Thursday, October 3, 2013

Μακάρι να μην ήταν προφητικό το χθεσινό μου άρθρο


Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε ένα κόμμα, είναι να μαθαίνει παθαίνοντας. 

Το καλύτερο είναι να μελετά την ιστορία και να μαθαίνει από τα λάθη των άλλων. 

Αλλοίμονο αν οι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν την πολιτική αντίληψη της Χρυσής Αυγής. Αντί να μελετούν στρατιωτική ιστορία, μαθαίνοντας από τα λάθη των άλλων στο πεδίο της μάχης, κάθε φορά θα ξεκινούσαν από το μηδέν, χωρίς πείρα, στοιβάζοντας εκατόμβες νεκρών στρατιωτών. 

Εχθές γράψαμε το άρθρο "Αθεράπευτα ηλίθιοι", και μέσα σε λίγες ώρες επαληθευτήκαμε με οδυνηρό τρόπο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι Χρυσαυγίτες πανηγύριζαν μετά την αποφυλάκιση των 3 βουλευτών της ΧΑ, και αποκαλούσαν την κατοχική δικαιοσύνη, ....Ελληνική Δικαιοσύνη!! 

Έξαλλοι βγήκαν από τα δικαστήρια οι 3 βουλευτές και άρχισαν να απειλούν, να υβρίζουν, να κλωτσούν, και να φτύνουν τους δημοσιογράφους. 

Μετά από λίγες ώρες ο αρχηγός τους κρίθηκε προφυλακιστέος. Και τώρα τί να πούν; Ότι η "Ελληνική" δικαιοσύνη μεροληπτεί; Ότι δεν της έχουν εμπιστοσύνη επειδή φυλάκισε τον κ. Μιχαλολιάκο; μα πριν από λίγο έλεγαν ότι της έχουν εμπιστοσύνη επειδή αποφυλάκισε τους 3 βουλευτές της ΧΑ.

Προς αποπροσανατολισμένους Χρυσαυγίτες:

Η "Ελληνική" δικαιοσύνη, στην οποία βλακωδώς έχετε εμπιστοσύνη, δεν μπορεί την Τετάρτη να είναι αντικειμενική επειδή αποφάσισε την αποφυλάκιση των 3 βουλευτών της Χ.Α. και μετά λίγες ώρες οι ίδιοι δικαστές να μεροληπτούν εις βάρος της Χ.Α. προφυλακίζοντας τον Μιχαλολιάκο.

Αποφασίστε επιτέλους. Είναι αντικειμενική ή εξαρτημένη η "Ελληνική" δικαιοσύνη;

Πριν φτύσετε τους δημοσιοκάφρους, κοιτάξτε πρώτα την καμπούρα σας.

Τέλος, ως πολιτικός, καταδικάζω την άδικη, αντισυνταγματική, ανήθικη, και παράνομη προφυλάκιση ενός πολιτικού μου αντιπάλου από την αστική κυνοβουλευτική δικτατορία.

Η κατοχική κυβέρνηση των προδοτών και των δωσίλογων δεν δικαιούται να παριστάνει τον δικαστή και τον προστάτη του κράτους δικαίου. 

Δεν δικαιούται να διώκει κανέναν πολιτικό της αντίπαλο. Ούτε ακροδεξιό, ούτε ακροαριστερό, ούτε αναρχικό, ούτε εθνικιστή. 

Η ληστοσυμμορία που προσφάτως αποφάσισε την αρπαγή της πρώτης κατοικίας του Ελληνικού Λαού με πρόσχημα τα χρέη προς την εφορία, είναι άκρως επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας. 

Λευτεριά σε όλους τους αιχμαλώτους της κυνοβουλευτικής Χούντας Σαμαρά. 

Λευτεριά σε όλους τους αντιφρονούντες του κατοχικού καθεστώτος. 

Παλλαϊκή εξέγερση για την σωτηρία του Λαού και της Πατρίδος. 



13 comments:

  1. "Παλλαϊκή εξέγερση για την σωτηρία του Λαού και της Πατρίδος."

