Saturday, October 26, 2013

Είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση για την αλλαγή του Εθνικού συμβόλου


Όταν ένα Έθνος θέλει να σταθεί γερά στα πόδια του το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να εξοβελίσει οποιοδήποτε ξένο σώμα έχει εισβάλλει στον οργανισμό του. Το ξένο σώμα λειτουργεί ως παράσιτο που αναπαράγεται απορροφώντας τους χυμούς του έθνους, καταστρέφοντας την ζωτικότητα του εθνικού οργανισμού.
Το Ελληνικό Έθνος πρέπει να αντλεί στοιχεία από τις ρίζες του, τσακίζοντας ανηλεώς την επιμειξία και τον συγκρητισμό.
Η σημαία που φέρει σήμερα το «Ελληνικό» κράτος ως εθνικό σύμβολο είναι αντίγραφο της Ανατολικής Εταιρείας των Ινδιών. Είναι μία παραλλαγή βρετανικής σημαίας η οποία εχρησιμοποιείτο όταν η Ινδία ήταν αποικία της Βρετανίας.
Αλλάζει μόνον το χρώμα, από κόκκινο σε μπλέ. Ο σταυρός του «αγίου» Γεωργίου στο άνω αριστερό άκρο, οι λευκές ρίγες, το σχήμα, και οι αναλογίες είναι πανομοιότυπες.


(Για περισσότερες πληροφορίες για την σημαία της Ανατολικής Εταιρείας των Ινδιών ίδε http://flagspot.net/flags/gb-eic.html#flag).
Θέση της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. είναι η αλλαγή του εθνικού συμβόλου, διότι η Επανελλήνιση πρέπει να γίνει σε όλα τα πεδία. 

Ο σταυρός του «αγίου» Γεωργίου στην γαλανόλευκη δεν τιμά το Έθνος μας ούτε τον πολιτισμό μας. Κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν το συγκεκριμένο σύμβολο λέγοντες ότι είναι ισοσκελής σταυρός και όχι ανισοσκελής. Άλλοι λένε ότι ο σταυρός είναι αρχαίο σύμβολο, άρα δεν πειράζει που το έχουμε στην σημαία.
Είναι απαράδεκτο να ωραιοποιούμε μία άσχημη πραγματικότητα. Όποιος κοιτάξει τις σημαίες των ευρωπαϊκών κρατών πχ σημαία Δανίας, σημαία Φιλανδίας, σημαία Αγγλίας, όλες έχουν τον σταυρό. Και προφανώς δεν τον έχουν ως αρχαιοελληνικό σύμβολο, αλλά ως χριστιανικό. 
Το Ελληνικό Έθνος για να επιβιώσει μέσα στους τυφώνες της Ιστορίας πρέπει να διαφοροποιείται οριζοντίως και καθέτως από τα άλλα έθνη. Πρέπει τα σύμβολά του να μην ομοιάζουν με τα άλλα έθνη που έχουν χάσει τον εθνισμό τους εξαιτίας των Αβρααμικών κοσμοπολιτικών αιρέσεων.
Όσο μεγεθύνεται το κίνημα Επανελληνίσεως και αποκτά πολλούς και πιστούς οπαδούς, είναι καιρός να ανοίξει η συζήτηση για την αλλαγή του Εθνικού συμβόλου. Να υιοθετήσουμε ένα σύμβολο που θα θυμίζει Ελληνισμό, και όχι βρετανική αποικία και ιουδαϊκή αίρεση.

Είναι καιρός να κατατεθούν προτάσεις για την νέα μορφή του Εθνικού Συμβόλου.
 Εμείς, οι πιστοί της Πατρώας Θρησκείας, δεν ανεχόμαστε στην Ελληνική σημαία να υπάρχει το σύμβολο των σφαγέων του Ελληνισμού και των Προγόνων μας. Αν δεν συμφωνήσουν οι χριστιανοί, πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας στην αλλαγή της Ελληνικής σημαίας.  
Η αλλαγή της σημαίας θα συμβολίσει την εξωτερίκευση της βουλήσεως όλων των Ελλήνων. Θα αποτελεί δήλωση Εθνικής Ανεξαρτησίας. Η αλλαγή στο εθνικο σύμβολο υποδηλώνει ότι δεν θέλουμε να είμαστε προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστών.
Όσο ωριμάζει το Κίνημα Επανελληνίσεως οδηγούμαστε σε απόσχιση από το ρωμέϊκο κράτος, διότι δεν έχουμε τίποτε κοινό. Ανήκουμε σε άλλο έθνος. Οι χριστιανοί έχουν θέσει εκτός νόμου τους Έλληνες επί 17 αιώνες. Αρκετά πιά τόση καταστροφή και τόσες γενοκτονίες που υπέστη το Ελληνικό Έθνος από την ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων. Ας χωρίσουν οι δρόμοι μας, μιά για πάντα. 

