Tuesday, October 8, 2013

Προπαγανδιστικές συμβουλές προς όλους τους πατριώτες, ελληνοκεντρικούς, εθνικιστές, εθνιστές, κλπ, για το μισελληνικό - "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο που επίκειται


Αφήστε τις ανοησίες με τις δημοσκοπήσεις για την ΧΑ, και επικεντρωθείτε σε μία κοινή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ γραμμή για το ρατσιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει ο Σαμαράς, ο Δένδιας, και η αμερικανο-σιωνιστική παρεούλα.


1. Σε όλες τις ιστοσελίδες καταγγέλουμε το νομοσχέδιο ως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. Σκέτα ρατσιστικό, δεν λέμε ότι είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων. Το αφήνουμε να υπονοηθεί. Αυτός ειναι ο σκοπός της προπαγάνδας. Η υποσυνείδητη σύνδεση της λέξεως ρατσισμός με τον Δένδια και την ληστοσυμμορία του.

Και ποτέ μα ποτέ δεν ζητάμε ισότιμη νομική αντιμετώπιση με τους λαθροεποίκους. Ποτέ μα ποτέ δεν λέμε ότι "μα υπάρχει και ρατσισμός κατά των Ελλήνων, εκτός από τον ρατσισμό κατά των ξένων". Ρατσισμός είναι ένας, και είναι κατά των Ελλήνων. Απαλλοτριώνουμε τον όρο και τον καθιστούμε μονοπώλιό μας.

2. Όχι απολογητικές δηλώσεις του τύπου "δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε πατριώτες". Υποδηλώνει ενοχή και ενισχύει το εννοιολογικό πλαίσιο του εχθρού. Αυτή την ανοησία διαπράττουν καθημερινώς οι χρυσαυγίτες βουλευτές όταν λένε, "δεν είμαστε εγκληματίες, δεν είμαστε ναζί", κλπ.

Όταν λες συνεχώς "δεν είμαι εγκληματίας, δεν είμαι ναζί", αναγκάζεις τον ακροατή σου να ανακαλέσει στην μνήμη του εικόνες για "εγκληματίες" και "ναζί". Στην μνήμη του εντυπώνεται ενισχυμένη η εικόνα "εγκληματίας και ναζί", επειδή εσύ βλακωδώς την ανακάλεσες. Δεν του αποτυπώνεται στο μυαλό η φράση "δεν είμαι". Ή αν του αποτυπωθεί, θα είναι πιό αδύναμη από τις εικόνες "εγκληματίας και ναζί". 

3. Όσοι εξ ημών κληθούμε στα μμε να υπερασπιστούμε την Ελληνική Φυλή, ή στις μάχες στο διαδίκτυο απέναντι σε σιωνιστικές επιθέσεις, αμέσως ξεκινάμε επίθεση, ποτέ άμυνα. "Καταδικάζουμε τον ρατσισμό και τον σιωνισμό". Αμέσως μεταφέρουμε την μάχη στο έδαφος του εχθρού. "Αυτοί που σφάζουν επί δεκαετίες τους παλαιστινίους δεν δικαιούνται να μας κάνουν μαθήματα ηθικής", κλπ.

4. Εμείς καθορίζουμε τί είναι ρατσισμός και τί αντιρατσισμός. Με τις δηλώσεις μας αλλάζουμε όλο το νόημα των λέξεων. Ρατσιστής είναι αυτός που κάνει κακό στην Ελληνική Φυλή. Αντιρατσιστής αυτός που υπερασπίζεται την Ελληνική Φυλή. Δεν επιτρέπουμε ποτέ στον εχθρό να απαλλοτριώνει συναισθηματικώς φορτισμένους όρους και να τους διαχειρίζεται όπως θέλει αυτός. Η διαχείριση συναισθημάτων είναι το άλφα και το ωμέγα στην προπαγανδιστική τεχνική.

