Monday, December 16, 2013

Θάνατος στα ανθρωπόμορφα κτήνη που δολοφόνησαν την αρκούδα και το μικρό της



Μία μέρα θα λογαριαστούμε με τα ανθρωπόμορφα κτήνη που θανατώνουν τα ελεύθερα ζώα, και τότε δεν θα υπάρξει κανένα έλεος. Θάνατος στα ανθρωπόμορφα κτήνη που δολοφόνησαν την αρκούδα και το μικρό της. 

Τότε, όσοι σήμερα παριστάνουν τους "κυνηγούς" με ανυπεράσπιστα ζώα θα έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν τον ίδιο τρόμο και τον ίδιο πόνο. Μόνον τότε θα υπάρξει λύτρωση και Νέμεσις σε αυτή την καθημαγμένη χώρα. 

Όποιος κυνηγός είναι τόσο "άνδρας" ας δοκιμάσει το όπλο του πάνω σε προδότες και δωσίλογους. Οι ελληνόφωνοι γκάουλάιτερς είναι κατάλληλος στόχος. Η αρκούδα και το αρκουδάκι δεν έφταιγαν σε τίποτε. 

Αλλά θα έρθει μία μέρα και η δική σας ώρα, παλιάνθρωποι.

Και δεν είναι μόνον το ζήτημα των αρκούδων. Άλλος ρίχνει στο γκρεμό το γαϊδουράκι που γέρασε. Άλλος ρίχνει φόλα στα σκυλιά. Άλλος φοράει γούνα από γδαρμένη ζωντανή αλεπού. Άλλος χρησιμοποιεί τα ζώα ως πειραματόζωα για διάφορα καλλυντικά και φάρμακα σε συνθήκες βασανισμού. Άλλος τραυματίζει τα άλογα αγώνων για να πουληθούν στο σφαγείο. Άλλος φυλακίζει τίγρεις και λιοντάρια σε κλουβιά τσίρκου για διασκέδαση των ανθρώπων. Άλλος σκοτώνει ελέφαντες για το ελεφαντόδοτο. Άλλος πυροβολεί αποδημητικά πουλιά για να παραστήσει τον μέγα κυνηγό. Αυτό το αίσχος δεν έχει τελειωμό.

http://www.zoosos.gr/article/4902/kastoria-skotosan-kai-ten-arkouda-kai-arkoudaki-tes

Σε ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό Πολυάνεμος Καστοριάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα εντοπίστηκαν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου δύο αρκούδες δολοφονημένες. Τα ζώα που βρέθηκαν νεκρά, ήταν μια θηλυκή ενήλικη και το μικρό της. Το www.zoosos.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, Πάνο Στεφάνου, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση.

Πρόκειται για πολλοστή φορά που εντοπίζονται αρκούδες – οι οποίες είναι θηλαστικά υπό εξαφάνιση και προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία – νεκρές πυροβολημένες από τα σκάγια κυνηγών… Άλλο ένα «επίτευγμα» εκείνων που προσπαθούν να μας πείσουν ότι προστατεύουν τη φύση, τα ζώα και το περιβάλλον σκοτώνοντας τα νόμιμα ή παράνομα…

Στη φωτογραφία φαίνεται πως το μωρό αγκάλιασε την νεκρή μητέρα του - η οποία σκοτώθηκε πρώτη και προφανώς ακαριαία από τα πυρά των κυνηγών - καθώς τα τραύματα της είναι εκτεταμένα και ξεψύχησε κοντά της θανάσιμα τραυματισμένο.

Με αφορμή τα απανωτά περιστατικά θανάτωσης αυτών των άγριων και σπάνιων θηλαστικών οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ΚΑΛΛΙΣΤΩ και ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υπενθυμίζουν ότι η καφέ αρκούδα παραμένει αυστηρά προστατευόμενο είδος στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο φόνος και η δημόσια έκθεσή της από τον άνθρωπο, τιμωρούνται από το νόμο, με ποινή φυλάκισης. Και φυσικά κυριότερη απειλή για την αρκούδα δυστυχώς παραμένει ο άνθρωπος.

