Monday, October 14, 2013

Τακτική Χ.Α.: "Όσο και να μας φτύνουν, θα λέμε ότι ψιχαλίζει"


Νέα επίδειξη πολιτικής καταπτώσεως από την ηγεσία της ΧΑ. Την στιγμή που ο Δένδιας τους δηλώνει εγγράφως ότι δεν αναγνωρίζει την νομιμότητά τους και την ύπαρξή τους ως κοινοβουλευτικό κόμμα, αυτοί επιμένουν να υποβάλλουν ερωτήσεις στο κυνοβούλιο. Και εμμέσως, κατ' αυτόν τον τρόπο να το νομιμοποιούν στα μάτια των οπαδών τους. 

Αντί να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν την νομιμότητα του κυνοβουλίου, βουλιάζουν έτι περισσότερο στον βούρκο της κατοχικής νομιμότητος. 

Στέλνουν ερωτήσεις σε υπουργούς της κατοχικής συμμορίας, απαιτούν σεβασμό στα βουλευτικά τους προνόμια, και κατηγορούν τον Δένδια ότι αυτό που κάνει σε αυτούς, δεν το κάνει σε βουλευτές του Σύριζα που διώκονται για κακούργημα, όπως ο Σταθάκης.

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, δεν θα μπορούσα να πιστέψω μέχρι ποιό σημείο διαφθείρει ο κυνοβουλευτισμός.

Εδώ και τώρα όλα τα αντιμνημνονιακά κόμματα πρέπει να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν την νομιμότητα του κατοχικού κυνοβουλίου. Να παραιτηθούν μαζικώς και να καλέσουν τον Λαό σε γενική πολιτική απεργία διαρκείας. 

Εις ό,τι αφορά τα στελέχη της ΧΑ, αποδεικνύεται ότι οι γυμνασμένοι μύες δεν βοηθούν σε τίποτε όταν ο εγκέφαλος είναι αγύμναστος. 

Συνεχίζουν να καταναλώνουν τα παραισθησιογόνα των δημοσκοπήσεων, αρνούμενοι να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα. 


ΥΓ: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν με απασχολεί η ΧΑ. Με απασχολεί ότι ο Λαός και κάποιοι πατριώτες που ψήφισαν την ΧΑ, αυτή την στιγμή λαμβάνουν ένα χείριστο παράδειγμα πολιτικής συμπεριφοράς. Κυριολεκτικώς δουλικής συμπεριφοράς.

Όταν ο εχθρός δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει την νομική σου υπόσταση, του ανταποδίδεις τα ίσα. Είναι το ελάχιστο που οφείλεις να πράξεις για να προφυλάξεις την αξιοπρέπειά σου ενώπιον του Λαού.  

8 comments:

  1. Ιφικράτη, κατά τη γνώμη σου, ποιος είναι ο αληθινός λόγος για τις μη-παραιτήσεις των κοινοβουλευτικών εδρών;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συνδυασμός πολιτικής ασχετοσύνης, πολιτικής δειλίας, και πολιτικού στρουθοκαμηλισμού.

      Ασχετοσύνη διότι αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

      Δειλία διότι αντί να αναλάβουν πολιτικές πρωτοβουλίες τηρούν αμυντική στάση αναμονής, πιστεύοντας ότι θα αθωωθούν στο κατοχικό δικαστήριο.

      Στρουθοκαμηλισμός διότι νομίζουν ότι οι δημοσκοπήσεις θα τους σώσουν από την πολιτική συντριβή.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Συμφωνώ. Βλέπω τον Κασιδιάρη να χαμογελά στις διαδικτυακές πολιτικές εκπομπές της Χ.Α. σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είτε έχουν ένα εφεδρικό σχέδιο το οποίο δεν γνωρίζουμε, είτε εξαρτώνται στη στήριξη/οργή του Ελληνικού λαού.

      Delete
  2. Τι περιμένεις ρε ιφικράτη απο ακροδεξιούς πατριδοκάπηλους γυμνοσάλιαγκες;;;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αίμα τιμή και φούστα κλαρωτή.

      Delete
  3. η αληθεια ειναι οτι ολοι εκει στη χα ειναι βλακες και ασχετοι με μυαλο στυλιανου πατακου....και ψωμιαδη.....και γιακουματου.....και καιαδα οπως θα λεμε απο δω και περα.... εχουν εναποθεσει ολες τις ελπιδες τους στις δημοσκοπησεις και σε τιποτα αλλο. τους ευνοει βεβαια η ιστορικη συγκυρια αλλα το μαρξιστοφιλελευθερο συστημα δεν ειναι ηλιθιοι.....

    ιφικρατη αν θες κανε ενα σχολιο γιαυτο το αρθρο του κιτσικη που προτρεπει τον μιχαλολιακο να προσκυνησει το ισραηλ και να γινει κατι τελειως ακροδεξιουλικο σαν το λεπεν για να κυβερνησει την ελλαδα

    http://www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_8825.html



    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πρόβλημα με τα περισσότερα εθνικιστικά κόμματα είναι ότι δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν προπαγανδιστικά τις κατηγορίες περί ναζισμού και αντισημιτισμού. Οπότε ή κρατούν την αρχική τους ιδεολογία και υφίστανται διώξεις ή κάνουν ό,τι η Λεπέν στην Γαλλία: στροφή 180 μοιρών και αποκηρύσσουν σύμβολα και ιδέες.

      Η απάντησή μου σχετικώς με την πρόταση Κιτσίκη, είναι ας δούμε τί κάνει το Ισλάμ. Το Ισλάμ όχι μόνον δεν αποκηρύσσει τα σύμβολα και τις ιδέες του, αλλά όταν οι οπαδοί του κατεβαίνουν στους δρόμους απειλούν ευθέως τους σιωνιστές με πόλεμο. Και δεν αισθάνονται καμμία ενοχή, ούτε απολογούνται στους δημοσιογράφους γι' αυτό.

      Αυτό σημαίνει ότι οι διανοούμενοι του Ισλάμ έχουν κάνει καλύτερη προπαγανδιστική δουλειά και έχουν επεξεργαστεί τις ιδέες τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τις καταστήσουν άτρωτες στις προπαγανδιστικές επιθέσεις των αντιπάλων.

      Εν κατακλείδι, αν κάποιος σκέπτεται να συμμαχήσει με το Ισραήλ θα έπρεπε να το κάνει επειδή το θεωρεί συμφέρον για την Ελλάδα, και όχι με το σκεπτικό ότι έτσι θα σταματήσουν οι εβραίοι να τον αποκαλούν νεοναζί και αντισημίτη.

      Εγώ, δεν είμαι υπέρ μίας συμμαχίας με το Ισραήλ για πολλούς λόγους. Εις εκ των οποίων είναι ότι δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με όλους τους Αραβικούς λαούς και το Ισλάμ για χάρη του Ισραήλ.

      Αν επρόκειτο να έρθω σε αντιπαράθεση με όλους τους Άραβες και το Ισλάμ, θα το έκανα για χάρη Ελληνικών συμφερόντων, και όχι για χάρη σιωνιστικών συμφερόντων.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Είτε έχουν καλούς προπαγανδιστές, ή οι λαοί του Ισλάμ είναι πιο επιδεκτικοί στην προπαγάνδα. Μάλλον και τα δύο.

      Delete