Sunday, February 18, 2018

Προχωρά η σταδιακή απορρόφηση και κατάργηση του εθνικού στρατού από την γαλλο-γερμανική αυτοκρατορία

                                      
                                                Ευρωπαϊκή ενότητα και κοινός στρατός


Μετά την κατάργηση των εθνικών νομισμάτων, μετά την κατάργηση των εθνικών συνόρων, έρχεται και η κατάργηση των εθνικών στρατών, με την "ευγενική" χορηγία της Ε.Ε.

Αν συνεχίσουμε να σκύβουμε το κεφάλι στους ευρωπαίους κατακτητές, στο μέλλον θα επακολουθήσει και η κατάργηση των εθνικών ιστοριών, και των εθνικών γλωσσών.

Προς το παρόν ο Ελληνικός(;) στρατός, θα απορροφηθεί από τον γαλλο-γερμανικό στρατό.

Άλλο ένα έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος από τους "Μένουμε Ευρώπη". Τα ευρωγιουσουφάκια σίγουρα θα χαίρωνται γι' αυτή την εξέλιξη διότι θέτει και τυπικώς την ταφόπλακα στα έννομα αποτελέσματα της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821.

Όσοι γραφικοί "πατριώτες" συνεχίζουν να ονειρεύωνται την Ευρώπη των λαών, ή την Ευρώπη των εθνών, και ό,τι άλλη ανοησία τους έρχεται στο κεφάλι, είναι συναυτουργοί σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος.

Υπό το πρόσχημα της ευρωπαϊκής συνεργασίας, της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, της ευρωπαϊκής ενότητος, και όποιας άλλης ευρωπαϊκής πομφόλυγας εφευρίσκουν οι μισέλληνες ευρωπαϊστές, κυριολεκτικώς αφοπλίζεται η Ελλάδα, και παραδίδεται αμαχητί στα γερμανικά ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Υπάρχει μία θεμελιώδης διαφορά μεταξύ ΝΑΤΟ και του υπό σύστασιν ευρωπαϊκού στρατού. Στο ΝΑΤΟ ναι μεν κυριαρχούν οι Αμερικανοί και δεν μας υπολογίζουν καθόλου, όμως τυπικώς διατηρούμε έναν "εθνικό" στρατό, ασχέτως αν υπακούει τυφλά στις νατοϊκές εντολές. Στον υπό σύστασιν ευρωπαϊκό στρατό, θα ενοποιηθεί, θα απορροφηθεί, θα ενσωματωθεί, και θα εξαφανιστεί τελείως αυτό που αποκαλούμε σήμερα "Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις".

Οι Έλληνες(;) στρατηγοί από εδώ και στο εξής θα πρέπει να φέρουν τον τίτλο του ελληνόφωνου γκαουλάιτερ.

"Ενότητα", "συνεργασία", "κοινότητα", "αλληλεγγύη", κλπ, είναι προπαγανδιστικά καπνογόνα που αποσκοπούν στο να συγκαλύψουν την κατοχή, την υποδούλωση, τον αφανισμό, τον αφελληνισμό, την γενοκτονία, και την απίσχνανση της Ελλάδος από τους ευρωπαίους κατακτητές.

Όποιος χρησιμοποιεί αυτές τις λέξεις με θετικό περιεχόμενο για την σχέση Ελλάδος-Ευρώπης, είναι εχθρός των Ελλήνων.

Europa delenda est - Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί

No comments:

Post a Comment