25 comments:

  1. Ολοι οι καλοι κυνηγοι ειναι και καλοι χριστιανοι!Μηπως υπαρχει και προστατης αγιος των κυνηγων;προφανως για να παιρνουν ευλογια πριν πανε να ασχοληθουν με το "σπορ" τους.

    ReplyDelete
  2. Οι κυνηγοί είναι επί το πλείστον ανθρώπινα σκουπίδια, ''μορφές ανάξιες ζωής'' όπως θα χαρακτηρίζονταν επί (άκρως φιλοζωικού) 3ου Ράιχ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι του 3ου Ράιχ κτηνοβάτες και ουχί φιλόζωοι.Απτή απόδειξης της επι αυτού επιμειξίας οι κοπαδοί της Χρυσής Γαβγής και συναφών ανθελληνικών ''ιδεολογημάτων''.

      Delete
  3. ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ. Πλήξη, αμορφωσιά, οικονομική δυσπραγία ή άκοπος νεοπλουτισμός οδηγούν κάθε είδους μαλάκα στον βιασμό της φύσης.Κάθε βιαστής της φύσης έχει και μιά δικαιολογία ή πρόφαση.Οι επαρχιώτες ''ανακάλυψαν'' ότι οι οικολόγοι αμολάνε αρκούδες, φίδια, αλεπούδες , και λύκους κάθε λίγο, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και οικόσιτα, οπότε αυτοί βάζουν τα πράγματα στην θέση τους, δολοφωνόντας ότι γουστάρουν, γιατρεύοντας για λίγο την βαρεμάρα τους. Πράγματι εκτρέφω κάτι λύκους στο διαμέρισμα στο Παγκράτι, λέω να βάλω και αρκούδες στο μπαλκόνι του χρόνου.Βιαστής της φύσης είναι και ο αστός ''εντουράς'' που περιφέρει την ''δυναμική μιζέρια'' του μέσα στον Εθνικό δρυμό.Βιαστής είναι αυτός που βλέπει στο δάσος ευκαιρία για κέρδος.
    Εννοείται πως η οπλοκατοχή και το κυνήγι για τροφή είναι σεβαστό.
    Οι φανατικοί οπαδοί του Θεού Αυνάν μπορούν να ξεδίνουν σε εκκλησίες, γήπεδα, μπουρδέλα, σκυλάδικα.
    Απέναντι σε κάθε είδους επίδοξου βιαστή της ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ και σε κάθε βασανιστή ζώου ήμερου ή άγριου κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν μένει απλός θεατής.
    Κ

    ReplyDelete
  4. Τωρα πως καταφερατε μερικοι να κολλησετε τη ΧΑ και σε αυτο το θεμα, με αφηνει αφωνο.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑ ετσι??????
    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ

    ReplyDelete
  5. Α και που σται?
    Για καντε ενα κλικ εδω http://10gym-patras.ach.sch.gr/psifid-hellenistic.htm
    Για να μην πω για τον Ημιθεο ΗΡΑΚΛΗ με τη λεοντη.
    Για να μην παρεξηγηθω, συμφωνω και εγω με την προταση θανατωσης των κυνηγων που σκοτωσαν την αρκουδα, και προτεινω ΚΑΙ την θανατωση των παιδιων τους.
    Καλο ΕΕΕ?
    Και να μην ξεχασουμε να συμπαρασταθουμε στους καημενους τους μουσουλμανους που τους καταπιεζει το αθλιο χριστιανικο ιερατειο
    "ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ"
    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Σ

    ReplyDelete
  6. ΑΑΑΑΑΑ και να μην το ξεχασω.
    "Θανατος στον προστατη αγιο των κυνηγων Ευσταθιο.Ζητω η ΘΕΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ Αρτεμις."

