Tuesday, October 8, 2013

Απαιτούμε διοικητική, δικαστική, εκπαιδευτική, πολιτισμική, και νομισματική αυτονομία από το ψευδοκράτος των ρωμιών


Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα αποδεικνύουν την πολιτική αποχαύνωση όσων πατριωτών πίστεψαν στην ΧΑ και την πολιτική ανεπάρκεια όσων νανουρίζονται με δημοσκοπήσεις που την δείχνουν στο 15%, στο 20%, ή στο 25%.

Την στιγμή που ο Θόδωρος Πάγκαλος καλεί ευθέως σε μαζικές συλλήψεις και συνοπτικές δικαστικές καταδίκες στελεχών της ΧΑ, οι Χρυσαυγίτες καλλιεργούν συλλογικές αυταπάτες για πρωτιές σε δημοσκοπήσεις.

Λες και οι πρωτιές σε δημοσκοπήσεις θα εμποδίσουν την κυνοβουλευτική δικτατορία να τους φυλακίσει, χρησιμοποιώντας κάθε παράνομο μέσον. 


Η κυνοβουλευτική δικτατορία τους ραπίζει καθημερινώς, αλλά ο βουλευτής κ. Ματθαιόπουλος αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη επειδή πριν αρκετούς μήνες κατεδίκαζε την Εθνική Επανάσταση στην δημόσια αντιπαράθεσή μας στο makeleio.gr, συνεχίζει τους κλαυθμηρισμούς για τις άδικες συλλήψεις των συντρόφων του. 

Κάποιοι αποσβολωμένοι οπαδοί της ΧΑ συνεχίζουν να αναφωνούν το "Ελλάς Ελλήνων χριστιανών", αντί να κάνουν έστω και μία στοιχειώδη ανάλυση για το τί έκαναν λάθος. Ένα άρθρο που να λέει "στρατηγική και τακτική ανάλυση της παρούσης καταστάσεως". 

Τίποτε. Ούτε μία ανακοίνωση για το αν θα παραιτηθούν ομαδικώς. Ούτε μία έκκληση για δυναμικές διαδηλώσεις. 

Σάστισμα, παγωμάρα, άναρθρες κραυγές τύπου "ζήτω ο λαϊκός εθνικισμός", και τίποτε παραπάνω. Διότι απλούστατα δεν υπήρξε ποτέ σοβαρό ιδεολογικό υπόβαθρο. 

Οι οπαδοί του εν λόγω κόμματος πρέπει να μάθουν ότι οι κυβιστήσεις όταν προέρχονται από την Καρατζαφερική δεξιά δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις κυβιστήσεις του τύπου "δεν ξέρω τίποτε για τάγματα εφόδου. Χίτλερ; ποιός είναι αυτός ο κύριος; Εθνικοσοσιαλισμός;;; Μακριά από μένα αυτό το μίασμα". 

Έτσι δεν οργανώνεται εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, αλλά απόκομμα ακροδεξιών εθνικοφρόνων. Κάτι που ουδόλως ενδιαφέρει το ευρύ κοινό, ούτε εμάς προσωπικά.

Θα μας ανησυχούσε αν το ακροδεξιό χριστιανικό μόρφωμα αποκτούσε μεγάλη επιρροή στην κοινωνία και οι οπαδοί του μετετρέποντο σε νέους παραβολάνους της χριστιανικής ορθοδόξου εκκλησίας, εναντίον των Ελλήνων στο θρήσκευμα. 

Προς το παρόν εξαιτίας της αντιδράσεως του "συνταγματικού" τόξου, οι παραβολάνοι της ΧΑ έχουν άλλα προβλήματα. 

Όμως μας απασχολεί σφόδρα ένα ποσοστό Ελλήνων στο θρήσκευμα που έχει εγκλωβιστεί στο χριστιανικό μόρφωμα της ΧΑ, και νομίζει ότι θα του λύσει τα οικονομικά ή/και τα εθνικά του προβλήματα. 

Οι Έλληνες στο θρήσκευμα πρέπει να συγκροτήσουν αυτοτελές πολιτικό κίνημα, με απαιτήσεις αυτονομίας από το ρωμέικο ψευδοκράτος. 

Απαιτούμε την δικαστική, εκπαιδευτική, πολιτισμική, γλωσσική, νομισματική, αστυνομική, και πολιτική μας αυτονομία από τους ρωμιούς. 

Είμαστε υπόδουλοι στο μισελληνικό κράτος των ρωμιών. Είμαστε Έλληνες και όχι ρωμιοί. Πρέπει να απελευθερωθούμε από την ιουδαιοχριστιανική σκλαβιά. 