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

21 comments:

  1. Η Κουκουβάγια της Θεάς Αθηνάς, ο Αετός του Θεού Διός, ο Ήλιος της Βεργίνας, είναι μερικά από τα πάμπολλα σύμβολα που μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ως έθνος-κράτος συνόρων στη σημαία της.

    Έρρωσθε

    Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete
  2. Αυτό που εμένα προσωπικά με ενοχλεί είναι η κάκιστη "μετάφραση" της Ελλάδος σε : Greece και όχι Hellas, όπως θα έπρεπε να είναι. Εκτός από την σημαία κουβαλάμε ένα όνομα δοσμένο από τους τούρκους που μας ονόμαζαν γραικούς. Το greek, θα πρέπει να αλλάξει σε hellenic. Βέβαια με γραικύλους πολιτικούς τι να περιμένει κανείς;

    ReplyDelete
    Replies
    1. «Εκτός από την σημαία κουβαλάμε ένα όνομα δοσμένο από τους τούρκους που μας ονόμαζαν γραικούς.»

      Σφάλεις. Οι Γραικοί αποτελούσαν μια από τις Ελληνικές φυλές στην αρχαιότητα.

      Delete
    2. Οι Τούρκοι μας λέγαν γιαούρηδες, Οι Ρωμαίοι μας λέγαν γραικούς και έτσι έμεινε για τους δυτικούς μας μας λένε έτσι.

      Delete
    3. Ο Γραικός σύμφωνα με την ελληνική γενεαλογία ήταν εγγονός του Δευκαλίωνα και ανηψιός του Έλληνα.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

      Delete
  3. Ονομα Ελληνικου φυλλου ειναι το Γραικοί κ το χρησιμοποιουσαν οι Ρωμαιοι απο εκει εμεινε στα Δυτικά κρατη οχι απο τους Τούρκους που μας ονομαζαν αντιστοιχως Γιουναν απο τους Ιωνες.
    Προφανως κ δεν θα επρεπε να εχουμε μια τετοια σημαία.

    ReplyDelete
  4. Οι Γραικοί ήσαν αρχαιότερο φύλο
    από αυτό εκ του οποίου ονομαστήκαμε
    εν τέλει ως 'Ελληνες. Οι άσχετοι παρακαλούνται
    να μελετήσουν ιστορία προτού αρχίσουν να αμολάνε
    τις αρλούμπες τους περί ' Έλλήνων' και 'Γραικών'.

    ReplyDelete
  5. Να φύγει επιτέλους ο σταυρός! Όπως και να σταματήσουμε να 'εορτάζουμε' το ΟΧΙ. Ο Μεταξάς ήταν ένας ακροδεξιός αστόςο οποίος δεν είπε το όχι από πατριωτισμό,αλλά για να συμμαχήσει με τους Δυτικούς Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές,που κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν απέναντί τους.
    Ο μαίανδρος ή η σβάστικα θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάλλιστα τον εβραϊκό σταυρό.
    Ε/Σ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Μεταξάς ήθελε ουδετερότητα, διάβασε τα ημερολόγια και τις ομιλίες του. Ούτε οι Δυνάμεις του Άξονα, ούτε οι Σύμμαχοι σεβάστηκαν αυτή την επιθυμία. Ανεξάρτητα από τη γνώμη σου γι' αυτόν, γιατί πρέπει να σταματήσουμε να εορτάζουμε την ημέρα αυτήν; Πας είσαι οπαδός των Δυνάμεων του Άξονα;

      Delete
    2. Ο Μεταξάς έκανε πάντα αυτό που του έλεγαν οι Άγγλοι. Μετά τον βππ από την επιρροή της Αγγλίας πήγαμε στην επιρροή των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ τροφοδοτούσαν τον Χίτλερ και προς το τέλος πήγαν εναντίον του και μάζεψαν υπο την επίβλεψη σχεδόν όλες τις χώρες που ειχε πριν η Αγγλία. Μερικές πήρε η Σοβιετικη ένωση όπως επίσης μοιράστηκαν την Γερμανία οι Σοβιετικοι με τις ΗΠΑ.
      Τώρα οι ΗΠΑ συμμαχούν με τους ισλαμιστές.