    ΥΓ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η χριστιανική ανοησία είναι ανίατος και θρασυτάτη. Η Θεά Άρτεμις δεν είναι θεά του κυνηγιού. Αυτό το λένε οι θεολογικώς αστοιχείωτοι χριστιανοί, εχθροί των Μητρώων Θεαινών. Η Θεά Άρτεμις είναι προστάτις της Φύσεως και των ζώων.

      Εις ό,τι αφορά την λεοντή του Ηρακλέους ο ανώνυμος σχολιαστής συγχέει την εποχή όπου το δέρμα των ζώων ήτο το κύριο προϊόν ενδυμασίας με την εποχή του ενδύματος εκ βάμβακος. Η σύγκριση του ημιθέου Ηρακλέους με τους κυνηγούς στα ελληνοαλβανικά σύνορα εκτός από αστεία είναι χαρακτηριστική του χριστιανικού τρόπου σκέψεως.

      Θα πρότεινα περισσότερη κοσμιότητα στις εκφράσεις όσων χριστιανών διαφωνούν με την αρθρογραφία του ιστολογίου, ειδικώς όσων υποστηρίζουν την ΧΑ.

      Εις ό,τι αφορά την ειρωνική προτροπή περί συμπαραστάσεως στους μουσουλμάνους επειδή καταπιέζονται από το χριστιανικό ιερατείο, καταγγέλω ότι το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο καταπιέζει τους Έλληνες στο θρήσκευμα, τους βουδδιστές, τους χριστιανούς προτεστάντες, τους μάρτυρες του ιεχωβά, τους μουσουλμάνους, και ένα σωρό θρησκευτικές μειονότητες, καθότι δεν τους επιτρέπει να ταφούν σύμφωνα με τα δικά τους ήθη και έθιμα, δεν τους επιτρέπει δικές τους θεολογικές ακαδημίες, δεν τους επιτρέπει να κτίσουν Ναούς, δεν τους επιτρέπει να έχουν τα δικά τους νεκροταφεία. Από αυτή την αρνητική συμπεριφορά το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατειο εξαιρεί τους εβραίους.

      Ειδικώς σε μάς τους Έλληνες στο θρήσκευμα το χριστιανικό ιερατείο δεν αναγνωρίζει ούτε το δικαίωμα της γνωστής θρησκείας. Στερούμεθα του δικαιώματος να καταγραφούμε στα ληξιαρχεία ως Ελληνικό θρήσκευμα.

      Η σωστή και μη-ειρωνική διατύπωση είναι ότι το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο καταπιέζει όλες τις θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα, και δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοια στάση.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Εντάξει, η Θεά Άρτεμις δεν ήταν θεά του κυνηγιού και οι Αρχαίοι Έλληνες φορούσαν ενδύματα από δέρμα ζώων. Τις θυσίες ζώων στην Αρχαία Ελλάδα πως τις εξηγείς όμως;

      Delete
    3. Α και που στε?
      Μην με ξαναπει "κανεις" χριστιανο.
      ΕΓΩ ΕΛΛΑΣ

      Delete
    4. ΠΡ ΠΡ ΠΡ ΠΡ κάνουν οι τσέλιγκες στα πρόβατα του κοπαδιού για να τα σαλαγήσουν.Το αυτώ πράττουν και οι ποιμένες της εκκλησίας στο χριστεπώνυμο ποίμνιο.Μάλλον αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνεις εσύ...Σημειωτέον καθημερινώς σε αρμέγει (κυριολεκτικά ή μεταφορικά)και κάθε καλοκαίρι του δίνεις το μαλλί σου(κυριολεκτικά ή μεταφορικά).Α και όποτε θελήσει να φάει προβατίνα σε θυσιάζει...Ποτέ όμως δε σκέφτηκες να φύγεις από το μαντρί σου.Οι Ἐλληνες εν τω θρησκεύματι έχουν μια σοβαρή διαφορά από εσένα φίλτατε χριστιανέ.Είναι ελεύθεροι, δεν είναι δούλοι κανενός αιμοσταγούς ή "ζηλωτή" θεού που ορίζει στον περιούσιο λαό του ακόμα και που θα αφοδεύει.Αν δε με πιστεύεις, διάβασε την Αγία Γραφή.Την έχεις διαβάσει ποτέ;Μακαρίζω την τύχη όσων έχουν μια θρησκεία όπου ο προφήτης τους μακαρίζει όσους συνθλίβουν κεφάλια μωρών πάνω σε βράχια (Ψαλμός Δαυίδ).Άλλωστε πόσο διαφέρεις από το πρόβατο;(Ματθ ΙΒ-12).Καθόλου.Ούτε στις ανάγκες ούτε στο πνεύμα.

