Tuesday, October 1, 2013

Ανθελληνική και κατάπτυστη η πρόταση για αντικατάσταση της χριστιανικής κατηχήσεως στα Ελληνικά σχολεία με μάθημα θρησκειολογίας


Αρκετές φορές γινόμαστε μάρτυρες ενός πολύ θλιβερού φαινομένου. Μέσα στα πλαίσια του δήθεν αδογμάτιστου Ελληνισμού, ο κάθε ανεύθυνος «ελληνοκεντρικός» προωθεί μία ξενόφερτη ανοησία την οποία πολιτογραφεί «ελληνική θέση», αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες που θα έχει για το μέλλον του Ελληνισμού, αν εφαρμοστεί η πρότασή του. Οι ανεύθυνοι «ελληνοκεντρικοί» μισούν την Ιστορία, απεχθάνονται τα πολύτιμα μαθήματα που η Ιστορία παραδίδει στους λαούς.
Λέγουν λοιπόν οι «ελληνοκεντρικοί» ότι πρέπει να αντικατασταθεί το μάθημα των θρησκευτικών(=χριστιανική κατήχηση) στα Ελληνικά σχολεία με ένα μάθημα γενικής θρησκειολογίας. Δηλαδή τα Ελληνόπουλα να διδάσκωνται ένα μίγμα θεολογικών απόψεων, όχι αποκλειστικώς το χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα. Και όταν μεγαλώσουν ας επιλέξουν τα παιδιά, λένε οι ανεύθυνοι «ελληνοκεντρικοί», το θρήσκευμα μόνα τους. Με αυτό τον πλάγιο τρόπο οι ανεύθυνοι και ανιστόρητοι «ελληνοκεντρικοί» ισχυρίζονται ότι αφ’ ενός θα εκθρονίσουν το χριστιανικό ορθόδοξο δόγμα και αφ’ ετέρου θα επιτρέψουν την διδασκαλία και της Ελληνικής Θρησκείας ως επιλογή για τα Ελληνόπουλα.
Αντιλαμβάνονται αυτοί που διαδίδουν τέτοιες εκτρωματικές απόψεις τις συνέπειες για τον Ελληνισμό; Αν μία «ελληνοκεντρική» κυβέρνηση λάβει μία τέτοια απόφαση, προφανώς θα πρέπει να επιτρέψει εκτός από την διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας και την διδασκαλία του ισλαμισμού, και την διδασκαλία του βουδδισμού, και την διδασκαλία του χριστιανισμού στην προτεσταντική και καθολική του έκδοση.
Το ότι οι ανεύθυνοι «ελληνοκεντρικοί» δεν θα επιτρέπουν την μονοπώληση του μαθήματος των θρησκευτικών από το χριστιανικό ορθόδοξο κατεστημένο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ελαττωθεί η μονοθεϊστική προπαγάνδα πάνω στα Ελληνόπουλα, απεναντίας θα πολλαπλασιαστεί. Διότι θα απαιτούν και οι μάρτυρες του Ιεχωβά να συμπεριληφθούν τα δόγματά τους ως μέρος του μαθήματος της θρησκειολογίας. Το ίδιο θα απαιτούν και οι προτεστάντες, και οι καθολικοί, και φυσικά οι μουσουλμάνοι.
Εκτός και αν οι «ελληνοκεντρικοί» αποφασίσουν ότι στο μάθημα της θρησκειολογίας θα διδάσκωνται όλες οι θρησκείες πλην των μονοθεϊστικών. Κάτι που φυσικά οι «ελληνοκεντρικοί» ούτε καν διανοήθηκαν, ούτε έχουν δηλώσει ότι σκοπεύουν σε κάτι τέτοιο.
