Wednesday, October 16, 2013

Οδηγίες σε περίπτωση αιχμαλωσίας Πατριωτών από την κατοχική ληστοσυμμορία


Αν η κατοχική ληστοσυμμορία απαγάγει(οι δωσίλογοι το βαπτίζουν σύλληψη) Έλληνες πατριώτες, οφείλουμε να πράξουμε τα εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ’ αυτά που έπραξαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα οποία εξευτέλισαν κάθε έννοια Εθνο-Κοινωνικών Αγώνων.
Το βασικό εννοιολογικό πλαίσιο που κινούμαστε σε περίπτωση αιχμαλωσίας, είναι ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε Δικαστές, και οι πραιτωριανοί είναι εγκληματίες και κατηγορούμενοι. Ποτέ το αντίστροφο.
Οι Ιεροί μας Νόμοι είναι οι μόνοι ισχύοντες, ενώ οι δωσιλογικές νομικές διατάξεις είναι εντολές εγκληματικής οργανώσεως.
Όταν μας περιφέρουν με χειροπέδες μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς, ούτε βρίζουμε, ούτε φτύνουμε τους δημοσιοκάφρους. Με μειλίχιο τρόπο, με φωνή σοφού γέροντος, δηλώνουμε ότι μετά την πτώση του κατοχικού καθεστώτος οι δωσίλογοι θα τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία.
Βασική υπερασπιστική μας γραμμή είναι ότι μας κρίνουν μόνον οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί, οι Πρόγονοι, και οι Απόγονοι. Ποτέ οι μιαροί υπάνθρωποι. Ποτέ τα υποχείρια των κατακτητών και των μισελλήνων.
Ο στόχος είναι διπλός. Πρώτον, η «δίκη» να μεταφερθεί στους δρόμους, εκτός των εδράνων της κατοχικής δικαιοσύνης. Δεύτερον, να τους δικάσουμε εμείς στα μάτια της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας νομικούς όρους.
Δεν ενσωματώνουμε την ψυχολογία του κατηγορουμένου, διότι ως απολογούμενοι επιτρέπουμε στον εχθρό να αποκτήσει την ψυχολογία του διώκτου, του εισαγγελέως. Από την πρώτη στιγμή ενσωματώνουμε την ψυχολογία του εισαγγελέως.
Επομένως η νίκη για την στημένη «δίκη» ξεκινά από την πρώτη λέξη που εκστομίζουμε στα μμε.
Κάθε λέξη είναι και μία νίκη, ή μία ήττα στον πόλεμο με τον κατακτητή.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι οι πραιτωριανοί μας αιχμαλωτίζουν. Και μας περιφέρουν με χειροπέδες μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Πρώτον, ψυχραιμία. Δεν αποτελεί διασυρμό. Αποτελεί κοινωνικό παράσημο. Αποτελεί τιμή να μας διώκουν οι κατακτητές. Έτσι αναγνωρίζουν την αξία μας. Μας κάνουν δωρεάν πολιτική διαφήμιση. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να είσαι γενίτσαρος όπως ο Δένδιας και να πληρώνεσαι από το κατοχικό καθεστώς για να γενοκτονείς τον Ελληνικό Λαό.
Μπροστά στις κάμερες δηλώνουμε αιχμάλωτοι πολέμου. Με ηρεμία, χωρίς ύβρεις. Δηλώνουμε ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμία νομιμότητα στην κατοχική ληστοσυμμορία.
Μπροστά στα μμε, και στην «απολογία» μας μπροστά στους «ανακριτές» του κατοχικού καθεστώτος ανατρέπουμε τα συστήματα αναφοράς του εχθρού, γκρεμίζοντας το εννοιολογικό πλαίσιο του εχθρού, επιβάλλοντας το δικό μας εννοιολογικό πλαίσιο.
Δηλώνουμε τα εξής:
Αρνούμαι τις κατηγορίες για παθητική αποδοχή της ξένης κατοχής. Είμαι νομοταγής πολίτης. Ουδέποτε παρεβίασα το άρθρο 120 του Συντάγματος, (σε περίπτωση που οι πραιτωριανοί μας κατηγορούν για βία και προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος).
Ουδέποτε συνεργάστηκα με την εγκληματική οργάνωση Πασοκ. Ουδεμία σχέση έχω με την τρομοκρατική οργάνωση της Νέα Δημοκρατίας. Καταδικάζω μετά βδελυγμίας την γενοκτονία της ληστοσυμμορίας Σαμαρά, (σε περίπτωση που μας φορτώσουν κατηγορίες περί τρομοκρατίας και συστάσεως εγκληματικής οργανώσεως).
Οπωσδήποτε καταδικάζω το πραξικόπημα του αρχιπραξικοπηματία Τζέφρυ Παπανδρέου και ζητώ συγγνώμη αν συγγενικά ή φιλικά μου πρόσωπα τον στήριξαν στις εγκληματικές του ενέργειες. Λυπούμαι ειλικρινώς για την κατάντια τους και τους αποκηρύσσω. Εφ’ όσον είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας να τιμωρηθούν παραδειγματικώς(σε περίπτωση που μας κατηγορούν για απόπειρα πραξικοπήματος και ζητούν να κατονομάσουμε συναγωνιστές). 
Καταδικάζω την έλλειψη Εθνικής Αντιστάσεως από οπουδήποτε και άν προέρχεται, (σε περίπτωση που μας ζητούν να καταδικάσουμε την βία).
Αποκηρύττω την κυνοβουλευτκή δικτατορία. Δεν έχω καμμία σχέση με τους κυνοβουλευτικούς φονιάδες. Αν στο παρελθόν υπήρξα θύμα της κυνοβουλευτικής αλητείας και έβλαψα συμπολίτες μου, λυπούμαι ειλικρινώς δεν πρόκειται να το ξανακάνω, (σε περίπτωση που πάνε να μας φορτώσουν δολοφονίες).
Είμαι τίμιος πολίτης, αρνούμαι να πληρώσω τα λύτρα που εκβιαστικώς ζητά η κατοχική ληστοσυμμορία, (το βαπτίζουν «φόρους» οι δωσίλογοι, σε περίπτωση που μας κατηγορούν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και φοροδιαφυγή).
Είναι παράνομο να με δικάσετε με βάση τις διατάξεις της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων καθότι δεν είμαι δούλος του ραββίνου Τζεσουά. Ούτε επιτρέπεται ως Έλλην να ορκιστώ στο ευαγγέλιο και την παλαιά διαθήκη. Αντίκειται στις διεθνείς διατάξεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων να δικάζωνται πολίτες διαφορετικού θρησκεύματος με βάση νομικούς κώδικες αλλοθρήσκων. Μάρτυρες και Δικαστές μου είναι μόνον οι Αθάνατοι Πατρώοι Θεοί των Ελλήνων, (σε περίπτωση που πάνε να μας φορτώσουν κατηγορίες περί σατανισμού).
Καταδικάζω την υποταγή και τον ραγιαδισμό από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Καταδικάζω την βία και την τρομοκρατία των κατακτητών. Υπερασπίζομαι την συνέχεια και την ολοκλήρωση της Επαναστάσεως του 1821. Οι ιδέες και οι πράξεις μου εμφορούνται αποκλειστικώς από την Παλιγγενεσία του Έθνους που ξεκίνησε με την Επανάσταση του 1821 και η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, (σε περίπτωση που πάνε να μας φορτώσουν κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας).
Αποτάσσω μετα βδελυγμίας τον ρατσισμό και τον μισελληνισμό διότι δεν θέλω η χώρα μου να μετατραπεί σε πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό οχετό λαθροεποίκων, (σε περίπτωση που πάνε να μας φορτώσουν κατηγορίες περί ρατσισμού).