Η τακτική των κυβιστήσεων, τα ημίμετρα, και η συνύπαρξη, μας φέρνει ως Έθνος κάθε μέρα εγγύτερα στον ολοκληρωτικό αφανισμό. Όσοι διαφωνούν με τον πλήρη διαχωρισμό, ζητούν να συνυπάρχουμε με την πανούκλα. Ζητούν ειρηνική συμβίωση με τον καρκίνο του Έθνους. 

Πρέπει να αποκτήσουμε ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. Πρέπει καθημερινώς να απαιτούμε ξεχωριστά σχολεία από τα σχολεία των ρωμιών. Ξεχωριστούς δασκάλους, ξεχωριστούς παιδικούς σταθμούς. 

Απαιτούμε συγκρότηση ξεχωριστών δικαστηρίων για τις Ελληνικές υποθέσεις, ξεχωριστά από τα δικαστήρια των ρωμιών. Απαιτούμε να συντάξουμε τον δικό μας κώδικα πολιτικής και ποινικής δικονομίας, ξεχωριστό από τον κώδικα των ρωμιών. 

Απαιτούμε την κυκλοφορία του δικού μας νομίσματος, ξεχωριστό από το νόμισμα των ρωμιών. 

Απαιτούμε διοικητική αυτονομία. Απαιτούμε συγκρότηση αυτονόμων Ελληνικών κοινοτήτων με δικούς μας πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες. 

Απαιτούμε συγκρότηση Ελληνικού σώματος πολιτοφυλακής για την αστυνόμευση των γειτονιών και των κοινοτήτων μας, ξεχωριστά από την αστυνομία των ρωμιών. 

Απαιτούμε αυτόνομη Εκκλησία του Δήμου, όπου θα αγορεύουμε και θα νομοθετούμε ξεχωριστά από το κυνοβούλιο των ρωμιών. 

Οι ρωμιοί καθημερινώς βουλιάζουν στο βυθό της λάσπης και της λήθης. Δεν πρέπει να μας πάρουν μαζί τους στον τάφο τους. Αξίζουμε την Αιωνιότητα. 

Η Ελληνική πολιτισμική και βιολογική Συνέχεια θα διασφαλιστεί μόνον όταν όταν όλοι οι Έλληνες στο θρήσκευμα συγκροτηθούν σε αυτόνομη πολιτική, εκπαιδευτική, οικονομική, και διοικητική οντότητα.

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

2 comments:

  1. Κ. Ιφικράτη, η αυτονομία λογικά θα πρέπει να επιτευχθεί με κάποιον τρόπο, μηδενίζοντας ή ελαχιστοποιώντας κατά πολύ τον κίνδυνο παρεισφρήσουν στοιχεία που θα θέλουν να γκρεμίσουν συθέμελα την όποια προσπάθεια. Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό; Κατά δεύτερον, άθεοι, Έλληνες το έθνος, μπορούν να συνυπάρξουν; Οι οποίοι όμως, έχουν ως κεντρικό πυλώνα ιδεολογίας την διατήρηση της βιολογικής επιβίωσης του Λαού. Υπερίων

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αυτονομία έχει σκοπό να διατηρήσει όλα τα στοιχεία του Ελληνισμού, θρησκεία, φυλή, γλώσσα, πολιτισμός, νόμισμα, κλπ.

      Αν υπάρχουν Έλληνες στην καταγωγή που θα προτιμήσουν το Έθνος μας να ακολουθήσει την τροχιά που καταγράφουμε στο άρθρο μας, προφανώς είναι προτιμότερο να συνταχθούν μαζί με τις αυτόνομες Ελληνικές Κοινότητες παρά να εκφυλίζονται βιολογικώς μέσα στο κράτος των ρωμιών.

      Κατανοώ ότι κάποιοι Ελληνογενείς δεν θα ασπάζονται όλα τα στοιχεία του Ελληνισμού τα οποία παρέθεσα. Αλλά θα πρέπει να θέλουν να διαχωριστούν από το μισελληνικό καθεστώς που ζούμε.

      Εις ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος του ερωτήματος σε όλα τα μεγάλα εγχειρήματα παρεισφρέουν άτομα με δόλιους σκοπούς. Το Κίνημα θα αποκτήσει πείρα στην αντιμετώπιση δολιοφθορών δια της καθημερινής ενασχολήσεως των Ελλήνων με την ενεργό πολιτική δράση, και με την δημιουργία πολιτοφυλακών, οι οποίες θα έχουν εξειδικευμένα στελέχη στην αντιμετώπιση της δολιοφθοράς.

      Delete