Monday, February 5, 2018

Οι θρασύδειλοι του "ελληνοκεντρικού" κινήματος



Για να κυριαρχήσουμε στα ανοργάνωτα πλήθη απαιτείται επαναστατική ιδεολογία, διαχωρισμός, εκπαίδευση, οργανωτική εξέλιξη, πειθαρχία, πολιτισμική ηγεμονία, επαγγελματισμός.

Μέχρι στιγμής είμαστε λίγοι σε αριθμούς διότι έχουν παρεισφρήσει τυχάρπαστοι, αδαείς, παράσιτα, δειλοί, προδότες, ρωμιοί, και ηλίθιοι στον «ελληνοκεντρικό χώρο», οι οποίοι δεν ασπάζονται ούτε εφαρμόζουν κάτι εξ αυτών των βασικών προϋποθέσεων.

Υποστηρίζουν τα εντελώς αντίθετα, ώστε μετά να έχουν την δικαιολογία να σου λένε, «λέτε ανοησίες, δεν ξέρετε από στρατηγική και τακτική, είμαστε λίγοι για να κάνουμε αυτά που λέτε».

Όντως είμαστε λίγοι, αλλά εξ αιτίας της δικής τους "στρατηγικής"(διάβαζε ραγιαδισμό), όχι εξ αιτίας της δικής μας στρατηγικής, η οποία βασίζεται στην ιστορία των επαναστατικών κινημάτων.

Είμαστε λίγοι διότι οι ηλίθιοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην διαχωριστούμε από τους ρωμιούς, και άρα να αποκτήσουμε μεγάλους αριθμούς. Παραδίδονται αμαχητί στην αφομοίωση και ενσωματώνονται στους ρωμιούς, επομένως δεν καταγράφονται οι δικοί μας αριθμοί.

Πασχίζουν να μην αποκτήσουμε πολιτισμική και θρησκευτική ηγεμονία. Δεν θέλουν επαγγελματισμό για να μπορούν ύστερα να κλαψουρίζουν εκ του ασφαλούς ότι «θα μας πούν ακραίους».

Διαισθάνονται ενστικτωδώς ότι η πολιτική σύγκρουση απαιτεί επαγγελματισμό, πειθαρχία, οργάνωση, διαχωρισμό, και αυτό ακριβώς θέλουν να αποφύγουν με τις δικαιολογίες που εφευρίσκουν κατά του επαγγελματισμού, κατά του διαχωρισμού, κατά της πειθαρχίας, κατά της οργανώσεως.

Πάσχουν από πλαδαρή ψυχή και πλαδαρό πνεύμα. Από μία τέτοια ψυχοπαθολογική φύση μόνον δειλία έναντι των ρωμιών θα αναφύεται, και μίσος κατά των Ελλήνων επαναστατών.

Φυσικά κατασκευάζουν χιλιες-δυό δικαιολογίες για να μην επικρατήσουμε έναντι των ρωμιών(δεν είναι ώρα ακόμη, μην διχαστούμε, μην εκτεθούμε, κλπ), ένα σωρό γελοιότητες που τις ακούμε επί δεκαετίες από τους θρασύδειλους "εθνικούς" του δήθεν "χώρου".

Δεν υπήρξε ποτέ ενότητα Ελληνισμού και χριστιανισμού, για να επακολουθήσει διχασμός. Δεν υπήρξε ποτέ ενότητα Ελλήνων και ρωμιών, για να αναφανεί διχασμός εκ των υστέρων.

Όσοι "Έλληνες" εκστομίζουν τέτοιες ανοησίες, δεν είναι Έλληνες αλλά ρωμιοί με ελληνικό προσωπείο.

No comments:

Post a Comment