Tuesday, February 6, 2018

Αποτέλεσμα συλλαλητηρίων των σημερινών "μακεδονομάχων": Μηδέν


Και τώρα που τελείωσαν τα λαϊκά πανηγύρια των "μακεδονομάχων" ας δούμε την αποτίμηση: μηδέν. Κυριολεκτικώς μηδέν.

Όποιος έχει ασχοληθεί με θετικές επιστήμες και οργάνωση επιχειρήσεων, γνωρίζει ότι η άλφα-βήτα κάθε ενέργειας είναι η αποτίμηση και οι ενδεχόμενες διορθωτικές κινήσεις σε έναν βρόχο ανατροφοδοτήσεως(feedback loop).

Σαν καλοί μηχανικοί μετράμε την απόδοση και την αποτελεσματικότητα κάθε ενέργειας.

Οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων έβγαλαν στον δρόμο τον κόσμο υπό τον όρο ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα η διαμαρτυρία του.

Σπαταλούν πολύτιμους πόρους του Λαού(χρόνο, χρήμα, ψυχική ενέργεια) για να παίξουν θέατρο σκιών. Όπως έκαναν και οι διοργανωτές των κινητοποιήσεων των Αγανακτισμένων. Τότε, θεωρούσαν ότι ο Λαός διαθέτει ανεξάντλητες δυνάμεις και μπορεί να παραμένει στους δρόμους για μήνες, χωρίς να φυλλορροεί.

Χωρίς συγκρουσιακό σχέδιο, κατάφεραν αυτό που ήθελε το καθεστώς. Να διαλυθούν από μόνοι τους λόγω αδιαφορίας του πλήθους. Και ύστερα, με απύθμενο θράσος, έψαχναν πράκτορες και προβοκάτορες οι οποίοι τάχα διέλυσαν το κίνημα. Αντί να κοιτάξουν στον καθρέφτη για τους ενόχους, έψαχναν πράκτορες.

Οι καλύτεροι πράκτορες και προβοκάτορες του καθεστώτος είναι οι ηλίθιοι που διοργανώνουν τέτοιου είδους λαϊκά πανηγύρια για προσωρινή εκτόνωση και μόνιμη απογοήτευση του Λαού.

Κατέβαλαν και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να μην διδαχθεί τίποτε απολύτως ο Λαός από την τέχνη της Επαναστάσεως και της Εξεγέρσεως.

Ο κάθε ηλίθιος και ο κάθε άσχετος παριστάνει τον "συγκεντρωσιάρχη" την στιγμή που οι περισσότεροι εξ αυτών ψάχνουν κάποιο ψηφοδέλτιο καθεστωτικού κόμματος για να ενταχθούν.

Τα βασικά τους συνθήματα, που είναι μεν σιωπηρά, αλλά πιό εκκωφαντικά από το, "Η Μακεδονία είναι Ελληνική", είναι τα εξής:

"Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.
Δεν θέλουμε εξέγερση, θέλουμε υποταγή στο καθεστώς. 
Δεν διεκδικούμε τίποτε πέραν των σημερινών κρατικών συνόρων. 
Θα επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα λάθη των Αγανακτισμένων, όσες πολιτικές ήττες και να υποστούμε. 
Είμαστε ανάξιοι να διεξάγουμε επαναστατικό αγώνα διαρκείας. 
Μας αρέσουν τα ανώδυνα και άνευρα συλλαλητήρια, χωρίς ανατρεπτικά προτάγματα, διότι αυτό ταιριάζει στην δειλή νοοτροπία μας".

No comments:

Post a Comment