Και τίθεται το εύλογο ερώτημα: Για να έχουν το δικαίωμα τα Ελληνόπουλα να διδαχθούν ως επιλογή την Ελληνική Θρησκεία, θα πρέπει συγχρόνως να διδαχθούν και μύρια όσα μισελληνικά δόγματα για να ικανοποιηθεί η βλακεία αυτών που διαδίδουν ανθελληνικές απόψεις περί μαθήματος θρησκειολογίας; Τί είδους τίμημα είναι αυτό; Γιατί να πληρώσουμε τόσο ακριβά την επανελλήνισή μας;
Όποιος έχει στοιχειώδη πολιτική κατάρτιση γνωρίζει ότι στις διεθνείς σχέσεις υπάρχει η αρχή της αμοιβαιότητος. Για παράδειγμα, μας ζητούν οι Άραβες την ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους στην Ελλάδα; Βάσει της αρχής της αμοιβαιότητος θα πρέπει να επιτρέψουν την ίδρυση Ελληνικού Τεμένους προς τιμήν των Πατρώων Θεών στην Σαουδική Αραβία. Αλλιώς δεν επιτρέπεται να τους παραχωρηθεί άδεια μονομερώς, διότι έτσι καταργείται η θεμελιώδης πολιτική αρχή της αμοιβαιότητος και μεταπίπτουμε σε καθεστώς διομολογήσεων. Καθεστώς διομολογήσεων σημαίνει παροχή ειδικών προνομίων σε ξένους υπηκόους εις βάρος των ημεδαπών.
Αμφιβάλουμε αν οι «ελληνοκεντρικοί» έχουν ακούσει ποτέ στην ζωή τους τούς όρους διομολογήσεις και αρχή της αμοιβαιότητος. Είναι τόσο αμόρφωτοι που η Γνώση αποφεύγει να τους συναντήσει...
Χωρίς τα χριστιανικά και μουσουλμανικά κράτη να κάνουν αντίστοιχες ενέργειες, δηλαδή κατάργηση της χριστιανικής και μουσουλμανικής κατηχήσεως στα σχολεία τους, και χωρίς την επιβολή αντιστοίχου μαθήματος θρησκειολογίας, εν τούτοις οι «ελληνοκεντρικοί» προτείνουν να επιλέξουμε μονομερώς την εθνική μας αυτοκτονία.
Στο ζήτημα της αμοιβαιότητος υπάρχει και ένα άλλο σημείο για το οποίο αδιαφορούν οι παντελώς ανεύθυνοι «ελληνοκεντρικοί». Μέσα στις μουσουλμανικές χώρες όπως στην Αίγυπτο, το Ιράν, την Συρία, υπάρχουν μειονότητες πολυθεϊστών που πιστεύουν στις παραδοσιακές θρησκείες. Για παράδειγμα στο Ιράν υπάρχει μειονότητα Ζωροαστριστών που καταπιέζεται. Αν εμείς αποδεχτούμε την πρόταση των «ελληνοκεντρικών» για μάθημα θρησκειολογίας στην Ελληνική Παιδεία, τότε θα διαπράξουμε διπλό έγκλημα. Αφ’ ενός δια της καταστρατηγήσεως της αρχής της αμοιβαιότητος δεν θα διδάσκωνται οι Ιρανοί την Ελληνική Θρησκεία, αφ’ ετέρου δεν επιβάλλουμε στο Ιράν να διδάσκει τους νέους ιρανούς τον Ζωροαστρισμό. Δηλαδή εγκαταλείπουμε τους ξένους πολυθεϊστές ομοϊδεάτες στην τύχη τους. Τα ίδια ισχύουν και για τις χριστιανικές χώρες. Δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουμε στην τύχη τους τούς ομοϊδεάτες μας Οντινιστές.
Η μονομερής επιβολή μαθήματος θρησκειολογίας στους Έλληνες την στιγμή που ο Ελληνισμός είναι περικυκλωμένος από χριστιανικές και μουσουλμανικές χώρες που επιβάλλουν τον πιό σκληρό προσηλυτισμό δεν είναι πρόταση προερχομένη από βλάκες. Είναι πρόταση κομμένη και ραμμένη στα συμφέροντα των μονοθεϊστών.
