Friday, February 2, 2018

Ο πολιτικός πρωτογονισμός των Ελλήνων τους μετατρέπει σε ουραγούς των ρωμιών



Τους τελευταίους δύο μήνες φάνηκε η πολιτική γύμνια των Ελλήνων στο θρήσκευμα.

Αφού επί δεκαετίες ηρνούντο ή δεν ήθελαν ή δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτικό φορέα που να προωθεί τα δικά τους συμφέροντα, ένα σημαντικό μέρος εξ αυτών σύρθηκαν εκόντες άκοντες από τα πολιτικά συνθήματα των ρωμιών.

Οι ρωμιοί καθόρισαν πλήρως και αποκλειστικώς το πολιτικό πλαίσιο, την συνθηματολογία, και τις αντιδράσεις για το Μακεδονικό ζήτημα. Οι Έλληνες απλώς μιμήθηκαν σαν πίθηκοι τις πολιτικές γελοιότητες που ακούστηκαν.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι Έλληνες αφομοιώθηκαν πολιτικώς από την συνθηματολογία των ρωμιών, αδιαφορώντας πλήρως για το ότι η πατρίδα όπως την αντιλαμβάνονται οι ρωμιοί, δεν έχει καμμία σχέση με την Ελληνική Πατρίδα όπως την αντιλαμβάνονται οι Έλληνες.

Χωρίς ανεξάρτητες πολιτικές υποδομές, χωρίς ανεξάρτητη πολιτική σκέψη, χωρίς πολιτική διαφοροποίηση, οι Έλληνες έδωσαν γή και ύδωρ στους ρωμιούς, και τους ακολούθησαν ως ουραγοί στα συλλαλητήρια της "πατριωτικής" ανοησίας, για να κραυγάσουν όλοι μαζί ότι η Βόρειος Μακεδονία ΔΕΝ είναι Ελληνική.

Και ακόμη χειρότερα: να ζητωκραυγάσουν μαζί με τους ρωμιούς ότι η Βόρειος Μακεδονία είναι σλαβική. Λες και οι Έλληνες έχουν την ίδια ιστορία και τα ίδια εθνικά συμφέροντα με τους ρωμιούς.

Αυτό το αίσχος, αυτή την προδοσία, την χρεώνονται πλήρως οι ηγετίσκοι του δήθεν "χώρου", που εδώ και δεκαετίες δημιουργούν εσωστρεφείς και φοβικούς Έλληνες στο θρήσκευμα, χωρίς την παραμικρή πολιτική παιδεία.

Αν συνεχιστεί αυτό το κακό, θα καταλήξουμε να ακολουθούμε τους ρωμιούς στην ανασύσταση της βυζαντινής τους αυτοκρατορίας, με συνθήματα όπως "το Βυζάντιο είναι Ελληνικό".

Γιατί όχι; Αφού ο πολιτικός πρωτογονισμός των Ελλήνων είναι τόσο εμφανής, γιατί να μην συνεχίσουν να ασελγούν επάνω μας οι ρωμιοί;

Με τους ρωμιούς δεν διαφοροποιούμαστε μόνον στο θρησκευτικό ζήτημα. Διαφοροποιούμαστε πλήρως και στο πολιτικό. Είναι αδιανόητο να λέμε ότι αποκηρύττουμε τον χριστιανισμό στην θρησκευτική του διάσταση, αλλά τον αποδεχόμαστε στην πολιτική του διάσταση.

No comments:

Post a Comment