5. Λέξεις+εικόνα=συναισθημα=στερεότυπο. Εκμαιεύουμε από την κοινή γνώμη τα αντανακλαστικά που θέλουμε μέσω χειρισμού των στερεοτύπων. Βομβαρδίζουμε την κοινή γνώμη με φωτογραφίες Ελληνίδων που έχουν κακοποιηθεί από λαθροεποίκους, και ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, βάζουμε τίτλους όπως "ο ρατσισμός πρέπει να τσακιστεί". Φτιάχνουμε βίντεο με άτομα που φορούν ενδυμασία που να θυμίζει αριστερό ή αναρχικό να συγκρούονται με λαθροεποίκους στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν Έλληνες ηλικιωμένους, ώστε να προκαλέσουμε συναισθηματικό εκτροχιασμό σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό αριστερών ή αναρχικών που υποστηρίζουν τους λαθροεποίκους. 

Περιττό να πούμε ότι απαγορεύεται η χρήση του όρου "μετανάστης", όπως βλακωδώς πράττουν κάποιοι πατριώτες. Μιλάμε για εποίκους και εισβολείς. Η φράση μετανάστης, για τους παράνομους αλλοδαπούς, μας αφήνει ακάλυπτους στο γνωστό σόφισμα "μα και οι παππούδες μας πηγαν μετανάστες στο εξωτερικό". 

6. Διοργανώνουμε πορείες κατά του ρατσισμού και του μισελληνισμού με βάση τις προπαγανδιστικές αρχές που έχουμε εκθέσει σε αυτό το άρθρο: 

7. Δηλώνουμε ξεκάθαρα την ηθική και πολιτισμική υπεροχή του Ελληνισμού, χωρίς αρνητικές αναφορές για άλλους λαούς, προκειμένου να ενσταλλάξουμε υπερηφάνεια στην Ελληνική μαζοψυχή και να ξερριζώσουμε την ενοχή που της έχουν ενσταλλάξει οι εχθροί του Έθνους μας. 

8. Προπαγανδίζουμε ότι το νομοσχέδιο θα πλήξει την δημοκρατία, τις μειονότητες, την θρησκευτική ελευθερία, την ελευθερία του λόγου, και εν τέλει αυτούς τους ξένους που υποτίθεται ότι θέλει να προστατεύσει.

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

5 comments:

  1. Πολύ σωστό.

    ReplyDelete
  2. εκτός από κάτι τελειωμένους κουκουέδες και επαγγελματίες αντιφά σε όλους τους άλλους πετυχαίνει

    ReplyDelete
  3. Μέγα λάθος.
    Στρατηγικὸς στόχος πρέπει νὰ εἶναι ἡ πλήρης ἀπενοχοποίησις τοῦ «ῥατσισμοῦ» καὶ ἡ ἀντικατάστασίς του μὲ τὸν ὅρον «φυλετισμὸς».
    Θέλεις προπαγάνδα Ἰφικράτη; Διάδιδε παντοῦ πὼς ὁ «ῥατσισμὸς/φυλετισμὸς» εἶναι ἀγάπη. Ἀγάπη διὰ τὴν φυλὴν σοὺ. Ὁ ὑποτιθέμενος «ἀντιρατσισμὸς» εἶναι μῖσος. Μῖσος κατὰ τὸν Ἑλλήνων καὶ τῶν Λευκῶν ἀνθρώπων. Ὁπου «ἀντιρατσισμὸς» ἀντικαθιστοῦμε μὲ «μισελληνισμὸς». Ὁ «ῥατσισμὸς/φυλετισμὸς» εἶναι τὸ δικαίωμα εἰς τὴν διαφορετικότηταν. Εἶναι τὸ δικαίωμα εἰς τὴν αὐτοδιάθεσιν. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ.
    Ἀλέξανδρος.

    ReplyDelete
  4. Δεν είναι προπαγάνδα. Είναι αλήθεια. Ο νόμος είναι ρατσιστικός κατά των Ελλήνων.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το οτι προπαγανδίζεις δε σημαίνει οτι ψεύδεσαι.Και ετυμολογικά να το δεις.

      DreadKnight

      Delete