Saturday, October 19, 2013

Κοινοβουλευτικά μου όνειρα

Τέρης Χρυσός:
Κάθε φορά που η κοινοβουλευτική ματιά σου έσμιγε με την δική μου,
και εγώ έσφιγγα την κάλπη στην αγκαλιά μου,
Κάθε φορά που έσμιγαν οι ψήφοι μας,
εγώ, εγώ έκανα όνειρα, πουλιά μου ταξειδιάρικα,
Φύγατε νωρίς-νωρίς, η αστική χειμωνιά μην σας βρει,
Και έμεινα μονάχος δίχως ψήφους,
μόνο μου, με βρήκε η φυλακή,
Προσπαθώ, προσπαθώ να σε ξεχάσω, αλλά δεν μπορώ,
κάθε τί μου θυμίζει εσένα κάλπη μου,
εσένα που πήρες τα εθνικοσοσιαλιστικά όνειρά μου, την χαρά μου, την σβαστικά μου,
και έφυγες, και χάθηκες σαν σύννεφο,
έσβυσες σαν ακροδεξιό όνειρο που το πρωί ξεψυχά,
άπλωσα, τους ψήφους μα δεν σ' έφτασα,
και έκλαψα, για πρώτη φορά
τα, ντα, ντα, κοινοβουλευτικά μου όνειρα

Άρης Σπίνος:
Τελικά θα παραιτηθούν οι βουλευτές σας;

Νίκος Μιχαλολιάκος:
Κύριε Σπίνο δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ξεκάθαρες κουβέντες. Μόνο ο Λαός που μας έδωσε αυτό το αξίωμα μπορεί να μας το αφαιρέσει. Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή. Η προηγούμενη ήταν με την ΕΔΑ στην δεκαετία του 50. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει και στις επόμενες εκλογές ό,τι και να κάνουν.

29 comments:

  1. ΙΦΙΚΡΑΤΗ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΕΒΕΙΑ Η ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ... ΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι μόνον θα σατυρίζω, αλλά θα εξευτελίζω κάθε στάση υποταγής στο κατοχικό καθεστώς από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

      Το σχόλιο σου αποσιωπά το περιεχόμενο των προηγουμένων άρθρων μου τα οποία υπογραμμίζουν την εγκληματική στάση της ηγεσίας της ΧΑ απέναντι στο καθεστώς.

      Αντί να το απονομιμοποιεί στα μάτια του Λαού, το νομιμοποιεί έτι περαιτέρω. Και αντί να κατανοήσεις ότι η στάση τους δημιουργεί τεράστια εμπόδια στην ανατροπή του καθεστώτος, εκφράζεις μία συναισθηματική αλληλεγγύη ανθρωπιάς προς τους φυλακισμένους.

      Το πόσο κακό κάνει η δουλική στάση τους στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα δεν σε απασχολεί προφανώς.

      Και στην φυλακή δεν είναι για τις ιδέες τους. Τις ιδέες τους τίς έχουν αποκηρύξει εδώ και καιρό. Μαζί και την Επανάσταση.

      Ναι πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε εύκολα το καθεστώς, αν δεν έχουμε Παπαρήγες, Τσίπρες, Μιχαλολιάκους, Καμμένους, που από το πρωί μέχρι το βράδυ υποτάσσονται δουλικώς στην κατοχική νομιμότητα.

      Όποιος ενισχύει την κατοχική νομιμότητα είναι εχθρός και δεν αξίζει καμμία συμπαράσταση.

      Κατεδίκασα ως πολιτικός την παράνομη, αντισυνταγματική, και ανήθικη φυλάκισή τους. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσω ασχολίαστη την γλοιώδη κυνοβουλευτική συμπεριφορά τους.

      Το σχόλιό σου δεν προσφέρει τίποτε θετικό στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Αντιθέτως δείχνει ασέβεια για τους δικούς μου αγώνες, και σεβασμό στον κυνοβουλευτισμό.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Μα ερώτηση προς τον Ιφικράτη, με όλο τον σεβασμό.
      Ιφικράτη αν θυμάμαι καλά, κάποτε ειχες θέσει κι εσύ υποψηφιότητα στις κυνοβουλευτικές εκλογές.
      Μπορείς, σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το λόγο?

      Delete
    3. Ευχαριστώ για το ερώτημα.

      Πρώτον, δεν επιτρέπεται να εξομοιώνεται η μοναδική κάθοδός μου ως υποψηφίου στις κατοχικές εκλογές με την στάση ενός κόμματος που αποδέχεται ως μοναδικό δρόμο πολιτικής δραστηριότητος τις κατοχικές εκλογές.