    Το σενάριο των πολιτικών συλλήψεων των εν ενεργεία βουλευτών της «Χρυσής Αυγής», πέραν του ότι απεκάλυψε ότι η δημοκρατία είναι ανίκανη να διαφυλάξει την νομιμότητα και την ομαλότητα του πολιτεύματος μιας Κοινωνίας, εξέθεσε και την ίδια την δημοκρατία ως ένα στυγνό δικτατορικό καθεστώς που εξαπατά τους Πολίτες του υποσχόμενο σεβασμό των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους!

    Συγκεκριμένα, με τις εν λόγω πολιτικές συλλήψεις εν ενεργεία, εκλεγμένων, βουλευτών και τις δημοσιεύσεις μαγνητοφωνημένων των τηλεφωνικών συνομιλιών τους, το δημοκρατικό καθεστώς απέδειξε ότι ακολουθεί ακραιφνώς δικτατορικές τακτικές παραβιάζοντας ωμά τους ίδιους τους θεσμούς του περί σεβασμού, πρωτίστως, των εκλεγμένων λαϊκών αντιπροσώπων!

    Η ομολογία του δημοκρατικού καθεστώτος για την ωμή, εκ μέρους του, παραβίαση των βασικών του θεσμών το καθιστά ΕΧΘΡΟ ΛΑΟΥ και η σημερινή δημοκρατική κυβέρνηση προκαλεί τον Έλληνα Πολίτη σε άμεση και παντί προσφόρω τρόπω ΑΝΑΤΡΟΠΗ, εις εφαρμογή του οικείου άρθρου περί τηρήσεως του (δημοκρατικού) Συντάγματος!

    Έτσι, αυτή την στιγμή, οι Έλληνες καλούμεθα να ανατρέψουμε την σημερινή δημοκρατική κυβέρνηση προς προστασία του ισχύοντος Συντάγματος το οποίο η ίδια, κυριολεκτικώς, κατεδάφισε!

    Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
    τ.6977764737


    ReplyDelete
    Replies
    1. Με ενόχλησε ιδιαίτερα η επανάληψη της λέξης "δημοκρατικό" σε αναφορά με την κυβέρνηση και το καθεστώς.
      Ειδικά στο τέλος που λες για ανατροπή "δημοκρατικής" κυβέρνησης!!!! ......

      Delete
  2. Απλά το Παρακράτος ζητούσε από το Κράτος εγγυήσεις ασφαλείας για τα τάγματα εφόδου του και το Κράτος τους έδωσε τον αρχηγό των κοινών 'εχθρών' τους. Τώρα πια γνωρίζει ο οποιοσδήποτε σκέφτεται να ακουμπήσει έναν μάχιμο στρατιώτη του Παρακράτους, ή μάλλον, ο οποιοσδήποτε σχετίζεται ακόμη και ιδεολογικά με αυτόν που σκέφτεται να το κάνει, ότι υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στις φυλακές του Κράτους.

    Κοιτάξτε τι έγραψαν οι Times της Ν.Υόρκης πριν 8 ώρες:
    "Mr. Samaras has made it clear that he sees no place for Golden Dawn in the Greek political system. (...) Doing so will not be easy. Because the government cannot ban political parties, it is trying to undermine the group by dismantling its leadership and cutting its financing."
    Πόσο πιο κοντά στο πραξικόπημα μπορεί να φτάσει η παραπάνω περιγραφή. Ο πρωθυπουργός ενός κράτους αποφασίζει ότι εκλεγμένο από τον λαό πολιτικό κόμμα δεν έχει θέση στην πολιτική σκηνή. Για να μην κάνει το Σύνταγμα εντελώς κουρέλι (να μην τους κλείσει όλους στα γκούλαγκ δηλαδή) παίρνει την 'δύσκολη' οδό: τους κόβει την χρηματοδότηση, συλλαμβάνει την ηγεσία τους, τους περνά από 'δικαιοσύνη' και προφυλακίζει τον αρχηγό. Μέχρι να βγεί η όποια απόφαση, προκύπτουν κι άλλες αφορμές για καταδίκες (του στυλ ο τάδε έχει σχέσεις με τον δείνα που κατηγορείται από 'μάρτυρες'). Μέχρι τις επόμενες εκλογές, το κόμμα έχει κυρηχθεί παράνομο, πολιτικά δικαιώματα έχουν αφαιρεθεί, τα πρόβατα που ευθύνονται για την άνοδό του τρομάζουν, σοκάρονται και γυρίζουν στο μαντρί.

