Friday, October 18, 2013

Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας




Συν Έλληνες έφτασε η στιγμή να απελευθερώσουμε την Ελλάδα μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Είναι ο μόνος αναίμακτος τρόπος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, ενάντια στον εμφύλιο που προσπαθεί να δημιουργήσει το σύστημα. 

Στο email αυτό θα βρείτε φυλλάδιο (ή φτιάξτε το δικό σας) ενημέρωσης του κόσμου που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το σε blogs, emails, φόρουμ, facebook, ώστε να τοιχοκολληθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, (μετρό, στάσεις λεωφορείων κ.τ.λ.), γήπεδα, δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστήμια, σχολεία, χώρους εργασίας, εκκλησίες. 

Πρέπει να προτρέψουμε τους Έλληνες πολίτες, ενεργά να συμμετέχουν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με τηλέφωνα σε εκπομπές (ραδιόφωνο και τηλεόραση), να αφυπνιστεί ο κόσμος, που φοβισμένος κάθε μέρα ακούει αρνητική προπαγάνδα!

Εδώ και 3 χρόνια κάνετε αναρτήσεις ή διαβάζεται το πώς καταστρέφεται η Ελλάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον η πρώτη ανάρτηση σας (μόνιμα) να αφορά (Γενική Πολιτική Απεργία, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή την ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω σύνδεσμο.

Ας σταματήσουμε πλέον να δημιουργούμε κατάθλιψη, και κατά συνέπεια αδυναμία αντίδρασης, και ας ανεβάσουμε το ηθικό των Ελλήνων! Έχουμε πόλεμο το έχετε κατανοήσει? 4000+ νεκροί… μας παίρνουν την πατρίδα…και εσείς ρίχνεται μια ντουφεκιά στον αέρα και φεύγετε? Και όχι μόνο αυτό αλλά φωνάζετε κιόλας “οι εχθροί είναι πολλοί!” Πλέον όσοι δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια απελευθέρωσης της Ελλάδος, όσοι δεν συνεισφέρουν στην ενότητα των Ελλήνων, θα μείνουνε στην ιστορία ως σύγχρονοι εφιάλτες, έστω και μέσω της αδράνειας τους. (Η αποστολή αυτού του email σε 500 γνωστά blogs, θα αποδείξει στους πολίτες ποιοι είναι πραγματικοί πατριώτες). Οι αποδείξεις ότι όλα τα κόμματα είναι του συστήματος υπάρχουν, οι εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα! Ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε επιτέλους! 

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, και να συνειδητοποιήσουμε την ΔΥΝΑΜΗ που έχουμε!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΕΡΓΙΑ! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

2 comments:

  1. Είσαι δημοκράτης ή αντιδημοκράτης, κ. Αμυρά; Προσφάτως, σε βλέπω να εκφράζεις δημοκρατικά φρονήματα (Εκκλησία του δήμου, εκλογές από τον λαό, κλπ.). Η μήπως εκμεταλλεύεσαι αυτά τα φρονήματα για την επιτάχυνση της ανατροπής;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ανακοίνωση δεν είναι δική μου. Απλώς την αναπαράγω.

      Ουδέποτε υπήρξα δημοκράτης. Πάντοτε υπήρξα Επαναστάτης και Αριστοκράτης. Στα χρόνια που ήμουν μπολσεβίκος πάντα ταυτιζόμουν με την Επαναστατική Ελίτ.

      Ουδέποτε εξέφρασα δημοκρατικά φρονήματα. Οι εκλογές διοργανωμένες από τον Λαό αποτελούν μία μέθοδο ανατροπής του καθεστώτος, και τίποτε περισσότερο. Δεν αποτελούν εχέγγυο δημοκρατικότητος.

      Εις ό,τι αφορά την Εκκλησία του Δήμου, υπάρχει και η Απέλλα των Σπαρτιατών οι οποίοι δεν ήταν δημοκράτες.

      Ιφικράτης

      Delete