Αρνούμαι την κατωτερότητα της Ελληνικής Φυλής. Όσοι μισέλληνες προσπαθούν να μειώσουν την Ελληνική Φυλή είναι εχθροί των Αθανάτων Θεών. Δεν φταίω σε τίποτε επειδή οι Αθάνατοι Θεοί επέλεξαν τους Έλληνες να διαφωτίζουν και να καθοδηγούν την ανθρωπότητα. Εγώ είμαι ένας απλός Έλλην, δεν δύναμαι να τα βάλω με τους Αθανάτους Θεούς, (σε περίπτωση που πάνε να μας φορτώσουν κατηγορίες περί ανωτερότητος της Ελληνικής Φυλής).
Οι «νόμοι» των δωσίλογων δεν μπορούν να αλλάξουν τους Αιωνίους Νόμους των Αθανάτων Θεών. Οι δωσίλογοι έρχονται και παρέρχονται. Οι Ιεροί Νόμοι των Αθανάτων Θεών είναι Αιώνιοι(σε περίπτωση που προσπαθούν να μας φορτώσουν κατηγορίες για απείθεια και ανυπακοή στα φιρμάνια του Δένδια).
Αν δύο πραιτωριανοί-κουκουλοφόροι μας περιφέρουν με χειροπέδες μπροστά στις κάμερες, δηλώνουμε με θάρρος και χαμόγελο ότι συλλάβαμε δύο παρακρατικούς-κουκουλοφόρους του 4ου Ράιχ και τους πάμε να απολογηθούν στον ανακριτή για τα εγκλήματά τους.
Μπροστά στον κατοχικό «ανακριτή» δηλώνουμε:
Δεν έχετε καμμία δικαιοδοσία να ανακρίνετε Έλληνες βάσει κατοχικών νομικών διατάξεων. Διαπράττετε το ποινικό αδίκημα της αντιποιήσεως Αρχής. Είστε αναρμόδιοι. Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε ως υπάλληλοι του δημοσίου, και τις πολιτικές πιέσεις που σας ασκούνται και σας ωθούν σε τέτοιες παράνομες πράξεις, αλλά μην επιμείνετε στον ολισθηρό δρόμο που επιτάσσουν οι δωσίλογοι. Άλλως θα θεωρηθείτε συνένοχοι στην σύσταση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργανώσεως και θα δικαστείτε για εσχάτη προδοσία.
Δεν απαντούμε σε καμμία ερώτηση του «ανακριτικού» υπαλλήλου, διότι αλλιώς θα τον νομιμοποιήσουμε ως διώκτη.
Αντιθέτως του θέτουμε τα εξής ερωτήματα, λαμβάνοντας εμείς την θέση του ανακριτού, και του ζητούμε να τα καταγράψει στην «απολογία» μας, καθότι είναι υποχρεωμένος με βάση τους δικούς του νόμους.
Προς κατοχικό «ανακριτή»:
Τί έχετε να απαντήσετε στις κατηγορίες περί συνεργασίας με τον κατακτητή;
Αποκηρύσσετε την κυνοβουλευτική δικτατορία;
Τί γνωρίζετε για την συνεργασία της ληστοσυμμορίας Σαμαρά με την εταιρεία μισθοφόρων Blackwater;
Γνωρίζετε πού έχουν κρυμμένα τα όπλα τους;
Γνωρίζετε πού διοχετεύθηκαν τα χρήματα της ληστείας των μισθών και των συντάξεων, τα οποία άρπαξε η ληστοσυμμορία Σαμαρά;
Πόσοι και ποιοί διευθύνουν την εγκληματική οργάνωση Πασοκ;
Ποιοί την σύστησαν; Τί σχέση έχετε μαζί της;
Αυτή σας πληρώνει για να πράττετε αυτά τα αίσχη εις βάρος Ελλήνων πατριωτών;
Ποιός εγκληματίας σας εξαπάτησε διορίζοντάς σας ανακριτή εις βάρος των Ελλήνων πατριωτών;
Έχετε επίγνωση των συνεπειών του νόμου περί δωσιλόγων;
Πόσους πατριώτες κρατάτε αιχμαλώτους;
Εν κατακλείδι, η μάχη είναι πρώτα απ’ όλα ιδεολογική και ψυχολογική. Αισθανόμαστε διώκτες ακόμη και όταν μας περιφέρουν με χειροπέδες. Τους κάνουμε να αισθανθούν κατηγορούμενοι στο εδώλιο, ακόμη και όταν κάθονται στην καρέκλα του εισαγγελέως.
Σημασία έχει τί εντύπωση δίνουμε στην κοινή γνώμη. Ο εχθρός θα προσπαθήσει να μας παρουσιάσει ως εγκληματίες. Εμείς προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τον εχθρό ως εγκληματία.
Απονομιμοποιούμε τον εχθρό στα μάτια της κοινής γνώμης. Μεταφέρουμε την δίκη στα τηλεοπτικά παράθυρα και στους δρόμους.
