Sunday, October 6, 2013

Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. θεωρεί τον Ελληνισμό ως ενιαίο, μοναδικό, και αδιαίρετο σύστημα αξιών


Ο μισελληνισμός είναι μία διαχρονική κοινωνική αρρώστια που μεταλλάσσεται από το θρησκευτικό πεδίο στο φυλετικό, από το ιστορικό στο οικονομικό, από το πολιτισμικό στο εθνικό, από το στρατιωτικό στο πολιτικό πεδίο.  
Το εγκληματικό λάθος που κάνουν αρκετοί Έλληνες όταν χάνουν την μάχη σε ένα πεδίο είναι να επικεντρώνουν την αντίστασή τους στα υπόλοιπα πεδία, και να θεωρούν ότι αυτό που χάθηκε δεν πρέπει να ανακτηθεί «προκειμένου να μην διχαστούμε».
Αποτέλεσμα, ο Ελληνισμός ακρωτηριάζεται σταδιακώς επειδή ο Έλλην στο θρήσκευμα που κατήντησε χριστιανός, αδιαφορεί για το θρησκευτικό πεδίο πολέμου. Ύστερα όμως ο εχθρός ξεκινά την επίθεση στο φυλετικό πεδίο πολέμου εναντίον του Ελληνισμού.
Όσοι δεν διαθέτουν εθνική και ιστορική συνείδηση αφού θεωρούν χαμένη την μάχη στο θρησκευτικό πεδίο, εκτοξεύουν την ανοησία «ας μην διχαστούμε τώρα σε χριστιανούς και πολυθεϊστές, έχουμε άλλες προτεραιότητες να αντιμετωπίσουμε».
Μετά όταν χάσουν την μάχη και στο φυλετικό πεδίο, λένε, «ας μην είμαστε ρατσιστές, και οι μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας είναι Έλληνες».
Όταν χάσουν την μάχη και στο οικονομικό πεδίο, λένε, «δεν έχει σημασία τί νόμισμα έχουμε, ευρώ ή δραχμή είναι αδιάφορο, αυτό που μετρά είναι η παραγωγή».
Κάθε φορά ανακαλύπτουν και μία ανόητη δικαιολογία για να συγκαλύψουν την ηττοπάθεια και τον ραγιαδισμό τους.
Όταν χάσουν την μάχη και στο πολιτισμικό πεδίο, λένε, «να σεβόμαστε τον πολιτισμό των ξένων, ας μην είμαστε φασίστες και ξενοφοβικοί». Το αν οι ξένοι σέβονται τον πολιτισμό των Ελλήνων, και  ιδίως οι λαθροέποικοι, είναι κάτι που δεν τους απασχολεί.
Όταν έρθει η ώρα να χάσουν την μάχη και στο γλωσσικό πεδίο, λένε, «η αρχαία Ελληνική γλώσσα, είναι νεκρή γλώσσα».
Όταν χάσουν την μάχη και στο στρατιωτικό πεδίο, λένε, «δεν είμαστε σωβινιστές, όσοι μιλάνε για την Ιωνία και έχουν αλυτρωτικές βλέψεις είναι φασίστες».
Όταν χάσουν την μάχη και στο πολιτικό πεδίο, λένε, «έχουμε ευρωπαϊκό προσανατολισμό, μην απομονωθούμε σαν την Βόρεια Κορέα». Η προσάρτηση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ο αφανισμός του Ελληνικού έθνους-κράτους για τους προδότες αποτελεί ευρωπαϊκό προσανατολισμό, όχι γενοκτονία.
Ο μισελληνισμός αλλάζει συνεχώς μορφές. Άλλοτε κτυπά την Ελληνική Θρησκεία, άλλοτε την Ελληνική Φυλή, άλλοτε την Ελληνική Γλώσσα, άλλοτε το Ελληνικό νόμισμα, άλλοτε την Εθνική Ανεξαρτησία, κ.ο.κ.
Παρατηρούμε ότι κάποιοι ανόητοι Έλληνες αντί να δώσουν την μάχη σε όλα τα πεδία πολέμου όπως κάνει η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ., προσπαθούν να πολεμήσουν στα εναπομείναντα πεδία. Ο ολισθηρός δρόμος που ακολουθούν τους καταδικάζει σε αφανισμό από τα αρχεία της Ιστορίας.  
Γι’ αυτό εμφανίζεται διαρκώς το κωμικοτραγικό φαινόμενο ο θρησκευτικώς ακρωτηριασμένος Έλλην να λέει σε αυτούς που δίνουν την μάχη σε όλα τα άλλα πεδία, «μην διχάζετε, ας ενωθούμε». Να ενωθούμε γιατί; Για να αφανιστούμε μαζί;  
Υπονοεί ότι μπορεί να διατηρήσει τον χριστιανισμό αδιαφορώντας για την θρησκευτική κοσμοαντίληψη των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά να σώσει την γλώσσα, ή την φυλή, ή το νόμισμα, ή τον πολιτισμό, ή τις αλύτρωτες πατρίδες του Ελληνισμού. 

