Saturday, October 12, 2013

Ορισμός και τιμωρία της βίας


Η αστική κυνοβουλευτική δικτατορία τις τελευταίες εβδομάδες διεξάγει μία προπαγανδιστική επιχείρηση "κατά της βίας και των άκρων".

Οι αδαείς στην πολιτική, χρυσαυγίτες και αριστεροί, πέφτουν στην παγίδα της κατοχικής ληστοσυμμορίας. Φθάνουν στο σημείο είτε να καταδικάζουν την βία γενικώς, είτε να καταδικάζουν την βία του πολιτικού τους αντιπάλου, πχ η αριστερά την βία των χρυσαυγιτών.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να εξαπατώνται από φθηνά προπαγανδιστικά τεχνάσματα των κατακτητών. Η αστική κυνοβουλευτική δικτατορία έχει εξαιρέσει τον εαυτό της, την κατοχική κυβέρνηση, και το μισελληνικό κράτος από τον ορισμό της βίας, από τον ορισμό της τρομοκρατίας, και από τον ορισμό της εγκληματικής οργανώσεως.

Τα εγκλήματα που διαπράττει εις βάρος του Έθνους των Ελλήνων δεν συμπεριλαμβάνονται και άρα δεν τιμωρούνται από τον κατοχικό ποινικό κώδικα. 

Οι εχθροί μας αποδίδουν τον ορισμό της τρομοκρατίας ή της βίας μόνον σε πολιτικούς αντιπάλους. Οι νόμοι τους δεν συμπεριλαμβάνουν το κράτος, την κυβέρνηση, ή το κυνοβούλιο ως φορέα βίας και τρομοκρατίας.

Πολλοί αριστεροί διανοούμενοι, και όλοι οι δεξιοί, δεν υπογραμμίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν επικεντρώνουν την προσοχή του Λαού σε αυτό το τεραστίας σημασίας νομικό ζήτημα, αφήνοντας την λαϊκή συνείδηση να εξαπατάται από τα φληναφήματα του δωσίλογου Δένδια. 

Η τρομοκρατία και η βία είναι εγκλήματα της κατοχικής κυβερνήσεως Σαμαρά. Το ότι ο ποινικός κώδικας των δωσίλογων δεν τιμωρεί τα εγκλήματα της ληστοσυμμορίας που καταδυναστεύει τον Ελληνικό Λαό δεν αποτελεί δικαιολογία για όσους αντικαθεστωτικούς διανοουμένους αποκρύπτουν το συγκεκριμένο νομικό τερατούργημα.

Όταν ο Δένδιας μας κουνά το δάχτυλο κάνοντας μαθήματα πολιτικής ηθικής, πρέπει να υπενθυμίζουμε στον Λαό ότι ο ποινικός κώδικας των κατοχικών αρχών δεν τιμωρεί την βία των κατακτητών. Απεναντίας την εξωραΐζει. 

Πρώτος στόχος κάθε επαναστατικού κινήματος είναι η κατάργηση του μονοπωλίου της βίας που διαθέτει η καθεστηκυία τάξη. Ήτοι η απελευθέρωση και η κοινωνικοποίηση του δικαιώματος οπλοφορίας και οπλοχρησίας, και η αντικατάσταση της κατοχικής με την επαναστατική δικαιοσύνη. Οι καταπιεσμένοι πρέπει να ανατρέψουν το σύνθημα "νόμος και τάξη" των δωσίλογων, οργανώνοντας επαναστατικά δικαστήρια και επαναστατικές πολιτοφυλακές.

Δεύτερος στόχος κάθε επαναστατικού κινήματος είναι η σύνταξη νέου ποινικού κώδικος δια του οποίου θα γίνεται ο εξωραϊσμός της επαναστατικής βίας και η αμείλικτη καταδίκη κάθε αντεπαναστικής ενέργειας. Η επαναστατική βία θα περιβάλλεται με το φωτοστέφανο της Δικαιοσύνης, και η αντεπαναστατική δράση θα τιμωρείται ως τρομοκρατική ενέργεια.

No comments:

Post a Comment