Thursday, October 10, 2013

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. καταδικάζει τις κλαδικές απεργίες εκτονώσεως και αποπροσανατολισμού της εργατικής τάξεως



H ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. καταδικάζει τις κλαδικές απεργίες ως αποπροσανατολιστικές επειδή απομακρύνονται από το αίτημα της γενικής πολιτικής απεργίας.

Όσοι συνδικαλιστές αφίστανται από τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα είναι εχθροί του Λαού. 

Όσοι συνδικαλιστές διαιρούν την εργατική τάξη σε κλάδους απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, υποβιβάζουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα σε οικονομική διαμαρτυρία.

Αυτοί οι κομματικοί εγκάθετοι εκχωρούν την πολιτική εξουσία στα χέρια της μισελληνικής ληστοσυμμορίας Σαμαρά, ενώ για λογαριασμό της εργατικής τάξεως επαιτούν ψίχουλα. 

Κάθε κλαδική απεργία που παλεύει για αιτήματα όπως η μη-απόλυση συναδέλφων, ή το μή-κλείσιμο νοσοκομείων, δεν είναι πιά απεργίες ωργανωμένες από κομματικούς εγκαθέτους συνδικαλιστές. Είναι απεργίες ωργανωμένες από προδότες που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την νομιμότητα της κατοχικής κυβερνήσεως. 

Αυτοί οι προδότες διοχετεύουν την επαναστατική ενέργεια του Λαού σε ακίνδυνα για την κατοχική κυβέρνηση μονοπάτια.

Όποια κλαδική απεργία δεν θέτει ως πολιτικό στόχο την ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως, είναι ανθελληνική και αντεργατική. 

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. καλεί όλους τους κλάδους εργαζομένων σε μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα την γενική πολιτική απεργία. Ποτέ πιά 24ωρες κλαδικές απεργίες εκτονώσεως. Ποτέ πιά επί μέρους οικονομικά αιτήματα. 

Στην γενική πολιτική απεργία θέτουμε μόνον πολιτικά αιτήματα. 

Απαιτούμε την παραίτηση της κατοχικής κυβερνήσεως. Απαιτούμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση. 

Μόνον όταν αποκτήσουμε Εθνική Κυριαρχία και εκδιώξουμε τους κατακτητές θα θεραπεύσουμε τα οικονομικά τραύματα που έχει υποστεί ο Λαός μας. Τώρα προέχει η ανατροπή της ληστοσυμμορίας.

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

No comments:

Post a Comment