Sunday, October 20, 2013

Η κατοχική κυβέρνηση εφαρμόζει την τεχνική του σαλαμιού


Άκουσα προσφάτως έναν εκπρόσωπο των κατοίκων στις Σκουριές Χαλκιδικής να διαμαρτύρεται επειδή ο Δένδιας τους κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως.
Για μία ακόμη φορά διεπίστωσα το πόσο κακό κάνει στην Πατρίδα μας η έλλειψη καταρτίσεως σε ζητήματα προπαγάνδας.
Ο κάτοικος βγήκε αμέσως να δηλώσει ότι ο αγώνας τους δεν έχει καμμία σχέση με ακρότητες και έκνομες ενέργειες, υπονοώντας ότι δεν έχει καμμία σχέση με την καταδρομική ενέργεια που είχε γίνει εναντίον της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».
Οι αφελείς πατριώτες νομίζουν ότι με το να δηλώνουν «δεν είμαστε τρομοκράτες και καταδικάζουμε τις έκνομες ενέργειες διότι εκθέτουν τον αγώνα μας», ότι έτσι θα γλυτώσουν την κατηγορία για τρομοκρατία και σύσταση εγκληματικής οργανώσεως.
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς λειτουργεί το κατοχικό καθεστώς. Είναι παντελώς αδιάφορο αν έχεις διαπράξει έκνομη ενέργεια. Το ζήτημα είναι να υποταχθείς. Δεν έχει σημασία αν είσαι αθώος ή ένοχος, ακόμη και με τα δικά τους μέτρα και σταθμά. Το ζήτημα είναι να μετατραπείς σε ρουφιάνο και γενίτσαρο, όπως οι πραιτωριανοί.
Οι πατριώτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι μοναδική τους σωτηρία τους είναι να ταυτιστούν με την επαναστατική πρωτοπορεία.
Οι υπαναχωρήσεις και οι αποκηρύξεις συναγωνιστών εκθέτουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές σε κίνδυνο μαζικών συλλήψεων με την κατηγορία της τρομοκρατίας.

Έκνομη ενέργεια είναι το να μην αμύνεσαι με κάθε μέσον στην ξένη κατοχή. Προδοσία είναι ο αφοπλισμός και η άρνηση υπερασπίσεως της Πατρίδος με τα όπλα υπό συνθήκες ξένης κατοχής.
Ο εχθρός παρουσιάζει την υποταγή και την προδοσία ως νόμιμη ενέργεια. Αν εμείς υιοθετήσουμε την δική του φρασεολογία, τότε θα καταλήξουμε σαν τους ρουφιάνους στην γερμανική κατοχή. Θα λέμε «δεν πετάξαμε εμείς την πέτρα, αυτός εκεί την πέταξε, πιάστε τον». Εκεί θα καταντήσουμε;
Κάθε βήμα υποχωρήσεως των κατοίκων στις Σκουριές θα μετατρέπεται σε ένα βήμα εμπρός από την κατοχική κυβέρνηση. Οι αφελείς νομίζουν ότι αν καταδικάσουν μία δυναμική ενέργεια, οι πραιτωριανοί θα τους αφήσουν ήσυχους να συνεχίσουν τον ειρηνικό τους αγώνα.
Τραγικό λάθος. Οι πραιτωριανοί θα εκλάβουν αυτή την στάση των κατοίκων ως αδυναμία, και θα τους κατηγορήσουν ότι χρησιμοποιούν τα ξύλα ως φονικά όπλα, όταν παραγγέλνουν πίτσες εννοούν βόμβες, όταν μιλάνε για μπύρες ετοιμάζουν μολότωφ.
Οι αφελείς πατριώτες δεν έχουν κατανοήσει την προπαγανδιστική τεχνική του σαλαμιού. Ο κατακτητής σε καλεί να καταδώσεις και να αποκηρύξεις τα πιό δυναμικά στελέχη του Αγώνος. Αν πέσεις στην παγίδα του, μετά έρχεται η δική σου σειρά. Η σειρά των μετριοπαθών. Μέχρι να συντριβούν όλα τα αντικατοχικά κινήματα.
Και αυτό αποδεικνύεται περιτράνως από τις πρόσφατες δηλώσεις Δένδια, όπου εξίσωσε την ρίψη γιαουρτιών με την ρίψη μολότωφ.
Σε λίγο θα εξισώσει την εκτέλεση με περίστροφο με την χειρονομία της ανοικτής παλάμης που έκαναν οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος.
Αποκηρύξτε την κατοχική κυβέρνηση. Μην αποκηρύσσετε τους δυναμικούς συμπολεμιστές.
Δηλώστε ότι σας εκθέτουν όσοι συναγωνιστές υποτάσσονται στην κατοχική νομιμότητα. Μην δηλώνετε ότι σας εκθέτουν όσοι συναγωνιστές κάνουν δυναμικές ενέργειες εις βάρος του κατοχικού καθεστώτος.
Νομιμοποιείστε με την στάση και τις δηλώσεις σας τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Μην προσπαθείτε να παραστήσετε τα πρόβατα και τους ειρηνιστές. Αυτό θέλουν τα κτήνη του κατοχικού καθεστώτος. Να σας σφάζουν χωρίς να αντιστέκεστε, και από πάνω να τους λέτε ευχαριστώ.

No comments:

Post a Comment