Η στοιχειώδης υπευθυνότητα απαιτεί οι «ελληνοκεντρικοί» που προτείνουν το μάθημα της θρησκειολογίας να πουν στον Ελληνικό Λαό, ποιά θρησκεύματα θα διδάσκωνται στα Ελληνόπουλα και αν θα ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητος με ξένα μονοθεϊστικά κράτη. Από την μέχρι τώρα στάση των «ελληνοκεντρικών» είναι ξεκάθαρο ότι στο μάθημα της θρησκειολογίας θα διδάσκωνται και τα μονοθεϊστικά δόγματα, χωρίς αντίστοιχη απαίτηση για διδασκαλία πολυθεϊστικών δογμάτων στα σχολεία των χριστιανικών και μουσουλμανικών χωρών.
Αυτή είναι η φιλοσοφία του ενδοτισμού, του ραγιαδισμού, την οποία οι «ελληνοκεντρικοί» φροντίζουν να στολίσουν με ανθρωπιστική φρασεολογία δυτικού διαφωτισμού. Πρόκειται για τραγελαφικό φαινόμενο.
Είναι σαν να μας λες κύριε «ελληνοκεντρικέ» ότι θα καταργήσεις την υποχρεωτική διδασκαλία ενός μονοθεϊστικού δόγματος(του ορθοδόξου χριστιανικού) στα Ελληνικά σχολεία, αλλά θα επιτρέψεις την διδασκαλία άλλων εκατό μονοθεϊστικών δογμάτων (ισλάμ, καθολικισμός, προτεσταντισμός, μάρτυρες ιεχωβά κλπ). Και θα προσθέσεις μερικές ώρες διδασκαλίας Ελληνικής και Ινδουϊστικής Θρησκείας για να μην συνειδητοποιεί ο Ελληνικός Λαός το πόσο βλάξ και μισέλλην είσαι.
Πώς είναι δυνατόν χωρίς εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητος οι «ελληνοκεντρικοί» να αρχίζουν τις υποχωρήσεις; Προφανώς έχουμε να κάνουμε με άτομα που έχουν ανάγει τον ενδοτισμό σε επιστήμη.
Αντιθέτως μία μακρόπνοη Ελληνική στρατηγική θα απαιτούσε αφ’ ενός τα Ελληνόπουλα να διδάσκωνται αποκλειστικώς την Ελληνική Θρησκεία, και αφ’ ετέρου στις χριστιανικές και μουσουλμανικές χώρες να επιβληθούν μονομερώς γενικά μαθήματα θρησκειολογίας. Τα δικά μας δικά μας, και τα δικά τους δικά μας. Αυτή η στρατηγική ταιριάζει σε ζωντανούς λαούς, ενώ η στρατηγική των «ελληνοκεντρικών» ταιριάζει σε αφανισμένους λαούς που τους βρίσκεις μόνο σε μουσεία.
Οι «ελληνοκεντρικοί» δεν διδάχθηκαν τίποτε από τα λάθη του αυτοκράτορος Ιουλιανού. Ο Ιουλιανός όταν πήρε την εξουσία αντί να θέσει εκτός νόμου τον χριστιανισμό, αντί να εξαλείψει αυτή την πνευματική πανούκλα, τού επέτρεψε να λειτουργεί ανεμπόδιστα, και απλώς τον εκθρόνισε από επίσημη θρησκεία. Την συνέχεια την ξέρουμε. Εκατομμύρια Έλληνες κατέληξαν στην χριστιανική πυρά επειδή ο αυτοκράτωρ Ιουλιανός ήθελε να παραστήσει τον ανθρωπιστή και τον ανεκτικό.
Ναι, όντως, είναι πολύ ωραία να παριστάνεις τον ανθρωπιστή όταν χύνεται το αίμα των Ελλήνων. Αρκεί βέβαια να μην χύνεται το δικό σου αίμα. Το ίδιο κάνουν και οι σημερινοί «ελληνοκεντρικοί», αδιαφορούν για τα διδάγματα της Ιστορίας. Αδιαφορούν για τις συνέπειες των προτάσεών τους στις μελλοντικές γενεές Ελλήνων. Γιατί να δώσουμε γή και ύδωρ σε μονοθεϊστικά δόγματα μέσα από το μάθημα της θρησκειολογίας; Γιατί να ξεκινάμε έναν αγώνα με πολιτικές θέσεις που οδηγούν μαθηματικώς στην ήττα και στον αφανισμό;
Γιατί να μην ζητάμε το αυτονόητο, ότι όσοι θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες θα διδάσκωνται υποχρεωτικώς και αποκλειστικώς την Ελληνική Θρησκεία. Χωρίς περιστροφές. Όταν λέμε ότι η Ελληνική Θρησκεία είναι η βάση του Ελληνικού Πολιτισμού δεν είναι δυνατόν μετά να την ακυρώνουμε λέγοντες ότι ας διαλέξει έκαστος το θρήσκευμά του, ότι η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση, και ότι πρέπει να αντικαταστήσουμε το μάθημα της χριστιανικής κατηχήσεως με μάθημα γενικής θρησκειολογίας. Αυτή η θέση είναι εξωπραγματική και μισελληνική.
