Wednesday, October 16, 2013

Χαιρετίζω το Αδελφό Κυπριακό κόμμα ΕΔΗΚ για τις πατριωτικές και εθνοκοινωνικές πολιτικές του θέσεις


Ως επικεφαλής της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. χαιρετίζω το Αδελφό Κυπριακό κόμμα ΕΔΗΚ για τις πατριωτικές και εθνοκοινωνικές πολιτικές του θέσεις για το Κυπριακό ζήτημα. 



Η παγίδα του ευρωπαϊκού κεκτημένου

(Ες γην εναλίαν Κύπρον ου μ' εθέσπισεν οικείν Απόλλων )

Το ευρωπαϊκό κεκτημένο είναι ένα σύνολο αρχών που εφαρμόζονται μεταξύ αναγνωρισμένων και ελευθέρων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (αν και πρέπει να πούμε πως μέσα από την ευρωπαϊκή ένωση τα έθνη κράτη που την συνθέτουν έχασαν την κυριαρχία τους σε μεγάλο βαθμό και ιδιαίτερα εκείνα που συμμετέχουν στην ευρωζώνη παρέδωσαν την διοίκηση τους στους τραπεζίτες του ευρώ)

Η εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου εντός της επικράτειας ενός κράτους είναι περιττή διότι την υπερβαίνει το εθνικό κεκτημένο.

Συνεπώς όταν επικαλούνται οι διάφοροι το ευρωπαϊκό κεκτημένο ως συνθετικό στοιχείο της επιδιωκόμενης λύσης στην ουσία αποδέχονται δύο κρατικά η πολιτειακά μορφώματα που επέχουν θέση κράτους.

Αποδέχονται δύο κρατίδια που θα συνυπάρχουν υπό καθεστώς ομοσπονδίας ή συνομοσπονδίας και αναγνωρίζουν ως δίκαιο το αποτέλεσμα της τουρκικής εισβολής , την αρπαγή της γης μας και την μετατροπή της σε τουρκική επικράτεια υπό τουρκοκυπριακό επικάλυμμα.

Κοντολογίς το ευρωπαϊκό κεκτημένο δεν αναιρεί το έγκλημα της τουρκικής εισβολής και των αποτελεσμάτων της αλλά το εδραιώνει και το νομιμοποιεί στην κατεχόμενη γη μας.

Ο δρόμος προς την μόνη δίκαιη λύση της απελευθέρωσης περνά μέσα από την άμεση άσκηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης ως αποτίναξης του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και θέσμισης του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας που ως πρόταση ειρήνης και πραγματικής δημοκρατίας θα κατατεθεί στα ηνωμένα έθνη και όλα τα διεθνή φόρα παράλληλα με την προετοιμασία του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα.

Το ευρωπαϊκό κεκτημένο μας μετατρέπει από εξουσιαστές της γης μας σε επισκέπτες στην σκλαβωμένη μας πατρίδα.

Όσοι δε το επικαλούνται ως στοιχείο ευεργετικό της ομοσπονδιακής ή συνομοσπονδιακής “λύσης” προκειμένου να εξαπατήσουν το λαό να αποδεχτεί αυτό το αίσχος είναι προδότες και πρωτεργάτες της νομιμοποίησης της τουρκικής εισβολής.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

No comments:

Post a Comment