      Δεύτερον, παρ' ότι ήμουν υποψήφιος, δεν κατέβασα το βίντεο που μιλά για ένοπλο ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, ούτε ανακάλεσα, ούτε αποκήρυξα τις ιδέες μου. Και όταν μου ζήτησαν από το κόμμα να αλλάξω στάση αρνήθηκα. Αν είχα αποκηρύξει τις επαναστατικές ιδέες τώρα ίσως να ήμουν βουλευτής.

      Τρίτον, αν κάποιος υποψήφιος ή ένα κόμμα εισέλθει στην βουλή και όντως θέλει να ανατρέψει το καθεστώς, δεν συμπεριφέρεται όπως η ΧΑ που χαρακτήριζε συλλήβδην ως τρομοκράτες τους αριστερούς και τους αναρχικούς που στρέφονται κατά του καθεστώτος, έστω και αν το πράττουν από ταξική σκοπιά. Ο Nigel Farage βρετανός φιλελεύθερος ευρωβουλευτής, ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με επαναστατικές ιδέες, δηλώνει ευθαρσώς μέσα στο ευρωκοινοβούλιο ότι ο μοναδικός του σκοπός που συμμετέχει στις ευρωεκλογές είναι για να διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χωρίς ύβρεις, χωρίς τραμπουκισμούς, με αρκετό χιούμορ, το λέει με ωραίο τρόπο.

      Επομένως δεν υπάρχει δίλημμα εκλογές ή ένοπλος αγώνας. Υπάρχει δίλημμα ανατροπή ή υποταγή.

      Όταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ δηλώνει ξανά και ξανά ότι έχει εμπιστοσύνη στην "Ελληνική" δικαιοσύνη, ο δε βουλευτής Μπούκουρας ότι η "Αντιτρομοκρατική κάνει καλά την δουλειά της", όταν ο βουλευτής Ματθαιόπουλος αποκηρύσσει την Επανάσταση, τότε δεν έχεις καταλάβει κάτι απλό:

      Μπορείς να μιλάς με μειλίχιο ύφος και να δηλώνεις ότι αποκηρύττεις την κατοχική νομιμότητα. Εδώ η ΧΑ παριστάνει τους σκληρούς αγωνιστές και μπροστά στον ανακριτή δηλώνει πίστη στην κατοχική νομιμότητα και στις εκλογικές διαδικασίες.

      Ο Λένιν το είχε χαρακτηρίσει κοινοβουλευτικό κρετινισμό. Οι βουλευτές της ΧΑ πριν συλληφθούν θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες χωρίς όμως να αναγνωρίσουν την κατοχική νομιμότητα, και αν ξεσηκωθεί ο Λαός θα τον συνδράμουν στην ανατροπή με κάθε μέσον. Και τώρα που συνελήφθησαν θα έπρεπε να δηλώσουν ότι δεν αναγνωρίζουν ούτε την κατοχική κυβέρνηση, ουτε την κατοχική δικαιοσύνη.

      Η διαφορά μας λοιπόν είναι στο πώς χρησιμοποιείς το κυνοβούλιο. Το χρησιμοποιεις ξέροντας ότι ανά πάσα στιγμή θα το εγκαταλείψεις και θα κατέβεις στους δρόμους για επανάσταση με τον Λαό, ή το χρησιμοποιείς εξαπατώντας τους οπαδούς σου, πότε κλείνοντας το μάτι στην ΝΔ για συνεργασία κατά του Σύριζα, και πότε κλείνοντας το μάτι στα στελέχη σου υπονοώντας ότι θα κάνεις πραξικόπημα εκ των έσω, για να παραστήσεις τον αντισυστημικό.

      Delete
    4. Με την απάντηση που δίνεις και τον δικό σου συλλογισμό κάποιος εθνικιστής θα μπορούσε να σου αντί τείνει οτι εσύ ήσουν αυτός που έπαιρνε συνεντεύξεις από συνεργάτες του Εχθρού όπως Τσιπρα και Κρανηδιώτη και όχι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ή άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής. ...

      Delete
    5. Ειλικρινώς αδυνατώ να κατανοήσω τί σχέση έχουν οι συνεντεύξεις με πολιτικούς του συστήματος, με τα επιχειρήματα που εκφράζω. Τα άρθρα μου δημοσιεύονται στην χριστιανική εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα χωρίς να έχω κάποια σχέση με τον χριστιανισμό.

      Τέλος πάντων. Ας συνεχίσουν αμέριμνοι τον κυνοβουλευτικό τους αγώνα.

      Μόνον να μην βρεθούν εμπρός στους επαναστάτες όταν θα κάνουν την τελική έφοδο. Και μην διανοηθούν να τους αποκαλέσουν τρομοκράτες, διότι τότε θα συγκρουστούμε μετωπικώς με όσους δηλώνουν υποταγή στην κατοχική νομιμότητα.

