Monday, February 5, 2018

Εκάς οι βέβηλοι



Κατενθουσιασμένοι συλλαλητηριούχοι ξιφουλκούν εναντίον των "προδοτών" και των "ηττοπαθών" επειδή δεν ασπάζονται τις προδοτικές και ηττοπαθείς τους αντιλήψεις!

Μας καλούν να ενωθούμε όλοι μαζί στην βλακεία και στον ραγιαδισμό. Αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους, προσπαθούν να βρούν κάποιον που να προάγει χειρότερες θέσεις απ' αυτούς, προκειμένου να κρατήσουν για τον εαυτό τους τον τίτλο του "πατριώτη".

Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε παράλληλους κόσμους, αλλά αν κοιτάξουν στον καθρέφτη θα δούν ξεκάθαρα τα είδωλα του Α. Παπανδρέου, και του Κ. Μητσοτάκη, και του Κ. Σημίτη. Τους μοιάζουν τόσο πολύ, σαν δύο σταγόνες νερό.

Όλοι τους φωνάζουν τρανταχτά: ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. Αυτό ήταν το σύνθημα των συγκεκριμένων πρωθυπουργών, αυτό ήταν και το κεντρικό σύνθημα των συλλαλητηρίων τους.

Τα κατάφεραν και εξομοιώθηκαν πλήρως με τις απόψεις των πρωθυπουργών της μεταπολιτεύσεως. Αποτελούν πολιτικά τους τέκνα, ή καλύτερα πολιτικοί κλώνοι. Παρά τον δήθεν πατριωτικό οίστρο, οι συλλαλητηριούχοι εξέφρασαν πλήρως το "Δεν διεκδικούμε τίποτε", από κάθε άποψη. 

Αφού εξευτέλισαν κάθε έννοια των συλλαλητηρίων, ετοιμάζονται τώρα για νέους "εθνικούς" αγώνες.

Εκτός όλων των άλλων αστοχιών στο ζήτημα της Μακεδονίας, οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων δεν ήθελαν(;), δεν ήξεραν(;), δεν μπόρεσαν(;) να εξηγήσουν στο παρευρισκόμενο πλήθος ούτε βασικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα τις διαφορές μεταξύ ιστορικών ορίων, γεωγραφικών ορίων, πολιτισμικών ορίων, και δημογραφικών ορίων της Μακεδονίας, τα οποία προφανώς δεν συμπίπτουν, και τα οποία είναι διαρκώς μεταβλητά.

Τόσο "μεγάλη" κατάρτιση έχουν σε εθνικά θέματα.

Προτρέπουμε τους διοργανωτές στο μελλοντικό συλλαλητήριο που θα διοργανώσουν να φωνάζουν ως κεντρικό σύνθημα "Η Θεσσαλία είναι Ελληνική". Είναι δεδομένο ότι θα προξενήσει νέα ρίγη ενθουσιασμού στους νεοραγιάδες "πατριώτες".

Πρέπει να απομονώσουμε πλήρως όσους ανθέλληνες διοργανώνουν συλλαλητήρια για να εξευτελίσουν τον Ελληνισμό και τον πατριωτισμό.  

Εκάς οι βέβηλοι. Θάνατος στην "πατριωτική" πανώλη.

No comments:

Post a Comment