Η υπεράσπιση του Ελληνικού Πολιτισμού είναι ατομική υπόθεση; Είναι ζήτημα επιλογής; Από πότε; Τότε πώς λέγουν κάποιοι ανόητοι «ελληνοκεντρικοί» ότι η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση;
Είναι δυνατόν να επιτρέπουμε να διδάσκωνται τα Ελληνόπουλα μουσουλμανικά δόγματα στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας; Έχουν αποτρελαθεί τελείως οι «ελληνοκεντρικοί»; Διότι αν ξεκινάς με μία ουδέτερη θέση η οποία λέει ότι δεν αποκλείεις κανένα θρησκευτικό δόγμα από την διδασκαλία των θρησκευτικών, προφανώς πρέπει να συμπεριλάβεις και το ισλάμ στην διδασκαλία του μαθήματος της θρησκειολογίας. Αλλιώς θα σε κατηγορήσουν για «ρατσισμό» οι μουσουλμάνοι, οι οποίοι μάλιστα είναι τόσο ανεκτικοί σε θέματα θρησκείας στις δικές τους χώρες...
Και κάτι τέτοιο ένας «ελληνοκεντρικός» δεν το αντέχει. Καλύτερα να πιεί το κώνειο παρά να απαγορεύσει την διδασκαλία ισλαμικών δογμάτων σε Ελληνικά σχολεία και πανεπιστήμια. Τόσο δημοκράτες είναι οι «ελληνοκεντρικοί» μας. Δεν αντέχουν να ζουν με την ιδέα ότι δεν θα επιτρέπεται στους μονοθεϊστές να καταστρέφουν τον πολιτισμό μας. Το έχουν βάρος στην συνείδησή τους.
Όμως οι Έλληνες ξέρουν από ιστορία και πολιτική, και θα απαγορεύσουν κάθε διδασκαλία μονοθεϊστικών δογμάτων διότι αποτελούν την βάση κάθε γενοκτονίας.
Υπάρχει και μία άλλη αιτία πλην της ανευθυνότητος και της ιστορικής αγνοίας, για την στάση των «ελληνοκεντρικών». Αρκετοί εξ αυτών προωθούν την ανθελληνική άποψη ότι βάση της Ελληνικής ταυτότητος είναι η Ελληνική γλώσσα!!! Και ότι αυτή πρέπει να διδάσκουμε ενδελεχώς και να προσέχουμε ως κόρην οφθαλμού. Οι «ελληνοκεντρικοί» θέτουν την γλώσσα πάνω από την θρησκεία.
Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι διαδίδουν τα περί θρησκειολογίας δηλώνουν ότι η εθνικότητα εξαρτάται κυρίως από την καλλιέργεια της Ελληνικής γλώσσης. Είναι γνωστόν ότι αυτό το παραμύθι αποτελεί παραλογισμό και ύπουλη ανθελληνική προπαγάνδα.
Υπάρχουν πολλοί ξένοι που μιλούν ελληνικά και δεν είναι Έλληνες στην συνείδηση, ούτε στην φυλή, ούτε στο θρήσκευμα. Και απεναντίας υπάρχουν Έλληνες στην συνείδηση, στην φυλή, στο θρήσκευμα, που δεν μιλούν Ελληνικά. Αν κάποιος Έλλην ομιλεί απταίστως την αγγλική γλώσσα μήπως αυτό τον κάνει Άγγλο στην εθνικότητα;
Οι «ελληνοκεντρικοί» αντί να ομολογήσουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η Ελληνική Φυλή, η Ελληνική Θρησκεία, το Ελληνικό Έθνος, εκστομίζουν άναρθρες κραυγές περί θρησκειολογίας και ό,τι άλλο ανασύρει ο εν τρικυμία εγκέφαλός τους.