Όμως η Ιστορία είναι αμείλικτη. Όσοι συμπεριφέρονται ως μειοδότες σε ένα πεδίο, θα συμπεριφερθούν ως μειοδότες και στα άλλα πεδία μαχών.   
Είναι αδύνατον να αυτοαποκαλείται κάποιος Πατριώτης, και από μόνος του να διαμελίζει τον Ελληνισμό, εγκαταλείποντας ζωτικά μέρη του Ελληνισμού σε ξένα χέρια.
Πρέπει να καρφωθεί στο υποσυνείδητό μας ότι η επίθεση εναντίον του Ελληνισμού μεταλλάσεται διαρκώς από το θρησκευτικό, στο πολιτικό, στο οικονομικό, στο γλωσσικό, στο ιστορικό, στο φυλετικό, στο εθνικό, στο στρατιωτικό πεδίο. Μόνον όταν αντιμετωπίσουμε αυτή την επίθεση ως ενιαία, θα νικήσουμε τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Αν επιτρέψουμε σε κάποιους ανοήτους να αρνούνται την Ελληνική Θρησκεία επειδή είναι χριστιανοί, το Ελληνικό νόμισμα επειδή είναι ευρωγιουσουφάκια, την Ελληνική Φυλή επειδή έχουν κάνει μεικτό γάμο, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα επειδή είναι δημοτικιστές, τις αλύτρωτες Πατρίδες επειδή είναι ψευτοειρηνιστές, την Ελληνική Ιστορία επειδή είναι ρεπουσοειδή, την Εθνική Ανεξαρτησία επειδή είναι κοσμοπολίτες, και την υπεροχή του Ελληνικού Πολιτισμού επειδή είναι συνοδοιπόροι του πολυπολιτισμού, ανοίγουμε μόνοι μας την κερκόπορτα για τον αφανισμό του Έθνους μας.

Ιφικράτης Αμυράς

www.ieraks.org
www.facebook.com/ieraks

1 comment:

  1. "Παρατηρούμε ότι κάποιοι ανόητοι Έλληνες αντί να δώσουν την μάχη σε όλα τα πεδία πολέμου όπως κάνει η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ., προσπαθούν να πολεμήσουν στα εναπομείναντα πεδία. Ο ολισθηρός δρόμος που ακολουθούν τους καταδικάζει σε αφανισμό από τα αρχεία της Ιστορίας.

    Γι’ αυτό εμφανίζεται διαρκώς το κωμικοτραγικό φαινόμενο ο θρησκευτικώς ακρωτηριασμένος Έλλην να λέει σε αυτούς που δίνουν την μάχη σε όλα τα άλλα πεδία, «μην διχάζετε, ας ενωθούμε». Να ενωθούμε γιατί; Για να αφανιστούμε μαζί;"

    Υπέροχο και εύστοχο.

    Α.Α.Α.

    ReplyDelete