Friday, October 11, 2013

Η πολιτική ηλιθιότητα της καθεστωτικής Αριστεράς είναι αθεράπευτη


Η πολιτική ηλιθιότητα της καθεστωτικής Αριστεράς είναι αθεράπευτη. Ακόμη και τώρα που ο δωσίλογος Σαμαράς απειλεί ανοικτά Συριζα, ΚΚΕ, Ανταρσύα ότι θα στραφεί και εναντίον τους, αρκετοί αριστεροί διανοούμενοι συνεχίζουν να καθυβρίζουν τους εθνικιστές και να καλούν την "δικαιοσύνη" να εξαλείψει την "εγκληματική" οργάνωση.

Να δούμε σε λίγο που η ληστοσυμμορία Σαμαρά θα αποκαλεί εγκληματική οργάνωση τον Σύριζα, θα συνεχίσουν να ζητούν διώξεις εθνικιστών;

Οι αριστεροί διανοούμενοι αντιμετωπίζουν την ιδεολογική επίθεση της συμμορίας Σαμαρά ως εξής: "Μην εξισώνετε τους λαϊκούς αγώνες με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση".

Δηλαδή το πρόβλημα των αριστερών είναι το κατοχικό καθεστώς να μην τους αντιμετωπίζει ισότιμα με τους χρυσαυγίτες. Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι το κατοχικό καθεστώς ασκεί τρομοκρατία εις βάρος του Λαού. Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι πρέπει πάση θυσία να ανατραπεί η κατοχική ληστοσυμμορία. 

Το πρόβλημά τους είναι ο κατακτητής να παραμείνει στην θέση του, αλλά να τους βλέπει με διαφορετικό μάτι. Να μην τους εξομοιώνει με τους νεοναζί. 

Η προδοσία της σημερινής Αριστεράς είναι χωρίς προηγούμενο. Η υποταγή της στην καπιταλιστική και νεοφιλελεύθερη καθεστηκυία τάξη πραγμάτων, είναι αποκρουστική. Νομιμοποιεί με την στάση της την κατοχική δικαιοσύνη. 

Η Αριστερά δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι οι διώξεις κατά των χρυσαυγιτών τους δίνουν το παράσημο των αντισυστημικών αντιπάλων του καθεστώτος(ασχέτως αν αυτό δεν ισχύει για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα), ενώ αυτή η τιμή θα έπρεπε να ανήκει στην Αριστερά.

Αλλά είναι τόσο συστημική και τόσο ανθελληνική η σημερινή Αριστερά που αντί να επιζητά την μετωπική σύγκρουση με το κατοχικό καθεστώς, χαίρεται επειδή συλλαμβάνει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Σύντομα θα έρθει η σειρά των σημερινών αριστερών οι οποίοι ζητούν καταδίκες χρυσαυγιτών. 

Και τότε δεν θα υπάρχει κανείς για να υπερασπιστεί τους αριστερούς πολιτικούς κρατουμένους από τις δίκες παρωδία που θα στήσει η ληστοσυμμορία Σαμαρά. 

Για όσους ρωτήσουν "και τί θα γίνει με περιπτώσεις τύπου Ρουπακιά;". Απάντηση: ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα που σέβεται τον εαυτό του, ποτέ μα ποτέ δεν παραδίδει κατηγορουμένους στην κατοχική δικαιοσύνη. Αν ο Ρουπακιάς είναι ένοχος, θα δικαστεί και θα τιμωρηθεί από εμάς. Ποτέ μα ποτέ από δωσίλογους. 

Αν ζούσαμε στην κατοχή του 1942 ή κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας, και ένας συμπολίτης μας διέπραττε έγκλημα, ακόμη και ο χειρότερος εγκληματίας να ήταν, ποτέ δεν θα τον παραδίδαμε στους κατακτητές. 

Θα τον δικάζαμε μόνοι μας, και θα τον τιμωρούσαμε εμείς. Ποτέ δεν θα επιτρέπαμε σε οθωμανούς, ή σε ναζί να δικάζουν δικούς μας. 

Το αυτό ισχύει και σήμερα. Δεν επιτρέπουμε σε φιλοσιωνιστές, ή σε δωσίλογους δικαστές να δικάζουν συμπολίτες μας, ακόμη και αν είναι ένοχοι.

Το αυτό ισχύει για μέλη της ακροαριστεράς που ζητείται η έκδοσή τους στο εξωτερικό από αμερικανικές αρχές. Το αυτό ισχύει και για Έλληνες που πολέμησαν στην Σερβία και καταζητούνται από ευρωπαϊκές αρχές. 

Ποτέ δεν παραδίδουμε στους ξένους, Έλληνες πολίτες. Ποτέ δεν νομιμοποιούμε δωσίλογους. Ποτέ δεν τους επιτρέπουμε να αποκτήσουν το φωτοστέφανο του δικαστού. 

4 comments:

  1. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι στον σύριζα που είναι "αξιωματική αντιπολίτευση" και πιστεύουν ότι θα κυβερνήσουν μετά τις επόμενες εκλογές, που δεν βλέπουν τίποτα! Αφήνουν να μπαίνει όλο το πασόκ στο κόμμα τους και τους υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων.
    Δίνουν έτσι την εντύπωση στον κόσμο ότι προκειμένου να κυβερνήσουν θα κάνουν συμμαχία και με τον διάολο.
    Ασχολούνται με σαχλαμάρες αντί να φωνάζουν από το πρωί ως το βράδυ για τα κλεμμένα, για το ξεπούλημα της χώρας και χαριεντίζονται με τους βολευτές των άλλων κομμάτων του κυνοβουλίου που τα εγκλήματα τους παραγράφηκαν, αντί να είναι στην στενή.
    Μέχρι κι από τους ευρωπαίους πέρνουν εύσημα και καμαρώνουν!

    ReplyDelete
  2. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των αριστερών είναι οτι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους.
    Ένα άλλο πρόβλημα που έχουν είναι ότι έχουν μάθει να μην χρησιμοποιουν το ένστικτο.

    ReplyDelete
  3. Μπορεί κανείς να διαφοροποιήσει την αριστερά από το διεθνισμό στον καιρό μας; Το ίδιο ισχύει και για τη δεξιά, αλλά περισσότερο για την αριστερά.

    ReplyDelete
  4. 'Αριστεροί'. Ό'τι πιο αντιδραστικό, απλοϊκό και ανελεύθερο έχει κυκλοφορήσει στον πλανήτη Γη.

    ReplyDelete