    Κι αυτό είναι σχέδιο των υπευθύνων για τις τύχες του Έθνους μας, για την σωτηρία του μεταπολιτευτικού κατεστημένου Κράτους και Παρακράτους.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και φυσικά, όσο οι μακάκες της πρώτης γραμμής (Σαμαράς, Δένδιας, Βενιζέλος) σχηματίζουν τόξα και βέλη, τρώνε τα φλόκια της όποιας αγανάκτησης και βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν, οι επιστήμονες στα μετόπισθεν παραμένουν ατσαλάκωτοι και κατήγοροι των πάντων.

      Γιατί ΑΥΤΟ σημαίνει παρακράτος, να κυβερνάς δίχως να έχεις ανάγκη τους τυπικούς τίτλους και δίχως να έχεις υπογράψει εγγύηση καμμιά.....

      Delete
    2. Παιδιά δεν τον 'ακούμπησε', τον σκότωσε...

      Delete
    3. 7:57 AM, Αν τον Φύσσα σκότωνε κάποιος ληστής από τους εκατοντάδες που κυκλοφορούν με ΑΚ-47, νομίζεις θα το μάθαινες; Ίσως το μάθαινες, αν παρακολουθούσες την επικαιρότητα.

      Τους Καντάρη και Λαζανά τους σκότωσαν λαθρομετανάστες παράνομα ευρισκόμενοι στη χώρα. Συνελήφθη ο Υπουργός ΠΠ ή ο Αμύνης για εγκληματική αμέλεια; Ξηλώθηκαν αξιωματούχοι της ΕΥΠ; Προφυλακίστηκαν αρχηγοί των κομμάτων της αριστεράς για εθνομηδενισμό και ηθική αυτουργία στην παρατεταμένη λαθρομετανάστευση; Καταγράφηκαν και δημοσιεύθηκαν οι κλήσεις στελεχών του Ανταρσύα για να δει ο κόσμος πως σχολίαζαν τα γεγονότα; Τίποτα. Η χήρα του Καντάρη δεν δέχθηκε ούτε συλλυπητήριο τηλεγράφημα. Από τους τρεις φονιάδες του Λαζανά πιάσανε τον έναν και αυτός δραπέτευσε λίγο μετά, όταν το περιστατικό είχε φύγει από τις στήλες των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοδημοσιογράφων του Σοσιαλισμού.

      Έξι λαθρομετανάστες ποινικοί δραπετεύουν μετά από στρατιωτικού τύπου επιχείρηση εναντίον κρατικής φυλακής. Δύο Έλληνες πολίτες θα πέσουν νεκροί από τα πυρά τους. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της φυλακής; Ξηλώθηκαν οι Δένδιας και Ρουπακιώτης; Ούτε μια νύξη περί παραιτήσεώς τους πέρασε από όλα τα ΜΜΕ. Καταγράφηκαν από την ΕΥΠ και δημοσιεύθηκαν τα προσωπικά δεδομένα όσων έβγαιναν και αποχαιρετούσαν τον Κόλα;

      Εδώ πρέπει να δούμε λίγο το τι ακριβώς ήταν ο Φύσσας, και τι είναι ο κάθε Φύσσας. Ο θάνατος, η ζωή του, ή η μίζερη διαβίωσή του κάπου στην Αμφιάλη λίγη σημασία είχαν για το καθεστώς. Το καθεστώς δεν ενδιαφέρεται για τον Φύσσα αλλά για τον πολιτικοποιημένο ράπερ KillahP, στρατευμένο μέλος του Ανταρσύα και παράγοντα καλλιτεχνικής προλεταριοποίησης της νεολαίας με antifa προεκτάσεις. Fyssas was all about leftist propaganda dude!

      Από την στιγμή που ο Ρουπακιάς σχετιζόταν με την Χρυσή Αυγή και η επίθεση/φόνος μπορούσε να πολιτικοποιηθεί, το καθεστώς στεναχωρήθηκε για τον θάνατο του ανθρώπου Φύσσα, αλλά έτριψε τα χέρια του με ηδονή για την παράπλευρη απώλεια του cultural agent KillahP. Δεδομένου του συσχετισμού των δυνάμεων Παρακράτους/Κράτους εναντίον υποτυπωδώς οργανωμένου πολιτικού θάμνου, όσο κι αν φώναζε η Χρυσή Αυγή ότι καταδικάζει την βία και ότι δεν φέρει ευθύνη για το περιστατικό, δεν είχε καμμία απολύτως σημασία. Ο Μιχαλολιάκος απειλούσε ανοιχτά πως θα βάλει το καθεστώς στη φυλακή. Το καθεστώς, με το που βρήκε ευκαιρία, τον έβαλε πρώτο.

