάδα και Ορθοδοξία, να βγάλει διαβατήριο να πάει στην Ασία".

Στην ανθελληνική τους επίθεση οι χριστιανοί υποστηρίζονται από κύκλους ομοϊδεατών στην Ρωσσία και από το ρωσσικό Πατριαρχείο. 

Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν τα ψεύδη των χριστιανών και κάποιων "ελληνοκεντρικών" τύπου Παναγιώτη Μαρίνη, οι οποίοι τους λέγουν ότι δεν πρέπει να κάνουμε επίθεση στην χριστιανική εκκλησία, τώρα που είμαστε σε δύσκολη θέση. 

Ο λόγος που αυτοί οι προδότες διαδίδουν τέτοια ψεύδη είναι για να εξασφαλίσουν το μονοπώλιο της χριστιανικής εκκλησίας στις επιθέσεις εναντίον της Ελληνικής Θρησκείας. Και για να διευκολύνουν, τώρα που είμαστε σε δύσκολη θέση, την χριστιανική εκκλησία να επεκτείνει την επιρροή της υποδουλώνοντας και άλλους Έλληνες. 

Πρέπει να εντείνουμε την Ελληνική αντεπίθεση, συμμαχώντας με κάθε εχθρό της Ορθόδοξης εκκλησίας. Αν δεν αντιδράσουμε ταχαίως και δυναμικώς θα αντιμετωπίσουμε νέες διώξεις από τους χριστιανούς εθνικιστές, όπως αυτές που υποστήκαμε στο Βυζάντιο. 

4 comments:

  1. «συμμαχώντας με κάθε εχθρό της Ορθόδοξης εκκλησίας»

    Τι προτείνεις; Να συμμαχήσουμε με κίναιδους και ισλαμιστές;

    Όσο αφορά την ανέγερση τζαμιού, οι χαζοχριστιανοί δεν γνωρίζουν (ή δεν έχουν τα κότσια) ότι αρκεί μόνο να σφάξεις χοίρο στην τοποθεσία της ανεγέρσεως και κατά συνέπεια δεν θα μπορέσουν να το χτίσουν εκεί.

    ReplyDelete
  2. Εχθροί της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι οι Εβραίοι που διέταξαν τον Σημίτη να διαγράψει το θρήσκευμα απ΄τις ταυτότητες το 2000, οι Ιαχωβάδες και άλλες αιρέσεις, οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" πάσης πολιτικής απόχρωσης, οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, οι Τούρκοι κτλ
    Ας συμμαχήσει λοιπόν η ΙΕΡΑΚΣ με όλους αυτούς.
    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν.

    ReplyDelete
  3. Όταν καταστραφεί η ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων και οι Έλληνες επιστρέψουν στον φυσικό εθνισμό τους, η Ελλάδα θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους διεθνιστικούς εχθρούς της.

    Μέχρι τότε, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πως είναι δυνατόν, από την στιγμή που οι ομόθρησκοι σου, επί το πλείστον, ούτε καν συμφωνούν μαζί σου;

      Delete