Sunday, February 11, 2018

Οι αίλλυνες είναι ικανοί για κάθε βλακεία, για κάθε προδοσία



Αν αφήνουμε τα πολιτικά ηνία της Χώρας στους ρωμιούς και στους αίλλυνες, η πολιτική τους ηλιθιότητα θα κατασπαράξει το Έθνος.

Μετά την εθνοπροδοτική θέση που εξεφράσθη στα πρόσφατα συλλατήρια, όπου η Βόρειος Μακεδονία εθεωρήθη σλαβική, τώρα κάποιοι αίλλυνες θα συμμετάσχουν στο σερβικό συλλαλητήριο για να εκφράσουν την θέση ότι το Κόσοβο είναι σερβικό.

Εύγε παλυκάρηα! Εύγε στους αίλλυνες συλλαλητηριούχους...

Σε λίγα χρόνια η Μεγάλη Γιουγκοσλαβία θα είναι γεγονός με την ευγενική χορηγία ελληνόφωνων ηλιθίων. Κόσοβο και Σκόπια θα έχουν επανα-προσαρτηθεί στην Μεγάλη Σερβία χάρις στους αίλλυνες.

Εννοείται ότι η θέση της ΙΕΡΑΚΣ είναι ότι το Κόσοβο δεν πρέπει να επαναπροσαρτηθεί στην Σερβία. #ιερακς

Aς υπογραμμίσουμε και την διαφορά μεταξύ Σέρβων και αιλλύνων εθνικιστών. Οι Σέρβοι μιλούν για προσάρτηση του Κοσόβου. Ενώ οι αίλλυνες εθνικιστές κάνουν ό,τι μπορούν για να απωθήσουν τους Σκοπιανούς. Ακόμη και αν τους μισούν ως λαό, θα μπορούσαν να έχουν την ίδια θέση με τους Σέρβους εθνικιστές για τα εδάφη, δηλαδή ολική προσάρτηση των Σκοπίων στην Ελληνική επικράτεια.

Αλλά είπαμε. Πρόκειται για αίλλυνες...

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως θα είναι να δούμε αίλλυνες εθνικιστές να ζητωκραυγάζουν και να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια Σέρβων εθνικιστών, με αίτημα την επανα-προσάρτηση των Σκοπίων στην Σερβία!

Οι αίλλυνες είναι ικανοί για κάθε βλακεία, για κάθε προδοσία. Θα το πράξουν και αυτό. Είναι σίγουρο.

No comments:

Post a Comment