      Γι αυτό εμείς οι δημοκρατικοί και εθνοκεντρικοί λέμε πως λυπούμαστε για το πειραιωτάκι, αλλά τα περί 'ήρωα', 'αφορμής τσακίσματος του νεοναζισμού' ή 'διάσωσης της δημοκρατίας' τα ακούμε βερεσέ. Η Δημοκρατία είναι το ίδιο σκοτωμένη με τον Φύσσα, για πολύ περισσότερο καιρό και το χειρότερο, όχι από τους διαβόητους εχθρούς της.

      Delete
    4. Μερικές εύστοχες και κυριολεκτικά αυτονόητες σημειώσεις, αν ζούσαμε σε κράτος που επικρατεί η κοινή λογική και όχι στο ψευδοκράτος του Ρωμαιηστάν...
      Αλλά την ηθική αυτουργία σε όλα αυτά τα εγκλήματα, από το χρέος της χώρας μέχρι τις αυτοκτονίες και τις δολοφονίες των λαθροεισβολέων, δεν αναπαράγει κανένα κανάλι της διαπλοκής και ο πνιγμένος στο άγχος της επιβίωσης και τη μαστούρα γραικυλικής αυτοκαταστροφικής ηδονής νεορωμιός δεν πολυσκοτίζεται...
      Αλλά ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Να κάνουμε λίγη κριτική; Ε ας κάνουμε. Είναι μόνο πολιτικά ηλίθιος ο Μιχαλολιάκος ή γενικότερα τέτοιος; Για παράδειγμα, πριν ένα χρόνο και κάτι στις Θερμοπύλες, τι τις ήθελε τις μαγκιές, λέγοντας στους οπαδούς του "εσείς είστε τα τάγματα εφόδου"; Και επίσης "θα δούνε τι σημαίνει να ακονίζονται οι ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια"...
      Χωρίς να κρίνω αυτή τη στιγμή την ουσία των λεγόμενων, άμα παίζεις νόμιμο πολιτικό παιχνίδι στοχεύοντας στην νόμιμη κοινοβουλευτική εξουσία, παίζεις νόμιμο, δεν λες τέτοια, αλλιώς είσαι ημιπαράνομος. Δηλαδή, εγώ αν ήμουν ανακριτής χθες, ΤΙΠΟΤΑ άλλο να μην υπήρχε, θα του έλεγα, αρχηγός κόμματος είσαι, είπες ότι θα ακονίζετε τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια, άρα είσαι ενοχος για υποκίνηση βίας κτλπ κτλπ.... αν αυτά δεν δείχνουν πολιτική ηλιθιότητα, τι δείχνουν; Ίσως φταίει η ηλικία απλά, δεν ξέρω.
      Και έχουμε βέβαια και τα "Ζήτω"... "Ζήτω η Ελλάδα", σύμφωνοι, "Ζήτω η Χρυσή Αυγή", άντε, μέσα κι εδώ, "Ζήτω ο Αρχηγός".... ο "αρχηγός"; Ποιος αρχηγός; Γιατί είναι αρχηγός; Όχι δικός μου αρχηγός πάντως. Επειδή είναι παλιοί με την παρέα του στον "χώρο"; Εμένα με ρώτησες αν σε θέλω αρχηγό μου; Αλλά είπαμε, είναι το χιτλερικό μοντέλο. ο "Αρχηγός", "Ζήτω η Νίκη", "Τρέμει η Γη", κτλπ..... ενώ την ίδια στιγμή αρνούνται ότι βασίζονται στο ναζιστικό πρότυπο κόμματος.
      Αυτό που θέλω να πω είναι, ή είσαι νόμιμος, ή είσαι παράνομος, ή είσαι χιτλερικός και το αποδέχεσαι ή είσαι κάποιας άλλης εθνικιστικής δομής και δεν χρησιμοποιείς καρμπόν τα χιτλερικά συνθήματα.... αλλιώς μιλάμε για πολιτική ή ίσως γενικευμένη ηλιθιότητα και φυσικά για υποκρισία. Αυτά σαν πολιτική κριτική.
      Και ένα προσωπικό σχόλιο , χιτλερικοί και αληθινά φιλοναζιστές πλέον στη Χρυσή Αυγή, αν βάλουμε μέσα και όλους τους ψηφοφόρους, δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-10% οι υπόλοιποι είναι διαφόρων ειδών εθνικιστές, πατριώτες ή τυχαία θύματα της κρίσης και απολίτικοι. Αυτό δεν το έχουν λάβει φαίνεται σοβαρά υπόψη τους, πολλά από αυτά που έχουν πάθει, αυτά που παθαίνουν και αυτά που θα υποστούν είναι λόγω αυτής της εμμονής στο χιτλερισμό και το υποτιθέμενο πανευρωπαϊκό όραμά του (πανεργερμανικό στην πραγματικότητα).