Κατά την διάρκεια της δικής μας «δίκης», ζητάμε από τους οπαδούς μας να οργανώσουν δίκες σε θέατρα δρόμου όπου εν είδει θεατρικού έργου θα δικάζωνται οι διώκτες μας.
Ηθοποιοί θα παριστάνουν τον Δένδια, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Στουρνάρα, τον Τζέφρυ Παπανδρέου, και θα δικάζωνται από το πλήθος για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας.
Με τηλεοπτικές κάμερες καταγράφουμε το γεγονός. Στο θέατρο δρόμου βάζουμε ηθοποιούς να παριστάνουν τα ΕΚΑΜ και να έχουν συλλάβει με χειροπέδες ηθοποιούς που μοιάζουν στον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, και ηθοποιοί-δημοσιογράφοι να τους κάνουν ερωτήσεις του τύπου: «τί απαντάτε κύριε Σαμαρά στις κατηγορίες που σας προσάπτει ο ανακριτής για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργανώσεως;».
Αυτό το ψυχολογικό παιχνίδι, παίζεται κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Θα καθορίσει ποιός είναι ο εγκληματίας και ποιός ο εισαγγελεύς.
Οι πατριώτες του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος και οι οπαδοί της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θα κληθούν να περάσουν επιτυχώς την δοκιμασία.
Δεν επιτρέπεται να φανούν κατώτεροι των Εθνομαρτύρων. Δεν επιτρέπεται να εξευτελίσουν τους Ηρωικούς Αγώνες των Προγόνων που κάηκαν στην βυζαντινή πυρά για την πίστη τους στους Αθανάτους Πατρώους Θεούς.
Και κάτι τελευταίο προς όλους τους φίλους και οπαδούς. Επειδή είμαι άνθρωπος και ως άνθρωποι έχουμε αδυναμίες και πάθη.
Προκειμένου να διαφυλάξω την Αξιοπρέπεια και την Ιερά Παράδοση της Πατρώας Θρησκείας, και προκειμένου η στάση μου να γίνει παράδειγμα μιμήσεως και να εκκολάψει νέους ηρωικούς συμπολεμιστές υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας, καλώ τους φίλους και οπαδούς να φανούν αμείλικτοι εναντίον μου αν για μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο ακούσουν από τα χείλη μου ότι αποκηρύσσω τους Πατρώους Θεούς ή ότι αποκηρύσσω τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Να μην πιστέψουν ο,τιδήποτε γράψουν τα μμε ότι έχω πει. Αν όμως το ακούσουν από τα χείλη μου, και δεν είναι προϊόν μοντάζ, τότε η ποινή είναι μία. Θάνατος.
Επιτέλους πρέπει να υπάρξει μία νύχτα Νεμέσεως. Μία νύχτα μεγάλων μαχαιριών, αλλά αυτή την φορά προς όσους ηγέτες προδίδουν τα ιδανικά και τους συντρόφους.
Έστε αμείλικτοι αν ακούσετε να απαρνούμαι τους Θεούς και τους Προγόνους. Έστε αμείλικτοι αν ακούσετε να δηλώνω υποταγή στην κυνοβουλευτική ληστοσυμμορία Σαμαρά. Έστε αμείλικτοι αν υποταχθώ στην κατοχική νομιμότητα.
Μόνον έτσι θα δημιουργήσουμε ατρόμητους ηγέτες, οι οποίοι θα ξέρουν ότι αν προδώσουν τα Ιδανικά μας, θα αντιμετωπίσουν όχι μόνον την χλεύη, αλλά τα θανατηφόρα μαχαίρια των πρώην συμπολεμιστών.
Τότε θά έχουν μόνον δύο επιλογές: Ή να υπομείνουν τις κακουχίες του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος και να αναδειχθούν σε άξιους Ηγέτες, ή να θανατωθούν από συντροφικά μαχαίρια αφού πρόδωσαν τις Ιδέες μας. 