      Delete
    3. «Ο Μεταξάς έκανε πάντα αυτό που του έλεγαν οι Άγγλοι.»

      Ναι; Τι ακριβώς έκανε για τους Άγγλους;

      Delete
    4. Να μη γιορτάζουμε τη μέρα αυτή,γιατί συμμαχήσαμε με τους ιμπεριαλιστές καπιταλιστές που δεν ήταν ποτέ 'συμμαχοι',αλλά μας έβλεπαν σαν προτεκτοράτο.
      Των δυνάμεων του Άξονος δεν θα μπορούσα να ήμουν οπαδός από τη στιγμή που υπήρχε ο ηλίθιος και επιπόλαιος Μουσολίνι. Άσε που αν συνεργαζόμασταν με τους Γερμανούς πριν τον πόλεμο,δεν θα είχαν παρεισφρύσει η Βουλγαρία και η Αλβανία σ'αυτούς ή ακόμα και να είχαν,θα ήμασταν σε ανώτερη θέση.
      Συμμαχήσαμε με τα συμφέροντα των Άγγλων,που δεν μας βοήθησαν όταν ο Μεταξάς (προς τιμήν του),ζήτησε βοήθεια αεροπλάνων,τα οποία είχαμε πληρώσει και οι βάρβαροι σάξονες δεν μας ξεπλήρωσαν ποτέ.
      Ε/Σ

      Delete
  6. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο πολέμησαν αναμεταξύ των τρεις ιδεολογίες:
    1)Δυτικοφιλελεύθερος αστοκαπιταλισμός
    2)Κομμουνισμός
    3)Εθνικοσοσιαλισμός

    Ο καθείς στηρίζει όποια πλευρά βρίσκεται πλησιέστερα στην ιδεολογία του.
    Η Ελλάς θα έπρεπε να πράξει ότι θα ήτο περισσότερο ωφέλιμο για τα συμφέροντα
    της εκείνη την περίοδο. Η επιλογή που έπραξε δεν θα μάθουμε ποτέ αν ήτο η καλύτερη
    δυνατή διότι η ιστορία δεν γράφεται με 'αν'. Μόνο να διερωτόμαστε δυνάμεθα πλέον.

    Εν πάσει περιπτώσει το πιο σημαντικό είναι τι στάση πρέπει να πάρει η Ελλάς
    και ακόμα πιο σημαντικό, τα σημερινά επίδοξα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα
    ΣΗΜΕΡΑ σε σχέση με τις παγκόσμιες και περιφερειακές εξελίξεις που μας αγγίζουν
    ΑΜΕΣΑ. Και όχι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις περί του Β'Π.Π.
    Εκτός αν είναι σε καθαρά ιστορικά πλαίσια.

    Πλέον δεν υπάρχει ούτε η κομμουνιστική Ρωσσία, ούτε η ναζιστική Γερμανία.
    Είναι πλέον στάχτη, και πάνω από την στάχτη τους πατά ατράνταχτος και ατάραχος
    ο δυτικοφιλελεύθερος παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός. Υπάρχουν επίσης ορισμένες
    αντίρροπες δυνάμεις που αντιτίθενται σε αυτόν. Και αρκετές χώρες ευρισκόμενες στην
    λεγόμενη 'γκρίζα ζώνη'.

    Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν μόνιμες φιλίες αλλά υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα.
    Οι συμμαχίες οφείλουν να είναι στρατηγικής και τακτικής φύσεως. Στρατηγικής με έθνη
    και κρατικές οντότητες με τα οποία μοιραζόμαστε πληθώρα κοινών συμφερόντων και εν
    μέρει κοινή ιδεολογία, και ει δυνατόν άνευ του κινδύνου της εκμεταλλεύσεως αυτής της συμμαχίας
    ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα ακόμα και σε μακροπρόθεσμη βάση.