      Delete
    5. 7:12 PM, αυτόνομος είσαι; :-)
      Θα σου μιλήσω ως δωδεκαθεϊστής και εντελώς ξένος με τον εθνικιστικό χώρο: Δεν με νοιάζει αν η ηγεσία της Χ.Α είναι ναζιστές ή φασίστες. Ακούω ορισμένους οπλαρχηγούς από κάτι Λασίθια κτλ. να βλέπουν τα κρασιά του Παππά και να φρικάρουν: "ααααα εμείς τους πολεμήσαμε και οι μπήξε οι δήξε πίνουν κρασί στο όνομά τους!!". Εδώ, ρε σκράπα, κάποιοι έχουν κολλήσει τις αφίσες του Λένιν και του Τσε μέσα στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού σου. Σου προβάλλουν τις περιπέτειες του Μωάμεθ και τον Τατσόπουλο '21 στο σαλόνι σου. Η κάβα του Παππά σε πείραξε; Σε ανάγκασε μήπως να πιείς; Γιατί μονίμως στην Ελλάδα το πολιτικά 'καλό' και το πολιτικά 'κακό' αντιστοιχούν στους νικητές και τους ηττημένους ξένων πολέμων; Δεν μπορούμε ποτέ να κρίνουμε σύμφωνα με το 'εμείς' και το 'τώρα'; Δεν έχουμε δικούς μας πολέμους να πολεμήσουμε;

      Όπως είπα δεν με ενδιαφέρει αν η ηγεσία της Χ.Α είναι ναζιστές ή φασίστες. Εγώ τους θέλω να κάνουν, να πράξουν, συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουν σύμφωνοι με τις συνταγματικές διαδικασίες. Ο πιο πολύς κόσμος έτσι το βλέπει. Κι επειδή μπήκες στον τομέα κριτική, δες το και από την άποψη κάποιου εντελώς έξω από τον χώρο σας. Κατ' αρχήν το θέμα με τους αρχηγούς το βιώνουμε και στον ελληνόθρησκο χώρο εδώ και πάνω από δεκαετία και έχεις 100% δίκιο. Όμως δεν νομίζω πως τις τελευταίες ημέρες οι εθνικιστές γενικότερα στάθηκαν στην Χ.Α όπως, ίσως όχι θα όφειλαν, αλλά θα έπρεπε. Εδώ έχει συμπράξει κράτος και παρακράτος και δεν μπορείτε να συμπράξετε εσείς; Άλλη προαιώνια κατάρα του ελληνισμού αυτή. Κι ακόμα: σίγουρα ο Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ είναι ολίγον βλάκες και καθόλου διπλωμάτες, επικοινωνιακοί κτλ. Ακούγοντάς τους να διαλαλούν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι ψήφοι, θα έλεγα ότι δεν είναι καν πολιτικοί. Λάβε υπ' όψη ότι η Χ.Α είναι γέννημα-θρέμμα των δεκαετιών που προηγήθηκαν, του δια ροπάλου αριστερισμού των πεζοδρομίων και των λεωφόρων. Ζητάμε πολλά αν λ.χ. τους περιμένουμε να ανέβουν στα βάθρα και να αποδομήσουν τη Σχολή της Φρανκφούρτης. Όμως, στην Φύση όλα έχουν τη θέση τους, όπως κάποια μυρμήγκια πέφτουν πρώτα στις δαγκάνες του προσευχόμενου μάντη, απασχολώντας τον καθώς τα υπόλοιπα διακρίνουν τις αρθρώσεις του και τον κομματιάζουν.

