Wednesday, October 23, 2013

Οι αρχιπροδότες Σαμαράς-Βενιζέλος ετοιμάζουν να αναγνωρίσουν de facto το ψευδοκράτος του Ντεκτάς στην Κύπρο


Οι αρχιπροδότες Σαμαράς και Βενιζέλος ετοιμάζονται να αναγνωρίσουν εν τοις πράγμασι(de facto) το κατοχικό τουρκικό ψευδοκράτος στην Κύπρο.

Προσκάλεσαν αντιπροσωπεία των Τούρκων κατακτητών να επισκεφθεί την Αθήνα ως ισότιμη κοινότητα με την Κυπριακή Δημοκρατία. Αυτό στην διπλωματία αποτελεί ένα βήμα πριν την πλήρη νομική(de jure) αναγνώριση.

Δι' αυτού του τρόπου υποβιβάζουν την Κυπριακή Δημοκρατία σε ελληνοκυπριακή κοινότητα, και αναβιβάζουν το ψευδοκράτος του Ντεκτάς σε νόμιμη και ισότιμη τουρκοκυπριακή οντότητα.

Όλα τα κόμματα του κυνοβουλίου, οφείλουν να καταδικάσουν την κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά ως προδοτική και να αποχωρήσουν άμεσα από το κατοχικό κυνοβούλιο. Όποιο κόμμα αρνηθεί να το πράξει, είναι συνυπεύθυνο στην εσχάτη προδοσία.

Όσοι πολίτες στηρίζουν ή ψηφίζουν την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνυπεύθυνοι για την αναγνώριση και νομιμοποίηση της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Προδοσία συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη. Οι Σαμαράς-Βενιζέλος εγκληματούν κατά πράξη. Τα αντιπολιτευόμενα κυνοβουλευτικά κόμματα εγκληματούν κατά παράλειψη.

Αν ο Σύριζα ή άλλο κόμμα συναντηθεί με εκπροσώπους των Τούρκων κατακτητών, θα έχει εγκληματίσει κατά πράξη.

Η διαφορά είναι καθαρώς νομική. Από πολιτικής απόψεως είτε κατά πράξη είτε κατά παράλειψη, οι προδότες θα τιμωρηθούν από την Επανάσταση με την εσχάτη των ποινών.


Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

No comments:

Post a Comment