Thursday, December 12, 2013

Ομιλία στην Αξιούπολη, 9-12-2013, Καλλικράτης-Μνημόνιο-Ισλάμ




Ο Ιφικράτης Αμυράς ανέλυσε την διεθνή προσπάθεια δημιουργίας μεγάλων πολιτικο-οικονομικών συσσωματώσεων, όπως η ευρωατλαντική ένωση, η μεγάλη ευρώπη, το ισλαμικό χαλιφάτο, και η ευρασιατική ένωση.

Το νομοσχέδιο για τον Καλλικράτη είναι απόρροια της αλλαγής προσανατολισμού της δημοσίας διοικήσεως. Αντί να έχει σημείο αναφοράς την Ελλάδα, θα έχει σημείο αναφοράς τις Βρυξέλλες. 

Στην συνέχεια ανέλυσε πώς συνδέεται το Μνημόνιο με τον Καλλικράτη και τους κινδύνους που δημιουργεί η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη.

3 comments:

  1. Δεν είναι πλήρης.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα στην τροφοδοσία του ρεύματος της κάμερας, με αποτέλεσμα να μην καταγραφεί το υπόλοιπο της ομιλίας.

      Όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα δεν βοήθησε κάποιος να λυθεί. Από την πλευρά μου δεν μπορούσα να διακόψω την ομιλία για να λύσω το τεχνικό πρόβλημα.

      Λυπάμαι ειλικρινώς διότι μετά το πέρας της ομιλίας ετέθησαν πολύ σημαντικά ερωτήματα από τους παρισταμένους, και ήθελα να είχαν δημοσιευθεί.

      Ιφικράτης




      Delete
  2. ωραία ομιλία...Ιφικράτη αναφορικά με την Κύπρο...τι επιπτώσεις έχει για την Κύπρο η εγκαθίδρυση από τους άγγλους προτού φύγουν, του αγγλικού δικαίου επί της νήσου? Τι θα άλλαζε δηλαδή εάν το δίκαιο της Κύπρου ήταν ελληνικότερο?

    ReplyDelete