      Ιφικράτης

      Delete
    6. Και βέβαια έχουν σχέση! Δεν μπορεί από την μία να είμαστε αδεκαστοι επαναστάτες και από την άλλη να παίρνουμε συνεντεύξεις από αυτούς που θέλουμε να τιμωρήσουμε! Κάπου υπάρχει τεράστια αντίφαση, δεν νομίζεις? Πάντως θα χαρούμε να δούμε τους περίφημους επαναστάτες να κάνουν την τελική έφοδο και θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια. ..

      Delete
  2. Παραβλέπεις ίσως οτι η Χρυσή Αυγή έχει επιτελέσει μεγάλο έργο σε ιδεολογικό επίπεδο και κυρίως οτι έχει αφυπνίσει μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού για πρώτη φορα στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Αν η στάση τους ήταν δουλική τότε σήμερα δεν θα βρίσκονταν στις φυλακές ούτε θα υπόκειντο συνεχείς διώξεις.Τις ιδέες τους δεν τις πρόδωσαν ποτέ αν και είχαν πολλές ευκαιρίες να το κάνουν.Με την λογική που αναλύεις το σχόλιό μου συμπεραίνω οτι δεν θα έπρεπε ποτέ να κατέβει σε εκλογές. Όμως σε αυτην την περίπτωση δεν θα είχε την δυνατότητα προβολής των θέσεών της που σε αυτή την φάση είναι πιο σημαντικές από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Ο πόλεμος τώρα άρχισε και η τακτική που ακολουθεί ο εμπλεκόμενος μεταβάλλεται αναλόγως των συνθηκών. Κι' άλλοι ηγέτες φυλακίστηκαν και αργότερα έγιναν αρχηγοί κρατών και απελευθέρωσαν τις χώρες τους.Άρα ας μην βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα για την έκβασή του γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας.Μιλώ πάντα απο καρδιάς και καλοπροαίρετα....

    ReplyDelete
  3. Ιφι τα σπας! Δεν υπάρχεις!

    ReplyDelete
  4. ''Με την απάντηση που δίνεις και τον δικό σου συλλογισμό κάποιος εθνικιστής θα μπορούσε να σου αντί τείνει οτι εσύ ήσουν αυτός που έπαιρνε συνεντεύξεις από συνεργάτες του Εχθρού όπως Τσιπρα και Κρανηδιώτη και όχι ο Νίκος Μιχαλολιάκος ή άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής. ... '

    Άλμα λογικής. Ο Ιφικράτης πήρε συνέντευξη ως δημοσιογράφος από ορισμένες πολιτικές(και όχι μόνο) προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Τσίπρα και Κρανιδιώτη. Δεν δήλωσε ποτέ ιδεολογικός τους συνοδοιπόρος και πως θα μπορούσε να δηλώσει άλλωστε ιδεολογικός συνοδοιπόρος προσωπικοτήτων με ριζικά διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις(με κυριότερη σύγκλιση τους, την υποταγή στους ελληνόφωνους γκαουλάϊτερ που καταδυναστεύουν το ελληνικό έθνος).

    Ούτε δήλωσε ποτέ ο Ιφικράτης υπέρ της κατοχικής νομιμότητας του μηχανισμού προσαρτήσεως εδαφών που ονομάζεται ευρώ και ευρωπαϊκή ένωση, ούτε υπέρ της κατοχικής νομιμότητας του ναζωραϊσμού, του εξολοθρευτού της Πατρώας Θρησκείας των ενδόξων μας προγόνων που μεγαλούργησαν και διέδωσαν το φως του ελληνισμού σε όλη την ανθρωπότητα και έκαναν μέχρι τα πέρατα της γης γνωστό το όνομα του Έλληνος. Αντιθέτως ο κύριος Μιχαλολιάκος βιάστηκε να αρχίσει τις επικύψεις και τα χειροφιλήματα των ελληνόφωνων ναζωραίων καταστροφέων του ελληνικού πολιτισμού. Και να επιχειρηματολογεί υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ. Φαιδρόν, αισχρόν, προδοτικόν.

    Επίσης το βίντεο του Ιφικράτους για το οποίο ο ίδιος ΔΙΩΚΕΤΑΙ από τους ελληνόφωνους γκαουλάϊτερ στο οποίο ομιλεί περί ενόπλου επαναστατικού αγώνος βρίσκεται ακόμη στο yt και ο ίδιος δεν αποκήρυξε ποτέ τις ιδέες του αυτές.

    Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή είναι που επί του παρόντος και επί του πρακτέου αγωνίζεται υπέρ αμφοτέρων αυτών των εχθρών του Ελληνισμού(ευρώ-ναζωραϊσμός) και οι βο()λευτές της αγορεύουν από τον ίδιο άμβωνα από κοινού με τον κύριο Τσίπρα και Κρανιδιώτη. Όχι ο Ιφικράτης. Η Χρυσή Αυγή. Ο 'Καιάδας'(Naer Mataron). Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος(Pogrom,Άουσβιτς,Μία βόλτα στην Βουλή). Ο Κασιδιάρης(δερματοστιξία σβάστικα μετά αρχαιοελληνικής περικεφαλαίας). Ο Ηλιόπουλος(δερματοστιξία sieg heil που την έκανε όπως δήλωσε ο ίδιος επειδή του 'αρεσε η γραμματοσειρά' και 'δεν ήξερε' τις καταβολές του ρητού). Και όλοι οι υπόλοιποι.

    Λοιπόν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν το δικαίωμα να κρίνουν ΑΥΣΤΗΡΑ κάθε κίνηση του Ιφικράτους και του
    κάθε ΕΛΛΗΝΑ πολιτικού ανδρός. Οι Ελληνόφωνοι Ναζωραίοι υποστηρικτές της χρυσής αυγής να κοιτάξουν τα χάλια του τσίρκου τους(Γιατί τσίρκο με πολύχρωμους κλόουν είναι αυτό το μόρφωμα και σίγουρα όχι 'εθνικιστική' οργάνωση).
    Και να αφήσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ να διεξάγουν τον αγώνα τους ενάντια στο κατοχικό καθεστώς.




    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελικά το πρόβλημα είναι θρησκειολογικό? Τέλος πάντων, περιμένουμε με ανυπομονησία τον "αγώνα" των Ελλήνων εναντίον του κατοχικού καθεστώτος και ελπίζουμε να μην μείνει στα λόγια. ...

      Delete
    2. 10:11 όταν λες ότι είσαι Έλληνας εσύ τι εννοείς; Δεν βάζεις την θρησκεία μέσα; Το ομόθρησκον συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ορισμό του Έλληνα σύμφωνα με τον Ηρόδοτο.

      Delete
    3. Εύγε 9:22 , και λίγα λες. Τα ορφανά του μιχαλολέρα ας πάνε κάπου αλλού να κλαφτούν και να αμολήσουν την πνευματίκη τους διάρροια.

      Delete
    4. 3:36 Στις εκλογές που σύντομα θα γίνουν, θα δούμε ποιός θα κλάψει και ποιός θα γελάσει καλύτερα.Η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ, σε πείσμα των Εβραιόδουλων εντολοδόχων και σχολιαστών.

      Delete
    5. Eβραιόδουλοι είναι όσοι φιλάνε χέρια των ελληνόφωνων ραββίνων ακολούθων του αρχιραββίνου
      Τζεσουά και πιστεύουν σε ιερά εβραϊκά κείμενα και σε μία εβραϊκή κοσμοθεώρηση και θεολογία.
      ΕΛΛΗΝΕΣ είναι όσοι πιστεύουν στους Πατρώους Θεούς και Μητέρες Θεαινές και μάχονται για την
      επαναφορά και τελική επικράτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ θρησκείας και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πνεύματος
      ως οδηγοί του ελληνικού έθνους προκειμένου να το οδηγήσουν εκ νέου σε ένδοξα μονοπάτια.

      Delete
    6. 1:06 Με την δική σου θεώρηση, οι επαναστάτες του 1821 (Κολοκοτρώνης κ.α.) ήταν εβραιόδουλοι... Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί....

      Delete
    7. 3:56 καταρχάς εσύ έχεις μπερδευτεί. Μπορεί να ήταν κάποιοι επαναστάτες του 21 κατ'όνομα μόνο χριστιανοί, αλλά δεν είχαν το χριστιανικό πνεύμα. Αυτό αποδεικνύεται στα ονόματα που έδιναν στα πλοία και στα παιδιά τους. Εγκατέλειπαν τα χριστιανικά ονόματα και έδιναν Αρχαία Ελληνικά, και επίσης μιλούσαν για τους Αρχαίους Έλληνες αντί για τους Βυζαντινούς. Μην ξεχνάς ότι ο τότε Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως τους είχε αφορίσει όλους... Οπότε πως ήταν εβραιόδουλοι; Ο Κολοκοτρώνης μάλιστα είχε πει ότι οι χριστιανοί παπάδες έκαναν ότι τους λέει ο σουλτάνος. Η τότε επίσημη ορθόδοξη εκκλησία, από το 1453 υποστήριζε τους Τούρκους και θεωρούσε την Οθωμανική αυτοκρατορία συνέχεια του βυζαντίου. Ο χριστιανισμός επίσης λέει όποιος σε χτυπήσει στο ένα μάγουλο δώστου και το άλλο. Βλέπεις οι επαναστάτες του 21 να το έκαναν αυτό;;;Αν το έκαναν αυτό θα ήταν προδότες και δεν θα ήταν ότι ήταν, μόνο αυτή η γενναία τους δράση αντιπροσωπεύει το ηρωικό πνεύμα της Ελληνικής θρησκείας. Κανένα από τα διδάγματα του χριστιανισμού δεν ακολουθούσαν οι αγωνιστές του 21

      Δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είσαι, αλλά όταν βλέπω Έλληνες της Πατρώας Θρησκείας να αναπαράγουν χριστιανικά ψεύδη τρελαίνομαι. Επίσης ιστορικός μύθος και χριστιανική παραχάραξη είναι και η διακήρυξη της επανάστασης στο μοναστήρι της Αγίας Λαύρας. Στην πραγματικότητα άρχισε στις 22 Φεβρουαρίου 1821 από τον Υψηλάντη.

      Delete
    8. Και μάλιστα να ξέρεις ότι εκείνη την εποχή, η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία είχε απαγορέψει τα αρχαία ελληνικά ονόματα ως "παγανιστικά". Οι αγωνιστές του 21 όμως δεν μασούσαν και έδιναν αρχαία ονόματα και ανέφεραν ως παράδειγμα αγωνιστών τους Άρχαίους Έλληνες και τις Πλαταιές.

      Delete
    9. Σύγκρινε τους αγωνιστές του 21 που δεν αναγνώριζαν την συνέχεια Αρχαίας Ελλάδος-Βυζαντίου με τους νεοβυζαντινούς του ΛΑΟΣ που θέλουν να νεκραναστήσουν το Βυζάντιο, τον Μιχαλολιάκο που αποκαλεί την Βυζαντινή αυτοκρατορία "Ελληνική αυτοκρατορία" και τον Κασιδιάρη που θεωρεί πρωτεύουσα της Ελλάδος την Κωνσταντινούπολη, και που στις συγκεντρώσεις της ΧΑ έχουν κιτρινόμαυρες σημαίες με τον δικέφαλο αετό (όχι της ΑΕΚ). Μεγάλη διαφορά ε;

      Delete
    10. Η Σημαία της επανάστασης τι σύμβολο είχε? Ο Παπαφλέσας και ο Αθανάσιος Διάκος δεν ήταν αγωνιστές? Τα εδάφη του πρώην Βυζαντίου δεν είναι Ελληνικά? Ωραία Εθνική σκέψη έχετε! Αρκετά ύποπτη... Όσο για τον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο όπως και όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν πολλάκις καταγγείλει τον διεθνη Σιωνισμό. Τον Ιφικράτη δεν τον έχουμε ακούσει να κάνει το ίδιο... Γιατί άραγε?...

      Delete
  5. Διότι ο Ιφικράτης είναι απασχολημένος με το να τον πολεμά επί του πρακτέου και όχι με το να αμολά 'εθνικοσοσιαλιστικές' ΚΛΑΝΙΕΣ και μετά όταν ερωτάται να λέει 'ρε παιδιά, δεν ήξερα, δεν γνώριζα, αχ
    καλέ δεν είμαι φασίστας ή ναζί, το περιοδικό αυτό της Χρυσής Αυγής με εξώφυλλο τον Χίτλερ είναι πλαστό,
    αυτό το άρθρο δεν το έγραψα εγώ(Μιχαλολιάκος) η γιαγιά μου αγόραζε ριζοσπάστη για τον παππού μου ( ο πολύς 'Γερμενής' βλέπε Καιάδας-Naer Mataron) , 'δεν ήξερα τι σημαίνει sieg heil, απλά μου άρεσε η γραμματοσειρά και για αυτό χτύπησα το tattoo' (Ηλιόπουλος). Άντε μαζευτείτε ρε όργια που θα μιλήσετε και για τον Ιφικράτη!

    Αλλά για να μην μείνεις παραπονεμένος ναζωραίε ανθέλληνα
    ιδού η καθ'ολα τεκμηριωμένη άποψη του Ιφικράτους περί του
    διεθνούς σιωνισμού(η απάντηση στην ερώτηση που του είχε τεθεί):

    14. Ποια είναι η θέση σου για τον Διεθνή Σιωνισμό ; Παρατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια ότι τόσο η λεγόμενη άκρα δεξιά όσο και η άκρα αριστερά πολλές φορές - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - αποφεύγει να συγκρουστεί κατά μέτωπο με την σιωνιστική εξωτερική πολιτική και τα ντόπια φερέφωνα της. Θεωρείς τυχαία αυτή την κατάσταση ;


    'Ο Σιωνισμός είναι το εθνικιστικό κίνημα των εβραίων. Η δική μου σύγκρουση ξεκινά με πολύ βαθύτερες ρίζες. Έχουμε ανοικτή ιδεολογική και πολιτισμική σύγκρουση με τον ιουδαιοχριστιανισμό, ο οποίος καταδυναστεύει τον Λαό μας. Η ψυχή πολλών Ελλήνων είναι αιχμάλωτη σε έναν εβραίο ραβίνο από την Ναζαρέτ. Τα ελληνικά ζευγάρια όταν παντρεύονται, δέχονται ευχές από τον χριστιανό παπά να ευτυχήσουν όπως ο Αβραάμ και η Σάρα ...