      Και κάτι τελευταίο ίσως λίγο άκαιρο. Δεν θα αποκαλούσα τους χρυσαυγίτες ακριβώς Χιτλερικούς. Στον χιτλερισμό οδηγήθηκαν μέσω του αντισιωνισμού, αλλά του παραδοσιακού χριστιανικού αντισιωνισμού, που θέλει τον Γιεσούα να σταυρώνεται από τους Εβραίους κτλ. Και βεβαίως, στον αντισιωνισμό οδηγήθηκαν μέσω του χριστιανισμού. Θα τους αποκαλούσα ακριβώς, ελληνοχριστιανούς.

      Delete
    6. Αυτόνομος είμαι φίλε, ναι, αυτόνομο μυαλό και αυτόνομη ψυχή. Αν εννοείς αυτόνομος εθνικιστής, ναι και αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ αν και βλέπω κάποιους περίεργους να το χρησιμοποιούν ως αυτοπροσδιορισμό, μαζί με ανεξήγητη αραβο-λαγνεία ή μαζί με φανατικό χιτλερισμό κτλπ.
      Ασφαλώς και συμφωνώ για τα διαφορετικά κριτήρια, αλλά είπαμε, ο Άδωνης, παρότι νεοφιλελεύθερο καθήκι, έχει πει κάποια πετυχημένα, όπως το σωστότατο "Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς" στην Μεταπολίτευση.
      Προφανώς και οι ξένοι πόλεμοι δεν πρέπει να ορίζουν τα εσωτερικά του Ελληνισμού, αλλά υπάρχει και ένας εμφύλιος, ο οποίος δεν σταμάτησε ποτέ και ο οποίος από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Αυτό είναι δυστυχώς το χαρακτηριστικό του αίματος. Αν χυθεί, δεν "στεγνώνει", δεν ξεχνιέται και ΚΥΡΙΩΣ από την αριστερά δεν ξεχνιέται διότι προσδιορίζει σε μεγάλο βαθμό και την τωρινή ύπαρξή της. Έχουμε δει Χρυσαυγίτες δημόσια να αποκυρήσουν τον Χίτλερ ως πρότυπό τους, έστω και αν έχουν λίγο διαφορετική άποψη μέσα τους. Οι Κομμουνιστές όμως στην Ελλάδα; Οι αριστεροί; Να αποκυρήξει τον Στάλιν το ΚΚΕ; ΠΟΤΕ. Και δεν φαίνεται σε κανέναν περίεργο αυτό, το αποδέχονται. Για αυτό και δεν έχω καμία ελπίδα συμπερίληψης των αριστερών σε μελλοντικές πιθανές λύσεις για την Ελλάδα, σε αντίθεση με τον Αμυρά.
      Και όταν μιλάω για αποκύρηξη, εννοώ με βάση ότι πρέπει να πιστεύουμε σε ελληνογενή δόγματα και θεωρίες όχι σε ξένες. Κατά τα άλλα, ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται ότι η απόλυτη δαιμονοποίηση του Χίτλερ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στους νικητές Συμμάχους-σιωνιστές-φιλελεύθερους "δημοκράτες" του ΒΠΠ και τον κόσμο που έστησαν, όχι στο ότι ήταν η ενσάρκωση του Σατανα. Απλά ένας ξένος εθνικιστής ηγέτης ήτανε.
      Μη με αποκαλείς του "χώρου" διότι δεν ανήκω σε αυτόν στην πραγματικότητα, δεν έχω ενταχθεί κάπου. Ελληνοκεντρικό θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου πιο πολύ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι κατά του αστικού διεφθαρμένου καθεστώτος, κατά του παγκόσμιου σιωνισμού και του ξεφτιλισμένου εγκληματικού οικονομικού συστήματος που υπάρχει, κατά των ηλιθίων μισελλήνων της αριστεράς και των φαντασιακών τους θεωριών, κατά του ιουδαιοχριστιανισμού και της μισανθρωπίας του και υπέρ του Ελληνισμού γενικότερα.

