Sunday, February 4, 2018

Τρικάκια για την Βόρειο Μακεδονία μας - Είναι μία καλή αρχή



Κάποιος φίλος μας έστειλε αυτή την φωτογραφία. Η μόνη διαφωνία μας είναι ότι έπρεπε να συμπεριληφθούν όλα τα Σκόπια. Πάντως είναι μία καλή αρχή. 

Ελπίζουμε να δημιουργηθούν και μεγάλα υφασματογραφήματα(πανό) με το σύνθημα η Βόρειος Μακεδονία είναι Ελληνική. 

Συγχαρητήρια στον ομοϊδεάτη.

2 comments:

  1. Τα φυλλάδια θέλουν δουλειά. Τα 4-5 διαφορετικά που είδα να κυκλοφορούν δεν έγραφαν τίποτα περισσότερο από το δεδομένο (ηθελημένα; αθέλητα;). Το συγκεκριμένο το κυκλοφόρησα περιορισμένα πριν την Κυριακή. Έκανα διορθώσεις και τύπωσα μερικές δεκάδες αντίγραφα για το συλλαλητήριο. Με 1-2 επιπλέον κύκλους διορθώσεων θα είχαν αποφευχθεί κάποιες παραλήψεις που διαπιστώθηκαν σήμερα (πχ προσθήκη παραπομπής σε ιστοσελίδα πολιτικού φορέα).

    Η αποδοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Η ενημερωτική δράση εκτελέστηκε από 2 άτομα και καταφέραμε να προβληματίσουμε. Αν ήμασταν 20-30 οργανωμένοι σε ένα μετακινούμενο μπλοκ με συνθήματα και φυλλάδια θα είχαμε σήμερα εκατοντάδες Έλληνες να διαβάζουν τις ιδέες μας. Ήταν ευκαιρία ότι υπήρχαν μαζεμένοι τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευήκοοι (ζητώ)πατριώτες με μέσα και έξοδα πληρωμένα από άλλους. Οι επίσημοι ομιλητές ήταν για τα πανηγύρια και οι Έλληνες το γνώριζαν ή το διαπίστωσαν στην πορεία. Η περιφρούρηση ήταν ανύπαρκτη. Όλα αυτά καθιστούσαν το περιβάλλον ιδανικό για ασφαλή και αποδοτική μετάδοση νέων ιδεών.

    ReplyDelete