    Η πολιτιστική και θρησκευτική κατοχή της χώρας μας από αλλότρια - ιουδαϊκά ήθη και έθιμα έχει προξενήσει μεγάλη ζημία στην ιστορία του Έθνους μας. Ο Σιωνισμός, δια του πολέμου κατάφερε να παλινορθώσει το εβραϊκό κράτος. Από καθαρά πολιτικής απόψεως ως Έλληνα αυτό δεν με αγγίζει. Αν ήμουν Παλαιστίνιος, αλλάζει το θέμα. Το πρόβλημα με τον διεθνή σιωνισμό είναι ότι ελέγχει ένα σημαντικό κομμάτι του τραπεζικού καρτέλ της Δύσεως, κάτι που μεταφράζεται άμεσα σε πολιτική και στρατιωτική ισχύ.

    Θεωρώ ότι τα Δυτικά έθνη, έχοντας χάσει τον εθνισμό τους, δεν στέκονται γερά στα πόδια τους. Με αποτέλεσμα σε μία άμορφη μάζα να επικρατεί μία μειονότητα καλώς οργανωμένη, πειθαρχημένη και με στέρεη πολιτιστική ταυτότητα. Δεν μου αρέσει η συνωμοσιολαγνεία περί Σιωνισμού. Μου αρέσει να αναλύω τέτοιου είδους φαινόμενα με όρους κοινωνικού δαρβινισμού. Υπάρχει ανταγωνισμός εθνοτήτων. Διεξάγονται μη - στρατιωτικοί πόλεμοι μεταξύ εθνοτήτων. Κερδίζει ο πιο επιθετικός, ο πιο εκπαιδευμένος, ο πιο ραδιούργος.

    Η συμβουλή μου στον Ελληνικό Λαό, είναι να μελετά τις μεθόδους του διεθνούς Σιωνισμού και να μαθαίνει από τον εχθρό, όπως δίδασκε και ο μέγας Θουκυδίδης. Αντιθέτως η συνωμοσιολαγνεία δεν αναπτύσσει τις αναλυτικές και συνθετικές ικανότητες που χρειαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στην αντιμετώπιση των εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών του Ελληνικού Έθνους.



    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ο Σιωνισμός, δια του πολέμου κατάφερε να παλινορθώσει το εβραϊκό κράτος. Από καθαρά πολιτικής απόψεως ως Έλληνα αυτό δεν με αγγίζει. Αν ήμουν Παλαιστίνιος, αλλάζει το θέμα." Δεν τον αγγιζει λοιπόν η Σιωνιστική κατοχή της Ελλάδος και του λαού της που υφίσταται συστηματική εθνοκάθαρση.Συγχαρητήρια για τις πατριωτικές σας θέσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Να πάτε να κάνετε παρέα με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Ίδια απάντηση θα έδιναν κι' αυτοί.

      Delete
  6. O Iφικράτης είναι περισσότερο αντισιωνιστής από κάθε άλλον τάχα μου 'εθνικιστή' ελληνόφωνο πολιτικάντη
    διότι πολεμά την ιουδαϊκή χολέρα του ναζωραϊσμού που διέβρωσε το ελληνικό έθνος και η ιδεολογία και βιο-κοσμοθεώρηση του οποίου αποτελεί την αιτία για την συνεχιζόμενη καταστροφή του ελληνισμού και δεν
    φιλά χέρια εβραιόδουλων ραββίνων του θετού γιου του κερατά μαραγκού Τζεσουά, ούτε εισηγείται την δίωξη όσων
    χλευάζουν το ναζωραϊκό έκτρωμα που έχει εισβάλλει στις καρδιές των Ελλήνων(υπόθεση με γέροντα 'Παστίτσιο'
    και επερώτηση-κατηγορία του Παππά στο Κυνοβούλιο).

