Saturday, February 10, 2018

Ο πολιτικός βούρκος των ρωμιών και των αιλλύνων "πατριωτών"


                                                        Εικόνα από τα Σκόπια



Αυτό προσπαθούν να καταστρέψουν οι ρωμιοί "πατριώτες". Μαζί στον πολιτικό βούρκο τούς ακολουθούν οι φοβικοί και εσωστρεφείς αίλλυνες "πατριώτες".

Αγωνίζονται να μετατρέψουν τους Σκοπιανούς σε Σλάβους, πάση θυσία. Δεν θα τους περάσει.

Ο πολιτικός τους βούρκος είναι θνησιγενής. Η αντιπαράθεση Ελλάδος-Σκοπίων έφερε στην επιφάνεια αυτό που οι αυθεντικοί Έλληνες γνωρίζουν, ότι τα εθνολογικά σύνορα του Ελληνισμού είναι πολύ ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων.

Περιττό να πούμε ότι οι αλαλάζοντες και αποκαλούντες "γυφτοσκοπιανούς" τους βόρειους γείτονές μας ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για την ιστορία, την θρησκεία, το εορτολόγιο, τους ήρωες, και την αρχαιολογία της Μακεδονίας.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε σοβαρή προσπάθεια να βρεθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ουδέποτε διοργάνωσαν σχολικές εορτές στην Ελλάδα με μικρά παιδιά να ντύνωνται όπως οι αρχαίοι Μακεδόνες. Αλλά έχουν το θράσος να διεκδικούν το μονοπώλιο της Μακεδονίας.

Το μόνο μονοπώλιο που έχουν δικαίωμα να διεκδικούν, είναι το μονοπώλιο στην βλακεία, στην προδοσία, στον ραγιαδισμό, και στον μισελληνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Σκοπιανοί είναι λαός ρευστής συνειδήσεως εδώ και πολλούς αιώνες. Η εθνοτική τους συνείδηση καθορίζεται από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες. Διαρκώς μεταβάλλεται και αλλοιώνεται.

Όσο η Ελλάς απέχει από τις διεργασίες διαμορφώσεως της εθνικής συνειδήσεως των Σκοπιανών, τόσο θα κερδίζει έδαφος ο σλαβικός επεκτατισμός, προσαρτώντας τα υπόδουλα Μακεδονικά εδάφη και τους αλλοτριωμένους Μακεδονικούς πληθυσμούς.

Χρέος των Ελλήνων είναι να θεωρούν τα Σκόπια ως σφαίρα αποκλειστικής επιρροής του Ελληνισμού, και να σχεδιάζουν προγράμματα επανελληνίσεως των Σκοπιανών και επανεντάξεως στην Ελληνική επικράτεια.

Χρειαζόμαστε στρατηγικό βάθος στα βόρεια σύνορά μας έναντι του σλαβικού επεκτατισμού. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε είναι η προσάρτηση των Σκοπίων ως Βόρειο Μακεδονία, αφού διαχωρίσουμε πλήρως τους ελληνογενείς από τους μη-ελληνογενείς πληθυσμούς.

Εξ αιτίας της εγκληματικής ανθελληνικής προπαγάνδας των ρωμιών και των αιλλύνων "πατριωτών", αρκετοί Σλάβοι Σκοπιανοί συνειδητοποίησαν ότι είναι προς το συμφέρον τους να ξεκινήσουν προσπάθεια απο-μακεδονοποιήσεως των Σκοπίων. Και συγχρόνως να εκσλαβίσουν πλήρως τον υπάρχοντα πληθυσμό.

Αυτό το εθνικό έγκλημα το χρεώνονται οι ρωμιοί και οι αίλλυνες προδότες.

Αν απέχει η Ελλάς από τις πολιτικές διεργασίες στα Σκόπια, θα παραδώσει στον σλαβικό επεκτατισμό 2 εκατομμύρια ψυχές.

No comments:

Post a Comment