    Και τακτικές συμμαχίες όπου μοιραζόμαστε μερίδα κοινών συμφερόντων, αλλά όταν λήξουν αυτές οι βραχυπρόθεσμες συμμαχίες, οι πρώην σύμμαχοι θα επιπέσουν ο ένας έναντι του άλλου σαν λύκοι για να αλληλοκατασπαραχθούν. Οπότε θα πρέπει να είμαστε εκ τν προτέρων έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Γιατί οφείλουμε να λάβουμε ως δεδομένο για λόγους ασφαλείας ότι ο εχθρός θα είναι.

    ReplyDelete
  7. Το έθνος αποφασίζει γηα το σύμβολο κάνης μονόστου .ΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΌΣ ΟΡΧΟΣ

    ReplyDelete
  8. κύριε Ιφικρατη δεν νομίζω πως θα βρεις πολλούς Ελληνες να θέλουν να αλλάξουν την Ελληνική σημαία,γιατί να μην βάλουμε στην υπάρχουσα Ελληνική σημαία με τον σταυρό στην μέση στο κέντρο το σύμβολο που έχεις φτιάξει για την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όταν λες "Έλληνες" τι εννοείς; χριστιανούς;; οι χριστιανοί δεν συμπεριλαμβάνονται ως Έλληνες οπότε κανείς δεν χρειάζεται την γνώμη τους. Αν και πιστεύω ότι αν αφυπνιστούν και γυρίσουν στην Ελληνική Θρησκεία κάτι μπορεί να γίνει.

      Delete
    2. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Πολλοί "Έλληνες" λόγω άγνοιας προτιμούν μια ξενόφερτη θρησκεία ή ξενόφερτα ονόματα. Πιστεύεις ότι πρέπει να συμβαδίσουμε με την άγνοιά τους αντί να τους αφυπνίσουμε;;Φυσικά και θα ήταν προτιμότερο να μάθουν όλοι ότι η "Ελληνική" σημαία κάθε τι άλλο παρά Ελληνική είναι. Το μεγαλύτερο μέρος του λαού έχει άγνοια σε πολλά ζητήματα, είτε λόγω εχθρικής προπαγάνδας είτε επειδή δεν το έχουν μελετήσει το ζήτημα.

      Delete
    3. κύριοι όσο και να μην μας αρέσει στην φυλή των Ελλήνων υπάρχουν και χριστιανοί και μάλιστα είναι πολύ περισσότεροι,αν δείτε εγώ πρότεινα ένα νέο σύμβολο που θα ενώσει τους Ελληνες και δεν θα τους χωρίσει,δεν χρειάζονται άλλοι διαχωρισμοί μεταξύ των Ελλήνων,ενότητα και μετωπική επίθεση στον κατοχικό εχθρό

      Delete
    4. Έλληνας για να λέγεσαι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις κιόλας. Χρειάζεται να έχεις και βιολογική αλλά και πνευματική υπόσταση. Όταν σου λείπει κάτι απο τα δύο είσαι είτε ελληνόφων ή φιλέλληνας αλλά όχι Έλληνας. Με την λογική του μη διαχωρισμού που λές είναι σα να υπονοείς ότι ας είμαστε και με τους εθνομηδενιστές, καί με τους ελληνοποιημένους αλλοδαπούς.

      Delete
  9. Κάτω τα χέρια από τη σημαία μας ρε. Είναι αδιαπραγμάτευτο Εθνικό σύμβολο και δε σηκώνει κουβέντα. Θα βρείτε εκατομμύρια Ελλήνων απέναντί σας αν το τολμήσετε έστω να το "αγγίξετε" ως θέμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να φανταστώ δεν διάβασες καν το άρθρο ούτε τον σύνδεσμο που αποδεικνύει τα λεγόμενα του, απλά σχολίασες. Έλληνας σημαίνει ότι είσαι και βιολογικά και πνευματικά. Κάνε έρευνα πρώτα δές τι γράφει το άρθρο και μετά σχολίασε ή κριτίκαρε.

      Delete