Friday, October 11, 2013

Ο Σαμαράς απαιτεί από τον Τσίπρα την νομιμοποίηση της κατοχικής βίας εις βάρος των οπαδών της Αριστεράς


Ο Σαμαράς απαιτεί από την Αριστερά να νομιμοποιήσει την μνημονιακή βία και την τρομοκρατία των δωσίλογων εις βάρος του Λαού.

Αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως υποταχθεί στο ιδεολόγημα των δύο άκρων της Σαμαρικής ληστοσυμμορίας, θα νομιμοποιήσει την βία εις βάρος των οπαδών του Σύριζα. 

Κάθε υποχώρηση εκ μέρους του Σύριζα στις απαιτήσεις της κατοχικής συμμορίας θα σημάνει νομιμοποίηση των πολιτικών διώξεων όλων των Αριστερών και αντιμνημονιακών κινημάτων. 

Ο Σαμαράς καλεί τον Τσίπρα να συνηθίσει στην ιδέα ότι υπάρχει καλή και κακή βία. Για τον Σαμαρά, καλή είναι η μνημονιακή βία που ασκούν οι Τροϊκανοί. Κακή είναι η βία των αντικαθεστωτικών κινημάτων.

Τα αντικαθεστωτικά κινήματα πρέπει να αλλάξουν τον ορισμό της βίας. Δεν επιτρέπεται να εξισώνουμε την βία των κατακτητών με την βία των καταπιεσμένων. 

Όταν ο Σαμαράς καταδικάζει την βία, δεν περιλαμβάνει την βία που ασκεί η ληστοσυμμορία του εις βάρος του Λαού. Εννοεί την επαναστατική βία των καταπιεσμένων εις βάρος των κατακτητών. 

Αν ο Τσίπρας αναγνωρίσει την "δημοκρατική νομιμότητα" του Σαμαρά, θα έχει αναγνωρίσει την κατοχική νομιμότητα, και από εδώ και πέρα δικαίως θα αποκαλείται δωσίλογος από τους Έλληνες πατριώτες. 

Όταν ο Σαμαράς καλεί τον Τσίπρα να επιδείξει μηδενική ανοχή στην βία και στην παρανομία, εννοεί να επιδείξει ο Τσίπρας άπειρη ανοχή στην βία και στην παρανομία της Τρόικας. 

Η προπαγανδιστική φρασεολογία του Σαμαρά είναι εσκεμμένως ουδέτερη για να υπονοήσει ότι αυτός δεν ασκεί βία, ότι δεν είναι παράνομος, και ότι παράνομοι και βίαιοι είναι οι αντικαθεστωτικοί πολιτικοί του αντίπαλοι. 

Αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως πέσει στην παγίδα μίας τόσο φθηνής προπαγάνδας, θα είναι άξιος της τύχης του. 

No comments:

Post a Comment