      Delete
    7. (συνέχεια)
      Είμαι και υπέρ της επιβίωσής μου όμως, για αυτό είμαι ρεαλιστής. Δε συμφωνώ με τον Αμυρά, διότι μια παλλαϊκή εξέγερση, θα σημάνει στην πραγματικότητα απλά τον επόμενο γύρο του εμφυλίου. Ότι πρέπει για ξένους και ντόπιους καθεστωτικούς.
      Πιστεύω στο λιγότερο κακό από τα υπάρχοντα. Μια Χρυσή Αυγή σήμερα στην εξουσία, θα σήμαινε καλύτερες προοπτικές για την επιβίωσή μου και για τον Ελληνισμό; ...πιστεύω πως ναι. Αλλά θέλει καλό χειρισμό, ήδη διάφορα εθνικιστικά κόμματα λαμβάνουν 10-20% σε ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ακροδεξιά κάποια από αυτά; Είναι, αλλά δε με απασχολεί στην παρούσα φάση. Αν είναι κατά της οικονομικής δικτατορίας των Βρυξελλών και κατά της ισλαμικής άλωσης, είναι αρκετό για την ώρα. Αλλά φροντίζουν να μην προκαλούν με τη μία τον πανίσχυρο ακόμα σιωνιστή υπερκυρίαρχο του κόσμου. Δεν αρχίζουν για τα ολοκαυτώματα, για τα "πρωτόκολα των Σοφών της Σιών", "Ζήτω η Νίκη" (Sieg Heil) κτλπ.. που πας ρε Καραμήτρο κατευθείαν; Στην Ελλάδα είσαι. Είχατε και στο χωριό σου "Sieg Heil"; Ηλίθιε.
      Ο αντισιωνισμός της Χρυσής Αυγής δεν νομίζω ότι οφείλεται κυρίως στον χριστιανισμό τους, εδώ κάνεις λάθος. Οφείλεται αρχικά στον γερμανολαγνικό εθνικοσοσιαλισμό τους, στην αρχή τουλάχιστον και στο χιτλερικό όραμα. Μετά μπήκανε και τα στοιχεία του ελληνοχριστιανικού αντισιωνισμού αλλά και του ελληνοκεντρικού αρχαιότροπου αντισιωνισμού. Πλέον αυτά συνυπάρχουν στο ιδεολογικό επίπεδο με πολύπλοκες διακλαδώσεις εώς αντιφάσεις...
      Είναι περίπλοκο το ζήτημα και στην πολιτική πολλά πράγματα είναι σχετικά. Για παράδειγμα, ως ελληνοκεντρικός δημοκρατικός που δήλωσες, θα προτιμούσες στήριξη της βιολογικής ύπαρξης των Ελλήνων, με ελληνοχριστιανισμό και μάλλον αυταρχικότητα με τη Χρυσή Αυγή; Ή το σημερινό καθεστώς; Ή αυτό που λέει ο Αμυράς; Ή αριστερά με αλλοίωση του βιολογικού των Ελλήνων αλλά (θεωρητικά) φιλολαϊκή πολιτική και λαθρομετανάστες μαζί;
      Aτομικό και συλλογικό πιστεύω, ατομικό και συλλογικό συμφέρον. Πως θα συγκεραστούν από όλους εμάς τα απαραίτητα τον αριθμό, η κρίσιμη μάζα που θα οδηγήσει έστω σε μία πρώτη πολυπόθητη αλλαγή της υπάρχουσας ξεφτίλας και γενοκτονίας που ζούμε;

      Delete
  3. Προφανως ασκηθηκαν ασφυκτικες πιεσεις μετα την απελευθερωση των 3 υπο ορους. Νομιζαν οτι σιγουρα θα τους πανε μεσα, αλλα οι δικαστες ειχαν αλλη αποψη. Αλλα μετα το σοκ ερχεται το μπαλωμα με προφυλακιση αρχηγου - υπαρχηγου. Ο δικηγορος του Παπα ειχε δικιο. Ασκηθηκαν ΠΙΕΣΕΙΣ. Αν εξαρχης ηταν οι ιδιες πιεσεις κασιδιαρης και σια θα τανε μεσα μαζι με ολους τους αλλους.