Ένα έθνος που θέλει να επιβιώσει δεν ξεκινά με υποχωρήσεις, με ενδοτισμό, με πολιτικές θέσεις που όζουν ραγιαδισμό. Ένα έθνος που θέλει να επιβιώσει δηλώνει με αυτοπεποίθηση: «Θα διδάξουμε την Ελληνική Θρησκεία στα παιδιά μας. Θα επιβάλλουμε στους υπηκόους μας την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Δεν θα επιτρέψουμε σε μισελληνικές ιδέες να διεισδύσουν στις Ελληνικές Ψυχές. Όποιος δεν σέβεται την Ελληνική Κοσμοαντίληψη θα εξοστρακίζεται».
Αν οι Έλληνες ξεκινούν τον αγώνα νοθεύοντας τις αρχές τους, για να γίνουν αρεστοί σε έναν απροσδιόριστο, χαζοχαρούμενο, ανεύθυνο «μεσαίο χώρο» όπου κυριαρχεί η αδιαφορία και η απάθεια για το μέλλον του Ελληνισμού, τότε απλώς κάνουν κύκλους γύρω από τις δολοφονικές πυρές που έχουν ανάψει οι μονοθεϊστές για να κάψουν τους Έλληνες.
Όποιος θέλει να καθορίσει το μέλλον ξεκινά με επιβολή των απόψεών του και όχι με υποχωρήσεις, συμβιβασμούς, και άνοιγμα των θυρών για να εισέλθει ο εχθρός.
Η άποψη για το μάθημα της θρησκειολογίας είναι πρώτιστα ανθελληνική. Διότι δεν εξασφαλίζει την αποκάθαρση της Ελληνικής Παιδείας από μισελληνικά μονοθεϊστικά δόγματα. Απεναντίας ενδέχεται να πολλαπλασιάσει την μονοθεϊστική προπαγάνδα στα Ελληνικά σχολεία.
Το μάθημα της θρησκειολογίας είναι μία πρόταση από ηττημένους για ηττημένους. Η θρησκειολογία είναι μία ξενόφερτη ανοησία από αυτές που μας κληρονόμησε ο δυτικός διαφωτισμός. Οι δυτικοί διαφωτιστές που την προτείνουν δεν έχουν καταφέρει να παλινορθώσουν τις εθνικές τους θρησκείες. Γιατί και οι Έλληνες να έχουν την δική τους τραγική κατάληξη;
Οι Έλληνες αξίζουν καλύτερο μέλλον.
Η θρησκειολογία είναι ένα ημίμετρο στην αντιμετώπιση των ανθελληνικών μονοθεϊστικών αιρέσεων. Αφ’ ενός υποβιβάζει και εξισώνει στα μάτια των λαών τις Εθνικές Θρησκείες με τα μονοθεϊστικά εκτρώματα, αφ’ ετέρου δεν παρακινεί τους λαούς να πολεμήσουν τον μονοθεϊσμό.
Η θρησκειολογία απλώς συνιστά τον περιορισμό της εγκληματικής του δράσεως. Αλλά μία τέτοια στρατηγική οδηγεί στην ήττα. Διακόσια χρόνια μετά την Γαλλική Επανάσταση η οποία γκρέμισε τον καθολικισμό από την Γαλλία, μία άλλη μονοθεϊστική αίρεση, το ισλάμ παίρνει την θέση του καθολικισμού στην Γαλλία. Οι θρησκειολογικές αυταπάτες των Γάλλων διαφωτιστών δεν αναχαιτίζουν τον ισλαμισμό.     
Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουν ως αντίπαλο δέος στην χριστιανική κατήχηση μία αόριστη, ουδέτερη, πολυθρησκευτική, ομιχλώδη, συγκρητιστική θρησκειολογία.