      Delete
    5. ΜΠΡΡΡΡ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ ΚΙΤΣ
      Γυρνα πισω ξεφυγες.
      Για πε μου τι ακριβως δεν καταλαβες απο τη φραση"Μην με ξαναπει "κανεις" χριστιανο.
      ΕΓΩ ΕΛΛΑΣ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
      Να στο ζωγραφισω βρε αδερφε.

      Delete
  7. Οι θυσίες ζώων αποτελούν κεντρική τελεστική πράξη όλων των Αρχαίων Εθνικών Θρησκειών.

    Η θυσία ενός ζώου στον βωμό των Αθανάτων Θεών δεν έχει καμμία σχέση με το γεγονός του πυροβολισμού των δύο αρκούδων. Μόνο στο μυαλό ενός χριστιανού, τα δύο άσχετα γεγονότα σχετίζονται.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Γιατί διέγραψες το σχόλιο μου Ιφικράτη; Δεν σου αρέσει το πως απεικονίζεται η Θεά Άρτεμις στη γλυπτική και στη ζωγραφική; Ναι μεν ήταν προστάτις της φύσεως και των ζώων, αλλά ήταν και Θεά του κυνηγιού. Αδικείς την Ελληνική Παράδοση με το να αποκλείεις αυτό το στοιχείο της. Αν διαγράψεις αυτό το σχόλιο, θα παραθέσω τα αρχαία κείμενα που αποδεικνύουν ότι η Θεά Άρτεμις ήταν όντως κυνηγός. Και επαναλάβω, υπάρχει διαφορά μεταξύ κυνηγού και λαθροθήρα.

      Delete
  8. Γιατί διέγραψες το σχόλιο μου Ιφικράτη; Δεν σου αρέσει το πως απεικονίζεται η Θεά Άρτεμις στη γλυπτική και στη ζωγραφική; Ναι μεν ήταν προστάτις της φύσεως και των ζώων, αλλά ήταν και Θεά του κυνηγιού. Αδικείς την Ελληνική Παράδοση με το να αποκλείεις αυτό το στοιχείο της. Αν διαγράψεις αυτό το σχόλιο, θα παραθέσω τα αρχαία κείμενα που αποδεικνύουν ότι η Θεά Άρτεμις ήταν όντως κυνηγός. Και επαναλάβω, υπάρχει διαφορά μεταξύ κυνηγού και λαθροθήρα.

    ReplyDelete
  9. Είναι καλοδεχούμενος όποιος αναρτά σχόλιο διαφορετικής απόψεως σε αυτό το ιστολόγιο, αρκεί να το κάνει με σεβασμό στην Πατρώα Θρησκεία και χωρίς προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

    Μειωτικά σχόλια για τους Πατρώους Θεούς υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο σε χριστιανικές ιστοσελίδες. Δεν χρειάζεται και εδώ. Το παρόν ιστολόγιο δεν είναι χριστιανικό, είναι Ελληνικό.

    Ιφικράτης Αμυράς

    ReplyDelete
  10. Πάντως, αν υπάρχει χριστιανικός άγιος του κυνηγιού, από κάποιον Ελληνικό ή Ρωμαϊκό Θεό θα τον έχουν αντιγράψει. Οι χριστιανοί επινόησαν ένα σωρό αγίους για να φέρουν τους πολυθεϊστές με το μέρος τους. Γι'αυτό οι προτεστάντες και οι ευαγγελικοί θεωρούν ειδωλολάτρες όλους αυτούς που προσκυνούν αγίους και την μάνα του Γεσουά, ξέρουν ότι όλα αυτά είναι κατάλοιπα από πολυθεϊστικές θρησκείες.

    ReplyDelete
  11. Οτι ποιο αντιεθνικο υπαρχει ειναι οι μαρτυρες του ιαχωβα με τους οποιους κ.αμυρα θας να συμμαχησεις για να χτυπησεις του κακους χριστιανους...δεν μας τα λες καθολου καλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μίλησα και για συμμαχία με μουσουλμάνους, προτεστάντες, βουδδιστές, καθολικούς. Μίλησα για συμμαχία με κομμουνιστές και φιλελευθέρους, οι μάρτυρες του ιεχωβά σας πείραξαν;

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Δηλαδή κύριε Αμυρά συμμαχία με όλους εναντίον της ορθόδοξης εκκλησίας? Οι καθολικοί και οι προτεστάντες δεν είναι χριστιανοί? Συμμαχία ακόμα και με μουσουλμάνους λαθροεποικους? Κύριε Αμυρά είστε αντιχριστιανός η απλά αντιορθόδοξος? Παραπάνω γράφετε "Εις ό,τι αφορά την ειρωνική προτροπή περί συμπαραστάσεως στους μουσουλμάνους επειδή καταπιέζονται από το χριστιανικό ιερατείο, καταγγέλω ότι το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατείο καταπιέζει τους Έλληνες στο θρήσκευμα, τους βουδδιστές, τους χριστιανούς προτεστάντες, τους μάρτυρες του ιεχωβά, τους μουσουλμάνους, και ένα σωρό θρησκευτικές μειονότητες, καθότι δεν τους επιτρέπει να ταφούν σύμφωνα με τα δικά τους ήθη και έθιμα, δεν τους επιτρέπει δικές τους θεολογικές ακαδημίες, δεν τους επιτρέπει να κτίσουν Ναούς, δεν τους επιτρέπει να έχουν τα δικά τους νεκροταφεία. Από αυτή την αρνητική συμπεριφορά το ορθόδοξο χριστιανικό ιερατειο εξαιρεί τους εβραίους."
      Για ποιο λόγο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η οποιαδήποτε καταπίεση ασκεί η ορθόδοξη εκκλησία σε καθολικούς και προτεστάντες? Τελικά στόχος σας είναι η εξαφάνιση των αβρααμικών θρησκειών από την Ελλάδα η απλά και μόνο η εξαφάνιση του ορθόδοξου δόγματος?