    Και ο Ιφικράτης εν μέσω συνεχιζόμενης και επί του παρόντος υπαρκτής διώξεως του για τις επαναστικές τους απόψεις ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση(βλέπε βίντεο περί διεξαγωγής ένοπλου επαναστικού αγώνος) δεν έκανε πίσω ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ εν μέσω όλων των δημοσιοκάφρων στην τηλεόραση όποτε ερωτήθηκε(επί της ουσίας 'ανακρίθηκε') από τους τηλε-εισαγγελείς της κατοχικής κυβερνήσεως. Αντιθέτως οι χρυσαυγήτες, κάνουν την μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη και χωρίς να έχουν στην πλάτη τους ήδη ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ. Τύφλα να έχει το τσίρκο μεντράνο!

    Όσο για τα φληναφήματα περί Βυζαντίου, σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών
    ιδού από τις θέσεις του Ιφικράτους υπό την σκέπη της 'Πολιτικής Φιλοσοφίας' του:

    '10. Σκλαβωμένες Πατρίδες
    Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε.Υποστηρίζω τους ΕθνικοΑπελευθερωτικούς Αγώνες.
    Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Ιωνία η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να αδιαφορεί για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορεί για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού.
    Η Επανάσταση της Εθνεγερσίας συνεχίζεται. Το όραμα για ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος, δεν ολοκληρώθηκε το 1821, ούτε εδαφικώς, ούτε πολιτιστικώς, ούτε δημογραφικώς. Καταδικάζω ως επαίσχυντη την διζωνική λύση στην Κύπρο διότι αποτελεί νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής. '

    ReplyDelete
  7. 'Δεν τον αγγιζει λοιπόν η Σιωνιστική κατοχή της Ελλάδος και του λαού της που υφίσταται συστηματική εθνοκάθαρση.Συγχαρητήρια για τις πατριωτικές σας θέσεις. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο μαζί σας. Να πάτε να κάνετε παρέα με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Ίδια απάντηση θα έδιναν κι' αυτοί. '

    Αυτό το εδάφιο απαντά στον προβληματισμό σου:
    'Το πρόβλημα με τον διεθνή σιωνισμό είναι ότι ελέγχει ένα σημαντικό
    κομμάτι του τραπεζικού καρτέλ της Δύσεως, κάτι που μεταφράζεται
    άμεσα σε πολιτική και στρατιωτική ισχύ'

    Η οποία ισχύς εννοείται δεν είναι υπέρ των ελληνικών
    συμφερόντων αλλά υπέρ των ισραηλινών.

    'Υπάρχει ανταγωνισμός εθνοτήτων. Διεξάγονται μη - στρατιωτικοί πόλεμοι
    μεταξύ εθνοτήτων. Κερδίζει ο πιο επιθετικός, ο πιο εκπαιδευμένος, ο πιο ραδιούργος.'

    Παρομοίως. Οπότε έναντι του κλαψουρίσματος και της συνομοσιωλαγνείας
    η ΙΕΡΑΚΣ προτάσσει την ορθολογιστική ανάλυση των διεθνών τεκταινομένων
    και την παραγωγή στρατηγικής σκέψεως προς το συμφέρον του Ελληνισμού.

    Aν βέβαια και μετά από αυτήν την διευκρίνηση
    αυτό είναι που κατάλαβες από το κείμενο του Ιφικράτους:
    'Δεν τον αγγιζει λοιπόν η Σιωνιστική κατοχή της Ελλάδος
    και του λαού της που υφίσταται συστηματική εθνοκάθαρση.'

    τότε όντως είναι καλύτερα να μην ασχοληθείς άλλο μαζί μας
    γιατί είσαι είτε νοητικά καθηστερημένος, είτε κακοπροαίρετος.
    Τίποτε από αυτά τα δύο δεν είναι τιμητικό για το άτομο σου με την ευκαιρία.
    Ούτε τίποτε από αυτά τα δύο αποτελεί έναν τιμητικό ή επιθυμητό ορισμό για
    έναν Έλληνα ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί στις τάξεις του ΙΕΡΑΚΣ.

    Οπότε εν τοιαύτη περιπτώσει, ύπαγε και εσύ να γλείψεις από τα κυνοβουλευτικά έδρανα
    την κατοχική κυβέρνηση και να την ικετέψεις από κοινού με τους χρυσαυγήτες
    βο(υ)λευτές να απαντάει στις 'επαναστατικές' επερωτήσεις της ενόσω ο Δένδιας
    σας φτύνει κατάμουτρα για να 'πολεμήσεις' τον Σιωνισμό.







    ReplyDelete
    Replies
    1. Σου επιστρέφω εξίσου τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και φυσικά δεν πρόκειται να παρακολουθήσω τον θεατρικό πόλεμο του Ιφηκράτη που διεξάγεται στα τηλεοπτικά στούντιο και έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του καθεστώτος οι στρατιές του οποίου δεν ξέρουν που να κρυφτούν.Έχω ν' ασχοληθω με σοβαρότερα πράγματα....