Ιφικράτης Αμυράς

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

17 comments:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ReplyDelete
  2. Με καλυπτης εισαι ενας αυθεντικος ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΟΦΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!

    ReplyDelete
  3. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

    ReplyDelete
  4. Ιφικράτη πότε θα κάνεις καμιά συγκέντρωση

    ReplyDelete
  5. ἈλέξανδροςOctober 16, 2013 at 7:03 AM

    Εὖ γε ὡ Ἰφίκρατες!!! Δέον νὰ ὁμολωγήσῳ ὃτι ὠμίλησες εἰς τὴν ψυχὴν μου.

    ReplyDelete
  6. Ιφικράτη δεν σε βάζουν μέσα γιατί μισούν τον χριστιανισμό περισσότερο από ότι μισούν την Ελλάδα.

    Γιατί από την Εκκλησία έχουν δεχθεί πολύ μεγαλύτερα χουνέρια, στο μεσαίωνα ιδίως, από ότι μπορεί να τους κάνει ένα σκορποχώρι ιδεαλιστών και διανοούμενων.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι λες σοβαρά;;Εδώ τόσα χρόνια η χριστιανική εκκλησία ήταν προδοτική και φιλοσιωνιστική από όταν ξεκίνησε, ο Ιερώνυμος μαζί τους είναι, αυτός ο οποίος επιτίθεται και στην ΧΑ. Το βυζάντιο μιας και το λες ήταν κάτι πολυπολιτισμικό και διεθνιστικό, οπότε μια από τα ίδια με τους προδότες ήταν. Είχε και τον ιουστινιάνειο κώδικα κατά των Ελλήνων και μισούσε τους Έλληνες πάντα. Αν ήταν αυτοί στο μεσαίωνα θα ήταν οι βασιλείς και αυτοκράτορες του βυζαντίου (άσε που πολλοί από αυτούς όπως ο Γιουτπράδα-Ιουστινιανός ήταν εβραϊκής καταγωγής).

      Επίσης στην τουρκοκρατία, η επίσημη χριστιανική εκκλησία ήταν με τους Τούρκους. Γνωστό αυτό, μέχρι και τους αγωνιστές του 21 αφόρισε. Οπότε πως τον μισούν το χριστιανισμό, αυτό το προδοτικό και διεθνιστικό και εβραιοσιωνιστικό πράγμα που προσκυνά τους Εβραίους μέσα στα κείμενά του, τον Εβραίο ραββίνο Τζέσουα ο οποίος μέσα στην καινή διαθήκη λέει ότι ήρθε να σώσει μόνο τους εβραίους;;Τη θρησκεία στην οποία που πάνε για προσκύνημα στο Ισραήλ και το ονομάζουν άγιοι τόποι;;;Ακόμη και ο Εβραίος Marcus Eli Ravage το είχε παραδεχτεί αυτό, ότι δηλαδή ο χριστιανισμός ήταν εφεύρεση των Εβραίων:

      http://knight-of-creation.blogspot.gr/2013/08/Marcus-Eli-Ravage-kai-Ellas.html

      Εδώ όλα αυτά κάνουν μπάμ αντίθετα με τον κλασσικό μύθο ότι τάχα είναι κατά του χριστιανισμού. Ο χειρότερος εφιάλτης τους είναι ο κόσμος να γυρίσει στις αρχαίες θρησκείες και να απορρίψουν το εβραϊκό κατασκεύασμα του χριστιανισμού.

      Απλά ο Ιφικράτης δεν είναι τόσο γνωστός στον κόσμο. Κάτσε να γίνει και μετά λες.

      Delete
    2. Και επίσης αν μισούν το χριστιανισμό όπως λες, γιατί δεν έχουν βάλει μέσα την χριστιανική εκκλησία και γιατί δεν της ασκούν καθόλου κριτική;;Γιατί δεν έχουν βάλει μέσα άλλα πιο χριστιανικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ;;Μα φυσικά γιατί αυτά είναι μαζί τους, είναι και με τους μνημονιακούς όλοι αυτοί. Η ΧΑ απλά λέει ότι υποστηρίζει το χριστιανισμό για να μαζέψει ψηφαλάκια. Πριν μπει στη βουλή άλλα έλεγε.

      Delete
    3. Ο Ιφικράτης δεν έχει πολιτική επιρροή ακόμη. Γι' αυτό, παρά τις ριζοσπαστικές/επαναστατικές ιδέες που προάγει, το κράτος δεν νοιάζεται. Αυτό δεν είναι κακό πράγμα όμως, διότι του παρέχει χρόνο να ετοιμαστεί για τα επικείμενα γεγονότα. Περιμένω για την ημέρα που θα σηματοδοτήσει την εγκαθίδρυση της κυβέρνησης του βουνού (χωρίς κομμουνιστικούς υπαινιγμούς).

      Delete
    4. Όχι και ο κωλοτούμπας χριστιανικό κόμμα... Και άλλο η εκκλησία του μεσαίωνα που είχε τεράστια πολιτική επιρροή (και στην περίπτωση μάλιστα του καθολικού παρακλαδιού της μπορούσε με ευκολία να εξολοθρεύει μάγισσες, Καθαρούς και άλλες Γνωστικές σέκτες από τις οποίες προέρχονται οι σημερινοί σατανιστές), και άλλο η σημερινή εκκλησία που την έχουν κατακλύσει οι μασόνοι και οργανώνουν τον θάνατό της εκ των έσω, γι αυτό και στη Συρία σφάζονται μαζικά χριστιανοί και η εδώ Εκκλησία δεν βγάζει άχνα. Ο χριστιανισμός δεν ελέγχεται αρκετά και εύκολα μπορεί να γίνει μπούμερανγκ για τους ιουδαίους δημιουργούς του, όπως όταν άδειασε η Ισπανία από ιουδαίους το μεσαίωνα. Γι αυτό πρέπει ο χριστιανισμός να εξαφανιστεί. Και όποιος βοηθάει είναι προστατευόμενος του συστήματος.

      Αν αρχίσει να στρέφεται κατά μασόνων ο Ιφικράτης, σε χρόνο dt θα αρχίσουν το harassment εναντίον του, με ανώνυμα τηλεφωνήματα τη νύχτα, με διαδικτυακές αρχικά προβοκάτσιες για να δημιουργήσουν μίσος εναντίον του, με συκοφαντίες εναντίον του και ότι άλλο έχουν στα εγχειρίδια εξουδετέρωσης αντιφρονούντων.

      Delete
  7. Ιφικράτη,θεωρείς ότι θα χρειαστεί σύντομα ένοπλος αγώνας εντός του κράτους των Σκοπίων αντίστοιχος με τον αγώνα των Μακεδονομάχων τις αρχές του 20ου αιώνα;Από την πλευρά μου το θεωρώ απαραίτητο και για την γιγαντωση του κινήματος της ΙΕΡΑΚΣ.Θεωρείς ότι οι επαφές με τη χεσμπολαχ μπορούν να δώσουν τεχνογνωσία σε θέματα επιχηρήσεων,επιθέσεων και δολιοφθοράς;

    Χρήστος

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι την άλλη Παρασκευή φεύγουμε με πούλμαν απο το Ζάπειο κατα τις έξι.Ντύσου καλά και φέρε και τίποτα σταφίδες να μασουλάμε στο δρόμο . Χρηστάρα αγόρι μου μην πίνεις τόσους πολλούς φραπέδες , βλάπτουν.Δοκίμασε κανα φυσικό χυμό.

      Delete
    2. Μπορώ και εγώ να υπονοώ πράγματα για αγνώστους.Αλλα από τα έως τώρα γνωστά ,ειναι η δικιά σου απαντηση που ξεχειλίζει φραπεδίλα και ραγιαδισμό.

      Χρήστος

      Delete
    3. Θεώρησα το σχόλιο σου υπερβολικό , και αφελές στο να σχολιαστεί ανοιχτά και δημόσια. Αστειεύτηκα και δεν είχα σκοπό να σε θίξω .Σου ζητάω συγνώμη.

      Delete
    4. Η διάλυση του ψευδοκράτους των Σκοπίων αποτελεί βασική πολιτική επιλογή της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

      Μπορεί να επιτευχθεί αρχικώς με ομοσπονδοποίηση και αποκέντρωση διαφόρων περιοχών, για να καταλήξει στην αυτονομία και απόσχιση διαφόρων μειονοτήτων.

      Σε περίπτωση που απαιτηθούν δυναμικότερες λύσεις, προς το παρόν δεν ενδείκνυνται δημόσιες αναλύσεις. Αρκεί η σιωπηρή παραδοχή ότι όλες οι επιλογές είναι ανοικτές προκειμένου να αποτρέψουμε τον μεγάλο κίνδυνο που απειλεί τα βόρεια σύνορά μας.

      Ιφικράτης

      Delete
    5. Αγαπητέ Ιφικράτη υποταγή στην κυνοβουλευτική ληστοσυμμορία Σαμαρά. και υποταγή στην κατοχική νομιμότητα εχουν ήδη, επισημα δηλώσει όσοι δεν εχουν αντιδράσει στην καταπάτηση του συντάγματος καθως με την αδράνειά τους εχουν και την εγκληματική σιωπήτους , συνδράμει ι στη βίαιη κατάλυση του συντάγματος και στην υποδούλωση της πατρίδος .. μην σιωπατε λοιπον στο ακουσμα ανακοινωσεως απο την εδρα της βουλης που αφορα δικογραφια εσχατης προδοσιας ( η εσχατη προδοσια δεν αφορα μόνον πολιτικους και δικαστικους , αλλα αφορα τον κάθε πολίτη .. ......... κουκια μετριμενα ειναι .. διαβασε τα εντονα γράματα που ειναι στο κείμενο την *ΙΕΡΗς ΔΗΛΏΣΕΩς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ * και ειμαι σιγγουρος οτι συμφωνέις με αυτη , και με τα όσα σου λέω . ..Προσοχή!!!!!!!!!! η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης τέτοιου έιδους εγγράφου(120), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον καταγγελωντα .. καθώς, αν το καταθέσει κατόπιν εορτής , ειναι σα να μην το κατέθεσε ποτέ και απο κάποια ημερομηνία και ύστερα, ειτε καταθέσει ειτε όχι , θα θεωρείται οτι σώπασε .Καθώς ο χρόνος τέλεσης των κακουργημάτων που καταγγέλονται μέσα στην ιερη δηλωση , ήδη έχει αρχίσει να απέχει και να αποκλίνει από την παρούσα χρονική περίοδο ...............___________
      Προλάβετε λοιπόν και ενεργοποιηστε με δικόγραφο το άρθρο 120 του συντάγματος δες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ. .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ένα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε

      Δείτε εδώ μία η οποία ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

      δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

      κάντε αντιγραφή από δώ και εκτυπώστε την .https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

      Delete
  8. «Τις ακραίες στάσεις δεν τις διαδέχονται μετριασμένες στάσεις , αλλά στάσεις αντίθετα ακραίες.»
    –Φρειδερίκος Νίτσε

    ReplyDelete