      Delete
  12. Δηλαδή Ιφικράτη, από ότι καταλαβαίνω, μέρα-νύχτα θα δουλεύουν τα εκτελεστικά αποσπάσματα "όταν" πάρεις την εξουσία ε; Δε θα προλαβαίνουν να εκτελούν προδότες, δολοφόνους αρκούδων, κτλπ κτλπ... ή μήπως θα χρειαστούν τίποτα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή και κρεματόρια ίσως;
    Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει αυτή η ευκολία της χρήσης της ταμπέλας του "προδότη".... α ναι, την κομμουνιστική κατοχική προπαρασκευή για την εξουσία μήπως, που ο κάθε μη θέλων να γίνει κομμουνιστής χαρακτηριζόταν με παρόμοια άνεση και ευκολία "προδότης", "εθνοπροδότης", ή γιατί όχι και "γκεσταπίτης", κτλπ, κτλπ... με ποινή φυσικά τι άλλο, τον θάνατο! Συνηθισμένα πράγματα αυτά για την λενινιστική και επαναστατική αριστερά από την οποία όπως λες προέρχεσαι αλλά δεν ανήκεις (;) πλέον.
    Δηλαδή αν οι δολοφόνοι αρκούδων αξίζουν τον θάνατο, οι δολοφόνοι ανθρώπων τι αξίζουν στο "αξιακό σου σύστημα" ρε συ; Πλάκα μας κάνεις; Ασφαλώς και δεν αξίζει τον κόπο να σκοτώνουν οι κυνηγοί έτσι ζώα χωρίς σκοπό, αλλά αν είναι για να τα φάνε και επιτρέπεται το κυνήγι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, τότε εντάξει, ζώα είναι, και είμαστε άνθρωποι. Και αν την πέσουν αρκούδες στα χωριά τα ορεινά, τι πρέπει να κάνουν οι χωρικοί εκεί; Να τις σκοτώσουν ή να κάτσουν να τους κατασπαράξουν;
    Ή μήπως θέλεις εκτός των άλλων να απεμπολήσουμε και τις όχι απλά φυλετικές αλλά πανανθρώπινες συλλογικές μνήμες του ανθρώπου-κυνηγού; Είσαι χορτοφάγος; Οι γούνες πάλι, ζεστάναν τόσους ανθρώπους στο πέρασμα της ιστορίας. Τώρα μπορούν να ζεσταθούν με άλλα υλικά, οπότε να το δεχτώ αυτό, ανήθικο να σκοτώνονται τα ζώα απλά για τη γούνα τους.
    Τα πειραματόζωα πάλι; Και εσύ όπως και όλοι, απολαμβάνεις ιατρικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που οφείλονται στην ευχέρεια χρήσης ζώων ως πειραματόζωα. Τα ποντίκια δηλαδή που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην ιατρική έρευνα, τι πρέπει να κάνουμε τώρα, να τα λυπόμαστε και να σταματήσουμε τις έρευνες για νέα φάρμακα; Και από πότε στην Ελληνική κουλτούρα και παράδοση, η ζωή ενός ζώου είναι ισάξια με τη ζωή ενός ανθρώπου;
    Ή μήπως είναι κι αυτό ένα τέχνασμα προπαγάνδας, για να φέρεις κοντά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα περισσότερο κόσμο από διαφορετικούς χώρους. Σαν ποιον δηλαδή, τον Τρεμόπουλο;
    Εν ολίγοις, αφού τη διαθέτεις τη λογική άνθρωπέ μου, που φαίνεται στις πολιτικές σου τουλάχιστον τοποθετήσεις και αναλύσεις, γιατί μας "κουφαίνεις" κάθε τόσο με άλογα ξεσπάσματα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οι τακτικές που ανέφερες ανήκαν μόνο στους σοβιετικούς; Τι λες ρε μεγάλε;

      Delete
  13. ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΜΕΝΤ???//ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?????....ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ!!!!!

    ReplyDelete
  14. Διαβάζοντας άρθρα και σχολιασμούς στο ίντερνετ, με βοήθησε να αντιληφθώ το πραγματικό νοητικό επίπεδο της πλειονότητας των συνανθρώπων μου. Για να μην επεκταθώ σε απόψεις άπτουσες θεμάτων δυσνόητων έως αόρατων για το "μέσο καταναλωτή"(φιλοπατρία, θρησκεία, τρόπος ζωής, κυνήγι, οπλοκατοχή, γιώργος αυτιάς κλπκλπ), θα περιοριστώ μόνο στο εξής: Οι περισσότεροι από αυτούς που στο συγκεκριμένο άρθρο απειλούν τους άθλιους οπλοφόρους εκτελεστές των συγκεκριμένων ζώων (χωρίς πιθανότατα να έχει απειληθεί η ζωή τους από αυτά), εάν τους δινόταν η ευκαιρία, θα εκτελούσαν εν ψυχρώ και χωρίς λόγο και οι ίδιοι μια αρκούδα και το μικρό της. End of story, όπως θα έλεγε και ο "μεγάλος" Bill Hicks. Α και να μην ξεχάσω, διατηρώ ακόμα την ιδιότητά μου ως σαρκοφάγο και σκοτώνω ζώα για τροφή ή όταν απειλείται η ζωή η δική μου ή της οικογενείας μου.

    ReplyDelete