    ReplyDelete
  4. Η ηγεσια της ΧΑ αποδεικνηεται αναξια να διαχειριστει την εντολη του κοσμου που μεσα στην απογνωση του την εμπιστευτηκε.Οσο ηταν εκτος βουλης μπορουσε να κανει την "επαναστατικη της γυμναστικη" απο την στιγμη ομως που βρεθηκε μεσα επρεπε να παρουσιασει ενα προσωπο "καθως πρεπει" γιατι μαλλον υποτιμησε τον εχθρο ο οποιος τους περιμενε "στη γωνια" για να τους τη φερει οταν μαλιστα εχει και την βοηθεια ξενων υπηρεσιων που εχουν μεγαλη εμπειρια σε στησιματα προβοκατσιας.Επρεπε να σταματησουν οι βιαιες πραξεις (δεν ειμαι εναντιον της βιας οταν γινεται πολεμος οπως τωρα) γιατι δημιουργησαν το πλαισιο για να γινει αυτο που εγινε.Επισης τα περι ολοκαυτωματος δεν εχουν θεση αυτη τη στιγμη στην αποχαυνομενη ελληνικη κοινωνια.ενας σοβαρος μελετητης του θεματος σιγουρα εχει τις αμφιβολιες του κατα ποσο ολη αυτη η υποθεση δεν ειναι παρα μια καλοστημενη προπαγανδα των εβραιων ισως η μεγαλυτερη στην ανθρωπινη ιστορια ομως αυτη η γνωση δεν περνα ετσι με μια δηλωση στον πολυ κοσμο θελει μεγαλη προετοιμασια και το μονο που καταφερε η ΧΑ ειναι να δωση οπλα στους αλλους και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε γιαυτο και τους καταλογιζω μεγαλες ευθυνες, μια ηγετικη ομαδα πρεπει να ξερει να κινειται με προσεκτικα βηματα σε αυτο το περιβαλλον πολιτικης ζουγλας που ζουμε.
    Ετσι οπως τα καταφεραν το μονο που τους μενει πια ειναι να κανουν απεργια πεινας μεχρι θανατου και ετσι θα αποδειξουν οτι ειναι πραγματι ιδεολογοι και το συστημα θα αρχισει να τους τρεμει γιατι θα γινουν ηρωες στα ματια του κοσμου και θα καταδειχθει η κτηνωδια της χουντας που κυβερνα,εχουν ομως τα κοτσι για κατι τετοιο; αμφιβαλλω, μακαρι να πεφτω εξω.

    ReplyDelete
  5. Έρχονται μέτρα που ο κόσμος θα εξαγριωθεί. Το μόνο τρόπο να τιμωρηθεί η κυβέρνηση τον δείχνουν τα ΜΜΕ δλδ μέσω της Χρυσής Αυγής.
    Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι θα ψηφιστεί νομοσχέδιο που θα αφαιρεί πολιτικά δικαιώματα απο τους Έλληνες που εκδηλώνουν ''ρατσιστική'' συμπεριφορά.
    Καθώς και η Χρυσή Αυγή δεν θα έχει σύμφωνα με τον νόμο δικαίωμα να μετέχει στις εκλογές.

    Θα δημιουργηθεί δρόμος που θα σπάσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σε πολλά κομμάτια ώστε να μην υπάρχει δύναμη αντίστασης Ελλήνων ιθαγενών.
    Ακόμα και με είκοσι έδρες στην νδ θα έχουμε κυβέρνηση γιατί θα συνεργαστεί το συνταγματικό τόξο.

    Μπορεί να παίξει και καμιά στάση πληρωμών μετεκλογική ώστε να πείσουν τον κόσμο για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό αυτόν που έχει το κόμμα του τους περισσότερους ψήφους.

    Η Χρυσή Αυγή πιθανόν να προσπαθήσει να φτιάξει νέο κόμμα η κυβέρνηση θα την αφήσει να πάρει μέρος σε εκλογές; ή θα συνεχίσει να ονομάζει ως εγκληματική οργάνωση οποιοδήποτε άλλη μετάλλαξη της Χρυσής Αυγής;

    Πιθανόν να κυνηγήσουν οποιοδήποτε κίνημα, κομμα, ομάδα πατριωτικού και εθνικιστικού χώρου με υπέρογκα πρόστιμα.
    Ο οποιοσδήποτε είναι εναντίον του εποικισμού θα κατηγορείται ως ρατσιστής ή φασίστας και θα διώκεται με υπέρογκα πρόστιμα
    ....

    ReplyDelete