Το αντίπαλο δέος στην χριστιανική κατήχηση είναι η υποχρεωτική και αποκλειστική διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας στα Ελληνικά σχολεία, και η ταυτόχρονη απαγόρευση κάθε διδασκαλίας των δογμάτων των μονοθεϊστικών αιρέσεων.
Επιπλέον σε πρώτη φάση θα επιβληθεί μονομερώς μάθημα θρησκειολογίας στα σχολεία των ξένων μονοθεϊστικών κρατών ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την παλινόρθωση των Εθνικών Θρησκειών, και σε δεύτερη φάση πλήρης απαγόρευση διδασκαλίας και στα ξένα κράτη των μονοθεϊστικών αιρέσεων. 
Αυτή η στρατηγική συνάδει πλήρως με τους μακροπροθέσμους στόχους εθνικής ασφαλείας του Ελληνισμού.
Εφ' όσον ο Ελληνισμός περιβάλλεται από επιθετικά μονοθεϊστικά κράτη οφείλει να κτυπήσει την επιθετικότητά τους στην ρίζα του, δηλαδή στην διδασκαλία του μονοθεϊσμού στα ξένα σχολεία. Τουναντίον η θρησκειολογική πρόταση των «ελληνοκεντρικών» σφίγγει περισσότερο την μονοθεϊστική θηλειά γύρω από τον λαιμό του Ελληνισμού, διότι επιτρέπει την ανεμπόδιστη επέκταση των μονοθεϊστικών αιρέσεων μέσα στα σπλάχνα της Ελλάδος και πέριξ των συνόρων της.
Το ότι οι «ελληνοκεντρικοί» είναι ανεγκέφαλοι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κάνουν συνεχώς επίκληση των ιδεών του Γαλλικού Διαφωτισμού για να στηρίξουν τις εκπαιδευτικές τους μεταρρυθμίσεις.
Αλλά οι Γάλλοι δημοκράτες όταν πήραν την εξουσία το «1789» επέβαλαν στα σχολεία και σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής την δημοκρατική ιδεολογία. Δεν διανοήθηκαν ούτε κατ’ ελάχιστον ότι θα δημιουργήσουν ένα ουδέτερο καθεστώς όπου θα έχει χώρο, και η μοναρχία, και η δημοκρατία. Ούτε είπαν ότι οι Γάλλοι πολίτες μπορούν να επιλέξουν το πολίτευμα που θέλουν. Δεν είπαν ότι το πολίτευμα είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, και άρα στα σχολεία θα διδάσκεται και ο μοναρχισμός και η δημοκρατία.
Είναι γνωστόν τί έπραξαν οι Γάλλοι δημοκράτες. Γκρέμισαν βιαίως την μοναρχία, επέβαλαν την δημοκρατία, και ξεκίνησαν ιδεολογικό και στρατιωτικό πόλεμο εναντίον όλων των γειτονικών μοναρχικών κρατών. Δημιούργησαν δημοκρατικά προγεφυρώματα σε όλες τις ευρωπαϊκές μοναρχικές χώρες. Και παρά το ότι οι Γάλλοι δημοκράτες ηττήθηκαν προσωρινώς, η επανάστασή τους αναγεννήθηκε από τους δημοκρατικούς θύλακες που είχαν δημιουργηθεί, και σε μερικές δεκαετίες γκρέμισε όλα τα ευρωπαϊκά μοναρχικά καθεστώτα.
Συνεπώς κύριοι «ελληνοκεντρικοί» άλλη φορά μην κάνετε επίκληση των Γάλλων διαφωτιστών και δημοκρατών για να στηρίξετε τις ανόητες προτάσεις για μάθημα θρησκειολογίας, διότι όχι μόνον δεν έχετε καμμία σχέση με τους Γάλλους δημοκράτες, αλλά αν διαβάσετε το τί αιματηρές επαναστάσεις έκαναν στο εσωτερικό και το εξωτερικό για να επιβάλλουν τον Γαλλικό Διαφωτισμό και την Γαλλική Επανάσταση, θα σταματήσετε να μιλάτε εξ ονόματος των Ελλήνων και δη των δημοκρατικών.

1 comment: