Wednesday, October 2, 2013

Αθεράπευτα ηλίθιοι


Από το πρωί εθνικιστές πανηγυρίζουν επειδή, λένε, υπάρχει δικαιοσύνη! Και ...λειτουργεί!!!
Γιατί; Επειδή δεν προφυλάκισε τρεις βουλευτές της ΧΑ.
Εντάξει, νόμιζα ότι υπήρχαν όρια στην πολιτική ηλιθιότητα, αλλά φαίνεται ότι εκτείνεται στο άπειρο.
Επειδή δεν προφυλάκισε τρεις βουλευτές της ΧΑ, δεν επιτρέπεται να δηλώνουν ότι η δικαιοσύνη δουλεύει. Διότι έτσι νομιμοποιούν την ξένη κατοχή.
Ούτε επιτρέπεται η χρήση ουδέτερων όρων, όπως «δικαιοσύνη», ή «ελληνική δικαιοσύνη». Έχουμε κατοχική δικαιοσύνη. Όσοι διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική κατάρτιση γνωρίζουν ότι πάντα μιλάμε για καπιταλιστική, ανθελληνική, χριστιανική, κατοχική δικαιοσύνη. Ποτέ δεν επιτρέπουμε στον εχθρό να απαλλοτριώνει όρους προς το συμφέρον του και να τους ουδετεροποιεί κρυπτόμενος πίσω από τον γενικό όρο «Δικαιοσύνη».
Ο Σαμαράς δήλωσε ότι «τις διώξεις δεν τις ασκεί η κυβέρνηση, αλλά η δικαιοσύνη». Και σπεύδουν τώρα πολιτικώς αδαείς να ενισχύσουν το προπαγανδιστικό σόφισμα του δωσίλογου.
Δεν με αφορά το τί υπερασπιστική τακτική θα επιλέξει η ηγεσία της ΧΑ. Δικό της πρόβλημα. Με απασχολεί η πολιτική παιδεία του Ελληνικού Λαού.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δεν σημαίνει αθώος. Σημαίνει ότι η δίωξη συνεχίζεται. Απλώς ο κατηγορούμενος κρίθηκε ότι δεν είναι τόσο επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων. Και αφού οι βουλευτές της ΧΑ είναι γνωστής διαμονής, τους άφησαν ελεύθερους με απαγόρευση εξόδου από την χώρα.  
Τα διάφορα ιστολόγια που σχολιάζουν με χαρά την απόφαση των κατοχικών ανακριτών και εισαγγελέων, τονίζουν το «ελεύθεροι», για να υποβαθμίσουν το ότι η δίωξη συνεχίζεται.  
Ορίστε και η απόδειξη της πολιτικής ηλιθιότητος από την επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑ:
«Γίνεται σαφές πως η  Ελληνική Δικαιοσύνη αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα της κατοχικής κυβέρνησης των ξενόδουλων. Για περισσότερο από μία ώρα συσκέπτονταν οι δύο ανακριτές με τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των τεσσάρων κατηγορουμένων». (δική μας η έμφαση στις λέξεις)
Αρνήθηκε να εκτελέσει το πολιτικό έγκλημα..., γράφει ο πολιτικώς αδαής συντάκτης της ανακοινώσεως. Μα το εκτέλεσε ήδη, αλλά σας εμποδίζει η ακροδεξιά λύμη στους οφθαλμούς σας να το κατανοήσετε.

Σας συνέλαβε με ένα σαθρό κατηγορητήριο και σας διαπόμπευσε. Και μάλιστα κατ’ εντολή του Δένδια. Αυτό από μόνο του συνιστά ποινικό αδίκημα. Πού είδατε τον λόγο για πανηγυρισμούς περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης;  
Όποιος είναι ακροδεξιός, βλέπει «ελληνική δικαιοσύνη» και «ανεξάρτητους δικαστές» ακόμη και όταν τον φτύνουν κατάμουτρα οι νεοδημοκράτες δικαστές.
Οι Έλληνες αυτές τις στιγμές πρέπει να παίρνουν μαθήματα από τα τραγικά λάθη των πολιτικών μας αντιπάλων.
Αν ισχύουν τα όσα μεταδίδει το καθεστωτικό newsit.gr, οι βουλευτές της ΧΑ μπροστά στους κατοχικούς ανακριτές πήραν θέση απολογουμένου και άρχισαν να κελαηδούν:
Ο ένας για τους ελέγχους σε λαϊκές: «Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό των στελεχών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Όσον αφορά στα «ντου» μελών της Χρυσής Αυγής σε λαϊκές αγορές στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι, όπου έσπασαν πάγκους μικροπωλητών, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι "ήταν πράγματι μια λάθος ενέργεια, που αν ήταν έκνομη, ας τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη".».
Ας τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη αυτοί, για να μην τιμωρηθώ εγώ...
Εύχομαι να είναι μία από τις γνωστές επιχειρήσεις παραπληροφορήσεως του καθεστωτικού newsit.gr, αν και δεν έχω πολλές ελπίδες ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.
Ο άλλος για εσωτερικά ζητήματα του κόμματος: «Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε και ρεπορτάζ εφημερίδας που είχε θέμα την εκπαίδευση αυτοάμυνας της ΚΝΕ, καθώς και παλαιότερη δήλωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, όπου λέει «θα σας λιώσω». Υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση μελών της Χρυσής Αυγή και πως απασχολείται μόνο με τα επικοινωνιακά θέματα και τα βουλευτικά του καθήκοντα και όχι με οργανωτικά ή εκτελεστικά θέματα. Χαρακτήρισε «ατυχή στιγμή» το «εγέρθητι» τη βραδιά των εκλογών και είπε πως το έκαναν ως καψώνι στους δημοσιογράφους γιατί προεκλογικά δεν «έπαιζαν» τη Χρυσή Αυγή».
Τί δουλειά έχει ένας πολιτικός να δίνει πληροφορίες στον κατοχικό ανακριτή για τις εσωτερικές του αρμοδιότητες στο κόμμα που ανήκει. Και το χειρότερο, γιατί να κάνει αναφορά στο «εγέρθητι»;
Μπορεί να είναι φανταστικό σενάριο του Ευαγγελάτου ο συγκεκριμένος διάλογος βουλευτού και ανακριτού, επειδή θίχτηκε ως κατοχικός δημοσιογράφος από το εν λόγω εκλογικό επεισόδιο. Αλλά αν δεν είναι, αποδεικνύεται ότι έφτασαν στο σημείο να απαντούν σε γελοιότητες, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ενοχής.
Όσοι αντιπαθούν τα κατοχικά μμε, δεν έχουν κανένα λόγο να απολογούνται επειδή τα αντιπαθούν. Ούτε πρέπει να επιτρέπουν σε κατοχικούς εισαγγελείς και ανακριτές να τους κάνουν γελοίες ερωτήσεις.
Αλλά τί να λέμε τώρα. Μία φορά ακροδεξιός. Πάντα ακροδεξιός.

6 comments:

  1. Nα ξαναπούμε ότι συμφωνούμε...;

    http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  2. Η χρυσή αυγή είναι ενα πατριδοκάπηλο τσίρκο.Κωλοτούμπες ,σάλια, θρασυδειλία και γηπεδικό λογισμικό.
    Οι κρυπτοθαυμαστές της ας ψάξουν το βιβλίο του Χάρη Κουσουμβρή ''Γκρεμίζοντας το μύθο της χρυσής αυγής''.
    ΄΄Δεν φταίμε εμείς κύριε Δένδια μας , ο Φύσσας έπεσε με το στήθος πάνω στον Ρουπακιά την ώρα που αμέριμνος καθάριζε ένα μήλο''.

    ReplyDelete
  3. Εδω η ΝαβΑρχιδα βουλιαζει, κι' ο ναβαρχος της κανει ματσακονι

    ReplyDelete
  4. Σωστός, κ. Αμυρά. Θα αρκέσει μια σφαίρα στο κεφάλι απ' τη «δικαιοσύνη» να συνειδητοποιήσουν με ποιους παίζουνε;

    Η ριζοσπαστικοποίηση των εθνικιστών είναι η μόνη λύση.

    ReplyDelete
  5. Σωστός, κ. Αμυρά. Θα αρκέσει μια σφαίρα στο κεφάλι απ' τη «δικαιοσύνη» να συνειδητοποιήσουν με ποιους παίζουνε;

    H ριζοσπαστικοποίηση των εθνικιστών είναι η μόνη λύση.

    ReplyDelete
  6. ΑΝ Η ΧΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
    ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

    ReplyDelete