      Delete
  8. ' Έχω ν' ασχοληθω με σοβαρότερα πράγματα....'

    Παρακολούθηση 'επαναστικών' επερωτήσεων της χρυσής αυγής
    από τον διαδικτυακό της ιστότοπο(τόσα φράγκα τσέπωσαν από
    την Βουλή αλλά έναν δικό τους έστω διαδικτυακό σταθμό δεν φιλοτιμήθηκαν
    να στήσουν). Τον Δένδια με ύφος χιλίων καρδιναλίων να απαξιεί να απαντήσει
    και τους βο(υ)λευτές της χρυσής αυγής να τον ικετεύουν να απαντήσεις εις τας 'νόμιμας επερωτήσεις των'. Τον Γερμενή (Καιάδας-Naer Mataron) να σκίζεται να αποδείξει το κομμουνιστικό παρελθόν της οικογενείας του, το πόσο φανατικός αναγνώστης του Ριζοσπάστη ήταν ο παππούς του και να αποδείξει πόσο ακίνδυνος για το σύστημα είναι ο ίδιος
    και πόσο 'καλό παιδί ΄. Τον Ματθαιόπουλο ως skinhead παίζοντας 'Ροκ για την Πατρίδα'
    να απειλεί για σφαγές ρώσων και αλβανών, κάψιμο της βουλής και τα συναφή και να ξεφυσάει
    σαν να μην τον χωράει ο τόπος με τις επαναστικές απόψεις του Ιφικράτους σε εκπομπή στην τηλεόραση
    όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι. ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.
    Και ξέχασα το περιβόητο τατουάζ SIEG HEIL του Ηλιόπουλου. ΄Δεν ήξερε' τι σημαίνει, το έκανε
    γιατί του άρεσε η γραμματοσειρά. 'Πλαστογράφηση' υπογραφής του Μιχαλολιάκου σε άρθρο που κατέληγε
    ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΤΛΕΡ στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής. Και σε άλλο με εξώφυλλο τον Χίτλερ.

    Τον Κασιδιάρη να ρίχνει 'επαναστικές'ροχάλες και κλωτσιές στους δημοσιογράφους
    και λοιπά στελέχη της χρυσής αυγής να φέρονται σαν τραμπούκοι της νύχτας και να
    σφίγγονται μπροστά στις κάμερες λες και πάνε για χέσιμο. Αλλά όταν ερωτώνται για τις
    ιδεολογικές τους καταβολές να τρέμουν και να ιδρώνουν και να γίνονται αίφνης από φανατικοί
    'εθνικοσοσιαλιστές' βασιλικότεροι του βασιλέως στην αποκήρυξη των ιδεωδών τους και ακόμα χειρότερα, σε παιδιάστικα ψεύδη σε σχέση με το παρελθόν τους και κωλοτούμπες που θα ζήλευε στις δόξες του ακόμα και ο Καρατζαφέρης. Μαγκιά-κλανιά και εξάτμιση.

    Όντως, ομιλούμε περί πολύ σοβαρών καταστάσεων.

    Εντάξει μεγάλε, πραγματικά σοβαρά τώρα ασχολήσου με το ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ και άσε τον Ιφικράτη στην ησυχία του. Και έχει ο καιρός γυρίσματα... και έχε υπόψιν ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια αυτά που λες για τον Ιφικράτη τα έλεγαν για την χρυσή αυγή. Ότι ήταν μία καμμένη υπόθεση κτλ. αλλά 'αίφνης' εν τέλει εισήλθε στην βουλή.

    Με τις κωλοτούμπες του Μιχαλολιάκου όμως και την διαφαινόμενη πολιτική δειλία της χρυσής αυγής, και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι Έλληνες την ψηφίσαν όχι για να γλείφει το κυνοβουλευτικό σύστημα αλλά για να αντισταθεί σε αυτό, το κενό το οποίο θα αφήσει, θα το καλύψουν αναγκαστικά άλλοι Έλληνες πατριώτες.

    Ωρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Α.. ώστε γι' αυτό λασπολογείς την Χρυσή Αυγή, για τα ψηφαλάκια.... Σαμαράς Νο2 λοιπόν... Όση επιτυχία είχε αυτός άλλη τόση θα έχεις κι' εσύ... Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!

      Delete
  9. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ , ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ;;;ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ "ΝΟΜΙΜΟ ΠΩΛΗΤΙΚΟ ΚΩΜΑ" ΣΟΥ.
    ΨΗΦΟΥΣ ΔΕ ΘΕΣ;

    ReplyDelete
  10. ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΛΑΜΥΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΑΤΕ ΣΕ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ" ΜΑΖΩΞΕΙΣ....

    ReplyDelete